Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

Jest sem si pa zrihtala (nabrala) zajterk.

Kok sem važna.

Imamo malo prmajhno gmajno da bi se lahko vsi gobarji lahko notri zadovoljili.

Saj je tako tudi prav. Naj vidijo da jih ni in bodo šli drugam.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

x^x :palec:

dober tek!

Aliana, tele tevice imajo še, ampak niso kaj dosti znižane...so bile 25 eur, jaz sem si ravno kupila nove letos, ker so tiste izpred 2 let že čisto stisnjene - če si v Lj jih imajo za Čopomano na Čopovi...tudi jaz prisegam nanje, jih nosim celo poletje...sploh nič drugega skoraj, se že vsi čeveljci pritožujejo, da ne gredo iz hiše x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ciao folk, ciao aliana x:Xx (sem veckrat pomislila nate, super da si se mela super xokx)

:OO!:

se CAKAJO jih, vsi v veselem in nestrpnem navdusenem pricakovanju!! x:o)x x:Ox x:Dx

kok bedast, da se ob veshah kdo tkole spomn name! x:o)x x:px

namest ob romanticni mesecini, pljuskanju valovckov ob obalcko, morjecu, tigru, zmaju itd., ne, ob VESHI. :D

~~

nimam veshe, pac pa blazotnega pajka, tik nad sabo, da ceprav se ne bojim pajkov, sm skoz gor gledala, da mi nou na glavo padu, k je bil tik nad mano na stropu.... xDDx

no sej je prou, so neke muhe ble...

cez vikend bla blazn pridna, leteca itd., bla na nekih obiskih, pospravljalna, kuhalna, pralna itd., skljocajoca - odgovorila na ful mailov, celo v razlicnih jezikih (x;)x - ang, hr), naskljocala 3 napovedi x!x :switz:

(da mi ne diha za ovratnik oz. da mi ne bo to razlog za ne it na morje, kamor sem povabljena, sam je se mal v oblakih, ampak sem se namerila it, pa kakor pac bom to zrihtala x!x xyesx)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a se gremo kregat?

aja, itak me boš ignorirala... xrolleyesx

Uglavnem, gob dons nism šla nabirat, k .. ah, uglavenm nism jih šla. Mogoče jutr.

Prejle sm skopala D-ja in šla na rojstni dan h sosedovim.

Ufff... brezje pri bojsnem v globokem.. x^x dejansko ni tako daleč od krškega, ne pozam teh krajev, tako da je verjetno kar obljudeno... :inocent: mogoče ima tudi kaka trgovina. :o|o: itak ne bom mela s čim nakupovat, ... :lol:

lp

Marsa, jaz se tud nate spomnila pri eni vešči xDDx čist bela je bila, z nekaj črnimi pikicami, ene 3 cm velika... sem jo fotkala (bla slaba slika, ker nimam makro), sam pol brisala, ker zmanjkal placa in blo več lepših stvari x:o)x

O, tinka, thanks xsrcx bom šla pogledat, najbrž kam v BTC, ker moram itak z bratom it čevlje kupovat.. :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ciao folk, ciao aliana x:Xx (sem veckrat pomislila nate, super da si se mela super xokx)

:OO!:

se CAKAJO jih, vsi v veselem in nestrpnem navdusenem pricakovanju!! x:o)x x:Ox x:Dx

kok bedast, da se ob veshah kdo tkole spomn name! x:o)x x:px

namest ob romanticni mesecini, pljuskanju valovckov ob obalcko, morjecu, tigru, zmaju itd., ne, ob VESHI. :D

~~

nimam veshe, pac pa blazotnega pajka, tik nad sabo, da ceprav se ne bojim pajkov, sm skoz gor gledala, da mi nou na glavo padu, k je bil tik nad mano na stropu.... xDDx

no sej je prou, so neke muhe ble...

cez vikend bla blazn pridna, leteca itd., bla na nekih obiskih, pospravljalna, kuhalna, pralna itd., skljocajoca - odgovorila na ful mailov, celo v razlicnih jezikih (x;)x - ang, hr), naskljocala 3 napovedi x!x :switz:

(da mi ne diha za ovratnik oz. da mi ne bo to razlog za ne it na morje, kamor sem povabljena, sam je se mal v oblakih, ampak sem se namerila it, pa kakor pac bom to zrihtala x!x xyesx)...

Ja saj sem vedla, da to ni najbolj elegantna asociacija, ampak tako pač je xDDx

(saj se spomnim tudi ob drugih prilikah, morju pa punku, pa paradižnikih pa ptičkih pa tko x;)x )

Super za morje, naj ti rata vse lepo xwizardx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Marsa, jaz se tud nate spomnila pri eni vešči

ja, sej... verjamem. x:o)x x:Dx

ker zmanjkal placa in blo več lepših stvari x:o)x

x:Dx x:px

ni najbolj elegantna asociacija

x:Dx no ni prevec, mors priznat. x:px

saj se spomnim tudi ob drugih prilikah, morju pa punku, pa paradižnikih pa ptičkih pa tko x;)x

xokx (:2src:) (* se ob muckah *se mors* :8): x;)x xcivx)

Thanx! :kiss:

~

ja Diana, kok s ti hecna. xDDx

po 1 strani presenetljivo obvladujes razne postopke itd., si pravzaprav kr podjetna al kaksna, iniciativna, se kr lotis skratka, ze vse zivo obvladas, si se naucila oz. mas know how, a v enih zadevah si pa cist hecna. xDDx

xscratchx no ja sej, ce pomislim, jaz nisem nc drugacna. x:o)x

kao ful jackica v enih stvareh, v enih pa total nebogljencek in nedonosencek. x:Dx :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..

ja Diana, kok s ti hecna. xDDx

po 1 strani presenetljivo obvladujes razne postopke itd., si pravzaprav kr podjetna al kaksna, iniciativna, se kr lotis skratka, ze vse zivo obvladas, si se naucila oz. mas know how, a v enih zadevah si pa cist hecna. xDDx

xscratchx no ja sej, ce pomislim, jaz nisem nc drugacna. x:o)x

kao ful jackica v enih stvareh, v enih pa total nebogljencek in nedonosencek. x:Dx :8):

sej smo vsi :o|o: :wOOt:

tko je, jbg x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

dobr, pridna danes, že skor vse naredila :palec: še par mailov mam za napisat.

pol pa hladilnik ta mal spucat, un prenosni za v avto, smrdi ko hudič xrolleyesx smo mele not zelenjavo in sire in vse živo, pa ni blo skoz prižgano zarad akumulatorja..

pa mamin avto pospravit, pod voznikovim sedežem sem našla gnezdo sivke x:o)x smo nabrale par šopkov tam po provansi in jih dale pod sedež na varno, pa so mal cvetki stran popadali in je zdaj ful ostankov tam.. bom kar v vrečko pobrala, je škoda stran metat, ker noro lepo diši xsrcx jutri pa še v pralnico odpeljem..

pa bratovo punco spoznala prejle :) sem jima toastke naredila, ko sta vsa boga se ob 12h iz postelje privlekla x:o)x

loesje

Spet nazaj -

ja, sej mas prav, Cookie. x:o)x xDDx xyesx

vsi mamo to....

kksne moje frende k ful sposobne, ck ck, jackice RES..... pa se vcas smejem v kaksnih zadevah k so pa men z levo roko: sej to je pa sam t(k)ole pa to... cist izi.

pa se mi pol rezijo nazaj: aja, kaj pa tist pa to (kar pa pac men zbuja strah al kaj, odpor, cudne obcutke oz. cesar vsega *ne znam* :8):)....

pa sej je pa tud prav.

saj je utrujajoce bit pameten za vse. x;)x xcivx

Picasso

da mi ne bo to razlog za ne it na morje, kamor sem povabljena, sam je se mal v oblakih, ampak sem se namerila it, pa kakor pac bom to zrihtala x!x xyesx)...

Naj ti rata tole morje :palec:

Pred leti sem naredil vecjo uslugo pilotu helikopterja,

pa me je pravkar poklical, da "vrne",

da jutri narediva en điro s helikopterjem.

No, samo toliko, ce nic ne napisem v naslednjih dneh,

pomeni, da se je pokvaril motor, pa smo ostali tam nekje, v zraku... x8Dx

Ugotavljam, da se splača kupovat čevlje z mojim bratom. Zanj sva dobila dva para v 7 minutah, zame v 15ih x:px ker se mu ne da in se mi ga ni dal vlačit okol, ampak ker sem bla vseen že ravno tam, probala ene japonke in ene balerinke, tamal reku, da so ok, nesla k blagajni in plačala. ponavad tole cel projekt. Ni blo Tevic, se mi jih niti ni dal še v mesto hodit iskat, tko da mam zdaj ene ful ljubke roza usnjene. V glavnem, rešen tale čevlji problem za naslednjih par poletij, kar se mene tiče :palec:

uf, s 'tastom' zdajle debatirala skor pol ure :eek: hudo..

O, Kroki, hudo x8Dx uživaj, pa ne se preveč nagibat ven, ko boš fotkal :D

loesje

Spet nazaj -

No, samo toliko, ce nic ne napisem v naslednjih dneh,

pomeni, da se je pokvaril motor, pa smo ostali tam nekje, v zraku... x8Dx

mislim, da tega strica poznam :eek:

smo pred leti sedeli nekje na vrtu poleti, pa se pridruzi en tip, kije zacel zivljenjsko zgodbo z "..ko bom velik in bogat...", pa je rekel, da si ful helikopter zeli, ces, da bo pred diskoteko priletel, potem pa klinc gleda tiste s hudimi avti, ker bodo vsi odprtih ust ostali, ko bo helikopter v ler dal (torej v zraku pustil, kot ta tvoj) in se po striku pred vhod spustil x:Dx

no, in po obeh zadnjih delih zgodbe predvidevam, da je to isti stric x^x

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

ka pa je to zaen brencelj :8): x;)x

men se pa zrakomlat ne zdi tok poseben. Je luškan, ni pa na mojem seznamu "must have". Še dobro xDDx

p.s.

ne vem zakaj sm mislila, da so helikopterji fuuul velike stvari x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Dbest Kroky! xokx

Kaksen filing mora bit, noro!

Prima da ti je to uletelo! x8Dx :palec:

prejle je glih eno manjse letalce (ne helikopter) mimo letelo, pa sem pomislila, evo tkole pa kroki vandra po zraku dons. xDDx

Picasso

Pa smo z morja.10 dni trošenja denarja.Kaj čmo,je treba včasih uživat na full.

Tale Pag je čist preveč že obljuden,folka ko sardin...da o Zrćah ne govorim.Barvice je glih tko,za odtenek(slike sledijo).

Cene kave nenormalne:Bil sem v apartmajskem naselju Gajac.Kava:9 Kn.V Zrćah:11kn.Mislm svašta,ena mala kavica k jo nardiš v 0 sekundah je tok keša....pizdarija...

Sem se vsaj naužil lepih deklet,morja,rib,športa...prinesel paški kozji sir in olivno olje z LUN-a.Mnjamsi,dobra,zdrava hrana.

Zdej pa po starih tirnicah.Še ta mesec bo malo bolj noro,ker praznujeta ta vikend sestra in mama 80 let skupaj(30,50)...pol pa že priprave na delo,šolo itd....na regular life...

Suckaaa Freeee

Darling,stand by me

Sem se že peljala z zrakomlatom ,ko sem bila pridna in nosila pijačo in klopi in in in ne vem kaj še ni bilo v mrežah na planini.

Za nagrado pa s helikopterjem v dolino.

Njami kok je bilo fantastično.

Bil je največji slo helihopter. Je vojska pridna za tele odročne koče.

Bi se še, pa priliko lovim.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Pozdravljeni,

jaz bom mogoče redno zaposlena v hotelu Cerkno kot oskrbnica sob oz. sobarica. Nudijo tudi možnost bivanja v Cerknem in celo zaslužek.

Dekle se mora znajti. To je delo za nekaj mesecev odvisno od dogovora, določen čas. Nekja moram delat.

S tem, da bi prosila, če bi imel kdo ljubezni dovolj, da bi za ta čas sprejel k sebi moje kužke? :inocent:

To bo zdaj že 150 varjanta viharjenja možganov...

cer vsi xDDx

vidim, da se vam dogaja :palec: ...

Marsa, verjamem, da ti morje uspe xsrcx :palec:

Alianca, bravo za cevlje....btw kaj so to tevice ( ne se smejat moji prekmurski ta kratki , ker se mi ne sanja, kaj je to x8Dx )...ja, saj sem drugace tudi " kmet " za kupovat cevlje, moske in zenske... ce ne bi imela s sabo kolegice, ko smo mulcku kupovali cevlje za konfirmacijo, bi sel domov verjetno s spotnimi copati semisne variante... ja, pa jaz mam fobijo ven drzanja prstov, tak da so moje variante cevljev vse zaprte :eek: ....fetis x:Dx ...

kroki, bravo za podvig, jaz bi tudi , malo fovs x8Dx

Cookicna, meni se pa zrakomlat zdi ql, ni glih na mus stvareh, ampak za sprobat pa je xyesx ....

abcfree, meni pa je Pag zakon, kavo dobis ze za 6 kun, razen ce pijes zmlekom+sladkorjem+smetano variante....pa ce hodis v Gajac, Zrce, Novaljo itd je res dosti ljudi, drugace pa mas tudi zaselke, kjer je mir x:px...

tak, mi pa ne konca z pripravami na nedeljo...torti naroceni, pecivo zrihtano, bo home made varianta, mam ,tasc in snah x:Ix ... ker bomo na kmeckem turizmu, morava z dragim nabaviti se sumeco pijaco, pa refosk, ker majo samo belo vino, pa sadje.... oh, sigurno bo vsega ostalo, tak da bo pojedina se celi teden x^x ...

sicer pa v torek zacnem delat in bo padla locevalna...dragi se strinja, se mu je tudi miselinka nabrala okoli pasa xscratchx , pa hlace so mu preozke in mi je z veseljem prikimal x8Dx....porocam o uspehu xcrossfingx ...

evo tolko iz " kokosje glave " Slovenije xDDx

bodite prekrasno

Mojca

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...