Aliana 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Free-glede Staneta: jaz imam drugačne izkušnje pač...in njegovi vdori nadruga tematska področja, ki so na koncu vedno pripeljali na sol, so me nekajkrat spravili ob pamet, potem sem se pa navadila...in to preslišala, samo kar je bilo zame vrednega sem pač obdržala v glavi...še vedno mi je bistveno bolj pomembno, da je nekdo res dober človek, kar je pa Stane vedno znova dokazoval.se zelo strinjam nekak mi ni za vtikat se v tole debato, sam...kar se teženja folku tiče.. smo jih tlele gor kar nekaj spoznali.. free, sorry, sam ravno ti se javljaš, ki ravno nisi najbolj nedolžen.. tud tebe je dost v temah o zdravju s ponujanjem GOH izdelkov... sam ja, mogoče na mal bolj prefinjen, zakrit način.. Stane je odkrito vrgel naprej svojo sol, ti si pa 'sam mal nasvetek dal'... jaz osebno glih tolk verjamem s Ssol, kot v map in živo vodo in podobno - bolj nič, kar se tiče ideje, da ti lahko spremeni življenje..sem pa Ssol sprobala, ker jo parkrat dobila čist tko, za darilo od njega, in mi je okus daleč boljši od navadne, ki sem jo prej uporabljala in jo zato še zdaj uporabljam. men je tud Ssol v vsaki temi šla že na živce, ampak po drugi strani me pa Stanetov način nikoli ni motil.. ker je vedno dobrodušen, na štos obrne vse, ne spomnim se, da bi kdaj šel se s kom kregat in bost glede svojega prav al pa nizke udarce dajal (ne vem, lahko se motim, nisem tolk spremljala)... in ja, pač prodaja svoj izdelek na svoj naččin.. like everybody.. sploh pa ni fora v stanetu in njegovi soli.In Marsa, se nimaš kaj opravičevat in razlagat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 men je tud Ssol v vsaki temi šla že na živce, ampak po drugi strani me pa Stanetov način nikoli ni motil.. ker je vedno dobrodušen, na štos obrne vse, ne spomnim se, da bi kdaj šel se s kom kregat in bost glede svojega prav al pa nizke udarce dajal (ne vem, lahko se motim, nisem tolk spremljala)... in ja, pač prodaja svoj izdelek na svoj naččin.. like everybody.. In Marsa, se nimaš kaj opravičevat in razlagat saj vem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 a mi lahko nekdo prosim razloži, kako nekdo, ki pride na forum v nekaj dneh točno ve kaj nam da ta forum, na kakšen princip deluje in kaj damo mi ?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Men je pa forum všeč. Pa ne zarad Marse al pa ostalih. Všeč mi je zarad odprtosti. Zato, ker si je Marsa vlogo admina omejila na to, da forum dela, ne pa, da omejuje, odloča al pa določa. Največja vrednost foruma je, ker je krasen simulator RL-ja. Ker v njem lahko preigravaš eno in isto situacijo v nedogled, ki je v RL-ju ne morš. In to brez posledic. In mi je dejstvo, da se nekdo obrača na Marso s pritožbmi /špecanjem al kva vem čem/ čez druge, hecno in žalostno obenem. Jst ne vem, a se zavedamo, da so naši posti tle zlo avtentična slika našega dejanskega delovanja v RL-ju, mrbit s to razliko, da si tle kdo upa napisat tist, kar sicer misl, pa si v RL-ju ne upa izrazit. Vse ostalo je pa enako /odzivi, misli, dojemanje, sprejemanje.../. Vsak od nas skoz svoje pisanje tukaj postavlja sebe na ogled; svoje strahove, svoje bolečine, svoje odnose, svoja hrepenenja, svoje veselje, svoje travme. Tko da, naj ostane forum tak kt je. Zdej, Stane se je odloču tko kt se je, to je njegova izbira. Lahko bi se tud drgač.