EuroNOTE 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 EBT - Eurobilltracker - Sledi svojim bankovcem Zakaj naj bi sledil svojim bankovcem? Ker je zabavno! Ste se kdaj spraševali o zgodbi, ki bi jo vam lahko povedali bankovci v vaši denarnici? Kje vse so že bili? Kam bodo šli? Te strani vam pomagajo najti te informacije. Kako deluje EBT? Naši člani vpišejo serijsko številko svojih bankovcev v bazo podatkov, tako izvemo kje je bil bankovec na določen dan. Ko nek drug naš uporabnik ponovno vpiše enega izmed teh bankovcev lahko ugotovimo kako daleč in kako hitro je bankovec potoval... čisto enostavno je. S tem, ko se poveča število ljudi ki sodeluje, se poveča tudi naše znanje o tem kako potujejo Evro bankovci. Zdi se zanimivo, kako lahko sodelujem? TUKAJ je link, do strani, kjer se je potrebno vpisati in lov za bankovci naj se prične. Drugače pa trenutni podatiki za Slovenijo:Slovenija je trenutno na 10. mestu po številu vpisanih bankovcev, ki jih je medtem že 504 473 in raste iz ure v uro. Po uporabnikih je prav tako 10 in sicer nas je 3 284. Ljubljana je prav zaradi kajak-ašice na 34. mestu med Kraji. Slovenija premore že 2 727 zadetkov kar jo uvršča na fenomenalno 7.mesto!!!! za manj kot eno leto na EU območju 1A za vse ki še niste probali pa malo motivacije. Včeraj me je namreč nekdo zadel iz Ljubljane. In ta oseba je vpisala zgolj 2 bankovca pa ima že zadetek ... probajte .. mogoče bo še zanimivo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Meni je napisalo, da so moji bankovci bili prej v nekem pralnem stroju v Italiji. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 a dej!! kaksna odstekana in zanimiva tema!! Kul! mene tud taksno zanima, ampak iz drugih aspektov... oz. SE iz drugih., iz vecih vidikov...recimo kok so umazani al kej... (*pac kolk folka jih je po rokah valjal oz. po bogve cem ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.