Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

Saj delaš mar ne?

So pa tele avtorske pogodbe fakec... vem. Jst sem sedaj prvič dobila regres pa delam skoz (med faksom rodila potem je bila pa tamala stara 8 mesecev ko sem šla delat v trgovino), včasih delala po dva joba... pa sem imela lani dost ampak res DOST in sem zapustila področje za katerega sem izšolana (kao) in šla delat kot prodajalka... ni rožnato, je pa predvsem zame bolje... ampak ko pride čas do spremembe se le ta če si kako naj rečem pretočen zgodi...

jst se trenutno ukvarjam s čisto drugimi stvarmi tolk keša je zunaj, jst pa danes pujska odprla da sem mu nesla pit na teren (kljub bolečinam je šel delat, ker ne more pustit dela)... tale teden res ni moj

aja Marsa, kaj pa če bi dala oglas za tarot karte? sama imam možnost na naši kabelski tv do brezplačnih malih oglasov, ti lahko objavim če želiš...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ja, to je opcija, ce je varianta, prosim. :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... ampak, ko pride čas do spremembe se le ta, če si, kako naj rečem, pretočen zgodi...

...

pa še res je :palec:

ja, to je opcija, ce je varianta, prosim. :palec: x:)x

pa še dobra si v tem :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja. xyesx tak je fidbek.

saj se ne maram predstavljat oz. podpisovat kot shlogarca, sam je res brez veze, da ne bi clowk delal necesa, kar obvlada. x:)x

Pa tud: sej ni tok ne-lustn, v bistvu je cist fino in cist rada to pocnem. Samo ni fino, ce ti ne placajo, vnaprej pa nocem jemat. Tko no, hocem rect, mas raznorazen folk. Jaz delujem na zaupanje in v 90% dela.

Ksenija, velja. :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

~

sm precej slabe volje in sesuta, pa tko lep dan! x:)x

vcer sem se mal prehladila, ker sem bla v majcki z naramnicami in v kratkih hlacah zvecer zunaj (k sem sla na sprehod pa produzhila do frende, kjer sva se zaklepetali do kakih 22h in me je pol pa posteno zeblo, k sem sla dam, da sem bla cist trda).

Pa se ms mam in sem vsa v krcih in cist boga boga. x:((x x;)x

dons morm mal jamrat.

aja, vesho mam na balkonu, ogromno.. (tako k na jetini slikci tam nekje) - se je ushunjala v eno deko, k sem jo okol obrnila da se se z druge strani posusi, je vzletela... pa kidnila tam za ene role na balkonu in sem skoz hodila chekirat, ce je se, zvecer pa vse zaprla, da sem lohk luc prizgala. x:o)x

in itak sem bla vsa premrazena in ni blo nc narobe, ce je blo zaprt, kadila pa itak nisem, da bi morala zato zracit.

a sm pa vse spucala vcer, prah pobrisala, posesala, clo tepihek sem oprala in superge v stroju (sem se mu opravicla, sam sm morala, k so sinje superge in sam pod tekoco vodo nisem mogla sprat dol flekov od rdece zemlje in drugih)...

dons se mi je sanjal, da sem mela flajstr in se je nekak dol snel, spodaj pa totalna rana, strahotna, da je kr vse ven pogledovalo, skor kot bi mela kake notranje organe v blizini kolena. x:o)x x:Dx

no v resnic sem mela pa 2 dni flajstr gor (k me zebe not, pa morm met dolge hlace) in je v bistvu se pa lepo pocajtalo. grozno dolgo je trajalo, ni se cist cist, a je pa dbest, glede na to, kaksna grda rana je bla. x8Dx

Picasso

jp. xDDx x;)x

zdle se spomnla, da je luna/pluton (*moj* aspekt). :bomb:

tko da se dobr da lohk tule mal positnarim, da kje drugje kakih scen ne delam al pa v stene cesa ne mecem. x:o)x x;)x

kaj se mi je zadnjic zgodilo! x:o)x x:Dx

v nedeljo. se spravim v btc kao mal avto spucat, k mela 2 zetona se od zadnjic, k frend dal... in zadnjic sva z 2 zetonoma ga uspesno posesala in umila.

