Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

blabla

Lubi!!! x:px :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: xflirtx xflirtx

Prišla domov.

Aja, za vse, ki sem jim dolžna OSe: ta teden sem samo preko telefona hodila pokukat vsake toliko časa in se mi ni dalo tipkat (mel smo težave z netom)... bom ta vikend nadoknadila x;)x

Drugače pa... bo že.

Študijsko in poslovno je super, ostalo pa... bo že. Sej bo a ne x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Lubi!!! x:px :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: xflirtx xflirtx

Prišla domov.

Aja, za vse, ki sem jim dolžna OSe: ta teden sem samo preko telefona hodila pokukat vsake toliko časa in se mi ni dalo tipkat (mel smo težave z netom)... bom ta vikend nadoknadila x;)x

Drugače pa... bo že.

provzaprov...ne bo :ermm:

sorry x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Bo bo... neki bo že x:o)x

Druidka ... je snežilo ja, pa se ni nič primlo na srečo... burja pa taka da kar drevesa lomi...

Sm lih prej gledla enga mičknga ptička, ku se je matral... bogi.... je hotu letet proti vetru, pa je letel kar na mestu x:Dx x:o)x sej pole mu je ratalo, tko malo postrani, upam da mu je uspelo prit do gnezda.

Zdej popoldne se je pa sončke nrdilo, samo mraz je pa fuuuul... :sori:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Ma meni je lepo gledat snežinke, še posebno te velike plahtice... važno da se ne prime ker drsat se pa ne znam še...

Nataly a ni nič zamedlo pri vas? Kaj pa je uno belo na tvoji slikci? x:px

Tole je od božiča.

Nič ni snega še vedno ne..piha pa preveč.

Slabo mi se oglašate pje v dnevnik. Kaj nič ne dogaja vam ali kaj?

Naj rečem, da včeraj v celem Mb Europarku nismo našli nič za zapravit? In smo morali druge trgovine iskat zato...

ali smo prevzetni, ali pa se nam cene niso dopadle:)))

V glavnem - za mlajšo kupovali copate neke - in na koncu v Massu najdli..punca ima visok nart in veliko nogo, pol pa kar problem..

a jaz najmanjšo nogo pri bajti...itak ugotovili, da frocovje v babice in dedke vrglo..midva z gospodičem samo prispevala osnovni material...

ah...ni nam lahko..in pol mlajša skoraj jokala, ker predolgo trajalo, pa ni dovolj učila zgodovine...mislim...ne moreš verjet no..

sicer pa res nič ne dogaja bistvenega

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Čau.

Sem se spravla moje zapise iz Dnevnika v word kopirat, pa sem v dveh dneh na strani 7/40, oziroma v Dnevniku št. 7... (Marsa, tole bil namig, da si mal več časa vzemi za razmislek, da dokončam jaz tole x:o)x x;)x ) sem glih pri Madridu in Španiji.. mal se v dobro voljo spravljam pa mal depresiram zraven, v spominih x:o)x

Dobila po pošti še ene koščke za moto kovčke, ki so manjkali, so jih kar brezplačno poslali, ful lepo...

Pa Tristi prišel spet mal z mano v službo.. da ga spomnim mal, da vožnja ni sam vožnja k veterinarju...

Drugač pa nič posebnega.... mraz je :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sem mislila, da če se prijavim, bom pa za "nagrado" dobila slikico maturantke junior nataly; pa vidim da ni nič :inocent:

Zamudila.

No, naj izkoristim to prijavo in javim, da sem živa; pa en nageljn vsem ženam, ki so žene v pravem pomenu besede (da služijo kruh, vzgajajo otroke, pospravljajo, tečnarijo, čvekajo...) en lep Dan žena.

Hvala enako, si vzela k srcu čisto vse besede :2src: - sploh tečnarjenje in čvekanje - manj pospravljanje :2src:

Tudi tebi enega nageljčka rdečega xvrtcx

Tole je od božiča.

Nič ni snega še vedno ne..piha pa preveč.

a tko...

Slabo mi se oglašate pje v dnevnik. Kaj nič ne dogaja vam ali kaj?

Se dogaja ja...

Če je tole letelo name... pišem bolj v Čvekarijah zadnje čase, tu pa pridem samo prebrat kaj je novega, pa vsake tolko tudi kaj napišem. x:o)x

A ja, pa lep vikend vsem...

vsi pločniki zadenfani do konca, ni ene mišje luknje kamor bi se lahko sparkiral ob petkih in svetkih, ne glede na uro.

ja, to zna res bit sranje... zato se jaz v mesto spravim kar pes, z malckom v vozicku, pa se to znat bit :eek: , ko so plocniki zaparkirani... gre s storkljo lazje x:o)x ... slikce pa ne morem dat gor, da bi demonstrirala :xx!:

evo, mal sem pridna. sem se spravla brati knjige za faks. počasi mi sicer gre, sem čist brez kondicije očitno x:o)x

.. kak zelo mi grejo na živce taki primerki, ki nimajo nič bolj pametnega početi, kot obrekovati

druge, s prstom nanje kazati, skratka to početi zelo naglas in zelo čitno. pa jim to še vseeno ni dovolj in začnejo zasliševat

druidka, zacet je res tezko, meni tudi, pol pa kar ne morem nehat x:Dx ... bo ze, glavno, da si se spravla zraven :palec:

ja, simfanje pa itaq :vragec: :xx!:

Pri nas tudi nič snega. Ga trenutno ama nič ne pogrešam.

