emmzi 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 no take teme nisem našla.... V tej temi lahko iz sebe sprostite vse kar ste zadrževali v sebi. S tem mislim nekaj takega: wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wooooooooooooo weeeeeeeeeeee wijaaawiiiii saj vas večina pozna ta občutek, ko se kar naenkrat v tebi nabere neka huda energija ki jo je treba sprostiti.... torej : ijaaaaaaaaaaaaaaaaaajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 27. december 2007 Avtor Prijavi Deli 27. december 2007 se že sprašujem zakaj zavraga sem odprla to temo!? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 no take teme nisem našla....seznamcic vendar ti si imela itak v mislih drugacno sprostitev.... morda das kak podnaslov? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 27. december 2007 Avtor Prijavi Deli 27. december 2007 ko bi imela kaksno idejo bi tako.... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 glasovno interneta sprostitev ali glasovna sprostitevali sprostitev na ekranali sprostitev skozi zvoktipkana sprostitevsproscanje s tipkanjem blalablablabla.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Men se zdi, da se je Tantra ful sprostil. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 morda das kak podnaslov? Jebemti kile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Snežko SnežakRisanka za odrasle - neprimerna za otroke:http://video.google.com/videoplay?docid=-4810575717128360852 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Pingvini - bozicna avantura Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.