Če kterga motijo medklici. Kar ma za povedat, bo že doseglo tistga, k mu je namenjeno. Garant. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 nihce ne govori da je stane slab clovek! tega nisem niti nikoli rekel.govorim o funkcionalnosti na tem forumu in s tem mojem prispevku, to je vse.v osnovi smo vsi dobri ljudje, tudi morilci.. pa to se ne pomeni, da lahko funkcioniramo skupaj. ...Free-glede Staneta: jaz imam drugačne izkušnje pač...in njegovi vdori nadruga tematska področja, ki so na koncu vedno pripeljali na sol, so me nekajkrat spravili ob pamet, potem sem se pa navadila...in to preslišala, samo kar je bilo zame vrednega sem pač obdržala v glavi...še vedno mi je bistveno bolj pomembno, da je nekdo res dober človek, kar je pa Stane vedno znova dokazoval. nisem vse bral, ker se mi mudi... ampak sam tole se komentiram:zacaranih krogov ni! ker se vse spreminja!!kr neki ... tudi za tovrstne okoliscine so resitve, ce jih le zelis!...ja, zacaran krog, tinka: v bistvu delava sama vse in tako ne moreva skrbet se za cash.ce bi blo sam na cashu, ne bi (tok) delal, ce pa ni casha, pa je shtala.... pises neumnosti!nima smisla da debatiram dalje, pa se mudi se mi. aja se tole (sem tud jaz hotla oment pa pozabla): free je edini, ki ga poznam, ki je alergicen na stanetovo sol. (sicer sem pa jaz z njo 'okuzla' desetine folka in smo jo uporabljal tud na/pri dojenckih). podobno bo nekdo, ki je alergicen name, alergicen tud na mojo kremo (k jih delam).alergija je posledica slabsega delovanja imunskega sistema, psiholosko ozadje pa je = alergija.se pravi nic ni cudno, da je ravno free alergicen na stanetovo sol. velik folka je alergicnega na sonce, na vodo, na zrak.skoda. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 no sej sm cakala da se ti vids, ker se mi zdi fer, k smo pac te naslavljal, citiral... se mi pa ne zdi prevec gud do staneta oz. pac - bom umaknila temo, zdaj pa res. staneta itak ni tu (zaenkrat), da bi lohk komentiral in utemeljeval, zakaj premalo slana hrana redi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 super, kaj vse bom se danes zvedu! :xx!: se zelo strinjam nekak mi ni za vtikat se v tole debato, sam...kar se teženja folku tiče.. smo jih tlele gor kar nekaj spoznali.. free, sorry, sam ravno ti se javljaš, ki ravno nisi najbolj nedolžen.. tud tebe je dost v temah o zdravju s ponujanjem GOH izdelkov... sam ja, mogoče na mal bolj prefinjen, zakrit način.. Stane je odkrito vrgel naprej svojo sol, ti si pa 'sam mal nasvetek dal'... jaz osebno glih tolk verjamem s Ssol, kot v map in živo vodo in podobno - bolj nič, kar se tiče ideje, da ti lahko spremeni življenje..sem pa Ssol sprobala, ker jo parkrat dobila čist tko, za darilo od njega, in mi je okus daleč boljši od navadne, ki sem jo prej uporabljala in jo zato še zdaj uporabljam. men je tud Ssol v vsaki temi šla že na živce, ampak po drugi strani me pa Stanetov način nikoli ni motil.. ker je vedno dobrodušen, na štos obrne vse, ne spomnim se, da bi kdaj šel se s kom kregat in bost glede svojega prav al pa nizke udarce dajal (ne vem, lahko se motim, nisem tolk spremljala)... in ja, pač prodaja svoj izdelek na svoj naččin.. like everybody.. sploh pa ni fora v stanetu in njegovi soli.In Marsa, se nimaš kaj opravičevat in razlagat Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 RES boljs da umaknes! do takrat pa si dajte duska! no sej sm cakala da se ti vids, ker