emmzi 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Bliža se novo leto, bližajo se naše zaobljube, da se bomo v novem letu poboljšali. Odložite svoje zaobljube v tole temo in prostie zlato ribico da vam pomaga. Prosim zlata ribica pomagaj mi da,:* se začnem učit * se bom začela trudit pri svojih načrtih*/ ** ** ******* ****** ********** ** ** ** * **** ****** ********** pa še da bi dobila novo priložnost in bi se dobro izkazala Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 lani sem mela tri želje.....ostale sta dve, tak da bom kr isti plan mela Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Nimam zaobljub Želim si le, da bi bil sam in moji ljubi zdravi, pa da bi bil mir.......ostal bomo že porihtal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 Soočite se z dejstvom, da se novoletnih zaobljub ne boste držali. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 Soočite se z dejstvom, da se novoletnih zaobljub ne boste držali. misliš za sebe vem, da bom vsaj eno izpolnila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 nimam zaobljub, želim si pa, da bi bila vztrajna, pogumna, da bi verjela vase in tisto kar počnem. da me več ne bi bilo strah. vse ostalo je logična posledica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.