Skoči na vsebino

Premalo slana hrana redi!

Guest sstane

Recommended Posts

snobi so jasn navijal za himalajsko - "se jim zdi bl taprava". :D

eh ja.

Sori Marsa, sam tale je rahlo bosa. Jaz seveda uporabljam himalajsko sol, a ne zaradi snobizma, temveč zaradi prepričanja, da je najkvalitetnejša. Izhaja iz pramorja, Stanetova pa iz morja, v katerega se izteka kup usranih rek, ki življenje Jadranskega morja že opazno spreminjajo, s tem pa seveda tudi informacijsko komponento morja in posledično soli (odgovora na to, kako očistiti tovrstno informacijo iz soli, Stane nikoli ni ponudil). Himalajska sol pa mi bolj ustreza tudi zato, ker je fino mleta.

Sicer pa se s Stanetom privatno poznava in ga obrajtam ter mu želim uspeha.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 77
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oj, noum vsacga posebej citirala.

Ne mi zamert, ce bom pobrisala doticno debato, ce bom tko presodla.

Mi je pa vsec in thanx od mene za support Stanetu! :palec:

Nosorog: ne recem, da se ne strinjam - btw, tud jaz mam TUD himalajsko sol - ker pac mam rada sol - zakaj ne tud himalajske, ce je mozno? tud recimo enim mojim frendom ne sede tok groba, pa mi prinesejo drobno mleto himalajsko in pol, ce in ko tud zanje kuham, dam na konc himalajsko.

Tud je mam en pis v kozmeticni torbici za poliznit - kot tud Stanetovo tamalo dozico vedno. ampak mam rajs Stanetovo. xyesx

Moje frende, znance, FUL FOLKA je totalkrat ze dejansko ornk spasila - za vse tezave, ki si jih lohk izmislis - in to celo kot prvo pomoc, kar pomen, da je bla total ucinkovita (pogosto namrec naravne zadeve ne ucinkujejo cez noc)....

Poleg tega pa jaz zivim tle - okol usranga morja in tega kar omenjas.

in vodo mam zanic in vse.

pa jo vendarle pijem. taka je in tko je.

nom spizdla na himalajo zarad tega al pa na tasmanijo sla onesnazevat.

ker sem med drugim tud za to, da se ene dele sveta in ena naravna bogastva pusti nedotaknjena.

Mi bomo pa turizem pa trgovino naredil iz vsega.

pa vcas pol uravnovesam vse to.

pa se vcas sem neverjetni patriot al kaj. x:)x

in mi je cist vsec frendicina sentjanzevka s krke in jo obozujem, ceprav je mocnejsa, *boljsa* in ima boljse pogoje tista s hvara.

tud nas first class teran mi je boljsi k vsa francoska vina.

nas, onesnazen in tak terancek..... xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

na osnovi takega komenarja lahk še 100 knjig napišeš pa ne morš iz svoje slovenceljske kože, da bi bil uiber super duper najpametnejši.

ker verjetno si pa znanstveno proučeval pramorje in tam živel in opazoval mikroklimo in celotno vegetacijo oz. ekosistem in zdaj ti "veš", mi pa ne.

xrolleyesx

Čeprav sicer ta hip na to še prav nič ne kaže, sem prepričan, da bo slej ko prej tudi/celo tebe pamet srečala.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

aha, mal sinfamo pa tak al kaj klele x:o)x :xx!:

valjda sm vidu tole x;)x ker se mi zdi da name leti saj od nikogar drugega nisem zasledil podobnega posta njemu.

in ja. jst sm mu napisu tole na strani vegetarijacni:

soory. ampak mislim, da ne ves kaj govoris. enostavno povedano si extremist!

niti ne locis vec realnosti od extremno prevelike prenapihnjenosti!

vse kar ni sol nima vrednosti in je po tvoje nesmiselno, ker pac tvoje extremno razmisljanje ne dopusca, da ljudje potrebujejo se kaj drugega kakor le bolj zdravo sol. To pa kaze sliko, da ves dosti manj kakor mislis, da ves. Zal.

tvojo sol guras in povelicujes v vse mozne vidike zivljenja in jo imas edino resnico in resitev tega sveta. pravzarpav si s tvojim razmisljanjem postal celo nevaren. predvsem za tiste, ki te ne poznajo., ter tiste, ki morda potrebujejo se kaj drugega kakor le bolj zdravo nejodirano sol.