se mi zdi fer, k smo pac te naslavljal, citiral... se mi pa ne zdi prevec gud do staneta oz. pac - bom umaknila temo, zdaj pa res. staneta itak ni tu (zaenkrat), da bi lohk komentiral in utemeljeval, zakaj premalo slana hrana redi. Ocitno je danes se resnica podvrzena temu kaksno korist imamo od tega ! :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 no sej sm cakala da se ti vids, ker se mi zdi fer, k smo pac te naslavljal, citiral... se mi pa ne zdi prevec gud do staneta oz. pac - bom umaknila temo, zdaj pa res. staneta itak ni tu (zaenkrat), da bi lohk komentiral in utemeljeval, zakaj premalo slana hrana redi. Zakva bi že umaknila temo? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 do takrat pa si dajte duska! kot tudi ti, dragi moj.a si res mislil, da se nam bo zdel tvoje siljenje kaj manj siljenje kot se teb zdi stanetovo? in ti si 100x "izrazal svoje mnenje" (negativno) na racun staneta, zdej se ti pa zdi joj prejoj, k je en stavk, da, citiram: "ravno nisi najbolj nedolžen.. tud tebe je dost v temah o zdravju s ponujanjem GOH izdelkov... sam ja, mogoče na mal bolj prefinjen, zakrit način.. Stane je odkrito vrgel naprej svojo sol, ti si pa 'sam mal nasvetek dal'... jaz osebno glih tolk verjamem s Ssol, kot v map in živo vodo in podobno - bolj nič, kar se tiče ideje, da ti lahko spremeni življenje.." to se ti zdi cist grozn, nekaj kar si 'zvedu' in za :xx!: dat... skratka, sam teb gre lohk stane na jetra s svojo soljo, ti pa nam ne mros it s prahi, ki se imenujejo voda. in cist prav ti je, da si dobil tak fidbek.tebe bo vse lohk motil, sebe pa ne vidis.in stane ni nikol prodajal nc druzga k sol, nobenih reklamnih linkov popal in nc.je mel svojo stvar in jo je siril.ti pa siris svasta. Zakva bi že umaknila temo? v bistvu zarad staneta, ker ga ne dobim..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 v bistvu zarad staneta, ker ga ne dobim..... Glih zarad Staneta pust. Not je del njega in ne bi blo dobr, da to pobrišeš. Tole pričkanje naj pa tud ostane. Konc koncev, a v RL-ju lahko zbrišeš kar je blo: Ne morš. Morš s tem živet in se kvečjemu kej naučit. Zakva bi se pa tle delal, da nekej ni blo, če je blo. Nej ostane. Magar v poduk. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 kwa pa vem, no, Butl.se mi zdi boljs se pogovarjat o nekom, ce ma tud moznost da sam kej pove.Plus je bil sam zelo skrivnosten (sam benerje sem morala umaknit, zarad omenjenih tezav), tko da sodim, da mu ni tok do tega. oz. da ni zazeljeno, da bi se kaj dost se reklamiral (dokler ne zrihta zadev). imas prav, v RL se ne bi dal zbrisat, ampak tle se pa da. ga bom skusala dobit in pol vidla, kako pa kaj. (tako ali tako pa nsiem mislila pobrisat, sam umaknit) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 ja saj stekam, zarad tega istega pointa je tudi nisem (do zdaj), ker je tud men vsec to. (stane pa bi - ali bo - ce bom temo umaknila - to itak videl) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Sm ratala kr žalostna ko sm tole brala... Meni je pa sstane faca, pa čeprav ga ne poznam osebno, in njegova sol me ni nikoli motila.... še manj pa njegovi posti, ker sem itak dosti stvari sprejela kot njegov smisel za humor, pač... vsak ima svoj način... ...zdej jst pri soli ne tolko kompliciram da mora bit ravno sstanetova, al himalajska al iz kje drugje... meni je sol sol... in že od malega jo obožujem, kar ne morem brez nje... če bom šla v Čile al na Japonsko al bilo kam drugam, bom pač jedla njihovo, in je ne bom nosila v žepu od doma... Kar se tiče keša, bom raje tiho, ker se me ne tiče... Je pa tale forum meni NAJBOLJŠI forum od vseh! Z Marso na čelu in vsemi drugimi vpletenimi, enimi bolj, drugimi manj simpatičnimi, pa ravno zaradi tega še bolj zanimiv, ker je toliko različnih mnenj in karakterjev. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 hoj kolicinsko se nikakor ne da primerjati. prefinjen, zakrit... ja. ce tako zelis videt tudi prav. tako misljenje (zal) veliko pove! linke je imel nalimane vecinoma! (podpis, vcasih zelo velik in se bi se naslo). Sicer pa kaj me sploh briga. :xx!: jaz sem svoje mnenje napisal NJEMU direkt! Ker odziva ni bilo, sem rekel tebi kot urednici, da je to kar je pocel (vsaj zame) motece, s cimer se nisi in se ne strinjas. Torej je bila tudi zame zadeva resena! In to je to! Vsaj kar se mene tice, se je zame zgodba koncala takrat. Vi pa to vlecete se sedaj! Vec kot pol leta za tem in cele drame zraven! :xx!: Namesto da bi se takat pogovorili, ko sem za to tudi prosil, pa ni bilo odziva niti z njegove, niti s tvoje strani! Tako se je tudi zame zadeva koncala! Sedaj pa ko ni staneta, ko ni denarja pa tole tukaj! :xx!: Pa lep pozdrav in lahko noc! kot tudi ti, dragi moj.a si res mislil, da se nam bo zdel tvoje siljenje kaj manj siljenje kot se teb zdi stanetovo? in ti si 100x "izrazal svoje mnenje" (negativno) na racun staneta, zdej se ti pa zdi joj prejoj, k je en stavk, da, citiram: "ravno nisi najbolj nedolžen.. tud tebe je dost v temah o zdravju s ponujanjem GOH izdelkov... sam ja, mogoče na mal bolj prefinjen, zakrit način.. Stane je odkrito vrgel naprej svojo sol, ti si pa 'sam mal nasvetek dal'... jaz osebno glih tolk verjamem s Ssol, kot v map in živo vodo in podobno - bolj nič, kar se tiče ideje, da ti lahko spremeni življenje.." to se ti zdi cist grozn, nekaj kar si 'zvedu' in za :xx!: dat... skratka, sam teb gre lohk stane na jetra s svojo soljo, ti pa nam ne mros it s prahi, ki se imenujejo voda. in cist prav ti je, da si dobil tak fidbek.tebe bo vse lohk motil, sebe pa ne vidis.in stane ni nikol prodajal nc druzga k sol, nobenih reklamnih linkov popal in nc.je mel svojo stvar in jo je siril.ti pa siris svasta. v bistvu zarad staneta, ker ga ne dobim..... kaj je kmetič samopomembni, mislis da tebi kaj pravim al kaj! ti grem spet na zivce! mas zopet prevec negativizma v sebi pa isces filter! te pa se že spokaj al kaj nam hočeš povedat?da si straaašno busy?moraš na pogajanja z mečkotrjem da ti v prodajo vzamejo praške? za to si pa ti prvi med enakimi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 linke je imel nalimane vecinoma! (podpis, vcasih zelo velik in se bi se naslo). Sicer pa kaj me sploh briga. :xx!: jaz sem svoje mnenje napisal NJEMU direkt! Ker odziva ni bilo, sem rekel tebi kot urednici, da je to kar je pocel (vsaj zame) motece, s cimer se nisi in se ne strinjas. Torej je bila tudi zame zadeva resena! In to je to! Vsaj kar se mene tice, se je zame zgodba koncala takrat. Vi pa to vlecete se sedaj! Vec kot pol leta za tem in cele drame zraven! :xx!: Namesto da bi se takat pogovorili, ko sem za to tudi prosil, pa ni bilo odziva niti z njegove, niti s tvoje strani! Tako se je tudi zame zadeva koncala! Sedaj pa ko ni staneta, ko ni denarja pa tole