Marsa 1. september 2008 Avtor Prijavi Deli 1. september 2008 Yo, no pol pa sploh si stejem v veselje in zadovoljstvo! jp, stajerska posla. ja, aakhuta tud pogresam, glih dons sem nanj pomislila, in na onixa... in na *vse*.. saj ti pac prileti v glavo kdo tkole. aja in Pikico tud vidm spet kdaj mal okol, tud super! skratka, kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Aakhuta sem pa vidla en cajt nazaj za isto mizo na isti ulici v dveh dneh. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Spomnila sem se, da ima danes Mateja rd, pa sem ji prišla kar sem povedat, da ji želim veliko lepega. a zato sem mogla dons nad nujno na LNF Tenks Astra. Pa drugač - uživaš na vse pretege? jp, Matejckica! xrosex kolk sta me z Astro v dobro voljo spravle. Saj nisem bla slabe, samo zdaj sem še boljše Drugač pa - dons, po 39 letih, moj RD prvič ni povezan s prvim šolskim dnevom. In prvič v lajfu sem - brezposelna. Zeankrat je prav kul funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Mateja, a veš, kako je s tem. Je čas dela in je čas zabave. Torej, če e sprašuješ, če uživam, bom rekla, da zdaj delam, da bom lahko spet kdaj uživala , sem pač take sorte, da je zame užitek brezdelje, ne pa delovni uspehi čeprav se je prav teh uspehov letos nabralo polno mero. razveselili praviš? Hja, zato pa smo tukaj, ane? Brezposelna je ok, brezdelna pa gotovo nisi. Lep dan, še enkrat! Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 o Mickeni, Mateja, Astra, presenečenje... lepo vas je brat fakec, tuhtam, kaj naj povem nič nimam... uživajte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 oooo....poglej poglej...mateja, astra pa mick.....ne nujno v tem vrstnem redu.....no, pa vseeno, lepo vas je videt.... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Amis, imamo en poseben duh "tistih" časov ( eni bi rekli, da še vedno malo smrdi ), pa smo se navohali... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 x:Dx x:Dx ...sam, da ne boš rekla, da smo že tolk stari, da kar smrdimo..... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2008 Avtor Prijavi Deli 1. september 2008 zadnje cajte mam blazno enga stika pa srecanj s pajki.ce ne doma, ga zunaj vidm, na obiskih, povsod.No in mam enga ze dolg v sobi, sm mislila da je isti kot v kuhni, ki je nekam zginil...no skratka, dons ga opazm v kuhni.... pol pa se v sobi.grem se 1x pogledat - en v kuhni, 2. v sobi.DVA (kr ogromna)....in pridem prej dam, takoj chekiram kje sta pajka, in enga ni v sobi, pogledam v kuhno, oba na stropu, kakih 30 cm narazen...kr skor mal grozljivo je blo vidt.. pa zanimal me je, kwa se bo zgodil... kao *spopad pajkov* al kaj, a majo tud tko, teritorij svoj in taksno. in sem skoz hodila chekirat, pa se je en kokr mal repencil, se nekaj rolal dol pa gor, un ta drug pa cist pr mir.....in pol spet pogledam, je bil pa sam en! in grem v sobo, un pa tam! tko da ga je prav pregnal nazaj!!! al kaj. ocitno. in un zdej spet v sobi zhdi.no ampak kaj pa je zdajle? DVA pajka spet na stropu! letim v sobo, tam pa un od prej.Torej - trije so! pajki so me cist napadl!zdej mam kr luc prizgano pa skoz gor gledam... odkod nenadoma vsi ti pajki??? sploh ne stekam? .... nasprot sta drug drugmu, oddaljena kakih pol metra, dve crni packi na stropu.... aja in madam so prejle dam s pocitnic prisli. zadnjic sva bli s frendo neuspesni v akciji, k nisva meli cajta pa potrpljenja za macje dvorjenje in se gospej se ni dal it dam.no dons pa mimi pa pajki pa vsi na broju. so rekl frendi, k so klical: spet mi. skoz te gnjavmo (k vcer so me pa kao za plin pa to). pa se smejim pa pravm: kaj pa spet hocte? , pa pravjo mimi ti bomo prpeljal. in glih sm dons rekla da vse pride k men... in eto... sm ze gruntala, da se morm spet na dolenjsk spravt, cimprej zjutraj, k pol zgine..... pa k naj bi bil kao nek dez in to...sem se morala pa sam do dol sprehodt. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 :stika pa srecanj s pajki. invazija pajkov . Dovolj mam. drži se! ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 MysticaNi rečeno da si kaj narobe nardila, mogoče te opozarja da ne boš.Slaba tolažba, ker boli tebe. Drugače se mi zdi, da je sedaj eno obdobje (prehod ali kaj), da bolečina z lahkoto pokaže svoje znanje. Migrene, ledvice, križ..... trganje v sklepih.... Kolk ljudi se pritožuje nad tem.Se mi zdi da ogromno. Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Migrene, ledvice, križ..... trganje v sklepih.... mojo mami ful matrajo sklepi že tri dni. čist boga je.kaj pomaga? ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Ojla Marsa , generacijo To dans blo že mal več k sam čivknit. No, tebe tud pogosto še vedno rad preberem. Tak, dost bo. Aja, pa se mi je zdel, da sn nekje iz hazol tud nekje nek pozdrav ujel, al pa se mi je sam zdel, saj vseen, pozdrav tud v hazole. Pa tud Mich se že veselim v oktobru na štajerskem. No, saj še velik koga kdaj preberem, pogrešam tud lio, enjo, pa še koga, pozdrav amis, majici, Mateji, Todiki, cosmi, ruby, vili in ostalim, ne zamert, če koga nisem omenil, saj tisti, ki ste mi bli fajn to tko veste. Bemu, pa skor bi aakhuta pozabu Pa lej jo, Astro Morm nehat zdej, če bo to veeeleeeedolg post..... Ajd, lepo se mejte, pa.....carpe diem! Dragi mickeni:)) ne vem, če sem ga glih napisala, sem pa te vedno vesela. Ne vem med katere strelce se naj štejem, ker že šest let tule gor visim.. ampak pri meni saturn kriv. Ko nekaj zgrabim, ne spustim zlepa. Zgrda pa tudi ne..te pa kar držim jbg..pozdrav iz hazol nazaj:)) Ampak - sem se nekaj pritoževala, da nič ne dogaja...no se je že začelo. Gospodič uspel danes spustiti avto - karavana - po bregu...ko zapeljal iz garaže je ena klančina, kar strma - pač treba avto ugasnit, dat v brzino, pa orng ročno zategnit...ne pa samo ročno zategnit in v leru avto delujoč pustit - in šel zapret garažo(res zadnji čas, da nabavimo še enega daljinca). Medtem avto šel po svoje...in če sem penila nad zaraščenostjo sosedove grabe, sem od zdaj naprej čisto tiho, ker če ne bi bilo grmovja in šavja, bi ford naš se odkotalil prilično daleč v grabo..tak pa ostal parkiran cca meter pod cesto. Na navdušenje vseh mimovozečih..in da je to najdražje parkiranje, (vsaj naše), ker je avto vleka vzela 70 eurov, da so potegnili avta na dvorišče in na vso srečo z enimi par praskicami.uh.oddahnila. Hvala astra -za skrb in to..pri sodelavki še menda se bo dalo, pri bratrancu pa je že malo pozno. ne vem kako bo.Ampak skrbi me to, da so tudi pri nas klopi okuženi..pač naivno nekak se prepričala, da je pri nas vse ok. Pa ni. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Kaj pomaga za sklepe, bo najbolje Nosko vedev. Ponavdi mu ne zmanjka pametnih predlogov.Tudi Tantra je zaklad pomoči.Ali pa Mrasa............. Saj se bodo javili. Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2008 Avtor Prijavi Deli 2. september 2008 mrasa je x-krat povedala kaj je za revme.Mrasa je vcer ponoc melA hude krche in vso noc ni spala - in to tud napisala (usput v oklepaju).Mrasa ne je tablet, pa je vseen vzela 2.In ni napisala, ojojoj, kaj delam narobe, zakaj meni itd.?ceprav se ji je trgal od bolecin. tko da, Mrasini *nasveti, predlogi* najbl koristijo prav Mrasi, zato k tko fura, kot fura, k je vse v glavi.Mrasa lohk napise sto nasvetov. in jih tud napise.in ko Mraso boli, jo tud boli. in ko te nekaj boli, ti gre vse na jetra, ne maras nasvetov in pametovanj, za ujckanja pa Mrasa ni. helou evribadi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Dobro jutro marsa. jaz pa sem se ravno namenila, da ti napišem par nasvetov, pa kaj bi recimo MORALA... Če nočeš, pa nič. Pa naj ti bo en pobož, ziher bo pomagalo. Misti, ponavadi je tako, da če se že sprašuješ, kaj si naredila narobe, odgovora ne bo. Vsaj zdaj ne, morda kdaj kasneje.Sicer sem pa jaz prišla do tega, da nikoli ne naredim nič narobe, če pa kaj ni prav, je to zato, ker drugače nisem znala. In je spet prav.Težko razumeti, morda, to je pač MOJA izkušnja. ----Nat, a veš, kaj mi je prišlo na misel? Da si bila doslej zaščitena, ker si bila PREPRIČANA, da niso okuženi. Takoj, ko se je pojavil dvom, si v nevarnosti.Ne zganjaj panike, dobro se pregleduj, PRAVILNO jih odstranjuj, opazuj spremembe na koži, pa bo. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 ----Nat, a veš, kaj mi je prišlo na misel? Da si bila doslej zaščitena, ker si bila PREPRIČANA, da niso okuženi. Takoj, ko se je pojavil dvom, si v nevarnosti.Ne zganjaj panike, dobro se pregleduj, PRAVILNO jih odstranjuj, opazuj spremembe na koži, pa bo.Jap, ne bo druge res. Odstranjevale pa smo jih redno, prišle iz gozda, se stuširale, preoblekle, pa se je še vedno kak našel. Ne..nič ne bom panike vzganjala(upam no) Meni gre tudi neki nasvet po glavi - s praprotjo nekaj v zvezi Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2008 Avtor Prijavi Deli 2. september 2008 Prov, pol te pa naomo ujčkal... bomo te sam podpiral ... go, girl, get strong, go, go... sej me ne. sam ce ne jamram, to ne pomen, da me ne boli.pa rajs na veselejs pa na leps gledam, kolikor se da, tud zarad vsesplosnih energij.. je splosnega duha ubijajoce, ce se stalno potrjuje tezave. in ponavad lohk provajdamo, tud ce smo sami v badu, se mal dodatne energije se za druge.ne mors pa vedno energetsko kompenzirat. hehe, go go! () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2008 Avtor Prijavi Deli 2. september 2008 Dobro jutro marsa. jaz pa sem se ravno namenila, da ti napišem par nasvetov, pa kaj bi recimo MORALA... Če nočeš, pa nič. Pa naj ti bo en pobož, ziher bo pomagalo. ja, poboz prijateljski cist pomaga, tud men kdaj sem pa tja. pr 'kaj bi morala' se pa ze bl zatakne. v to se pa se nisem uspela naprogramirat, da me ne bi iritiral al pa vsaj mal bocknil. ~~~ kar se tice odgovorov in prav/'narove', se strinjam, jasno. cisto na dlani je, ne, konkretno, argumentirano, da pac je bilo tako prav - ce je bilo, a ne! ce/ko pa to tezko razumemo, je pa zato, ker pac se nismo prisli do tja - morda v glo9bino, morda pa v sirino - da preprosto se ni casovno tok se oddaljilo, da bi znal, uspel si trazlozit v kontextu sirsem.... a pravzaprav ti nihce ne more v resnici pomagat, nasveti sami pa niso niti dobrodosli, niti ne delajo... ze kar sami od sebe.mors se neki narest... in ker tega itak ne delas, k si tam k si, si pac samo se bolj slabe, ce ti kdo tala nasvete. ujckanje pa je kul, ti pase, sam te potrjuje v tem, kjer si, in tud vsi, k te ujckajo na tak nacin, nehote pocnejo prav to. pomagajo ti da ostajas v istem drekcu pekcu.zrtev si pac...... vzroke je nujno (po)iskat, ce ces se pozdravit. vendar ko pa nekaj fizicno boli, je pa smiselno TA HIP TO zdravit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 a pravzaprav ti nihce ne more v resnici pomagat, nasveti sami pa niso niti dobrodosli, niti ne delajo... ze kar sami od sebe.mors se neki narest... in ker tega itak ne delas, k si tam