ceprav ze mnogo nas tule ve, da je bolj zdrava sol res bolj k zdrava za uporabo kakor jodirana, se vedno najedas vse po vrsti. mnogi smo se ti zahvalili za tvoje informacije in nasvet, ki so bili resnicno dobri. ampak vse ima svoje meje. in ti ocitno ne locis niti tega vec kaj neke zdrave meje so.

obenem sem ti povedal, da so ljudje, ki so na tvojo sol tudi alergicni. med njimi sem bil tudi sam.

pises o farmacevtih. tudi tvoja sol je
nenaravna mesanica
proizvedena na farmacevtski nacin. mar ni tako!
x;)x

pljuvanje po drugih zaradi prodajanja svojega je tako zelo pateticno!

ocitno pa tvoja sol res ni dovolj konkurencna, da se zatekas v tako pateticno pocetje.

lep pozdrav in brez zamere.

in ce se mi bo zdelo potrebno mu bom ponovno.

ampak dvomim, da je stane kao uzalje al kaj x:o)x , pa da zdej kao ne pise vec... x:Dx x:o)x

ce je uzaljen on, bi jaz moral na drug planet! xcivx pa tega se zdaj nisem naredil!

in ce je morda slucajno res uzaljen zaradi zgornje vsebine in res samo slucajno (ceprav dvomim, in se nimam za tako sapomomembnega, da bi mislil, da stane zarad enega posta ni ve klele) x:o)x vseeno dodam se tole tistemu zgoraj napisanemu: "Slepila na poti rasti!"

pa si misli kar ces! x;)x

Uzaljenost je zadeva samopomembnosti! Ker pa smo samo ljudje s kupom sranja, pa povsem razumem tvoje stalisce. Drugi so krivi xcivx

...

Stanetu 'se je zgodila' slovenska zavist.

Tud tle ste/so verjetn zadovoljni, k *ste zmagal*.

no sej ste pa tud vse sile uprl v tole lobiranje svoje (nekateri).

In boste se naprej uporabljal himalajsko sol. x:o)x x:Dx

lepo himalajsko, zato k smo s himalaje.

mate itak rajs tko, da boljs da nima noben nc, k da bi mel vsi vec, kar je zlo bedast.

npr. mene ste tud s tem zjebal (k mi je sedu tak prilivcek).

k je bil stane najradodarnejsi oz. edini radodaren.

ker se mi zdi da name leti saj od nikogar drugega nisem zasledil podobnega posta njemu.

tud nate, ja. xyesx

drugac pa, kot sam ugotavljas, je pa b.v si dajat tok pomembnosti - skratka, pod razno nisi bil edini.

je pa stane bil edini k nisem rabla solat se pregovarjat, k sem rabla support pa jaz (oz. LN).

to TUD steje.

nisem skratka rabla 10-ih sestankov, da je spljunil 2 soli pa 100 €. (x:o)x xyesx) oz. da jih ni spljunil. x:Dx x;)x

oz. on jih JE. x;)x

Stane je zakon! xyesx :vragec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kake mas dans xrolleyesx

Jasno da je bil trn v peti (pa ne zaradi soli in tega...), ampak ker je tezil v vsaki drugi temi s soljo! za popi.dit.

se jaz tolk ne tezim (pa se kao meni ocita) o eni in isti stvari non stop.

to kar je stane delal je bilo dejansko zaljivo! o drugem pa rajsi ne. mu raj u faco povem!! a vem, da bo su tut na pir pol! ne pa klele iz ovinka! :xx!:

Nisem tebe mislila, je blo pa dost takih tle.

cel forum je dobival djabe sol, vse.....

a ful je bil trn v peti.

name pritozbe, na urednistvo NICKOLIKO, zaljivi posti do Staneta, mene......

sam zato, k je bil kul. pa k se ga pozna pa lohk kritizira.

snobi so jasn navijal za himalajsko - "se jim zdi bl taprava". :D

eh ja.

tko da sem prav zalostna zarad tega.

ampak je tko nemarno fakin' tipicno, da je res za zjokat pa se za razpizdit se. :xx!:

govoris v svojem imenu in ne v imenu vseh! imamo tudi drugacne izkusnje.

jp, ma pac tak nacin....

eni majo bl "prefinjenega", pa so vecji lisci, eni so se bl napadalni, on je pa trmasto gonil svoje, vse obrnil na hec in je bil neizmerno velikodusen.

ne sam da je talal sol, jo clo zastonj posiljal (mel sam dodatne stroske), se castil je bogato (recimo na srecanjih) - in vsi s(m)o se pustil castit.

tle pa cela jeba.

saj pravim, clo men na urednistvo pritozbe zarad nedolznosti raznih - k je pa tud ion nazaj podjebaval..

pac tak nacincek - bik s strelcem - kr mal sil pa tko.

mene je sol ze tko al tko prepricala, ker verjamem v preproste stvari.

Stane mi je pa tud vsec, ker je preprost in nikol ni blo, da ne bi cesa utemeljil.. hocm rect, stoji za tem, kar se gre.

ne zdej tega shirt okol, ne vem tocn, kaj je blo, ampak v glavnem, je ful enih ozadij.

(zdej morm pa sibat, mam obisk)

kar se tega tice se povsem istega mnenja!

Oj, noum vsacga posebej citirala.

Ne mi zamert, ce bom pobrisala doticno debato, ce bom tko presodla.

Mi je pa vsec in thanx od mene za support Stanetu! :palec:

Nosorog: ne recem, da se ne strinjam - btw, tud jaz mam TUD himalajsko sol - ker pac mam rada sol - zakaj ne tud himalajske, ce je mozno? tud recimo enim mojim frendom ne sede tok groba, pa mi prinesejo drobno mleto himalajsko in pol, ce in ko tud zanje kuham, dam na konc himalajsko.

Tud je mam en pis v kozmeticni torbici za poliznit - kot tud Stanetovo tamalo dozico vedno. ampak mam rajs Stanetovo. xyesx

Moje frende, znance, FUL FOLKA je totalkrat ze dejansko ornk spasila - za vse tezave, ki si jih lohk izmislis - in to celo kot prvo pomoc, kar pomen, da je bla total ucinkovita (pogosto namrec naravne zadeve ne ucinkujejo cez noc)....

Poleg tega pa jaz zivim tle - okol usranga morja in tega kar omenjas.

in vodo mam zanic in vse.

pa jo vendarle pijem. taka je in tko je.

nom spizdla na himalajo zarad tega al pa na tasmanijo sla onesnazevat.

ker sem med drugim tud za to, da se ene dele sveta in ena naravna bogastva pusti nedotaknjena.

Mi bomo pa turizem pa trgovino naredil iz vsega.

pa vcas pol uravnovesam vse to.

pa se vcas sem neverjetni patriot al kaj. x:)x

in mi je cist vsec frendicina sentjanzevka s krke in jo obozujem, ceprav je mocnejsa, *boljsa* in ima boljse pogoje tista s hvara.

tud nas first class teran mi je boljsi k vsa francoska vina.

nas, onesnazen in tak terancek..... xyesx

lahko ti napsiem samo to: zanimive kompromise delas! x;)x

vec pa ti rajsi ne pisem, bi raje ostal v "dobrih" odnosih tako s tabo kakor s stanetom! kljub razlicnemu mnenju!

tud nate, ja. xyesx

drugac pa, kot sam ugotavljas, je pa b.v si dajat tok pomembnosti - skratka, pod razno nisi bil edini.

je pa stane bil edini k nisem rabla solat se pregovarjat, k sem rabla support pa jaz (oz. LN).

to TUD steje.

nisem skratka rabla 10-ih sestankov, da je spljunil 2 soli pa 100 €. ( x:o)x xyesx ) oz. da jih ni spljunil. x:Dx x;)x

oz. on jih JE. x;)x

Stane je zakon! xyesx :vragec: :palec:

stari - najlazje je bit v dobrih odnosih z mano, ki vse omogocam pa vse pustim pa k je pr men vse djabe.

s tako osebo je vsak brez problema v dobrih odnosih. x;)x

KO pa bi bilo obratno, pa bi vidl, kok grejo *dobri odnosi* tkole kej skoz.

zanimive kompromise delas! x;)x

men niso zanimivi.

men so bedni.

sam k mas vizijo, se ne ves, kako pa kaj pa kam bodo zadeve vse peljale.

pa si pol vcas prisiljen v kompromise, ki ti pravzaprav ne ustrezajo.

No, Stane tle gor mi JE ustrezal. x;)x

kompromis moj je to, da zarad tega mom se vse ostale supportat, ceprav ne (tok) rada k staneta.

tko da - zate, za vas, so moji kompromisi zanimivi, vsecni, zame pa ne.

sam ce sem jaz pripravljena nanje, ne vem za koji k* ne bi bli tud vi.

Picasso

ce bom se pisal ti ne bo vsec. pa rajsi neham. oziroam se rajsi osebno pomenim, kar sem ti ze predlagal, pa nisi (bila) za!

morda samo v razmislek.. kaj kdo kje in kako v resnici (tudi tukaj) daje!

pa lp in upam ,da se se kej vidmo!

jebes to.

jaz tud dajem znanje.

sam dajem se plac, delo, pa se placujem ga, da smo lohk sploh znalci tle razni.

stane pa je bil skor edini k je stekal.

ce nocs o tem, ne o tem.

sem ravno rekla:

ce hocs supportat LN, lohk tud brez 17 tisocih sestankov pa solatnih debat.

saj vidis, da dela.

Picasso

Kje pa piše, da moram nekomu verjet samo zato ker ta seba reče, da je to dobro - za vsakogar? Pa naj gre za sol ali kaj drugega. Saj gre zame in za moje zdravje. Verjela bom tistemu, ki mu želela in tistemu, ki mu bom verjela. Konec koncev gre se za princip - jaz poznam rešitev ti si pa butelj ker ne verjameš v preproste reči. Mar je res tako enostavno? Lahko da je lahko pa da ni.

Vse kar je kakovostno in ima kvaliteto, bodo ljudje kupovali, pa naj bo to "Stanetova" sol, ki sem jo mimogrede tudi pila, ali kaj drugega.

In ne razumem zakaj se mora delati taka drama in cel halo in se iti pokroviteljstvo, kar admin foruma celo potencira, samo zato, ker nekdo ne želi sodelovati na enem od forumov, ki je njegova mimogrede najboljša reklama.

Tukaj se gre pa za navadne medčloveške odnose in potrebno je imeti zdravo, da ne rečem kulturno, mero v vsem.

Noben moderator ali admin foruma ne bi smel gledati na stvari tako enostransko, razen če za to enostranskostjo ne leži denar in ogromna znanstvena podpora o neki zadevi.

Hvala lepa.

cist strinjam! :palec:

so pa tukaj se osebni odnosi, frendi pa to... zdej kaka je primerna relacija urednistva in osebnih zadev pa ni niti malo moja stvar. In me niti ne briga.

Jaz sem izhajal iz mojega vidika, ta pa je bil, da sem bil pri komunikaciji z osbeami tule s strani staneta moten. to pa je bil tudi glavni razlog mojega posta njemu, s tem, da sem mi jih pred tem napsial vsaj ene 5 ali 6, takih kjer sem si full casa vzel, mu lepo razlozil, ga prosil itn. pa zal ni pomagalo.

no, tukaj pa je se vidik zdravja drugih ljudi. a v to se ne bom spusacal. nisem zdravnik, on pa tudi ne!

Noben moderator ali admin foruma ne bi smel gledati na stvari tako enostransko, razen če za to enostranskostjo ne leži denar in ogromna znanstvena podpora o neki zadevi.

Hvala lepa.

ta forum ni primerljiv z nicemer.

tu sva 2 ustvarjalca, prostovoljca.

sem admin, ker pac hocem met priblizno pregleden sajt in vsaj priblizno to gor, kar je bla moja vizija od 91'.

nisem pa zgolj en admin skratka - sem avtor in ustvarjalc.

moja vizija ni bla ustvart plejsa, kjer bom admin tujega dela, pac pa ustvart plejs, kjer lohk ustvarjam in se izrazam in velikodusno nudim drugim, da ustvarjajo in se izrazajo zraven.

denar pa vedno prav pride.

skoda k niso vsi taki k stane. x:o)x x:Dx x;)x

Picasso

Vas je pa malo težje brati, se mora človek kar namatrat. No, vsaj približno, je pa bilo, kajne. x;)x

Vseeno hvala za vašo razlago.

uh, samo da se nekako stekamo (cetudi samo priblizno). :switz: xokx

anytime. :palec:

Picasso

Jaz sem izhajal iz mojega vidika, ta pa je bil, da sem bil pri komunikaciji z osbeami tule s strani staneta moten.

ampak kot jaz vem je to *vtikanje* ves point foruma, in tudi vsako mnenje je vtikanje in potencialno moteče, jaz ne razumem, v čem je problem, ker tudi ti pol tukaj motiš komunikacijo o soli, ker Marsi neke sestanke ponujaš...mislim...?! In seveda, tudi jaz se vtikam vate zdajle....itd.