tukaj! :xx!:oj... ocitno je tema se tle. o linkih v podpisu ni vredno zgubljati besed (k dobim vsak dan nestete alergije zarad tega, pa kot vidis, jih vsi se majo, in v nobenih temah se ne prickamo). Tega da si me tud ti baral kot urednico v zvezi s Stanetom, se ne spomnim natancno, je pa tega bilo kar nekaj.Marsikaj in marsikdo je bil motec, pa nisem ukrepala, ker to, da en enga mot, ni moja stvar (razen ce je zaljivo al prizadane koga kaj - samo ne tedaj, ko ze poteka srdita debata tud z druge strani in padajo zaljivke - pol presodm, da se je oseba odlocla sama poskrbet za to)to je forum in to nam je vsem sodelujocim jasno. Mi tega ne vlecemo, debata se je zgodila, ker je folk pogresal Staneta - kot tud jaz.In ker je nekdo vprasal, kako je z njim itd., sem povedala, najprej sploh nisem hotla prevec govort.Pol pa, saj ves (tko k se v stevilnih temah, kjer tud sodelujes) - beseda da besedo itd., retro merkur, kak plutoncek kje, uran, neptun....pa je mal zmede.nc hudga, ni prvic.Niso cele drame, sam ce te to ne uzalosti in ne prizadane, mi lohk napopas 100 tem kok so eni nekje bogi pa kaksna krivica se jim godi.Men je to, da delas in siris dobro, pa da ti pol ves folk cimbolj polena pod noge mece, zalostno.In poleg tega vidim, kako je folk nehvalezen. In snobovski. Ozek...."zdasj ko ni staneta, ko ni denarja"? - sam dobro ves, da morva delat druge jobe, da supportava LN in casha torej ze skoz ni. Tud Stanetovega priliva ze vec mescev ni, tako da to nima zveze.zdaj je pac nekdo osvezil temo in ZDAJ je stekla o tem debata. in morda pa je res cist prav, da je. skratka, zalostno mal.... tako jaz to vidim.ko bodo pa tebe hotl zjebat, bos pa ti (upam) tud delezen kakega supporta. malo pa mi je mimo, ko se mi naprej mece koristi. men! ne tok, da jih nimam, kot me moti, da a prav jaz jih pa naj sploh ne bi imela al kwa! pa lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 oj... ocitno je tema se tle. malo pa mi je mimo, ko se mi naprej mece koristi. men! ne tok, da jih nimam, kot me moti, da a prav jaz jih pa naj sploh ne bi imela al kwa! pa lep dan! Pa tudi če bi jih imela, pa kaj?Koga to briga? Sledim tej temi par dni, nisem se mislil javljati ker mi je bedno vse skupaj... :xx!: Pa... Komentarji, misli nekaterih... Tudi takih ki so komaj nos pomočili v forum pa že pametujejo o njem.Pa je res tako težko prebavit da ima ali bi lahko nekdo imel korist od nečesa?Bo komu kaj vzeto, kaj manjkalo zato?Slovensko ali(po Bobnarju in S. Makarovič) slovenceljsko - naj mi krava crkne, samo da bosta sosedu dve. Stanetu in forumu Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 joj tok se mi ne da it vec te debate, sam pac... kwa sem se pa vtikala pa zacela prgeovarjat. zdej pa mam. v glavnem, ne bi rada vidla, da bi se pa zdej na free-ja neki zolc zlival al pa za "gresnega kozla" mel, k je pa pravzaprav edini, k je odkrito se sel tlele debato oz. se izpostavil in je pravzaprav mel jajca, da je tud tle povedal, kar ga mot..no a zdaj skratka izpade, da je ravno nekako on to vse skup sprozil oz. bil skor ta glavn pr tem.To je dalec od resnice. Free je cist dbest, se trudi, skusa ozavescat in prav tko shiri,. kar se mu zdi dobro pac (ne sam goh) in nenazadnje je tud on v preteklosti ze supportal in pomagal tako LN, kot tud meni osebno... (kot tud masrikateri clan foruma, osebno, iz svojega filinga)...Gre sam za to, da ma vsak