Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

Zmatrana sm do konca! Čutim čisto vsako mišico, mam muskelfiber. Ma jutri bo že boljše. :)

Bla včeraj v Salineri v Strunjanu, se imela odlično... pri "mojem" drevesu sem nenačrtno odprla eno blokado, me je začelo kar trest. x:Dx Samo potem pa tak blažen filing.... spet sm se fajn naplavala, natelovadila v vodi, se sprostila, zmasirala (kako lepo ko te valovi nežno božajo in masirajo po celem telesu :2src: ), sonček me je pobarval, srečala sm se z mojo maserko... pa hčerki od prijateljice sem bila v vodi namesto blazine (hiiii konjiček x:Dx )... kalamarov sm se nažrla, pa melona je pasala ko sm prišla iz vode... gužvi na cesti smo se izognili, smo šli kar čez Italijo, pa imeli še lep izlet spotoma...

Edino za nazaj je bila huda prometna nesreča na italijanski strani (blizu vasi Jamlje), je rekel karabinjer da bo za čakat cc. 2 uri... policija, rešilc, gasilci, helikopter, policija v nasprotno smer-preusmerjat promet na Monfalcone --- mi je bilo takoj jasno da ne bo tko hitro, samo prijateljica pa kar čakala... :o|o: No še dobro da je karabinjer prišel povedat. :) Tko da smo imeli še izletič ob Soči na italijanski strani. :) Pa ful lep sončni zahod je bil :2src: , že dolgo nisem videla tko lepega. Samo ni se dalo fotkat :sori: , ko pa sem prišla končno na pozicijo da bi lahko škljocnila, je pa že šlo za oblake.

Ma če pogledam kot celoto, je bil ful lep in pozitiven dan! x:)x xsrcx

O, Ale, hvala za plavanje :) (da bom vedela jutri zakaj me roke bolijo x:o)x x;)x )
Ale

Se mi je zdelo da mi vleče roke malo naokoli in da me voda zalija od nekje.

Sem že pomislila da se potim. Dobro da :palec: sem prebrala da si plavala za nas.

Hvala in uživaj v slehrnem trenutku v vodi.

x:Dx xsrcx x:Xx

x:)x x:Dx

Hvala Mitra, v vodi pa res uživam čisto vsak trenutek. xsrcx

evo, jaz pa dobila predčasno darilo za rojstni dan - mi je dragi usposobil enga starega, na lila pobarvanega ponija, tako da se zdaj lahko po mestu s kolesom vozim :)

pa seminarsko sem uspela končat... tko da.. uspešen dan :palec:

Super za darilce! xokx

In čestitke za seminarsko!!! :palec: :palec: :palec:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Tudi meni se obeta prvi dan v službi, samo ne še zdaj. Gospodič pa že šel in temu primerno celo noč ni spal - ker se premetaval in vzdihoval poleg, sem dežurala še jaz, ampak dovolj tečna, da se mi ni bilo za pogovarjat, ali opravljat kakšnih dolžnosti iz zakonskega kao zakonika.

Sva s ta mlajšo sami doma, ta velka pri tipu in nekam tiho pri nas. Še kregama se ne(ker uzbuno okoli šolskih potrebščin preživeli, ji pokazali pot iz potrošništva - ker je ratala na dobri poti, da tole rata).

Lepo mi je.

Nič jamranja.

Ok..razen, da keramičar ne dvigne telefona, da drugega keramičarja privlekli, pa ratal nesrečen ob mojih željah, pa se ne dam..klinc..tole bo za evik in naj bo tak kot bi rada..saj je zato večjo ceno postavil materu mu...končno dobili parket..sam grosist ga pripeljal, ker tako dolgo cincal z njim(založil naročilo - že poznano) in slaba vest delala. Niti ne vem, kdaj bom parketarja poklicala.

Končno tudi poklicali zavarovalniškega cenilca-če že plačujemo ekskluzivo, ne vem zakaj jo samo plačujemo..in tak. Pa zobala prvo grozdje!!!!!!!

Julijski muškat - ki pa letos zamuja in bo pač avgustovski..ni panike..njam nad dobro.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Dan dober

Koliko se vam dogaja!

Jaz pa lepo dopustniško, razen da naberam dobitke za veselico.

