Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

saj bo mimo ravnokar...zdaj je šlo proti primorski....

...in tud prispelo...pr nas na srečo brez toče......sam dihamo pa še zmer na škrge......mislim, da so molekule ohranile najmanjšo možno mero premikanja.....zrak dobesedno stoji........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

men je za zivali grozno, tok se bojijo teh neviht pa tega, mimi vedno ze ful prej pobegne "neznano nekam" (naj misli da ne vemo x;)x)

recimo konje tud ful vznemiri, pa vse no, to mora bit tak strahoten strah, ko so kje not natrpane katere zivali na cist tesnem recimo, ko majo naraven nagon, da morjo bezat, se premikat, uidt...

grozn, zalostn....

se mi zdi, da ne samo živali.. jaz bla tud čist čudna.. nič mogla delat pa šla tamle k mačkonu se stisnit, ko je nekaj spat poskušal.. pa sva pol oba bla tko, z enim odprtim učem skoz, sploh nisem mogla zares zaspat.. kar tko.. ena panika..

nič, mal zabluzila dan.. zdaj se pa čist resno lotim x:o)x

aja.. tamalmu razbil šipo, mami&oči mata ful luknje v avtu.. ampak važn, da sta figa in murva preživeli.. :)

pa kar noče se zjasnit...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kako imate nekateri dober spomin. Za nekaj let nazaj kaj je kdo povedal ali napisal.

To je pa pohvalno.

Včeraj sem se malo zamislila.

Pri tridesetih in recimo petintridesetih, ko še sploh nisi "star", ampak v lepih, zelo lepih letih, si za prenekatere stvari prestar.

Najboljši (večinoma najboljši) športniki so pri dvajsetih in manj. Manekenke in modeli so tudi tam okoli ali manj.

Veliko se še da naredit ali začeti delati znova, samo za nastope, poberanje lovorik, samo pa že "prestari".

Malo grobo opisano, ker je vse mogoče, če se le tako odločiš, če je nekomu cilj dokazati sebei in drugim da se da zmagati med mlajšimi bo tudi uspel, čeprav z veliko več truda. Ali pa tudi ne, saj drugi trenirajo že od otroštva in je veliko vloženega.

Malo najstniško razmišljanje o zmagah in dokazovanju, ampak fokusirala sem se na olimpiske igre, kjer je toliko mladih športnikov in ena majhna Slovenija je zelo ambicijozna.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Moram pa priznat, da skrbneje preberem kak tvoj post, ce seveda odstejem tvoje dolge kilometrske poucne pripovedke v drugih temah, kjer zgubim potrpezljivost in kjer ti vsi morda iz strahu pred zamero limajo kimajoce smeske, naj so prebrali ali ne.

:o|o:

jaz preberem. in potem niti ne lepim smeškov x:o)x

Mantis, 15 let nazaj, ko smo še pisma pisali, ni nihče niti pomislil, da bi smeške not limal.. pa smo še vedno razumeli kako in kaj x;)x

loesje

Spet nazaj -

Za spomin iz pred nekaj let.

Tako je pisalo če se ne motim.

Kar se smeškotov tiče, imam malo težav z računalnikom, tako da se pripopa ali ne :cry:

Zamer pa ni. Vsaj pri meni ne, razen če kdo stopi na žul, to je bilo dosedaj enkrat, šlo se je zaradi neurja v Prekmurju :onfire:

Ko bom naredeila še malo kilometrov v strokovnem učenju za izražanje v dveh besedah, boš tudi mene lažje brala.

Ne moremo biti vsi enaki ali podobni :flower:

Negdo ti pa mora it nekam, da ne rečem na živce.

Verjetno ne samo tebi. :U:

Da še nekaj prašam.

Zakaj je včeraj toliko ljudem stovklo avto?

Da ne govorim o celi vasi ki so brez strehe nad glavo?

Zakaj se Božja volj sparvlja na "nedolžne"?