On je gonil svoje, in imel svoj stil, kot vsak drugi tu, in bil po svoje zatežen, kakopak.

Bistveno je, kar je prej Marsa omenila, da je to res eden redkih ljudi, ki ni samo nakladal, ampak veliko dejansko naredil. Materialno. Kar je ravno na takem mestu še kako dobrodošlo in izjemno!!!

Od soli naprej...Po bikovsko, konkretno, radodarno in iz srca.

Meni je totalen car, čeprav se ne strinjam z njim v vsem, ampak sol mi je pač dobra, to je to!

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

To, da je denar sveta vladar vemo vsi, sem pa danes zvedela, da naj bi obstajajali tudi prostovoljci, ki delajo za denar. xrolleyesx

Če bi imela kak forum za kvalitetnega, bi tudi plačala za pisanje na njem - kar sem že storila in bi še večkrat - z veseljem, mi pa mora tak forum kaj ponudit za ta denar, ne zgolj prepucavanja s strani nekaterih uporabnikov in admina. Vsak bo plačal, če le ima kak interes od tega. Stane ga je verjetno imel, zato je pa plačeval.

Pa recite bobu bob, če je tako, pa naj se začnejo prodajat razni "paketi" za pisanje na tem forumu. Pa bo konec stokanja in jokanja kako ni denarja. Kdo vam je pa kriv če se greste takle biznis. Tega pa še ne. :eek: Nikoli ni prepozno za spremembe.

Me pa prav zanima, ko bi se začeli iti kupovanja takih zadevščin za uporabnike, kdo bi bil takrat slovencelj, ki želi imeti seveda vse zastonj. Verjetno prav tisti, ki obtožujete ostale da so to.

nismo se razumeli (vseeno, zal).

Stane ni placeval nicesar, razen bannerja - na luninem netu, kar nima neposredne zveze s forumom (bil pa je zelo radodaren s soljo, ne sam do mene oz. urednistva, pac pa do stevilnih clanov)

so pa mozni placljivi paketi (na forumu), ni pa mozno da bi sli nazaj: da ko smo 1x ze omogocili djabe vse, da bi odjednom se placevalo.

Lunin net je portal s stevilnimi podportali in nimava dela sam s forumom.

skratka, se vedno je vse zastonj in nihce nicesar ne placuje, je pa Stane bil edini od teh, ki prodajajo kaj svojga na LN(F), ki je dejansko zakupil za vec mescev benerjev.

Kar, ponavljam, nima zveze s forumom.

Mi je blo pa nenehno ocitano, da je stane lohk tok gobcen, ker placuje.

kar ni res. vsi cvekajo kolkr cjo, se reklamirajo, vse vse.... pa nisem bla se nikol na zvezi z njimi, tudi nimam nobenga od izdelkov, ki jih prodajajo tu.

to je bil moj point.

Ni pa nic cdunega ce je tezko za razumet, ker takega modela sicer nikjer ni (kar tud kaj pove).

pol temo pospravim oz. umaknem do nadaljnjega.

Picasso

stvar presoje. itaq.

menim da "vtikanje" vsekakor NI point foruma! sploh pa ne na tak nacin kot je to pocel on!

Govoris o komunikaciji! Primerna komunikacija pa vsekakor NI vtikanje in preusmerjanje debate v povsem irelevantno promoviranje soli! Pa ne govorim da ni prav da jo promivira. Se celo podpiral ga v tem, njegovo sol priporocal ljudem, samo v mejah normale, take, da lahko govorimo se o cem drugem, ne pa da mi vskakuje v skoraj vsako temo o prehrani ali zdravju s svojo soljo! Ob vse drugem, je bilo to tudi neokusno pretiravanje brez takta in eticnosti. Predvsem pa bremzanje debate!

In ce se ti zdi primerno to ,da nek alergik napise o svojem problemu, sstanw pa mu ponudi sol kot resitev njegovih problemov, in pravzprav vecine zdravstvenih problemov, bi bilo morda pametno da se vprasas kaj pocne oz. kaj je s takim pocetjem pocel!

(pa da naum prepameten, sem tudi sam kdaj to naredil). itaq. "Kdor je brez greha naj prvi vrze kamen!"

Za razliko, da je to on pocel (kljub temu, da je imel veliko cisto svojih tem) velikokrat ali vecinokrat!

tk, da... lahko smo pametni, dokler gledamo s strani...! Se lazje pa je delati kompromise zaradi koristi in enostranskosti! :xx!:

jaz pa sem bil na njegovo sol alegicen x;)x potrjeno!

ampak kot jaz vem je to *vtikanje* ves point foruma, in tudi vsako mnenje je vtikanje in potencialno moteče, jaz ne razumem, v čem je problem, ker tudi ti pol tukaj motiš komunikacijo o soli, ker Marsi neke sestanke ponujaš...mislim...?! In seveda, tudi jaz se vtikam vate zdajle....itd.

On je gonil svoje, in imel svoj stil, kot vsak drugi tu, in bil po svoje zatežen, kakopak.

Bistveno je, kar je prej Marsa omenila, da je to res eden redkih ljudi, ki ni samo nakladal, ampak veliko dejansko naredil. Materialno. Kar je ravno na takem mestu še kako dobrodošlo in izjemno!!!

Od soli naprej...Po bikovsko, konkretno, radodarno in iz srca.

Meni je totalen car, čeprav se ne strinjam z njim v vsem, ampak sol mi je pač dobra, to je to!

Tocno to! Odlicno! :palec: x;)x

jaz sem bil rasji tiho! Pa se veliko bi lahko dodal!

To, da je denar sveta vladar vemo vsi, sem pa danes zvedela, da naj bi obstajajali tudi prostovoljci, ki delajo za denar. xrolleyesx

Če bi imela kak forum za kvalitetnega, bi tudi plačala za pisanje na njem - kar sem že storila in bi še večkrat - z veseljem, mi pa mora tak forum kaj ponudit za ta denar, ne zgolj prepucavanja s strani nekaterih uporabnikov in admina. Vsak bo plačal, če le ima kak interes od tega. Stane ga je verjetno imel, zato je pa plačeval.

Pa recite bobu bob, če je tako, pa naj se začnejo prodajat razni "paketi" za pisanje na tem forumu. Pa bo konec stokanja in jokanja kako ni denarja. Kdo vam je pa kriv če se greste takle biznis. Tega pa še ne. :eek: Nikoli ni prepozno za spremembe.

Me pa prav zanima, ko bi se začeli iti kupovanja takih zadevščin za uporabnike, kdo bi bil takrat slovencelj, ki želi imeti seveda vse zastonj. Verjetno prav tisti, ki obtožujete ostale da so to.

Jaz se pa ne strinjam...ne moreš zaračunat za nekaj, kar je bilo do zdaj zastonj, to je eno osnovnih pravil prodaje.

Poleg tega menim, da je tu dovolj kvalitetnih informacij, v tem neplačljivem delu, in ravno zato se ljudem ne splača plačevat, ker nimajo potrebe.

Nek catch 22 je nastal, ki ga verjetno ni tako enostavno rešit.

Niti slučajno pa ne mislim, da ta konkretni forum temelji na prepucavanju ali prodajanju kogarkoli.

Free-glede Staneta: jaz imam drugačne izkušnje pač...in njegovi vdori nadruga tematska področja, ki so na koncu vedno pripeljali na sol, so me nekajkrat spravili ob pamet, potem sem se pa navadila...in to preslišala, samo kar je bilo zame vrednega sem pač obdržala v glavi...še vedno mi je bistveno bolj pomembno, da je nekdo res dober človek, kar je pa Stane vedno znova dokazoval.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

uh saj res, tale tema, sem jo hotla umaknit....

mah ja, sej......

vsakdo vidi, kot hoce vidt, ne ve pa vsakdo, kaj dejansko je in kako.