Nat, podpisem pod to xDDx ... slikce pa zamudila :o|o: ...

drugace tudi na SV nic novega, pol metra snega :eek: , ki so ga napovedovali nismo niti slucajno vidli....

bi raj vidla, da je soncek, ker je mrzlo, kak pras* :vragec: ... pol pa se z decki na veliko skrivamo na toplem...

danes zvecer grem na predavanje Simone Sket o prehrani in zdravju :2src: ... hm, sva se z najstarejsim zmenla, da bo pazil na malcka, moz je spet na faxu... bom vidla, kak bo to zgledalo :inocent: ... mi je vceraj zvecer rekel, da mali spi, ce on ne misli na to, da se bo zbudil , ker ga z mislimi vlece :eek: ... The secret deluje x:o)x ...

porocam, kak bu babysiting uspel...

Mojca

Ne, ne Ale nič ni tole samo na tebe letelo;))

Včasih se mi pač zdi, da smo en dva tri naškljocali par strani..

Tipka - ziher bo varuška ok :palec:

Ne, ne Ale nič ni tole samo na tebe letelo;))

Včasih se mi pač zdi, da smo en dva tri naškljocali par strani..

Marsa zabušava x:o)x x;)x

Zanimivo je spet pokukat v Andrejčkov dnevnik, kaj delajo njegovi 3je marsovčki.

Stari člani pišejo o svojih enih in taistih težavah na nov način,

novi člani odkrivajo iste probleme, ki jih imajo že tastari.

A sem se sam kej spremenu? Težko rečem, da kaj posebnega.

Živel dnevnik, živeli dnevičarji!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Nekaj me zanima...

Ali obstaja kakšna seksologinja v Sloveniji? že nekaj časa gledam LOVELINE na mtv.it in mi ji ful všeč oddaja, ker je sproščena in brez predsodkov, odgovori so pa zelo profesionalni in hkrati razumljivi za vsakega... se prav čuti folk, ko pokličejo, se čuti zadržanost in sram, poslovijo se pa ful veseli in zadovoljni. Sprašujejo pa vse mogoče, od fetišev do odnosov med istospolnimi partnerji, zadnjič je celo eden klical, da če bi lahko imel kakšne težave, ker si je dal pirsing na kožico od k* . Pogrešam kaj takega v Sloveniji.

Marsa če misliš da to spada pod kakšno drugo temo pa premakni...

cela crknjena sem...ampak mi je čist ql

po dolgem času grizem, brez jamranja...heheh

novičke-potičke:

- dobila podpisano pogodbo za reden job s 1.4. (daleč od sanjskega joba, je pa socialna varnost)

- kupila avteka (Žoža se imenuje)

- zagrabla za fax (z občutno zamudo in z obljubo, da se jeseni častim Kitajsko)

- začela kazat zobe (v vseh smislih in pogledih)

Drugače pa sem res čist konc, ker mi je ubitačno delati, potem pa še fax, ampak še 2 mesca morm zdržat :palec:

Grozno pomankanje denarja, mi je že mora k si bom mogla za job vsaj ene nove hlače in čevle kupt :sori:

Samo morm pazt, da si preveč dena ne nakopljem, drugače adijo izpiti!

Glede parkiranja po LJ je norišnca, še za plačat skor parkinga ne dobiš v centru :xx!:

No, razen kakšna parkirna hiša.

Sem bla danes dop na zdravniškem pregledu za službo in mi je blo total tečno spet razlagat vso zdravstveno kartoteko. Pol je pa rekla, da naj zdravnici rečem, da mi da napotnico za fizioterapevta zaradi hrbta in naj si dam delat nek vložek za v čevlje, ker imam eno nogo krajšo in me zato hrbet boli. Pol bedast sem se počutla x:o)x

Kri mi je vzela tako, da sem cela plava po levi roki.

Kitajska...hmm...prou napalila sem se...samo bo treba najprej za fax pršparat, pa leasing odplačvat, ampak kar sem rekla sem rekla!!!!!

Porkamotorka: dost zajebancije!!! Smrkla pobezlana!!!

Grem mal brlog spucat, potem pa dalje učenje...danes sem imela izpit, upam da bom naredila, ker so še 3je od mene prepisval, jaz pa vse samo po neki logiki rešvala (ekonomika),,,pa se mi ta logika še ni nikol obrestvala.