No v nedeljo pa vkljucim sesalc in se ga ni sploh nc slisal. x?x cist sam ena mini sapica ven, 15x slabs k moj tastar sesalc (zadnjic je pa ful vlekel)... in mi je blo kar hecno, sem se pocutla kot bebo, ker pac - saj ni skor nc sesal. no ampak Ok... pac tok kot je ratal, je ratal.

Grem na umivanje.

Ga namilim totalno (sam pena je sla ven, nc vode skor) in hocem se z vodo cez (kar bi se moral dat, ce se ne porabis casa) in ni delalo.

In jaz s totalno penastim celim avtom in brez zetonov. x:o)x

po celem btc skacem, ce ma kdo za zamenjat 10€, jasno nihce ni mel, nedelja, nobenga folka. se odpeljem z onim penastim avtom (da sta se mi dva, k sta zraven pucala, se prav smejala) do enga kaficha in mi najprej nocjo zamenjat, ces, dons vsi z bankovci.. a jo prepricam, cist vztrajna, da mam penast avto itd. in mi koncno zamenja. se pripeljem nazaj do rpalnice, grem do zhetonomata, ga pa sploh ni blo not. kar spuljen je bil ven al kaj in so ble sam zicke. x:o)x

tko da sem se morala odpeljat dam s takim avtom. x:Dx xDDx

in pol sem ga pametnjakovicka parkirala tko da ni blo dreves zgoraj, ces, ce bo morda dezevalo. In je.

In se kako je dezevalo, saj so bla po vsej sloveniji strasna neurja.

no ampak v bistvu kaksna zanic pralnica! sploh ne mroem verjet! NC ni delal, na konc pa se zetonov nisi mogel kupt. Caplarija.

Picasso

Glede na to, da imam izkusnje, te lahko pohvalim! :palec:

Hocem rect, da se morda tudi tukaj iz foruma lahko nate obrnejo po kaksen nasvet o vprasanjih ki jih mucijo.

Lahk pa firmo odpres (sp), ti zrihtam zelo poceni kvalitetno racunovodstvo, tko da se ne rabis ukvarjat se s tem. Pa furas na svoje, sama sebi si gazda se naprej! Edino kar je da treba sam sebe v rit brcat! Kar je tezje kot v redni sluzbi, ko te recimo delovodja. Ampak ti si ze itaq skos svoja sefica ane.

ja. xyesx tak je fidbek.

saj se ne maram predstavljat oz. podpisovat kot shlogarca, sam je res brez veze, da ne bi clowk delal necesa, kar obvlada. x:)x

Pa tud: sej ni tok ne-lustn, v bistvu je cist fino in cist rada to pocnem. Samo ni fino, ce ti ne placajo, vnaprej pa nocem jemat. Tko no, hocem rect, mas raznorazen folk. Jaz delujem na zaupanje in v 90% dela.

Ksenija, velja. :palec: :vio:

No, zaenkat smo se zmenli za večerni drink, ta petek, 18.7.2008, ob 19. uri (tm okol), lokacija je pivnica Kratochvil, BTC.

sam tok, kt en povzetek x8Dx

sam tolk, če koga zanima... x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

thanx Boby in thanx vsi! :kiss:

sm prec mal boljs. x8Dx

ocitno *je treba* vcas mal pojamrat, mal 'dat ven'. xDDx

pol tud resitve (tud v glavi) pridejo, k jih prej, k si zablokiran od stresa, v tistem trenutku ne vids.

sej itak je tko. in je vedno blo. in itak se kej urajma pa t(k)o. ampak sej pravm, ne mors bit vedno pozitivno nastelan oz. vcas so taki pogoji, da je prakticno nemogoce bit. x:)x

ampak pol se spomnim, kaj sama svetujem oz. kaj bi si rekla.. in grem delat tocn to. xDDx lotim se korakoma zadev k so za narest.... recimo grem posesat (ce nimam drugega dela oz. tacga, k bi nosu cash), grem mal forum urejat, kaksne folderje itd. ker pac, vse to je tud treba da je narejeno... potem se pa s tem prvic mal zamotim, drugic je pa kaj narejeno in mam boljsi obcutek, pa tud lazje pol karkoli delam, zraven pr pospravljanju al pa urejanju pa se kaksno dobro idejo dobim oz. se spomnim, kaj bi lohk in pol naredim kak korak, ki prej nanj ne pomislim. x:)x

Picasso

za kaj gre sploh? a sestanek da marsi pomagamo sluzbo najdet al kaj? :inocent: :vio:

ne, to je iz Piknika nastalo x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

..vodje prodajaln v DMu majo lepe plače , za ostalo ne vem.

DM=delovno mesto :vragec:

ne kt drogerie market :vio:

sej ql Boby, rinemo dalje, da bom mela pol izobrazbo IN izkušnje, no pol bodo pa verjetno leta problem :vragec:

..Lahk pa firmo odpres (sp), ti zrihtam zelo poceni kvalitetno racunovodstvo, tko da se ne rabis ukvarjat se s tem. ..

s.p. ima lah tut sam enostavno računovodstvo - tp. popisnik (inventura); v praksi zgleda tako, da 2×letno popišeš kaj maš (robo, dolgove do drugih) in kaj ti drugi dolgujejo in zaslužek, plača-OD sp-ja je razlika med tem.

no, vsaj včas so me to na faksu učil :o|o: mrbit je pa zdej že kej drgač.

Milsm, sp ima lah tut dvojno računovodstvo (tako, kt ga poznamo kot običajno), ni pa muss; semizdi, da je neka caka v prihodkih/leto, pa da nisi davčni zavezanec za ddv alkajže :inocent:

joj, free xrolleyesx kake streljaš :o|o:

dej primigi v kratohvila xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja, pa na morebitno izgubo otr.dodatka za Tima!

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Free! x:Dx x:o)x

Thanx za predlog (sp), a mislim da ne bom odpirala s.p.-ja, ker lohk vecino sfuram prek artise (13 dejavnosti registriranih).

Picasso

hura, hura, vodovodar pride dans po 40ojrov :ermm: tak da banda, šibam jst dam, morm spraznt omarco pod lijakom, pa Pesjanko na brzaka sešetat, pol pa upam da tut vodovodar pride spucat x^x

mam srečo, gre jutr na dopust, pa sm bla tko osladno tečna po gsm, da se je odločil pridt;

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

kul k ti ga je ratal ujet, dobr opravta! xcrossfingx

Picasso

glede na izkušnje s telimi mojstri, bi marsikateri verjetno še uro pred odhodom šel nekaj brkljat... pa še teh 40 eurčkov mu bo na dopustu prov prišlo ;)

naj ti kvalitetno uredi :palec:

jah, saj res... x:o)x

no *moji* mojstri majo tako guzvo, da sm lohk vesela, ce majo tedaj cajt, ko jih jaz rabim ali se tisti hip ufuram (oz. ce so okoliscine prave x;)x x:o)x)..

a ves, vcas dajensko ne morjo spravt vsega skoz....

zato tok cenim, k je moj mehankar se zame okol skakal zadnji dan pred dopustom (k mela registracijo), pa vse polno avtov, s tem da mi je racunal bagatelo oz. z mojim doprinosom ne bi glih kej blazno blo viska na morju xDDx

pa tud vodovodarji: so vsi vedno takoj prsli in vse se je dal dbest zment in tud dobr so zrihtal. xokx

Picasso

Jutrcek xflirtx ,

po 2 tednih spet videla Pilar x:px , se je sluzbeno potepala po Braziliji in mi prinesla leseno pest, ki kaze figo :2src: x:Dx . Bo prav prislo za v sluzbo vcasih in se kje xsmx . Jaz sem pa v zameno za to, da se je spomnila name uletela s kontrolko :vragec: x;)x .

Zdajle pa spremembe spremenjenih sprememb spet delat x:)x .

Glede vodovodarjev pa, jaz se tusiram z orodjem x:Dx , odkar je vodovodar "popravljal" rocke za pipe in revez ni nasel muzejske izvedbe nikjer, pac s klescami odpiram vodo, sam se vseen boljs, kot da mi vodo v celem stanovanju zapre, kot je predlagal. Nic kaj ne forsiram, bo ze zrihtal, oz. lastnik se bo narisal najkasneje po najemnino - v kratkem :palec: .