Ali so nedolžni? :unsure:

Mitra, ti si faca x:Dx :palec:

Mimo tega pa....je treba morada kdaj dopustit možnost, da lekcija ni bila *zate*, da se je šlo za kaj drugega, ti si bil pa pač samo tam ... še vedno je bonus to, da lahko vadiš potrpljenje in sprejemanje, kar je osnova vseh duhovnih vaj od vere A do vere Ž x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Mitra, odgovora na tvoje vprašanje ne vem... pa ne vem če sploh kdo ve. xnckrivx

V glavnem, nekaj je odpadlo, prišlo drugo, nepričakovano... tko da sem danes zjutraj šla s prijateljico in njenim sinkotom na morje :2src: , in se ful naplavala... jutri grem pa z drugo prijateljico in njeno hčerkico... tko da... happy :) xsrcx xrainbowx

Pa tudi na LNF sm se spomnila in odplavala en kos za vse tiste ki ne morejo it na morje xflowx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

ajd folk! :kiss:

odkonektaosh. xDDx xcivx

(dnevi pa taki: :bomb: :switz: .... xracx xwizardx ...)

v glavnem.

lepo bodte, jaz sibam. grem za kaki 2 urci ude stegnit (k po 14 ur na nogah itd.), pol shibanac.

bodte prjatli pa vse to. xDDx x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Ale, hvala za plavanje :) (da bom vedela jutri zakaj me roke bolijo x:o)x x;)x )

Marsa, ti pa uživaj med morskimi ježki :palec: x;)x pa fajn se naplavaj :palec:

evo, jaz pa dobila predčasno darilo za rojstni dan - mi je dragi usposobil enga starega, na lila pobarvanega ponija, tako da se zdaj lahko po mestu s kolesom vozim :)

pa seminarsko sem uspela končat... tko da.. uspešen dan :palec:

loesje

Spet nazaj -

Marsa

Uživaj, plavaj, na nas nič ne misli x^x imaš tega med letom dovolj.

Ale

Se mi je zdelo da mi vleče roke malo naokoli in da me voda zalija od nekje.

Sem že pomislila da se potim. Dobro da :palec: sem prebrala da si plavala za nas.

Hvala in uživaj v slehrnem trenutku v vodi.

x:Dx xsrcx x:Xx

mysti....to je še zmer bolš, ko da hočeš met rjavo rdečo.....končni efekt je pa črn..... :vragec: :huk:

sam na srečo se rdeči pigmenti kr hitro sperejo.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Čist nesrečna ... si kupim oranž barvo Subrina Pure Papaya .... in kaj rata?

Živo semaforko rdeča ... porkodijo! Zdaj si bom lase umivala 3x na dan, da se tole spere al kaj?

Lonc na glavo. :xx!:

Hočem oranž!!! http://shrani.si/f/3S/9P/AJ2qDPG/subrina.png

x!x :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

jooj, bogi :sori:

dej fotko, da ti povemo, da ti vseen paše x;)x

loesje

Spet nazaj -

morš računat tudi na to, da imaš lase zblahane od sonca.....tak da je še to dodatno pripomogl ;) :P

edn od naših dedekov že celi mesec umira....sedaj je skoraj čisto pri koncu...in sploh ne more umret :V:

najhuje je to, ker ne more noben pomagat :sori:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Za dedka čimprejšnjo odrešitev.

Kar se barve tiče, mi je tako znano.

Hočem ornžno, pridem ven živo rdeča.

Hočem črno, prime na zeleno...... xppx

Od takrat naprej to urejam v frizerskem salonu, vsaj popravijo če ni dobro.

ahoj.

dan se je začel čudovito :2src: :o|o:

najprej mi mačka vdrla v sobo, tak da me zbudila. si je ogledovala eno rožo, katero hoče na vsak način mal pogrizit,

pa ima mačjo travo, pa še navadno, ampak ne, hoče točno tisto mojo rožo :o|o: evo, se odločla, da vstanem, grem v kopalnico, kjer

me pričaka mačje sranje, ki ga počistim. še vedno neki voham, se mačka polulala v bano :o|o: , počistim njen wc, zamenjam pesek,

počistim bano. in grem v njeno sobo, da ji zamenjam vodo. in tuki me pričaka njeno bruhanje :sick: evo, čistim tole in gre še meni na bruhanje.

končno si vzamem zajtrk, grem v svojo sobo in slučajno pogledam v akvarij. mrtev oklepni somič :C:

zdaj bi že morala biti na poti v mesto, imam čez slabe pol ure sestanek s svojo svetovalko na zavodu. le kaj bi spet povedala pametnega?

evo, šibam.

pa upam, da dosti sranja blo danes, da me ne čaka še kje kaj :vragec: :o|o:

aja, Mysti, pa rdeča barva je pa ja :2src: pa tebi tudi prav odlično paše x:)x

btw, lase si tudi moram barvat, zgledam ko neka sprana kura :o|o: x:Dx

velik sončka x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...