Sončkeeeeeeeeeeee

:vio:

PS: tale mraz me prav ubija, pa vem da bo mraz k grem iz bloka, pa me vedno znova čist pretrese in sem vsa skremžljena pol vsaj še 15min! :eek:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

uh... po kaksnem tednu (ali vec) padem v dnevnik...

pa me ful nekak naslavljate. x:o)x

aliana (si bla pac na vrh, pa ko odpres temo, neizbezno vidis xDDx): pocakam da uredis, pa pol skenslam vse. :D ;)

ale: kwa zabusavam? :8):

Piko uletjot, mana... sanjalic... :palec: :kiss:

ale: v dnevniku praviloma nic ne premikam, se vtikam (urendisko, pac pa vcas clovesko, ne vedno dobrodoslo x;)x x:o)x)

ne vem ce bi glih lohk rekla sexologinja, vendar Polona Sepe je kar carica na *teh* podrocjih.... je pa dost objavljala na LNM, morda kaj najdes kosirtnega zase...

~

... nisem mela nc za pisat, se manj se mi je dal brat (sorchy :8):)..

pa tako nisem niti odpirala teh tem, nekaj sem si jih *izbrala* in tam civkala.

da pa nisem mela nc za pisat, pa ne pomen, da ni dogajal.... x:o)x

sam...

pac. xDDx x:o)x

mal se mi je zakozlal kar kaj....

pa nisem zlo nastimana na (dnevno) jamrarijo, ni se mi pa tud dal nikomur pozornosti pa energije dajat, ker sem ju zase rabla.

k srec mam prjatle (teh par, ampak mi osmisljajo mojo vizijo - da JE mozno... da ce jih milijardo pravi da je zemlja ploscata, da najdem 3, 4, ki, kakor jaz, stekajo, da je okrogla, ampak mal nepravilna x;)x). xsrcx

dons pa sicer ugotovila, da sem podhranjena in se ufurala da mam anoreksijo (k 50 kil oz. si sploh ne upam na vago x:o)x) - tko da, lohk da jih mam tud 50.5 x:Dx).

je pa rekla frenda, ko sem to omenla: shema moja. xsrcx

tko da sem ful hepi, k tud jaz dobivam.

je tezko (vcas) sam dajat.

no tok da sem se javla.

mejte se! xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.... tele urce sem pred natancno 16.-imi leti v porodni sobi KRCHEVITO (x:Dx x:o)x) gledala na stensko uro in v glavi *racunala*, bogve kaksen/kater je zdaj ascendent.

mater!!!!!! :eek: x:Ox

16 let! blazota!

potem pa sem dobila najlepse mozno darilo za dan zena. xsrcx

v blaznih mukah in vsem... ampak RES pozabis. xokx (te muke)

kar se spominjas, so vse te okoliscine, situacija.... ne pa tud tezave, bolecine...

tko da zame je (v bistvu ze) dons ***poseben*** dan. xsrcx

~

sem hotla it ven, mal zurat, pa nimam energy dost. suhota prevec. x:o)x xDDx

plus je mraz zunaj, men se pa ne da peshke, za taxi mi je pa razuzde' dajat, pa ceprav *mam* neke mini ficke zdaj. x:)x

z avtom pa ne grem, ker sem spila par kozarcev cvicka (pa se sanjala dons odstekanosti v zvezi z avtom - in se znam poslusat vcas).

tko da gre3m spat oz. bi me izredno veselil, ce bi blo kej po tv, ker nisem se nc zaspana, sam sem pa zmatrana.

pa rada bi spala spet katero noc. in dons bom. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

....

zakaj strastnezhi delamo *scene*??

ker ne prenesemo ignoriranja... hocmo reakcijo...... (to just po seb sklepam, osebno jemljem)....

najhujse psiholosko mucenje mi je blo od nekdaj ignoriranje (hladnota).

in sem zadnjic postekala, da *moram* sceno nardit, vse vse.... sam da SEM.

sicer se izgubis.... utones... zmanjka te... ni te...

preprosto smo ljudje socialna bitja in rabimo to....

to0 je pac moja shola, da sem rojena v to (hladno, malenkostno, togo, custveno in fizicno zadrgnjeno, stisnjeno, shkrto...) okolje....

vcas ni lahko bit vrocekrven v okolju, kjer je vecina mrzlokrvnih.

ampak se mi frzmaga, da bi se morala preselt v *afrike*, da bi sfurala sebe.

TU je izziv. xyesx

v (v tem smislu) neploodnem okolju.

Picasso

čestitke marsa in tim x:Xx

včeri mi je brat izrezal 'sumljivo' znamenje na hrbtu.....dans mi je pa koža premala x:Dx vsakič ko se premaknem, mal cukne :D

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Oooo, Iiiiiiiiiiii!!! :2src:

Thanx!!!!! xsrcx

Picasso

Marsa, čestitke OBEMA xcheersx :hapyb: xrosex

Mantiske...joj x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...