5ka 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Biti pripravljen je veliko, znati čakati je še več, toda izbrati pravi trenutek je vse! --- www.5ka.eu --- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Ja, če se malo zamislim, je pri meni tako, nekatere stvari zelo težko dočakam, za nekatere po bolj potrpim. Ampak, če si nekaj na moč želim, potem to težko počakam. Kar se pa tiče čakanja v koloni ipd. pa kakor kdaj oz. odvisno od volje. Zelo različno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Prva asociacija: ni ravno moja vrlina. V bistvu pa se lahko potrpežljivost zlo razlikuje, odvisno od stvari, ki bi naj bila al pa ne "predmet" potrpežljivosti.... Tak da....v določenih situacijah sn potrpežljiv, v dololočenih pa ne....v večih prej ne kot ja.......so pa one v manjšini v katerih sem potrpežljiv za moj laf ponavad veliko pomembnejše. Tko nekak......po naslovu.....zdj pa grem pa še podnaslov pa bistvo teme prebrat.....če obstoji Ampak, če si nekaj na moč želim, potem to težko počakam. Ja. Po drugi strani pa sn lohk tu celo bl in lažje potrpežljiv. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.