k si, si pac samo se bolj slabe, ce ti kdo tala nasvete. Nasvet je nasvet.Gotov da sam ne dela nč. A ga bom vzel kt dobronamernega al ne, je pa itak odvisen od mene. Če vem, kva bi blo treba nardit, pa tega ne nardim in obenem dobim nasvet, da naj to nardim, ga ne bom vesel, ker sam s prstom kaže na mojo karkol, lenobo, nedoslednost, strah... Kt da nisem že tko dost sitn sam nase, a zdej mora še en pokazat na to, a ne. Včasih se pa kje trudim kt norc, pa ne zlaufa, ker mi nekej manjka, ker nekej ne vem in če takrat pride nasvet, ki je tist manjkajoči konček, takrat sem ga pa ful vesel in tud hvaležen, čeprav nisem prosil zanj. Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Sicer sem pa jaz prišla do tega, da nikoli ne naredim nič narobe, če pa kaj ni prav, je to zato, ker drugače nisem znala. In je spet prav.Težko razumeti, morda, to je pač MOJA izkušnja. Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Že nekaj časa študiram kaj sedaj napisati, pa ne najedm pametnega. Sem prelahkomiseno nekaj napisala, nevede......?Kaj vem.Vsaka stvar z namenom za nekoga. To je samo potrditev moje teorije.Bolečine sekajo na vseh koncih in imajo privat zabavo. Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 klinc... jst pa razumem vprašanje, zakaj spet jaz pa kaj delam narobe? verjetno luna v raku kriva ampak recimo - ful pazim na prehrano, pijem pesin sok pa jem meso pa pozitivno naravnana pa programirana da mislim na to, da napredujem blablabla telesno aktivna, blablabla... potem pa puf... fak... noben nasvet v tistem trenutku ne pomaga, samo jeza je prisotna. zakaj spet vse od začetka... in ko si najbolj na tleh moraš vstat it v službo se smehljat... pridit domov, opravit še kup zadev, nato pa ves sesut padeš že ob 19 v posteljo... in si jezen, ker bi rad normalno funkcioniral... in veš da bo spet trajalo da se boš pobral... blabla... en vidik. drug vidik, sprejmeš bolezen, sprejmeš ponujeno zdravniško pomoč, istočasno pa poskušaš uživat v trenutkih... v lajfu... in ne razmišljaš o tem, da mogoče pa... ne tud napisala ne bom ker ne razmišljam v tej smeri. tko se štopam... in oba vidika sta pri meni bila prisotna in oba sta čisto človeška... trenutno sem pa v trenutku ko razmišljam - mah ne da se mi več... kr bo bo... V nedeljo sem pretekla po polžje 10 km, nato šla s starši na Kum, včeraj tekla 5 km danes 4 počasi... rabim, ker mi daje energijo... čeprav ni rezultatov. mi je pa fajn da sem z starši dogovorjena spet v nedeljo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2008 Avtor Prijavi Deli 2. september 2008 Butl, pol pa se dobr, da sm pa ke le dam kak nasvetek.... Mitra, napis kar cs oz. kar se ti zdi - tko k vsak. mas prav. bolecina boli (mislm da obstaja clo tak slogan). klinc... jst pa razumem vprašanje, zakaj spet jaz pa kaj delam narobe?ja, verjamem, sam ce sprasujes, si pripusti odgovor - ki ti ga skusa povedati bolecina. sicer je samo njeno stopnjevanje.ce resnicno hocs pridt do tega, kaj delas narobe, poslus odgovor. ki ga ze ves. sam tedaj ga nocs slisat ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Butl, pol pa se dobr, da sm pa ke le dam kak nasvetek.... Mitra, napis kar cs oz. kar se ti zdi - tko k vsak. mas prav. bolecina boli (mislm da obstaja clo tak slogan). ja, verjamem, sam ce sprasujes, si pripusti odgovor - ki ti ga skusa povedati bolecina. sicer je samo njeno stopnjevanje.ce resnicno hocs pridt do tega, kaj delas narobe, poslus odgovor. ki ga ze ves. sam tedaj ga nocs slisat ...ja jst zase vem... dala sem samo primer... kri je življenje in ne bom nadaljevala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts