Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

skoda k se nis mogla vcer skopat v soci! :|

Bo že še prilika... x8Dx x;)x

Malo mi je blo žal edino ker je to bla moja prva fura s kolesom po Soški, ki sem jo "sanjala" ves ta čas po prometni... in sem šla na "moj" plac, kjer sem doživljala fantastične trenutke mojega lajfa... od veslanja s kanujem do raznih enotedenskih piknikov, spoznavanja z naravo... v družbi oseb, od katerih sem se veliko naučila.

Pa dobro, naslednjič grem še bolj daleč in na en drug plac... ki mi je tudi ostal v srcu. xsrcx

Kondicija fajn napreduje, kolesarjenje pa ugotavljam da mi je ful v sprostitev... xDDx

Zjutraj ko se zbudim pa tudi razgibam telo, kar na postelji... je fajn zdej ko je francoska, se lahko kar zakotalim na trebuh, prej se nisem mogla... x:Dx x:px

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:C: Fasala vnetje jajčnikov .. ja, kaj že Lojzka pravi o tem? Vem, oziroma si mislim ... sranje :(

Pa na morje grem ta vikend, ful fajn.

Tudi prav, bom pa sam od daleč gledala pa se kao cmarila na soncu. Zadnjič sem na enem forumu prebrala, da bele bejbe nismo zaželene na plaži, pegaste sploh ne, zgoraj brez tud ne. Tolk, da boste vedeli. x:Dx

Za tezave z jajcniki pravi:

MOZNI VZROK : Tocka stvarjenja. Ustvarjalnost.

NOV MISELNI VZOREC : Uravnoveseno se prepuscam toku ustvarjalnosti.

Ti kar uzivaj na morju, samo ne bodi v mokrih kopalkah x;)x .

Bilo pestro v sluzbi x:o)x NNNP variante. Dobro da zadev ne jemljem osebno, ce ne bi me bilo treba ze v Polje peljat je pa malo dalec od tule x:Dx . Se grem s klescami x:Dx stusirat, pa potem nazaj v solo x:px :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Danes bil od Gorenja pri meni, da je zamenjal šobe pri štedilniku, ker imam zemeljski plin...

Za 3 minute dela je računal 32,76 evrov!!!! :vragec: :vragec:

hej, s plinom se ni za hecat :vragec: vpraš Pujsito x:o)x

je že boljše, da daš 33 ojrov pa nimaš blemov, ne ekspolozijskih, ne dušečih x!x

:C: Fasala vnetje jajčnikov .. ja, kaj že Lojzka pravi o tem? Vem, oziroma si mislim ... sranje :(

Pa na morje grem ta vikend, ful fajn.

Tudi prav, bom pa sam od daleč gledala pa se kao cmarila na soncu. Zadnjič sem na enem forumu prebrala, da bele bejbe nismo zaželene na plaži, pegaste sploh ne, zgoraj brez tud ne. Tolk, da boste vedeli. x:Dx

:eek: pa to je ja tabuljš x^x

Za tezave z jajcniki pravi:

MOZNI VZROK : Tocka stvarjenja. Ustvarjalnost.

NOV MISELNI VZOREC : Uravnoveseno se prepuscam toku ustvarjalnosti.

Ti kar uzivaj na morju, samo ne bodi v mokrih kopalkah x;)x .

Bilo pestro v sluzbi x:o)x NNNP variante. Dobro da zadev ne jemljem osebno, ce ne bi me bilo treba ze v Polje peljat je pa malo dalec od tule x:Dx . Se grem s klescami x:Dx stusirat, pa potem nazaj v solo x:px :palec: .

Tole bi blo tut zame uporabno :inocent: x^x

aha, pol vidm, da jst nimam kej jamrat, če se ti pa s kleščami tuširaš :o|o:

en šnel report:

je prišo vodvodar s polurno zamudo (vmes sem ležerno brala knjigo), je zagonil un drat v stensko luknjo in skor do soseda prevrtal, ven se je pa tok svinjajirje vlilo, da je blo kr ornk župce :xx!: Je reku, da upa, da ni prebil svinčene cevi, k v teh blokih rade pokajo, z obzirom da gre za star blok in da je avion, če je dans ne bo. Pa sm mu hitr rekla, da pol pa boljš, da zna dobr letat. x:Dx