Uživancija.

x^x

:onfire:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

joj 157 al kolk let se že nisem nč pofočkala tule x:Ix ma me je kr sram, no....

sam nenormalno nimam cajta, kr letijo dnevi, ma kaj dnevi, mesci :eek:

sm pa fajn drgač, ko že glih vprašate x:Dx se mi zdi...sej si ne morm prvoščit drgač x:Dx januarja dobi Ula okrepitve x:px tko da nema utrujenosti, jamranja, slabega počutja itd :vio:

takle mamo x^x

:kiss: lubčke vsem ( si lohk prvoščim bit mal pocukrana, k me hormoni mečejo)

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

joj 157 al kolk let se že nisem nč pofočkala tule x:Ix ma me je kr sram, no....

sam nenormalno nimam cajta, kr letijo dnevi, ma kaj dnevi, mesci :eek:

sm pa fajn drgač, ko že glih vprašate x:Dx se mi zdi...sej si ne morm prvoščit drgač x:Dx januarja dobi Ula okrepitve x:px tko da nema utrujenosti, jamranja, slabega počutja itd :vio:

takle mamo x^x

:kiss: lubčke vsem ( si lohk prvoščim bit mal pocukrana, k me hormoni mečejo)

:inocent: xcivx x:)x x8Dx

fajn te videt mal xsrcx si pogrešana tlele...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

I. je ušel na pivo, Tristan je ušel na miške..

jaz sem pa predelala še vse ostale opice, tko da jutri lahko začnem s človekovimi predniki..

zdaj grem pa pogledat, če je un film čemu podoben... ne morem več za računalnikom sedet :o|o:

pa okol hrane bo treba mal razmislit...

pa še eno ful lepo darilo za rojstni dan je danes zjutraj prišlo po pošti.. od enga lunatika.. čist presenečena pa zelo navdušena x:)x hvala x8Dx

loesje

Spet nazaj -

oooooooooooooooo....todika......... xcivx ...čestitke za okrepitve in vse ostalo..... xsrcx ...no tud tle smo lohk mal pocukrani ....ker te že dolgo ni blo...... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Todika

Lepo. Ko bosta dva, je vseeno če bo še kakšen. Z dvema je delo, trije so za spotoma.

Bobnar

Brez zaposlitve je enako sranje kot če imaš minimalno plačo.

Si v dreku in še malo čez gleda.

Ne dajo, tistim ki imajo dovolj in se "znjdejo", dobijo pa toliko da se ti lahko stemni pred očmi.

Tu mene zaboli.

saj lepo ampak...

naša država podpira to, da ima nekdo dva ali več otrok in mu da razne doklade , kar je zelo priročno če je ta ista oseba brezposelna...ipd...

KER: ena navadna delavka, ki ima 400-500 EUR plače, z dvema otrokoma, pa ne dobi nič ali zelo malo doklad in je na slabšem, kot mamica brez zaposlitve. Saj le ta dobi več doklad kot pa bi zaslužila če bi bila recimo zaposlena kot sem prej navedel.

Pa to zdaj ne leti na nikogar osebno, le kaže na anomalije pri nas, dejansko se bolj splača imet otroke kot hodit v službo.

Ker potem če si brezposeln ne rabiš plačevat vrtca in še morje drugih stvari.

Takoj ko pa imaš nek zaslužek si pa kaznovan.

jp....in plus tega, da ne plačaš vrtca, če si brezposeln, so tvoji otroci še na prednostni listi :eek: in tko recimo jst, k sem v službi in nujno rabim vrtec, ker nimam kam dat otroka, izvisim, ker ima pred mano prednost nekdo, k doma afne gunca, otroka pač da v vrtec, zakaj pa ne, sej je đabe :xx!:

pa ni povsod tko, pa marsikdo je res v stiski, brez službe in tko, poznam, bla tam, sam v dostih primerih je pa tko, ma brezveze :o|o:

drgač pa tenks babe xsrcx fajn bo, ja....sam naspala se bom pa nekje tam 2015ga x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

pišem seminarsko nalogo x^x , pridna sem.

pa tole pisanje me ful lačno naredlo. tak da si grem kuhat

aja, bila zadnjič na zavodu. in mi svetovalka, biser pameti, rekla, da moram zdaj hodit po šolah in jih prosit,

če bi se katera slučajno prijavila na en razpis, ustvarila prosto delovno mesto zame, pa seveda dobila pri tem nekaj denarja od države

seveda, vse lepo in prav, če ne bi že na te iste šole pred kratkim poslala prošnjo za delo in mi vse odgovorile, da nimajo nič zame. na

nekaterih celo par učiteljev ostalo brez službe in zdaj naj zame najdejo delo :o|o: :o|o: :o|o: kakorkoli že, rekla mi celo, da naj si iščem delo poslovne sekretarke, pa kaj tej ženski ni jasno :o|o: :o|o: xrolleyesx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Jutrcek x:px ,

zadnji dan doma, potem pa obicajni tempo, s tem, da bom morala lep cas pazit, da ne bom prehitro hodila, vlacila prevelike teze s seboj, ipd. Uspela uredit zadeve, ki so bile za uredit doma. Danes se hladilnik pridejo spedenat, narocila pa plin in popravili kljucavnico.

Danes dan izlezavanja. Po mojem bom prckala za ICELT, pa kaksne 2 uri bo NEM in SPA, kaksen film in to je to x:px .

Marsa, upam, da nad uzivas na morju, si zasluzis xsrcx :palec: .

Druidika, mater so hecni, sekretarka ima pa res blazno neverjetno skupnega s prfokso xrolleyesx . Ti kar vztrajaj pri tem, kar si zelis x;)x .

Todi xsrcx :palec: ti pa res ne bo dolgcas.

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Druidka

Sekretarka z zelo "slično" izobrazbo? LOL

Zakaj pa imamo zavode xrolleyesgx xbookx

Verjtno zato, da imajo nekateri službo in jim ni potrebno v take ustanove hoditi.

xchatx :mex:

Candle

Svaka ti čast :palec:

Ne maram kupovat obleke in je za mene podvig se skantat v trgovino.

Kaj šele da jih nebi bilo v vrečki ko se vrnem domov :sniky: x?x

Guest VilaSonca

jaz pa pridna Devička x^x , danes čistim sobo, pomila sem okna, pobrisala prah, preoblekla posteljnino, še tla je treba zrihtati, za pospravljati pa itak nimam nič, ker nikoli nič ne razmečem. x:Dx uredila si bom vse zapiske od faksa, ki jih več ne rabim. sicer se pa zadnjih nekaj dni trudim, da bi kljub temu, da sem "brezposelna", vstajala zgodaj (ob 7-ih). pa, počasi ratuje. x:Ix moč volje dela čudeže. kakšen mesec sem spala cele dneve kar do 9-ih, skoraj 10-ih. :O: počutila sem se ko cunja. definitivno sem jutranji tip. se zbudim hiperaktivna in dosti postorim. če se zbudim prepozno, pa ni nič od mene.

ta vikend kolesarim. :2src:

nimam teka. jebiga. x:)x ne morem prebavljati.

Za jutri spet napovedana neurja s točo... in tramontana na Obali. :(

Ne bo nič s plavanjem čez vikend.... bomo pa kaj drugega ustvarjali. :)

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

:o|o: pregledala zdajle vse mal bl eksoticne restavracije (ok, razen kitajskih), d abi jutr family povabla, pa je čist vse zaprt... kr neki, no...

pol pristala že na Via Boni, pa klicala za rezervacijo in majo tud zaprt, čeprav piše, da delajo nedelje in praznike..

I give up..

prestavla vse skup na soboto, gremo sprobat Sushimamo :palec:

loesje

Spet nazaj -

dan

Aliana :flowerface:

Kako je z mucijem. Že kar nekaj časa je, odkar se je zataknil med okvirjem in oknom?

:mellow:

Kaj je pa z indijsko restavracijo??

Drugače danes kar hladno. Se bo potrebno obleči v kaj bolj toplega :switz:

Kako naj prireditev damo skozi, ko je pa takole mraz x?x

Bogi balinarji, imajo 48 ur balinanja, in v tem vremenu, lol x:((x

Da ne govorim o dnevih športa v sosednji vasi :hepko:

....vsi plani o vesoljskih preletih za ta vikend so padli v vodo in drug teden tudi sranje in vlaga....včasih sem mislil, da bog obstaja....zda vem, da je le mit! :(

dajte nam...

CUMULUSE parkirane na 3000 m +, SONCA in IGER ! PORKAMADONA !

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Ehhh......grrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

prestavla vse skup na soboto, gremo sprobat Sushimamo :palec:

Meni je tam svetovno. Sploh pa sladice :yumy:

Pri meni ni nič novega, razen da psihiram.

V petek pride C. k meni in bo tukaj en teden. Komaj čakam. x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...