klarus 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 o mickeni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 dan Sem oznacil rdece da pomokentiram:Sej jst to dobro vem, v nekem momentu pa tega pac nisem vec videl v njegovem pocetju, temvec ozkost in ekstremizem, ki je prej skodi kot koristil. Pac, to je bilo moje videnje. Zato sem ukrepal!Seveda mi tukaj drugace gledamo na staneta, bolj osebno, blizje nam je, debatiramo ze leta, se poznamo osebno. RAZLIKA pa je, ce uleti nekdo drug, ki staneta in njegovega nacina ne pozna! Takih ljudi tukaj ni malo! In tudi zaradi tega in iz tega stalisca se mi pac njegovo pocetje v tistem trenutnu ni zdelo primerno. Tolk.Za drugo pa hvala; za hvalo in grajo. Se strinjam da "si povemo" kaj mislimo drug o drugem.Jaz nisem staneta naslovil kot: "jaz tebe dojema kot..." , temvec sem sodil.Razlika pa je v tem, da sem razmisljal v sirse dobro. drugacen nacin pa tudi zalegel.Jasno, to pa ne izkjucuje tudi moznosti moje zmote, slabe prebave, al pa premalo spanja me pa veseli, da si poudarila nekaj kar bi bilo dobro tudi tule napisat:V pogovoru, dogodkih gre ponavadi za dvoje: Tisto kar se je dejansko zgodilo in tisto kako na to reagiramo mi!Najveckrat pa se zgodi, da nekdo sodi drugega /recimo partnerja, sogovorca, itn/ po tem kako smo pravzaprav reagirali mi sami! "On je slab clovek, ker je rekel, da sem neumen" in sinfal cez mene" itn... Dejstvo je, da zato clovek ni slab! Je pa to darilo, ki nam prinasa moznost, da se vprasamo zakaj na tak nacin reagiramo! Zakaj nam custvo jeze, zalosti ali katerokoli drugo custvo dolocena situacija vzbuja.No, mislim, da bi se vecina nas lahko tega vsaj kdaj pa kdaj zavedala tudi v odnosu in komentiranju drug do drugega.To sem sicer hotel izpostaviti ze v temi "Kaj si mislite o posamezniku na tem forumu", pa mislim, da ni bilo povsem razumljeno. In verjetno tudi sedaj (se) ne bo. Še jaz (tlele mi zdej moja tehtnica ne da miru )Free je tlele na tapeti zato, ker se je v debato spustil, ostali so modro tiho.. pa Free, če poskušaš tele tekste videt kot namenjene več ljudem, ne konkretno in osebno tebi, kar večinoma niso, bo mogoče mal drugačen pogled..mi je žal, da je (si) Free, v mojem postu točno tistole videl 'prefinjeno, zakrito..' sem hotla sam povedat, da vsak po svoje prodaja, na svoj način.. pa nič negativnega s tem mislila.. jaz bi tud verjetno bolj na tvoj način, če bi kaj prodajala (v stilu, samo predlog, nočem vsiljevat...).. samo ni se mi zdelo fer, da kritiziraš Sstaneta zaradi njegovega načina, ker sta se v bistvu oba z isto stvarjo ukvarjala - prodajala nekaj, za kar sta verjela, da bo folku pomagalo k boljšemu življenju.. sem se tud že družla s tabo in si mi faca, tud zanmimivo mi je brat te, kadar se spustiš v debato (in ne le lepiš linke ) pa tud povedala sem ti že v kakšni temi, najbrž sicer ne tko direkt kot tlele, da mi gre občasno na živce tole tvoje 'eko poudarjanje' (kot mi je šlo občasno na živce stanetovo 'sol poudarjanje').. sam to še ne pomen, da mi greš ti na živce al pa da te ne maram.. tko da... vzem kukr češ... lahk si pa tud užaljen (zdej nej pa že pride Sstane kej povedat, no ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 http://zdravasol.si/slike/LN.gif Kaj zdaj, drži, ali ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.