janko 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 1.Samo danes želim poskusiti, da bom živela ta en dan. Da ne bo skušal obvladati vseh problemov, ki so se pojavili v mojem življenju. Celih 24 ur lahko počnem nekaj, pred čemer bi se zgrozila, če bi trajalo celo življenje. 2.Samo danes hočem biti srečena. Večina ljudi je srečnih prav toliko, kolikor resnično hočejo. 3.Samo danes se bom ravnala po dejstvih in ne bom poskušala opraviti vsega po moje. 4.Samo danes želim okrepiti svojega duha. Želim se učiti in storiti kaj koristnega. Prebrala bom kaj zahtevnega, kar me bo prisililo k razmišljanju in koncentraciji. 5.Samo danes želim vaditi svojo dušo na tri načine:-Nekomu bom naredila uslugo, ne da bi dotični kaj opazil. Če bi zvedel kaj o tem, usluga ne šteje.-Opravila bom najmanj dve stvari, ki jih ne maram početi, da se bom preizkusila.-Če bi bila moja čustva zaradi česar koli kakorkoli prizadeta, tega ne bom nikomur pokazala. 6. Samo danes želim prijetno delovati na druge ljudi, kar se da dobro izgledati, se čedno obleči, tiho govoriti in biti vljudna. Nikogar ne bom popravljala ali kritizirala, razen samo sebe. 7.Samo danes si bom zastavila program. Ni mi ga treba čisto natančno izpolniti. Zlo mi povzročalahko le naglica in neodločnost. Pred njima se moram paziti. 8.Samo danes si želim imeti mirne pol ure zase in se sprostiti. V tej pol ure želim poizkusiti najti boljši pogled nad svojim življenjem. 9.Samo danes hočem živeti brez strahu. Ne bom se bala uživati tega, kar je lepo. Hočem verjeti, da mi bo svet vrnil tisto, kar mu podarjam. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 1.Samo danes želim poskusiti, da bom živela ta en dan. Da ne bo skušal obvladati vseh problemov, ki so se pojavili v mojem življenju. Celih 24 ur lahko počnem nekaj, pred čemer bi se zgrozila, če bi trajalo celo življenje. 2.Samo danes hočem biti srečena. Večina ljudi je srečnih prav toliko, kolikor resnično hočejo. 3.Samo danes se bom ravnala po dejstvih in ne bom poskušala opraviti vsega po moje. 4.Samo danes želim okrepiti svojega duha. Želim se učiti in storiti kaj koristnega. Prebrala bom kaj zahtevnega, kar me bo prisililo k razmišljanju in koncentraciji. 5.Samo danes želim vaditi svojo dušo na tri načine:-Nekomu bom naredila uslugo, ne da bi dotični kaj opazil. Če bi zvedel kaj o tem, usluga ne šteje.-Opravila bom najmanj dve stvari, ki jih ne maram početi, da se bom preizkusila.-Če bi bila moja čustva zaradi česar koli kakorkoli prizadeta, tega ne bom nikomur pokazala. 6. Samo danes želim prijetno delovati na druge ljudi, kar se da dobro izgledati, se čedno obleči, tiho govoriti in biti vljudna. Nikogar ne bom popravljala ali kritizirala, razen samo sebe. 7.Samo danes si bom zastavila program. Ni mi ga treba čisto natančno izpolniti. Zlo mi povzročalahko le naglica in neodločnost. Pred njima se moram paziti. 8.Samo danes si želim imeti mirne pol ure zase in se sprostiti. V tej pol ure želim poizkusiti najti boljši pogled nad svojim življenjem. 9.Samo danes hočem živeti brez strahu. Ne bom se bala uživati tega, kar je lepo. Hočem verjeti, da mi bo svet vrnil tisto, kar mu podarjam. Matr te dobr rola ... Mi zaupaš, kaj si si vbrizgal? zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Joj Nosorog, kaksne prbijas, me vedno nasmejes . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. december 2007 Avtor Prijavi Deli 29. december 2007 Matr te dobr rola ... Mi zaupaš, kaj si si vbrizgal?zvedavi Nosorogmatr, s me javno po ovinkih razkrinkou, da si nism tega sam zmislu. morm enkrat bl natančn prebrat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Samo danes je sobota, 29.12 2007 in nikoli več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 a dej! Janko? x!x kaksna kul tema! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2008 1.Samo danes želim poskusiti, da bom živela ta en dan. Da ne bo skušal obvladati vseh problemov, ki so se pojavili v mojem življenju. Celih 24 ur lahko počnem nekaj, pred čemer bi se zgrozila, če bi trajalo celo življenje. 2.Samo danes hočem biti srečena. Večina ljudi je srečnih prav toliko, kolikor resnično hočejo. 3.Samo danes se bom ravnala po dejstvih in ne bom poskušala opraviti vsega po moje. 4.Samo danes želim okrepiti svojega duha. Želim se učiti in storiti kaj koristnega. Prebrala bom kaj zahtevnega, kar me bo prisililo k razmišljanju in koncentraciji. 5.Samo danes želim vaditi svojo dušo na tri načine:-Nekomu bom naredila uslugo, ne da bi dotični kaj opazil. Če bi zvedel kaj o tem, usluga ne šteje.-Opravila bom najmanj dve stvari, ki jih ne maram početi, da se bom preizkusila.-Če bi bila moja čustva zaradi česar koli kakorkoli prizadeta, tega ne bom nikomur pokazala. 6. Samo danes želim prijetno delovati na druge ljudi, kar se da dobro izgledati, se čedno obleči, tiho govoriti in biti vljudna. Nikogar ne bom popravljala ali kritizirala, razen samo sebe. 7.Samo danes si bom zastavila program. 8.Samo danes si želim imeti mirne pol ure zase in se sprostiti. V tej pol ure želim poizkusiti najti boljši pogled nad svojim življenjem. 