Naj se vam naredi en svinjsko fajn dan :hepko:

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Iz izkusenj ti povem da tudi to ni vedno enostavno! x;)x

se posebej ce nisi tip za to.

no, meni je bilo kar zabavno, ko sem enkrat malo stekal zadeve, pa tudi ena racunodkinja mi je pomagala vse sestavit skupaj. motili pa so me roki in teh resnicno ne maram :xx!:

ja, no, marsa ma rade cifre kokr vem.

v petek pa zal ne morem :sori: grem na lepse, ze zmenjen.

mejte fajn! :palec:

DM=delovno mesto :vragec:

ne kt drogerie market :vio:

sej ql Boby, rinemo dalje, da bom mela pol izobrazbo IN izkušnje, no pol bodo pa verjetno leta problem :vragec:

s.p. ima lah tut sam enostavno računovodstvo - tp. popisnik (inventura); v praksi zgleda tako, da 2×letno popišeš kaj maš (robo, dolgove do drugih) in kaj ti drugi dolgujejo in zaslužek, plača-OD sp-ja je razlika med tem.

no, vsaj včas so me to na faksu učil :o|o: mrbit je pa zdej že kej drgač.

Milsm, sp ima lah tut dvojno računovodstvo (tako, kt ga poznamo kot običajno), ni pa muss; semizdi, da je neka caka v prihodkih/leto, pa da nisi davčni zavezanec za ddv alkajže :inocent:

joj, free xrolleyesx kake streljaš :o|o:

dej primigi v kratohvila xDDx

se bols! sem pomislil tut na to. pa nisem bil preprican ce lahk ravno to furas se zraven. pa tut ne vem ali je artisa profitna al ne. zgleda da ja torej.

no, ce pa bos poceni racunovodstvo rabla pa povej.

Free! x:Dx x:o)x

Thanx za predlog (sp), a mislim da ne bom odpirala s.p.-ja, ker lohk vecino sfuram prek artise (13 dejavnosti registriranih).

thanx, ne, imava super racunovodkinjo - zanelsjivo, dobro, hitro in poceni. xDDx

sam sej ves, da se jaz na to tok mal spoznam...

mah jaz sem tok butasta za ene stvari, glih sm hotla tole napisat (pol pa tole tvoje vidla, k prej se ni blo)...

mam tak zlozljiv lezalnicek, mi ga je zadjic frenda dala. cist simple zadeva in ko sva ga razstavljali, mi je blo sve jasno: aha tkole, ja ja, saj stekam (na hitrico in povrsno). x:Dx

pol pa operem plahto, je suha, hocem setavt..... x:o)x xscratchx

in sploh nc ne stekam, kam bi naj kaj prislo, sploh si ne predstavljam? x:o)x :sori: x:Ix :8):

k sem si zazelela na balkonu na soncku mal posedet (k sm precej boga pa nisem za okol hodt, sam bi pa bla mal *zunaj* in na zraku in soncu), pa mogoc kej prberat, risat c ebi mi znesl itd.

sam zdej pa ocitno ne bo nc iz tega. :o|o:

trapast!

Picasso

Hellow! :)

Danes bil od Gorenja pri meni, da je zamenjal šobe pri štedilniku, ker imam zemeljski plin...

Za 3 minute dela je računal 32,76 evrov!!!! :vragec: :vragec:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

saj ni nujno da je prav vnetje, lohk je cist miceno vnetjece. ja nc, pij caje (tavzentroza, rman) in si daj na ta predel kak kristal (dbest je avanturin), lahko si das kako oblogo gor itd., lohk da bo kmal minil.

Morje je itak zdravilno in se bos pocajtala, ce le ne bos kje, k je ful svinjsko ali premrzlo. xcrossfingx

(*js mam tud take krce naenkrat, da me kar zvija, ce ne bo spustil, tableto pozrem, ceprav se izogibam. sam caje ze ves dan zlampam x:o)x, lezat pa ne morem, da bi si kamen gor dala, si ga zvecer fliknem)

jp, ale', tko to gre. :o|o:

skoda k se nis mogla vcer skopat v soci! :|

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...