pravico, da zagovarja in utemeljuje in daje to, kar se mu zdi dobro, ce pa nekdo noce *vzet*/"kupit", pa naj ne. gre pa tud se za to, da ce tok govorimo o ozavescanju, energijah pa tem, pa da ne vemo, da se ponavljajoce negativno usmerjanje (v nekaj ali nekoga) lahko tud nekak... *zmanifestira*.... a seveda se itak nazaj povrne vse... ("what goes around, comes around". ) * premalo slana hrana pa MORDA (nisem znalac, sam mal lohk tkole kaj sklepam) redi zato, k ce je dovolj slana, lohk lepo vsi tile elektroliti sibajo in pomagajo vsej vodi in vsej tej medcelicni tekocini, da se sprosti in se potem ne more tok nabirat v organizmu, kar lohk posledicno pripelje do dbeelosti.tkole po kmeck pa po lainc, kot si sama to predstavljam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 tut knjigico že preletela- luštna, taka mal humorno napisana .hm..hecno je blo s tole knjigco. najperj me je kar mal *motlo*, k ni blo tko kot sem si predstavljala - opisi, razpredelnice, stolpci in taksno (jaz mam tud mal device - pa mam rada cifre pa vsebnosti pa mere pa podatke pa taksno vse )..In kar je treba neke zgodbice prebrat. potem sem pa enkrat prebrala *drugace* (z mal drugacnimi ocmi, kar znam), pa ugotovila, da je to nekaksen *slovenski domac zen*. in vse drzi, kar not pise.pa kaj, ce preprosto, mi je pa to glih vsec v bistvu, znalcev in stolpcev je povsod zadosti, vsebine pa premalo, pogosto.In to tud pase k soli, prvobitni, nekako.Zato mi je vsec Stane (tud) - ker je to on... je tak k sol. preprost pa tak. aja pa ko smo glih pr knjigci...k je gor pac moja ilustracija, kot ste morda opazil (in nekateri zihr kej sklenil tud), no, to ilustracijo sem mu podarila par let nazaj za rojstni dan (to si je izbral). iz hvaleznosti, ker me je preskrboval s soljo (in 1/2 foruma). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Ja, Free je čist v redu... Se da fajn menit z njim, samo previdno(riba... )Sem imel druge sodelujoče v mislih... O Stanetu pa - srečal sem ga lani na pikniku in tudi dobil sol od njega. Na forumu pa o njegovi soli nisem bral ker me pač ni potegnilo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 kaaaj? to je tvoja ilustracija? huda. sam moram povedat po pravic, pa ne se smejat al pa še celo zamerit, ko sm jo prvič vidla sm si misla, pismo.. ej, pa kaj tle ene joške na riti narisane .sej zdej vem, da to niso, ampk takrat, no.. mogoče sem imela pa kak prismuknjen dan, pa sm vse čist drugač vidla.no, men še ni podaril soli, me pa enkrat loh povab na kruh s soljo, kar je itak ena taka slovenska dobrodošlica pa sej se vid. ( http://www.lunin.net/razglednice/index.php?r=marsa , http://www.lunin.net/razglednice/index.php?r=marsa2 ) ja sej to tud je - postavca, z ritjo, joski, uchi, vse na kup'. sej se mi je zdel hecn, k je nad to okol padu, sam mu je sedla v vizijo zensk in diet, pa se kot nekaksne bisercke v skoljki si je predtsavljal.jaz sem hotla, da bi si izbral modro (morje), pa si je violo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 jah, sej mene tud (zaneslo)... pa kaj. sam sej to kaze v bistvu tud na to, kar sem skoz omenjala... da 'iste ptice skup letijo' in da mi je ze zato sedel - pac v filozofijo LN... da share-amo, "vsi mamo vse", kot pravi moja frendica. da smo na valovnih, tako in drugace, pa je s taksnim clovekom lazje in prijetneje sodelovati (prijateljsko in/ali poslovno)..in ker je bla taka vizija moja, sem si jaz sam tak folk tle predstavljala, skratka, Stane se je po tej plati najbiolj priblizal moji oz. najini viziji.da se ne komplicira, pac pa da se da, da se daje vse od sebe, skratka, pa da delas ne sam zase, pac pa za vse. in se mi zdi logicn, da ce bi si ze lohk izbirala, da bi si rajs take, k so na moji valovni.saj za to pa tud sploh gre, a ne? drgac bi lohk mela klavniski, nacisticni, feministicni, mamicasti, likovni, novicarski, , trgovski, politicni, verski, sex... al kaj jaz vem kaksen portal... (ce ze nadnujno glih hocem in moram bit en admin v lajfu ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Še jaz (tlele mi zdej moja tehtnica ne da miru )Free je tlele na tapeti zato, ker se je v debato spustil, ostali so modro tiho.. pa Free, če poskušaš tele tekste videt kot namenjene več ljudem, ne konkretno in osebno tebi, kar večinoma niso, bo mogoče mal drugačen pogled..mi je žal, da je (si) Free, v mojem postu točno tistole videl 'prefinjeno, zakrito..' sem hotla sam povedat, da vsak po svoje prodaja, na svoj način.. pa nič negativnega s tem mislila.. jaz bi tud verjetno bolj na tvoj način, če bi kaj prodajala (v stilu, samo predlog, nočem vsiljevat...).. samo ni se mi zdelo fer, da kritiziraš Sstaneta zaradi njegovega načina, ker sta se v bistvu oba z isto stvarjo ukvarjala - prodajala nekaj, za kar sta verjela, da bo folku pomagalo k boljšemu življenju.. sem se tud že družla s tabo in si mi faca, tud zanmimivo mi je brat te, kadar se spustiš v debato (in ne le lepiš linke ) pa tud povedala sem ti že v kakšni temi, najbrž sicer ne tko direkt kot tlele, da mi gre občasno na živce tole tvoje 'eko poudarjanje' (kot mi je šlo občasno na živce stanetovo 'sol poudarjanje').. sam to še ne pomen, da mi greš ti na živce al pa da te ne maram.. tko da... vzem kukr češ... lahk si pa tud užaljen (zdej nej pa že pride Sstane kej povedat, no ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 ... dobr, razen klavniskega... vcas sem rada mal extremna, nalasc... drugac pa klavniskega najbrz da res ne bi mela. ( mogoce bi morala met gospodinjskega.... ) ja, sem glih razmisljala, kok hecn pelje tale tema.smo ze pr mojih ilustracijah, that's more like it. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Pozdravljeni. Ker sem ravno nedavno klepetal s sstanetom na kavi, pa občasno mal še vedno kaj preberem na lnf........in ker na večini tem nimam več kaj dosti za povedat, pa se bom tukaj malo oglasil......Pa niti nisem prebral cele teme, niti ne vem točno v čem je ali bi naj bil problem, kar sledi se mi je ob prebiranju pač sprehodilo po mislih..... Kot vedno je bil klepet s sstanetom prijeten. Mogoče je mal posebnež, vendar kul človek. Meni je oboje ok. Včasih me v debati spravi v dilemo ali je tolk idealist ali tolk pred časom po nekih razmišljanjih......kakorkoli.....tudi to oboje mi je všeč. In mogoče kdaj ni deloval čist strogo po reklcih al kaj, vendar pa je pač kot je sam želel dal oz. bil radodaren do drugih......Tudi meni je parkrat podaril sol.......pa tudi drugač komu pomagal....V okviru svojega solnega delovanja pa tudi druženja nasploh je bil do vseh udeleženih ok in radodaren.........Tak da po moje je sstane en prav frdamano fajn dedc. Da pa zna bit tečnoba slana državno delniška pa je tak jasno.... Pa lep pozdrav vsem lunatkom. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.