9.Samo danes hočem živeti brez strahu. Ne bom se bala uživati tega, kar je lepo. Hočem verjeti, da mi bo svet vrnil tisto, kar mu podarjam. 1. ok probat ni greh2.??? naprej3.hm. toj blo že učer tko. pa ajde... še dons4.itak. sej bom šu kmal dol s foruma 5. ja walda 6. kašna glupa. tapru se spedenat, da pol nkamr ne smeš, pa nobenmu nč rečt 7.Ni mi ga treba čisto natančno izpolniti. Zlo mi povzročalahko le naglica in neodločnost. Pred njima se moram paziti. sploh naglica je štala 8. ok. dan je še dolg. čist zna bit9. ja waldaaaa... pizda pa kdo j to sestavu? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Samo danes..... x!x ...skoči v sredino dogajanja... ...umaži si roke... ..padi na obraz... ...potem pa sezi po zvezdah.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2008 SAMO DANES...bom neki probu z levo, čeprou vem, da mi gre bolš z desno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2008 SAMO DANESsm pred kufetom naredu 5 tibetančkou... in SAMO DANES jih bom zvečer še 5. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2008 SAMO DANESbom naredu 5 tibetančkou, predn grem spat. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2008 SAMO DANESne bom ceu dan niti enkrat reku pizda Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 tale podnaslov mi je všeč... zdej ne vem... včeri sm se za dons sekiru. in zdej me je janko spomnu, da se morš še dons za dons... pol pa še za jutr. bemo boga pa jst se sekiram že za drug let... pa sej mi bo cajta zmankal... o bog, daj da bi le lahko tako dolgo živel, da bi se lahko zasekiral za celo življenje in mi ne bi zmanjkalo časa ampak, če mi uspe se orto zasekirat za dva dni vnaprej , to pol pomen, da imam dve tretjini življenja brez skrbi. pri devetdesetih to pomen 60 let in glede na to da se sekiram, rečmo od 25 naprej, mam še ene 55 let šihta... ampak pol bom že 85... uf... petnajst let pol. ja... život je takav, čupav i dlakav. ko daš stran plenice pa dobiš zobe, pa pol ko dobiš plenice in daš stran zobe... to so najlepša leta človeka evo... induktivno sklepanje... stopu sm iz bajte in mi je cegu padu na glavo in sem to povezal... eh... sem raj zvečer sekiru Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 Seveda, normalno da kdor pade na obraz, ta vidi vse zvezde, niti nic segat ne rabi Ej.Hvala ti.Pokam od smeha.... Mantis..ne jemlji vsega tako dobesedno..dj...saj si ribica po horoskopu...uporabi domišljija. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2008 SAMO DANESne bom nobenga več pržgau Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2008 SAMO DANESgrem na kufe. u bistwu na dwa, čeprou so bli tam ponawad trije Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 O Lisbona Ja ej, saj sem tako naredila, pogledala sem iz obeh plati Ker pa tisti trenutek nisem bila vesele volje, pa se mi je zdelo nujno omeniti tudi drug pogled Ej, super pises, pesmi .. O...mantis. Hvala.Čeprav nekak že dolgo nič ne ustvarjam na tem področju.Nimam idej.Največ pesmi sem napisala v najstniških letih.Prve ljubezni pa to.Sj veš.. Sam ona o ljubezni,ki ubija močno v krvi....ti pa ni bila všeč.. Si me skurcala enkrat zaradi nje... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 jutri bo tisti danes ko bomo plačali za učerajšnja dejanja Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2008 jutri bo tisti danes ko bomo plačali za učerajšnja dejanja NE SERI. POJMA NIMAŠ KWA BO JUTR, KR JE BLO PA UČEREJ, PA JE ITAK MEM.JES BOM UGLAUNEM SAMO DANES NAREDU ŠE 5 TIBETANČKOU. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2008 SAMO DANES... se bom ceu dan trudu bit janko u najbolši možni izvedbi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 ok, sej razumem, da proba vsak čim bolj duhovito napisat nekej na samo danes, ma jzt sm samo danes pozabu plačat opomin sz knjižnice in mi tista teta že nekej žuga z nadaljnimi opomini in sploh ni važno, kko sm biu prjazn vsa ta leta do nje. Tko da sm hotu to čarovnico samo danes pahnt po stopnicah in se jutri soočit s posledicami svojega nepremišljenega ravnanja.Bi blo pa zlo sproščujoče. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. april 2008 Avtor Prijavi Deli 4. april 2008 SAMO DANES... se bom ceu dan trudu bit janko u najbolši možni izvedbi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2010 Tko da sm hotu to čarovnico samo danes pahnt po stopnicah in se jutri soočit s posledicami svojega nepremišljenega ravnanja.Bi blo pa zlo sproščujoče. Si zgleda spelou in te zato nikjer ni widet Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Kaktus 25. avgust 2010 Prijavi Deli 25. avgust 2010 Bravo pet, pa mama naj v šolo pride, pet do petih do pet čez pet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2010 Će nista obadva skupaj z učiteljico, s petega nadstropja dol padla. Pol bo treba še mal počakat. Mogoče celo do spomladi.... tistega dne, ko bo pomlad, bo to danes. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.