druidka 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 ahoj še od mene danes ponoči prišla iz morja. enkrat dopoldan prišla domov, ker prespala pri fantu. pol pa bil že skrajni čas, da grem domov, ker mačka sama doma bla že od včeraj zjutraj. fajn blo na morju. bi še kar ostala tam. zdaj pa razmišljam, da ne bi bilo slabo se odpakirat. tam na hodniku leži kufer. pa se sam najbrž ne bo spraznil včeraj me osa pičila, ko nabirala/kradla sivko pred eno trgovino v puli pa fanta tudi se pol hitr pobrala stran. aja, pa sama sem doma. skor dva tedna sta staradva včeraj šla na morje, skupaj imeli kosilo, se kopali, pol pa midva odšibala. nič, grem dat cote prat lep dan ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 29. okt 2005"Sem bila v Refanu (v Kranju), pa praznih ne prodajajo (ceno imajo le za polne stekleničke, z izbranim parfumom).Tudi v Mariboru v refanu je hotela kolegica kupit prazno stekleničko - pa je ni dobila."Source: http://www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.php?t=10515ebay;Menda 138 strani "glass perfume bottles" od 0.99$ navzgorhttp://global.ebay.com/gbh/search?ipp=25&a...1&SortBy=11 google: Perfume Glass Bottleshttp://www.google.si/search?hl=sl&clie...kanje&meta= Egyptian Perfume Glass Bottleshttp://www.egyptsouvenir.com/perfume_bottle1.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Pozdravljeni! Sem se vrnila že včeraj zjutraj, ampak nisem utegnila pisat.Velika Britanija me je fascinirala na toliko različnih načinov Zanimivi skriti kotički, s katerimi sta me spoznala dva zelo prijetna domačina, fajn muzeji, prijazni ljudje, toliko različnih kultur, fajn šoping scena.. Vreme sem imela skoraj idealno. Eno dopoldne je sicer deževalo, ampak za tamkajšne razmere ni to nič Videla sem ogromno stvari, spoznala veliko ljudi in sem popolnoma navdušena. Zapravila sem sicer malce več, kot sem načrtovala. Ampak se ne sekiram. Pa ja, malce sem se zaljubila. "Malce". Končno sem tudi jaz doživela tisto poletno ljubezen, ki te butne čisto nepričakovano in se počutiš kot pubertetnik :farb: Sama sebi se zdim zmešana, ampak dejansko čutim, da je to precej obetavno. Pa sama sebe presenečam, ker po razhodu ponavadi vegetiram kar precej časa. Bomo videli, carpe diem Aja, šla sem tudi na teniški turnir v Portorož. Kata je žal izpadla, pa tudi finale ni bilo ne vem kaj, ampak vseeno sem se imela super fajn. I love tennis. Naslednje leto pa v Wimbledon, pa naj bo ne vem kaj Upam, da je vse v redu z vami. Nisem uspela še prebrat!Jaz se ne počutim najbolje, mojemu želodcu od vse te hrane (v večini čudne) zelo dogaja Sej imam še frej, tko da bomo že preživeli! Pujsa, vse najboljše! Lepo se imejte! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 o bejbika, sem mislila danes nate... me veseli za zaljubljenost pa da si se imela fajn itak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 hihi, upam da je vsaj mal podoben Judu uh, pa se angleski jezik ... TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Ksenia, sem videla (že včeraj) tvojo fotko. Zgledaš fenomenalno dobro hihi, upam da je vsaj mal podoben Judu uh, pa se angleski jezik ... Oči ma tako lepo modre, kot Jude Pa velikost je podobna. To je pa use Naglas je pa sploh za dol past... to pa res Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 O, Mich luštkano WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Pa ja, malce sem se zaljubila. "Malce". Končno sem tudi jaz doživela tisto poletno ljubezen, ki te butne čisto nepričakovano in se počutiš kot pubertetnik :farb: Sama sebi se zdim zmešana, ampak dejansko čutim, da je to precej obetavno. Pa sama sebe presenečam, ker po razhodu ponavadi vegetiram kar precej časa. Bomo videli, carpe diem privoščim ps. malce...mislim, da te je kr kokretno treščl There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Se morm izogibat Angležev ... hahajaz mam tud lahko problem z njimi lahko odpremo društvo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 trebusne plese si izvajala, pa te kljub temu niso hoteli obdrzat? Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Haj vsem.nazaj tudi jaz. Preživela, uživala celo in sploh..vredik bilo. Celo barvo prinesla na teleščku Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 fouš ti vrageci ti danes lezijo, a? da te potalazim (v upanju, da nataly ne bo zamerla)...mogoce pa se se ni umila, saj ves, potem ponavadi "barva" gre Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Ne ne. na morju sem se pridno umivala, zdaj se pa najraje ne bi...ampak, ker v divjini doma lahko kar v kopalkah po svetu hodim, da se barva učvrsti Naj mi Mysti kar bo fouš - prvič v lajfu s takšno barvo domov prišla. Vedno reklama za rahlo opečen sir bila Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Letos mora biti eno posebno leto.Jest tud prvič lepo čokoladno zagorela. Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Mysti kok cajta si pa bla v Egiptu, pa kolk te je koštal .Križarjenje po Nilu varjanta verjetn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Jest sm za svojga mačka dal tut ene 400€, pa mej veterinar še kr nategvov naj ga vozm tja na zdravljenje, čeprov je blo že jasn da je konc.Eni so res pizde Sam kurc k kr upaš pa upaš na en čudež Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 10 dni - 4 dni od tega križarjenje z ogledi, pa s spalnikom iz asuana v kairo. ogled vseh templjev. samo križarjenje ne bi šla, ker premalo vidiš.cca 1400 eur vse skupaj, če štejem še fakultativne izlete in doplačila za ogled tutankamonove grobnice z mumijo in vhod v piramido.uf da vem računat, ko bom se odločla za ta prav turistični ogled Egipta... z vsemi grobnicami in piramidami in templji.. midva sva zadnjič skupaj porabla okrog 1000€... sam res, da sva videla samo Luxor&okolico in Hurgado.. pa da sva šla čist nič turistično...Boby, dej razlož mal... sam al organizirano, hotel in prevoz al vse skup (premikanje kej stran od hotelske plaže tlele mišljeno...) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 tole na eno osebo a?no ja ko bom velika pa bogata pa mela starega ljubimca ;=) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Pa še teli Arabci so grozno vsiljivi, če si ženska pa zelo bele polti. Je isto izjavila moja frendica, ko je šla v Tunizijo... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Potem grem jast letos lahko v Tunizijo ali Egipt, me je tako lepo sonček pobarval, da bodo mislili da sem mulatka. Sam res rabim pred tem enega Šejka, 80 let starega, 42 telesne temperature, pa še na barko ga moram pelat da se malo zastrupi s hrano.Črni humor, brez zamere. Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Jutrcek , prezivela fantasticen dan vceraj . 3 dni so mi zjutraj skenslali ANG, tako da lahko okrevam po vseh zabavah . Vceraj po sluzbi v lokalu F. ucila Nemscino, on pa mene Spanscino , po njegovih predavanjih sva se pa skipala na vecerjo. Na vsak nacin sem si zelela vecerjo z Mariachiji . V 3.jem lokalu sva jih nasla. Torek, jasno da niso povsod, ampak jaz ne morem prestavit mojega rojstnega dneva. Fajn hrana je bila, tacosi seveda, po Tequili sem koncno poskusila sangrio . Mañaninte so mi zaigrali - to je Happy birthday po mehisko . Fajn vecer skratka, prilezla domov ob 2h, pa potem cebljala do 4h, pa se bi lahko . Danes pa izi dan, pisarnica, potem pa domoL, pa namesto ANG tacosi z mojo skupinico, po tacosih pa mini zabavica pri meni doma. Michelle thx . Full vesela, da si se zatreskala . 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 10 dni - 4 dni od tega križarjenje z ogledi, pa s spalnikom iz asuana v kairo. ogled vseh templjev. samo križarjenje ne bi šla, ker premalo vidiš.cca 1400 eur vse skupaj, če štejem še fakultativne izlete in doplačila za ogled tutankamonove grobnice z mumijo in vhod v piramido. Ja res je velik, sam glede na to das res vidla vse kar se videt pa bla v hotelih na nivuju, je razumljiv.En tak klasičn egipt te pride ene 500 € + 200€ če že sam kej nabavš, bluziš pa še to v nekih solidnih varjantah brez preseravanja in valda ne vidš vsega.Cenej je edin varjanta ruzak pa prosto po Prešernu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 danes se pa vse nekaj okrog denarja vrti. ommmmmm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Aja, da se razumemo - ta cena je cena vseh stroškov, z nakupi in ogledi vred. aha... zdaj rabmo sam še vedet kolk od tega si za oblekce in parfumčke zapravla WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 ni mi jasno kaj vi delate... še v Londonu nisn tolk zapravo ... poležavanje... haha, če bi že, bi s tem še več keša zapravo A das clo v London upov it kjer ni več štajerska.Svaka čast Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts