cosma 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Huh, kako ste se razpisale včeraj, lepo vas malo brati po dolgem času.Itaq da sem zabezecana na juhu na vse strani, še dobro da so lepi dnevi. Danes spet lahko kokodakam in pi*dim nad stoječim prometom v Lj ddddddd, danes ni bilo placa ne v garažni hiši, ne na obeh parkirplacih okoli KC-ja, še več zelo oviran promet zaradi tistih, ki so stali v vrsti za parkirišče. Žal tole ne gre pripisati našemu nasmejanemu Đulijaniju (najbolj slikanemu in opevanemu. Đulijani je pač nasledil kronično zavrtost na tem področju), pač pa MOL-u, ki ima zato formirane službe za urejanje prometa, tako tekočega kot stoječega. Oni so kao stručkoti za tole splanirat in sprovesti. Na zadnji strani KC-ja mislim, da je Japljeva ul. je zdaj še zgrajena pediatrična, seveda še zdaleč ne dokončana, ampak nisem videla nobenega parkirišča tam okoli, razen če nimajo kake skrivnostne podzemne garažne hiše, ki upam, da bo namenjena tudi raji. O tem kako invalidi pridejo do KC-ja, če niso pripeljani do vrat se sprašujem že nekaj časa ali pa mamice z vozički????Malo na cesto, malo na pločnik, pa spet malo gor pa malo dol, pa malo po cesti oz, kar lepo po cesti, ker pločniki so pač zaparkirani in ne gre pri najboljši volji. No tko....ne bom več o tem, ker se moram iti gužvati na naslednjo seanso, ki jo imam v Centru Think Pink! Vsem lep dan Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2008 Uh je dons zame en res krasen dan! ne morm verjet! (jaz okol tehle rib.. hm.. no, nekak, skratka, ni glih difolt to ) mela obiske, dobila darila (ugotovila da total materialistka - cist okol padla, do stropa skakala, da so mi ze 3 dons rekl da sme kot otrok - hvalabogu )...npr. da dobis olive, ce sizis na olive, pa kapre, ce sizis na kapre, pa vse zeleno, ce sizis na zeleno... pa The One ce shizis na the One ( ) i tako dalje, to je res!! ni besed. pa na glavi sem stala 3 minute (nism hotla 13 , vse se mi v nulo poklapal...)Posesala ves flat, vse zivo, tamal prsel: "zakaj si pa dons to pocela?" ("ker hocm uzivat, nocm bit v shtali, vcer (k mela plan da mi dons nou treba) se drugac izciml, jaz se pa glih odlocla da bom bolj prozna ). skratka super kul dan... morm sam mal vreme nazaj urihtat. v sonce pa taksno kot je blo prej. Hvala vsem ki ste mi dons polepsal dan, tako ali drugace. Mejte se, pa ce bo kaksna zdravljica padala (ce noute vozil) pa nej se kak gram shluka se zame pade, se zlasti ce bo kaksna dobra viljamovka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Marsa pa še objemček dons praznuje tud hm nekak mi je tud šefica... sem jo nad presenetila pa mami sem nesla kos morskega psa... jst pa tamala pa danes na sadju... fajn dan je, šele danes dobivam pravi filing kakšno sporočilo sem dobila včeraj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 No, jaz bi pa, če je že vse tako, še zažela vse dobro ob rojstnem dnevu tud palchici, gazelci in stairway-u, zarad katerih je najbrž Marsa dans stala tri minute na glavi, heh ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 happy birdhday Marsa! zelim ti veliko zate pravih odlocitev! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 fajn se ti je odvil dan, Marsa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 sam tole je "treba" ...VSE NAJ NAj, Marsa kakšni komentarji pridejo kdaj drugič lahko in lepo noč How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 13-tka res tak zanimiv datum meni tudi všečen.NO - včeraj preživela govorilno uro - oba z gospodičem šla se pokazat, se razredničarka kar smejat začela..(da je pač uzbono naredila - raje preventivno). Ker je naša riba labilna in takoj zapade v kakšne čudne struje..evo pa smo tam. Z njenim baby face videzom in za kakšne čudne akcije takoj..v glavnem: pridelala v tem času ukor razrednika za neopravičene - jaz tule res ne podpišem opravičila za niti eno manjkajočo uro. Naj nosi posledice sama, ocene pa so še na srečo solidne Tak, da imeli pol doma "globok" razgovor, razgrnili malo plane za prihodnost in tak..me pa res zanima, kaj bo vnaprej.Me hudo ima, da bi ovrgla krivdo na tole njeno the best kolegico, pa res vem, da ni samo ena kriva, ampak kar obe. In zvečer načela novo vrsto drv - pa so se zrušile name. Pikola, lahko bi me fentalo, ampak na srečo po nogah padlo večino - pa cokle imela nataknjena, tak da odnesla samo z modricami.Je pa hudo zružilo in familijarni člani jo vsi prišibali dol gledat - a prej ni bilo nobenega kandidata, ki bi šel na ogenj dat. Saj boljše očitno, ker jaz sem le drva zadržala, da niso vsa padla. Danes bo verjetno dan za urejanje okolja - dvojčkasta luna genau za rože primerna, tak da bo ekšn Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Me hudo ima, da bi ovrgla krivdo na tole njeno the best kolegico, pa res vem, da ni samo ena kriva, ampak kar obe.aha, tole maš pa prav. navadno ni sam en kriv.pa, nataly, pazi ti bolj nase.sicer pa veliko užitkov ob urejanju okolice jaz pa pred parimi minutami rezervirala toplice (ravno včeraj gledala njihovo stran, pa so včeri dal gor eno akcijo, ena oseba plača polno ceno, druga 40% manj, pa še fitnes in savna sta neomejena , pa kar meni najbolj pomembno, osebje je zelo prijazno, bla tam že dvakrat, stara dva tja jeseni poslala, pa tudi bla ful zadovoljna), 4 nočitve, v nedeljo šibava. me je prej moj zbudil, sem trdila, da že kr dolgo bedim, čeprav se očitno slišalo, da sem šecela zalimana no, pa rekel, da naj kar rezerviram, da je dobil prosto, tak da se bova od ned. do čet. dala mal na off.