In itak si nihce ne more niti predstavljat.

folk moti, k sem admin in mam mnenje.

in ce nekoga hvalim, menijo, da gre za reklamo.

potem so me zelo slabo presodl, kajti nisem kupljiva.

jemljem pa osebno, ker sem oseba - in ravno za to tud gre.

sva d v e osebi.

to ni siOl portal z ogromnim budgetom, ki ma slucajno se forum in placane moderatorje.

midva mava forum za zraven.

point nama je LN. in sva gor ze ohoho tega povedala in dala in vse je avtorsko delo.

kot pravim, nihce si ne more niti predstavljat, kok je to dela.

recimo ne poznam nobenga sajta, kjer bi avtorji celo ilustracije za ikone sami risal, sami ustvarl avtorski izracun horoskopa itd. itn. ipd.

ja, zacaran krog, tinka: v bistvu delava sama vse in tako ne moreva skrbet se za cash.

ce bi blo sam na cashu, ne bi (tok) delal, ce pa ni casha, pa je shtala.

Hocem pa rect, da je v bistvu stvar urednistva LN, kaj bo gor.

In mene sol preprica, kot sem rekla in bi stane lohk tolk cvekal, kot je, pa brez da bi banner placal.

razni verski fanatiki in posiljevalci s svojimi idejami so bli tle in najrazlicnejsi ponudniki uslug, ki, kot sem rekla, niso prispeval niti ficka.

Kot sem pa tud ze rekla, pa znanje in delo tud jaz dajem.

obratno pa ni mozno (da bi nekdo pripravil tud zame sajt, kjer bi se jaz lohk oglasevala zastonj)

tko da, to da nisva profija, je za LN plus - ne minus.

Picasso

"Kdor je brez greha naj prvi vrze kamen!"

U Jeruzalemu, u Isusovo vrijeme ljudi su htjeli kamenovati bludnicu.

Pride im Isus i kaze:

"Tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen!"

Odjednom, iz pozadine, doleti jedan kamen. Isus se okrene i kaze:

"Ajde Marija, nemoj ti opet....."

ampak nasvet - usmeritev v nekaj, v kar je on sam brezpogojno verjel in stal za seboj :vio: Zvest sebi.

xyesx :palec:

podobno bom jaz pogosto priporocala jogo, glino, post, med... in zdaj se sol. x:)x xDDx

in free je men v bistvu se bolj vsiljiv s svojimi stosi in prav tako uleti v stevilne teme in ponuja, kar ma pac za ponudt.

in seveda se marsikdo.

pa so vsi tle.

in stevilni nekaj prodajajo - razen naju. x:o)x x:Dx

to, da je tle mal po kmeck pa po naivn, je dodatni char LN(F).

zato ste pa tud vsi tle.

tud tisti, ki pizdite. x;)x

in tisti, ki me sem pa tja poucite, kako mora zgledat admin nekega foruma oz. kako morajo stvari stat, bit in potekat.

Picasso

aja se tole (sem tud jaz hotla oment pa pozabla): free je edini, ki ga poznam, ki je alergicen na stanetovo sol. x:o)x

(sicer sem pa jaz z njo 'okuzla' desetine folka in smo jo uporabljal tud na/pri dojenckih).

podobno bo nekdo, ki je alergicen name, alergicen tud na mojo kremo (k jih delam).

alergija je posledica slabsega delovanja imunskega sistema, psiholosko ozadje pa je = alergija.

se pravi nic ni cudno, da je ravno free alergicen na stanetovo sol.

velik folka je alergicnega na sonce, na vodo, na zrak.

skoda. x:o)x x:px

Picasso

Mene je pa Stane zabaval xsrcx Verjamem da je hotel vsem dobro, njegov nacin je meni vsecen :palec:

To pa zato, ker je kratek in direkten - vzemi ali pusti : nikoli ni palamudil z velikanskimi posti kot recimo jaz ali kot Free (pa karkoli je ze bilo) in tudi kaksen njegov stavek o soli tudi v zelo resnih temah zame ni vsiljevanje, ampak nasvet - usmeritev v nekaj, v kar je on sam brezpogojno verjel in stal za seboj :vio: Zvest sebi.

In vsak je lahko po svobodni volji letel na njegovo stran gledat, kaj ponuja, nihce kako drugac :palec:

xyesx :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...