Se je režal ko zmešan, nakar pove, da sem zadnja stranka, da gre jutr na dopust v grčijo. Jst pa, pa ja ne na Rodos, tm majo zdej potrese, sam gre pa glih tja. Pol sva debatirala o olivolju, pa olivah, pa vinu, ouzu, pa kaj se splača vidt/doživet...v glavnem, med debato je spucu odtok ajncvajdraj. Pa še spucu je vse za sabo x^x računu pa sam 30 ojrov (jst sm milsila da bo vsaj 40-po ceniku sodeč), pa ni blo. Sm se mu pol ful zahvaljevala, k je tok hitr prišel, pa pred dopustom in tko, pa še zaželela sem mu srečno pot xDDx

Pol sm letela še na košnjo h kozmetičarki, zveč pa še v mesto.

V glavnem, kr naporen (psihično) dan je bil, jst pa vse tok fajn uštimala, prov ponosna sm bla nase x8Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Papagajke najverjetneje...ali pa navadne. Če je sila pa tudi z zobmi x;)x

Drugače pa, Mystica...morje kot tako ne bo škodilo, sonček pa sploh ful koristi, prekuri si jajcevode in vse

kar se je not zataknilo, pa bo mir! xcivx :vragec:

Meni je to vedno pomagalo, v časih, ko je to bil velik problem.

Samo pazi na mraz in veter in mokra bit...kar se beline tiče in pegic pa... x:px x;)x

Lepo se mej na morji xsrcx

Marsa, a Tim ne zna stola skup dat?

A ti jaz pridem stol sestavit, ko bom kaj v bližini xflirtx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Vsem, ki rabite službo držim pesti. Držim pa orng pest za našo ta velko. Nekak nič kaj ne najde v naši okolici - preko študenta..si nekaj v Miklavžu hotla zrihtat..pa sem kuj mlade dobila poleg - turistična sezona, pa prevoz in tako..ni ekonomska računica, bi rekla ona teta..

Zato me zdaj pridno vlači poleg v šumo, da naredim nekaj zase, je njen moto..pa da kaj gob najde, pa je bera bolj boga..jaz v glavnem dehidrirala včeraj, ful vroče bilo, ful se potila in ful pozabila vodo zraven vzet..glava me še zdaj boli.

In sestra dobila reci in piš 1890 eurov poračuno za elektriko :eek: :eek: še zdaj ne morem verjet, ženska total finančno na psu..pol pa takšno..ker se pozimi med drugim grela na marmoterm plošče. (meni pa se smejala, ko delovna v drvah bila..) po drugi strani pa -če hočeš furat razkoš, ga pač moraš plačat..jbg..ampak vseeno gruntam, kako bi ji pomagala..s kešem težko, ker ga ni...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Kar se tiče vikendice v prekmurju... xflirtx ž

V moji sedanji okolici je ob mojem prihodu prišel "ambulance"... da je soseda umrla, vsa popraskana ipd... ampak naravne smrti. ima en pes in 6? mačk... danes sem jih nahranila (konzerva mercator hrana za pse 1 kg, en whiskas tuna, bwikete in pol skodele za solato (moje) enih mercatorjevih briketov) ok ni lih science plan, ampak je hrana... sebi pa PINJUR , in tut prinesla psu 2 kosti ta lepe. plus moji psi, plus posvojeni.

x:px

hm... včeraj zmanjkalo benzina sredi ceste, me policija porinla h kraju. lol... mnstra zdaj. :xx!:

stanovanjski problem še ni rešen, imam pa ful načrtov, za miselni vzorec...

za kredit, za stanovanje in avto, ter odplačilo rentaja rabim kredit, za najem kredita rabim s.p. in neke prilive... za s.p. rabim prostor, čeprav si lahko stvar olajšam s potnimi stroški. je stresno ,ker je pač STRESSSNO.

vse usklajevat-i, za račune rabim bivališče in sedež s.p.ja...

mogoče se kaj razkrije, še neodkritegaa... kukr oblaki v modrino neba...

Malo mi je blo žal edino ker je to bla moja prva fura s kolesom po Soški, ki sem jo "sanjala" ves ta čas po prometni... in sem šla na "moj" plac, kjer sem doživljala fantastične trenutke mojega lajfa... od veslanja s kanujem do raznih enotedenskih piknikov, spoznavanja z naravo... v družbi oseb, od katerih sem se veliko naučila.

fajn, blagorcek. x8Dx

Dobro da zadev ne jemljem osebno, ce ne bi me bilo treba ze v Polje peljat je pa malo dalec od tule ...

Se grem s klescami x:Dx stusirat...

x:Dx

en šnel report:

.....

.....

V glavnem, kr naporen (psihično) dan je bil, jst pa vse tok fajn uštimala, prov ponosna sm bla nase

xokx dbest, super si zrihtala, no vids, se so kul majstri! x^x

Marsa, a Tim ne zna stola skup dat?

A ti jaz pridem stol sestavit, ko bom kaj v bližini xflirtx

Tim je sel v tork na morje (xsrcx xokx).

Sej ni take panike, k ta frenda, k mi ga je dala, blizu stanuje pa se bo zihr kej oglasla.

ce bos pa na kak cajcek vmes prisla, pa prosim, in hvala za pripravljenost in ponudbo. :kiss:

Vsem, ki rabite službo držim pesti. Držim pa orng pest za našo ta velko. Nekak nič kaj ne najde v naši okolici - preko študenta..si nekaj v Miklavžu hotla zrihtat..pa sem kuj mlade dobila poleg - turistična sezona, pa prevoz in tako..ni ekonomska računica, bi rekla ona teta..

Zato me zdaj pridno vlači poleg v šumo, da naredim nekaj zase, je njen moto..pa da kaj gob najde, pa je bera bolj boga..jaz v glavnem dehidrirala včeraj, ful vroče bilo, ful se potila in ful pozabila vodo zraven vzet..glava me še zdaj boli.

In sestra dobila reci in piš 1890 eurov poračuno za elektriko :eek: :eek: še zdaj ne morem verjet, ženska total finančno na psu..pol pa takšno..ker se pozimi med drugim grela na marmoterm plošče. (meni pa se smejala, ko delovna v drvah bila..) po drugi strani pa -če hočeš furat razkoš, ga pač moraš plačat..jbg..ampak vseeno gruntam, kako bi ji pomagala..s kešem težko, ker ga ni...

no to je pa fajn da te tamala zvlece (namest ti njo xDDx).

Uhh, tile poracuni! :switz: :sick:

ja, *luksuz* - ce ces da te ne zebe.

jaz mam tud luksuz, k dodaten radiatorcek, pa se vsak let jezim, da nom placvala ogrevanja, k se mi frzmaga, k mi oni macehovsko 'talajo' toploto, ko se njim zdi - kar pomen, po 22. nehajo kurt.

jaz pa hocem met tud tedaj toplo, sploh ce ponoc kej delam. ne ti men, da placujem, pa da mi odtalavas to, kot v socializmu! :xx!:

sam se mi ne da kurcit (zarad svojih zivcev) in pac placujem tist, pa se elektriko, k ni sans, da ne bi mela dodatnega radiatorcka (in to jaz, k sem relativno vroca, kaj sele starejsi z revmami, dojencki itd., ki jih morjo pol v ledenicah kopat in rpevijat).

Ma povsod me sam zrejo, js pa nc od njih. :o|o: :xx!:

V moji sedanji okolici je ob mojem prihodu prišel "ambulance"... da je soseda umrla, vsa popraskana ipd... ampak naravne smrti.

.....

hm... včeraj zmanjkalo benzina sredi ceste, me policija porinla h kraju. lol... mnstra zdaj. :xx!:

stanovanjski problem še ni rešen, imam pa ful načrtov, za miselni vzorec...

...... je stresno ,ker je pač STRESSSNO.

vse usklajevat-i, za račune rabim bivališče in sedež s.p.ja...

mogoče se kaj razkrije, še neodkritegaa... kukr oblaki v modrino neba...

mas pestro vidim...

benza zmanjkal.

nama ga je enkrat na bavarcu ob 11:45 (ko je blo treba do 12h oddat kake dohodnine al bogve kaj nujnega na mackovi), za nama pa kapsi. x:o)x

midva ven stopiva, mal pogledava po kapsih, pa ga zgurava na plocnik na sred bavarca, en leti na pumpo (k je na sreco bliz), drug pa na mackovo uredit.

pa se 1x al pa 2x se je to zgodil in zato zdaj jaz, cim mam na rdeci, ze panicna postajam in morm takoj tankat. x:)x

stresno ja, tezko je furat sam in tko (brez nekih osnovnih kapitalov, placev bivanja itd.).

Upam, da se nam cimprej porihta! xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.

pa se 1x al pa 2x se je to zgodil in zato zdaj jaz, cim mam na rdeci, ze panicna postajam in morm takoj tankat. x:)x

Upam, da se nam cimprej porihta! xcrossfingx

da se vam xcrossfingx x:)x

tole mela danes zjutraj debato.. zakaj hodim tankat z motorjem na 200 km, ko še sploh ni na rezervi (motor ma tko, da zmanjka benza, pol pa preklopiš na rezervo in ga je še za ene 40,50km..) pa sem poskušala razložit, da se mi je enkrat tole zgodilo, da prišla do rezerve.. glih ene 5 km po pumpi.. pa sem si mislila, da bom že do naslednje prišla.. in pol je bla naslednja zaprta... pol pa dolgo časa nič.. in sem imela svinjsko srečo, šlo za las, da sem pripeljala do pumpe.. mislim, da je blo še ene dva deci benza not...

rajš na zihr, pa tankam na na zadnji četrtini in sem pol mirna, tud če je kaka pumpa vmes zaprta al kaj..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

a ti si pa fanatik, x-edge? :o|o:

EXTREMNI FANATIK!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

ma saj to, v bistvu je blo nickolikokrat,vozis recimo s HR, racunas na 24urno pumpo (poletje, sezona, na HR so kr ble sicer), se vracas ponoc, k dolge ture pa trajekti tko pa to, a na kaksno pa prides ob 1h zjutraj pa vse zaprt.. in taksno. totalni (dodatni) stresi.

jp, ziherask. x:o)x :8): xyesx

mi frendi vcas pravjo, k se mi ful rezijo s tem tankanjem, k mam 1 teden ze prazen tank x:o)x, da kako je mozno, da sm pa TLE pa tak ziheras!?! :eek: xDDx

ampak jaz pravim da to ni tako ziherastvo (oz. ce je, pac kar naj bo), sam da je to to, ker NOCEM MET TEZAV.

Mitja mi je pa vcas celo poocital *preracunljivost* zarad tehle for. :D

valjda se nekje mora poznat mal mojga sco pa device (poleg bika, itak xDDx x;)x)

vedno predvidevam nepredvideno.

zato tud zdaj ze desetletja ne zamujam, vcas sem pa vedno.

zdej tud bl obvladam cas.

ne tko k moja sestra, ki ni sans, da je ne bi cakal in prvo k uleti, najprej vse fejst napizdi oz. kaj je vse bilo, tezave kaksne, da zamuja. :D (:mad2:) ker itak vedno...

a si predstavljate, da sem jo 1x cakala na hrvaski meji s tamalim, medtem ko je ona po LJ se nazaj dam laufala k nekaj pozabla :D :D in jaz jo zivcno klicem in ona 'da je na poti'.

ej kaksna zivcnost, da te tkole en nateguje, men se je mesal... 3 ure gledat, kdaj uleti un punto al kaj je takrat mela.

in ko uleti po x urah z do zadnjega milimetra nabasanim avtom, me napizdi, da kok prtljage ma tim. :D :D

k je mel potovalko pa eno vrecko. x:Dx

sem rekla, vidva mata 2 cist zabasanga, zdej pa tim naj nima pac 0 sabo al kaj!

modelinja (strelka x:o)x)....

k ga ni mogla cez peljat brez nasega dovoljenja, pa sva ga cez mejo midva peljala.

no to so zdej ustimal in sva zadnjic s timom dost smooth to zrihtala. no cakala sva kake pol ure al kaj tacga.

pa 2€ al kolk sm morala placat (me je ful skrbel, da kaj ce bo kakih 20, 30€ al kej - k jih nisem mela).

kaksen stres je lohk vse. :switz:

pa placa ne dobis, koncno ga dobis, parkomat sracka in mi pozre zadnjhi 5oc in tako dalje.... in nimas drobiza, ga pustis v preksrsku, tvegas listek, kazen. no ja, k srec je blo vse ok.

EXTREMNI FANATIK!

x:Dx x:o)x x:px

ne bit no spet tolk.

k si mi fajn, simpaticen se mi zdis, vesel, lahkoten, brihten in vse...

sam kaksne lastnosti pa vcas lohk mal odtehtajo druge, zal, pa je men fanatizem zlo visok na lestvici tega, kar mi ni vsec.

no ampak sej, tvoja stvar, kar bod, zakaj bi i moral bit vsec, v bistvu. x:o)x

skratka, no problem, sam ugotovitev (*k sem ze zadnjic preseneceno vidla to nekje al morda clo parkrat - sicer itak tegale ne bi napisala x:)x).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:o)x x:px

ne bit no spet tolk.

k si mi fajn, simpaticen se mi zdis, vesel, lahkoten, brihten in vse...

sam kaksne lastnosti pa vcas lohk mal odtehtajo druge, zal, pa je men fanatizem zlo visok na lestvici tega, kar mi ni vsec.

no ampak sej, tvoja stvar, kar bod, zakaj bi i moral bit vsec, v bistvu. x:o)x

skratka, no problem, sam ugotovitev (*k sem ze zadnjic preseneceno vidla to nekje al morda clo parkrat - sicer itak tegale ne bi napisala x:)x).

A res ? Joj! Pol pa sem se hecal no smotka! Ni treba, da sem ti všeč, vsaj se težko sporazumevam z ljudmi, ki mislijo, da morajo biti vsem všeč je treba imeti svoj prov...in jaz ga imam, tumbam pa ne drugim kaj morajo pa kaj ne....:)

Pa, sem se včeraj zamislil, med obiskom v kliničnem centru, se mi je prijatelj in eden najboljših pilotov v svetovnem merilu poškodoval z jadralnim padalom in se hvala~bogu še ni tok razbil (rebra, rame...), da smo vsi tko prokleto smrtni in, da je kr fajn kdaj malo ponižno pogledati na svet...

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

In pol vidš mene, k se s tankom, ko že lučka sveti peljem v Lj. + zdravn še zamujam tako k ponavadi x:Dx x:)x

(zdej tukej trkam po lesu za good luck še naprej)

aja, pa k sm prebrala akj si mela z uno peno na avtu zadnič sem se začela režat.

sm si kar predstavlala tako k v eni komediji... vse narobe, a na koncu se vse uredi xsrcx

ja, sej je blo tko, kot nalasc (k sem bla pametnjakovicka pa da nou guzve pa to, pa pol nobenga ni blo, da bi mi v kovance zamenjal)....

se dva sta se mi smejala..

pa se eni so mi ustavl (eni mladi tipi z eno lustno punco) da kwa je zdej in da majo za kadit.

najbrz sm tok zbegana zgledala tam al kaj.

k sem jih vprasala, ce majo kaksen zeton (k so se pac tm ustavl, sm misla da so prisli avto prat), no pa da nimajo zetonov, da majo pa za kadit. :D

pa ful me je folk cudn gledal, kwa jaz v nedeljo v praznem btc-ju nek dnar hocem. :D k sem jim rekla recimo: oprostite a mate 10€ za zamenjat v dirobiz - in so uni najverjetneje slisal, oprostite a mate 10€ - da mi jih daste al pa kej... tko da sem pol rekla a mate za zamenjat v kovance pa z bankovcem za 10€ pomahala, da noujo mislil da zicam. xDDx x:Dx

sm mislila, grem oprat, pol urce, v resnic mi je vzel kaki 2 uri pa se nisem opravla. x:o)x x:Dx

jaz nisem zihr ce sploh lucka sveti! x:o)x

mam cudn s temi luckami.

pr prejsnjem avtu mi je pocila oljna punpa sred ac in je crknil avto, predtem sem ga pa 1x skor zaribala (menda), ker nisvetla lucka za olje.

1x nama je benza zmanjkal tud zato, k na Visi tud ni delala lucka za benz (pa sva prepozn ugotovila x:Dx)

tko da se jaz na lucke nic kaj ne zanasam,.

Picasso

pravkar dokoncujem drugo dzezvo kofeja, razpolozenja takega se noben psihiater ni dozivel pri pacientu (ali pa prezivel tudi mozno)...se dobro, da je mir v sluzbi...

ah ja, kontrolne lucke...za bencin - rezerva ponavadi v avtu drzi od 5-8l...in na dnu tega eno tako lepo brozgo vse svinjarije, ki se tekom casa nabira v tanku

tako da, toplo odsvetujem voznjo na hlape, ker vso to svinjarijo potegne v koncentrirani obliki cez bencinpumpo, filter in cevi...kjer se lahko vse skupaj tudi zamasi xyesx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

zdej tle s sladoledom delam primerjavo k se glih bašem zdej z njim x:o)x

jaz bi tudi, pa je v nasi trgovini nimajo :o|o:

Sometimes I wish

..tole mela danes zjutraj debato.. zakaj hodim tankat z motorjem na 200 km, ko še sploh ni na rezervi (motor ma tko, da zmanjka benza, pol pa preklopiš na rezervo in ga je še za ene 40,50km..) pa sem poskušala razložit, da se mi je enkrat tole zgodilo, da prišla do rezerve.. glih ene 5 km po pumpi.. pa sem si mislila, da bom že do naslednje prišla.. in pol je bla naslednja zaprta... pol pa dolgo časa nič.. in sem imela svinjsko srečo, šlo za las, da sem pripeljala do pumpe.. mislim, da je blo še ene dva deci benza not...

rajš na zihr, pa tankam na na zadnji četrtini in sem pol mirna, tud če je kaka pumpa vmes zaprta al kaj..

hahaha, to ni še nič; da vidiš ti mene, kako ob špici gužve ob celovški in obvoznici guram v 10ki (visoke pete) in miniču avto, not pa sedi moj dragi in obrača volan x:Dx x:Dx sramote, ejjj, so trobli ko zmešani xrolleyesx nama je zmankal benza glih, ko je zapeljal na odtsavni pas za celovško, do vrha klančka, pol pa crknil. Hvala bogu je bla prva pumpa 50 m naprej. K drgač grem glih na štop dalje (če bi blo kje b kaki vukojebini; pa še rekla sem mu da nej gre tankat prej, on pa neeeee, mam jst benza še za 50km, a merilec benza narobe delal, k se je nek zataknil alkajježeblo).

Bemu, sm bla tok besna, da sm dvakat porinla/šutnla avto, pa je bil na pumpi, k če bi ga okol kepe, bi mu jo odbila :vragec: no, pol me je pa minil bes x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

a ni to enakopravnost spolov? x:Dx

sicer pa, bi bilo bolj nevarno v petkah v avtu, vprasanje, ce bi zavoro zadela na crpalki, pa bi posledice lahko bile res hude x:px x:Dx

Sometimes I wish

hahaha, to ni še nič; da vidiš ti mene,

x:Dx x:Dx faca, si te kr predstavljam

aja, kar se tiče tankanja, jaz tudi vedno prej natankam avto, tele lučke na maminem avtu neki štrajkajo

ne da se mi danes absolutno nič

knjiga tam sameva

jaz pa tule v rač. bulim in čaj pijem x:o)x

pa zaspana nekam :o|o:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Ojla,

kako ste?

Še danes se beremo, potem pa 20 dni nič x:px

Prav veselim se mojih dogodivščin, po drugi strani me je pa kar malo strah. Sama še nikoli nisem šla potovat. Niti na avion, vedno me je nekdo za rokco držal x:o)x

Sicer so pa za mano ful stresni dnevi, tako da....komaj čakam na uživancijo z babami (lahko pričakujete slike pijane Mysti x:Dx x:Dx x:Dx ne sej ne x:o)x )! Yes!!!!!

Upam, da je vse v redu!

Lepo se mejte :flowerface: :flowerface: :flowerface:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Lepo se mejte :flowerface: :flowerface: :flowerface:

enako x;)x

pazi le, da ne bodo tvoje slike potem tu gor pristale x:px x:Dx

Sometimes I wish

Mich, uživaj :palec:

aja.. moram oment.. x:o)x sem s kolesom danes službi.. pa nisem niti gledala na uro, da se ne bom spet sekirala x:Dx x:Dx

pa ment se karkol s Španci xrolleyesx jaoooo xrolleyesx kukr jih mam rada... vse, sam ment se ne z njimi...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mich, uživi x:px :palec:

a pol najin dogovor odpade ane*

A ni tist 9.?

Jaz pridem domov 4.! Tako da se izide?

pazi le, da ne bodo tvoje slike potem tu gor pristale x:px x:Dx

Ni šans. x:Dx Vsaj pijane ne!Ker ne pijem x:o)x x:o)x x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ni šans. x:Dx Vsaj pijane ne!Ker ne pijem x:o)x x:o)x x:o)x

ce vlivas, je se huje x:Dx

Sometimes I wish

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...