Skoči na vsebino

Tranzitni Pluton kvadrat Sonce

eter

Recommended Posts

na 21.24 Raka, Tranzit Sončka pa tvori konj. z Jupitrom, ki je v opoziciji z N. Luno se mi zdi in v kvadratu z N. Uranom (ne vem če ni tole kej v povezavi s tem da mi zdejle vse crkuje=... vse je v povezavi... :inocent:
Deli na socialnih omrežjih

aha potem k sreci ni v opoziciji se luna (xokx x;)x)

aha takle mas, no to je tud razdrazenost pa taksno, tud kaksne... hm.. recimo lohk debelost, zabuhlost, nabiranje prekomerne teze in tekocin pa tacga..... mors mal bl na pucanje gledat (telesno in splosno x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... najbrz bos itak kej durzga dobivala, drugacne teste...... se mi zdi, da tega zdaj ne rabis... in da tud pred tabo nekako ni tako obdobje.

vendar ce so kaksni vplivi lohk taki in to ves, pac mal bl gledas na to in pazis. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... najbrz bos itak kej durzga dobivala, drugacne teste...... se mi zdi, da tega zdaj ne rabis... in da tud pred tabo nekako ni tako obdobje.

vendar ce so kaksni vplivi lohk taki in to ves, pac mal bl gledas na to in pazis. x:)x

sej če sem odkrita tud drugih testov ne rabim... mal bi se odpočila od testov, po drugi strani pa sem pričela na lajf gledam pvosem drugače... tko da, gremo dalje ;)

bi jaz pazila tud kje drugje ne sam tuki... ;)

hvla ti za tale nasvet...

• 2 months later...
Guest VilaSonca

tale tranzit sem jaz imela leta 1999, pa verjetno še kako leto prej ali pozneje, ampak v glavnem 99. Pluton kvadrat Sonce torej. Sonce je v moji karti vladar 9. hiše, torej mi je Pluton šetkal po 1. hiši. takrat me je začela prvič v življenju zanimati duhovnost in začela sem prebirati knjige na to temo. bila sem tudi kar ustvarjalna, začutila nek nov naval energije, oz. sem zaslutila neke prostranosti, daljave .. v sebi. razen tega je bilo to obdobje kar se lastnega samozavedanja tiče, lahko popolnoma na dnu, kar mi je oteževalo odnose, sem pa točno od julija do decembra 1999 doživela blazno transformacijo, kar so mi povedali odzivi drugih ljudi. no, težko obdobje je bilo prej, še težje je prišlo pa za tem obdobjem, kot bi spet potonila nekam v podzemlje.

trenutno mi pa Pluton dela kvadrat na Merkurja, vladarja 7. hiše, pa prihaja na dan vse, kar je najbolj temno, vsa moja ranjenost. sicer za bruhati, ampak mislim, da sva si s Plutonom že dobra frenda, če ne, pa še bova.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...