čeprav imam v planu, da si bom pa s sabo vzela eno knjigo za faks. treba izkoristit, sem ravno dobla veselje pa zagon. nič, še zajtrk da pokončam, pa čaj spijem, pol pa hitr knjgo prebrat do konca prijazen dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 aha, tole maš pa prav. navadno ni sam en kriv.pa, nataly, pazi ti bolj nase.sicer pa veliko užitkov ob urejanju okolice Hvala, čeprav je seveda najlažje vrečt krivdo na nekoga drugega, ampak bodimo pošteni..ena žlica sama ne ruži.Pač sem že živela v naivni veri, da je takole minilo, pa vidim, da ni. In hvala tudi za nasvetek od zadnjič - se mi čist logičen zdel in kar pomaga - skupaj s kamiicami verjetno V glavnem situejšn je bojša:)) abstinenca pa je še vedno predpisana. Kaj morem drvam? Sama padajo Ok - slabo urejala okolico do zdaj, spet veter nekaj nori, pa mi ni bilo..umila par oken, oprala par zaves in menda gremo celo na pogreb. Umrl v prometni gospodičev bivši sosed..s hudo težko karmično zadevo - pred petnajstimi ali kakšno leto več povozil malo sestro doma. Neopisljivo tole. Ful težka in huda zadeva, no in umrl zdaj v prometni tisti hudi. Pa mi ni za iti..res ne... uf ne maram pogrebov.. Živio, moja Tia zna sama odpirat vrata. brihtna pa čočo... Moram si umit čupo in uporabit veet trakec. Delam do polnoči. Kar se tiče faksa so zadeve rahlo porazne. Ampak ne bom obupala, saj so nekateri - spodbudno- delala faks tudi po deset let . jaz pa mam še 1 -2 leti do diplome iz ekonomije smer turizem... mislim da 7. stopnja, ker sem na visoki poslovni šoli, za katero plačujem 2500 eur šolnine. http://www.funmansion.com/post/images/smilies/spank.gifNaš Car tudi in pridno izkorišča tole Seveda boš prej ali slej končala tale faks Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Marsa, VSE NAJBOLJŠE! xsrcx Želim ti zdravja, sreče, denarja, uspehov in vseh teh zadev Aja, pa čim več miru (osebnega). Malce sem pozna, ampak včeraj nisem uspela priti... Sicer je pa delavno.Nič drugega.Ostalo pa... bo kmal. Lep vikend! xflowx Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Marsa .... včeraj je bil zame najlepši dan v letošnjem letu ... sigurno si ti kaj čarala ... sm mislila tudi nate, pa mi ni uspelo prit do interneta, tolko se mi je dogajalo, od jutra do večera... Čestitko maš pa že tam pri voščilih, tko da ne bom ponavljala... ostani tak sonček kot si *** Danes pa moja mama praznuje... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 upam, da bo z bejbo vse ok... ful si želim res, pa upam, da jutri končno uspem pridit do regrata pa upam da bom imela miren vikend... zdej si grem pa ribico pečt... lep začetek tedna želim pa tale pozdrav mi je všečBOKUBO s tem me Tinka bodri Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Marsič, z zamudo a vseeno iz srca: VSE NAJBOLJŠE...IN EDINO LE NAJBOLJŠE!!! Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 bohdej.... za crknt teden....pa she konc ga ni.... xrolleyesx M A R S A xcheersx zlomk.....tralala777 + tist eden na oba una noska.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Tebe Scorpio, veckrat nekak 'spregledam', k ocitno sam kej civknes, pol pa vacs sele za nazaj vidim kej, pa je ze pase'.V glavnem, ti mas tako prijetno energijo, vedno si dobre volje in tko, te je lustn vidt - pa ti kr zdej povem se za par njih za nazaj. uf, tenkju ... čist ne znam komplimentov sprejemat, tko da bom rajši tiho pa dobro jutro vsem že dolgo nisem vstala skupaj s ptički, pa jih je tolk fajn poslušat zunaj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 morgen.... :xx!: glava k fussbal zhoga.... kokr de neki hoche ven iz trebuha.....pa nima vech kej... :xx!: bemti teater... dons pa ziher spet kej tazga na sporedu.... x:Dx zlomk....tralala777 + 1 na oba noskota..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 :wOOt: kaka brzina..... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 doslednost mislim, bi bil že čas da ponovimo kakšen izlet v naravo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 hehejst sm tam na onem kuclu vsak teden.... x:)x zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 halo???????????? a si kupu????? pa nič povedu??? baraba! kdaj greva na kavo???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 halo???????????? a si kupu????? pa nič povedu??? baraba! kdaj greva na kavo???? bosh bla povabljena na otvoritev....she kak mesec pa pol....pa she toplo bo zhe....pa kaka trupelca (prosto po nosorozhje) bomo obrnili zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 vesela zate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 vesela zate vesel zase....pa za vse... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts