ScorpioGirl 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Dobro jutro sicer že dobro uro na šihtu, pa sem že malo frej ... prezgodej kakšno uro bi blo boljš, da bi še mal zdejle delala, pa bla frej mal kasneje ... se moram učit, pa zdejle to še ni izvedljivo ful mi je fajn brat tale dnevnik zadnje čase ... se mi zdi, da je ful ene pozitivne energije notr sam od Freeja tistgale videa pa ne upam odpret ma preveč scary naslov kaj pa je tam? tud mene zanima delala od 9h do 8h, služba, varstvo, risanke.. mal hripava sem zdaj, ker sem se morala sama s sabo kregat (2 karakterja).. in vpit.. na koncu sem se pa sestrelila na koščke v sosednjem studiju so pa trobental na ves glas in pel narodne jupijaja... tole je pa blo za dobro jutro se nasmejat si čist predstavljam situacijo ... sam tebe pa mal težje, kako se kregaš in sestreliš How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 BTW: kaj je pinjenec? a je to kisu mlek??? al kaj je to? sončkeeeeeeeepinjenec je ostanek pri proizvodnji masla........smetana se stepa, dokler se maščoba ne sprime in se loči od tekočine..le ta je pinjenec There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Ji glihkar hotla isto povedat.. Ja, je neko pozitivno tule gor.ker naše domače žvali tudi vse zaljubljene in tole ne le da opazim - ker cucek samo naokoli nas pogleda pa ga že ni..celo voham..maček se tako uspel namarkirat, da ni šans tole s stene spraviti. Vonja mislim mu kar zagrozila z oparacijo, če bo tak nadaljeval. Žučo bil tole. Sicer pa - dali maturantsko obleko v krajšanje, uspela pravi čas podaljšat knjige...brez, da moram katero neprebrano nazaj odnest...in svak že po vinogradu nori..hmm...(bi nekaj rekla, pa si bom karmo pokvarila)..tak Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Tristan je genij.. je očitno nujno rabil wc ponoč in ker so bila vrata od wcja (kjer je njegova škatla tud) zaprta, ker sem jih pametno zaprla zvečer, ko sem šla lulat, je našel najboljši možni približek.. kopalnico.. lepo na sred ploščic faca, to mi je v bistvu ful zanimivo, ker mačke ponavad iščejo nekaj čimbolj skrito pa da lahk po možnosti zakopljejo.. in zdaj, ko ima ful rož po stanovanju na izbiro ma kul no, sem kar ponosna nanjga danes imam za spremembo delo na terenu večinoma tko da moram hitro tole po pisarni popedenat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 super,čestitke si že si zaslužila.Saturn te lani preizkušal, jupite pa nagradil..evo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 čestitke, Mysti WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Mysti, vesela zate. čestitam. ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Tristan je genij.. je očitno nujno rabil wc ponoč in ker so bila vrata od wcja (kjer je njegova škatla tud) zaprta, ker sem jih pametno zaprla zvečer, ko sem šla lulat, je našel najboljši možni približek.. kopalnico.. lepo na sred ploščic faca, to mi je v bistvu ful zanimivo, ker mačke ponavad iščejo nekaj čimbolj skrito pa da lahk po možnosti zakopljejo.. in zdaj, ko ima ful rož po stanovanju na izbiro ma kul no, sem kar ponosna nanjga ..mi mamo zdaj tut mucka(dober mesec) in ko je bil prvi dan pri hisi in se nismo imel macjega wc-ja se je tudi pokakal v kopalnici......smo pa meli enkrat enga mucka, ki je hodil kakt in lulat kar na naso wc skoljko-brez da bi ga ucili... ta je bil res brihtn... Misti, cestitam!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 :onfire: Napredovanje sem dobila, uspelo je huhuhuhu. Sem se pa počutila kot na zaslišanju. xokkx :onfire: Kolk sem vesela zate!!!! Zaslisevanje? Kriza Jaz sem bila na razgovoru več kot pol ure, vse oči vame, pa vprašanja kot so; na kaj sem najbolj ponosna, kako reagiram če so ljudje zoprni do mene, ker jim nekaj ni jasno (tukaj sem edino malce priredila resnico, ampak bom mogla temu zdej sledit x:o)x ), povedat eno situacijo, en poraz, pa kako sem se soočala z njim.. same take.. pa dobro, vsaj obrestovalo se je No, pa je sreda! Še malo, še malo Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Mysti čestitam!!!!! Bogami, zaslužila si si You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Mysti čestitam! :palec: http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Ooo super, pa poročaj o tej masaži. Me je vedno zanimalo, kako je to! Super! Po moje, da je flat frej, zdaj se moramo samo še uskladiti. Pa sej imamo veliko za praznovat, še diplomo pa službo pa vse Hm, a to pomen, da si dobila? youknowwhat... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Message An eye for an eyewill make us all blind!Mahadma Ghandi (moj mali bratec igra )No sej itak tudi jaz ne grem ... :xx!: Prevoz zatajil. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 do tega citata Ghandija sem prisel preko spletne strani, ki so ji dodala ti! - band tvojga bratca al kako??ocitno ti ni znano http://contradekorum.com/http://www.lunin.net/forum/uploads/monthly_01_2008/post-2794-1200471997_thumb.jpg in kaj sm hotu s tem povedat!? nic prouzaprou, razen tega, da mi je citat prou kulski!verjetn si missla da ti kej tezim ane (moj mali bratec igra )No sej itak tudi jaz ne grem ... :xx!: Prevoz zatajil. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 free, kaj je bilo zadnjic s tistim testom za barvno slepoto...?jaz sem ga resila in potem dobila 45 mailov od vsemogocih 'prijateljev' preko neke strani Flicker, ali Flixer ali nekaj takega....pa me zanima: si ti tam clan, ali so vsi moji prijatelji na kontaktih prisli na neko XY spam listo, si imel ti kaksne probleme s tem....? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 free, kaj je bilo zadnjic s tistim testom za barvno slepoto...?jaz sem ga resila in potem dobila 45 mailov od vsemogocih 'prijateljev' preko neke strani Flicker, ali Flixer ali nekaj takega....pa me zanima: si ti tam clan, ali so vsi moji prijatelji na kontaktih prisli na neko XY spam listo, si imel ti kaksne probleme s tem....?zato se jst nkol nikamor ne registriram sam zato, da mi povejo kej o men. To vem kr sama že tko je spama preveč :xx!: You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 Ne, ker testa nisem reseval do konca se mi je zdel zanimivo, da pac preverim svoj vid. glede na to, da sem videl, da vidim vse tiste krogce, testa nisem reseval do konca mi je pa zal, ce si mela z zadevo tezave. free, kaj je bilo zadnjic s tistim testom za barvno slepoto...?jaz sem ga resila in potem dobila 45 mailov od vsemogocih 'prijateljev' preko neke strani Flicker, ali Flixer ali nekaj takega....pa me zanima: si ti tam clan, ali so vsi moji prijatelji na kontaktih prisli na neko XY spam listo, si imel ti kaksne probleme s tem....? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 jaz sem prišla do tam, kjer so hotli moj mail.. in ugasnila.. že tko mi preveč viagro in antidepresive ponujajo, ne rabim še več tega ma ne grem jahat, glih ms dubla pa mi ni za hodit v ta dež.. bom prestavla na drug teden..zvečer gremo pa baje na Jinxe.. al kaj že so.. frend neki karte zrihtal. pa gledat zdaj kaj bo za kosilo... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 zanimivo obdobje, če ne druzga ... očitno spet soboto delam... ni frke... sigurno bo ful zabavna sobota z veliko smeha. Sam da bi mi nekdo še baterije dal da postanem Fata.... haha Transformerji - najbolj in igrača, pa Ninja želve pa Fifi... včasih v gužvi pozabim da delam v svetu sanj in zabave, saj to je to - to so igrače za najmlajše... pa kako se jim okice zasvetijo ko jim daš pezzz jutri bo pa eno leto kar je hondica pri hiši... letos bo še bolj moja ritka na njej aja pa vsak dan stezo trajbam... itak da se ne morem na teku osramotit halooo ok, neki bom priznala, itak da imam vsak dan izziv kako določeno stvar izpeljat, ampak jaz sem se odločila... imam težke trenutke, ampak vse je odvisno od filma ki se mi rola... kaj je lahko v najslabšem primeru? ostanem brez vsega - grem znova, umrem - grem znova, ostanem sama - frem naprej...za vse se najde rešitev... vem pa da me čakajo zadeve s katerimi se spogledujem v mislih...še to Akutek aja Aliana, moje sanje so konji, tko da enkrat en krog zame Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 morgen.... nikad kraja....zhuranju.... bemu....zdej se pochas zhe kitajski nou let blizha.... x:Dx pol pa spet ceu paket rojdnevou...pol je pa kle zhe maj.... aja...dons rolam v jalla-jalla....ste toplo vabljenE... zlomk....tralala777 +1 X vsi zaostanki -ou na oba noska.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 Ena stran varianta hi5 in podobne ..., za kvize ... škoda, ker se je treba registrirat pa dat naslov. In potem so določeni ljudje poslali invajte naprej, sklepam da kar vsem, ki so jih imeli v adresarju (drugače si ne znam razlagat) in je šlo množično naprej. Jaz sem potem en sam invajt poslala, ker sem tistega množičnega na hitro skenslala. Če ti bodo pa morili s spamom, jih pa daj na block listo (sploh če uporabljaš gmail je to dokaj enostavno). Tako sem jaz en astro stuff dala, ker se nisem mogla odjavit. Na tale Flixter pa grem mal gledat ... ker je baza filmov gor, mogoče dobim kakšno idejo, kaj se splača pogledat. Ilegalno. Uporablja se..., da NI spama;Want to avoid all that SPAM?Use Mailinator!No Registration!No Sign-up!http://www.mailinator.com/http://www.pookmail.com/Nekaj v tem stilu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 Ne, ker testa nisem reseval do konca se mi je zdel zanimivo, da pac preverim svoj vid. glede na to, da sem videl, da vidim vse tiste krogce, testa nisem reseval do konca mi je pa zal, ce si mela z zadevo tezave. saj test je bil cisto luskan, ne vem, kako sem uspela zabluzit, ne spomnim se, da bi dajala email naslov, ker tega navadno ne delam....no, skratka: zdaj je pocasi mir... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 Tako se dela. ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 saj meni se je tudi prvic zgodilo....samo mi ni bilo jasno, od kje, zato sem vprasala.... bo ze. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 "Zgodi se",ko se da svoj email naslov,... na kakih straneh, forumih, ... kateri ga "dajo" naprej spamerjem.Oz. se sami poleg drugih dejavnosti ukvarjajo s tem.Oz. so si hackerji pri vdoru z njimi sami "postregli"...Ali pa kaj klikneš pri registraciji. In tako usmerjaš določena sporočila v svoj email(kake kontakte - njih sporočila, komentarje, ...novice v zvezi z informiranjem glede "česa"...).Lahko pa spamer dobi tvoj naslov preko malvera - trojancev, ... raznih.Da si pri komu med stiki v messengerju na primer. Njegov računalnik pa pod kontrolotrojanca - sestavni del kakega bota... Mreže "zombijev" - računalnikov pod kontrolo...Kateri se uporabljajo za razpošiljanje spama...Novejši pristopi so pa takali:30.000 okuženih spletnih strani dnevnohttp://www.varnostne-novice.com/index.php?...28&Itemid=2Uporabiš v predhodnih postih omenjena ravnanja, ustrezno zaščitiš računalnik... in paziš malce, da ne klikaš vsega... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts