Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

nc ne stekam, ampak saj nc hudga. x:)x

ja, js edina ne stekam mystice, k me se nikol ni v lajfu nc bolel in pac ne morem vedt, kako je, ce te tok boli, da se sprasujes razne stvari in tud kaj hujsega... in seveda ji najbrz tud privoscim da jo boli. xrolleyesx

men se sam ni dal prletet tolazt, ker je preveckrat. ko pa se je rekl, da bom jaz vedla pa napisala, je bil pa to vzvod - da sem. x:)x

kar sem. drugic (x-krat) pa sem tud kej druzga. s tistim se bl ponavljam. znam pa sam t(k)o: zdravit al postekat, do konca pridt.

ujckate pa ze drugi, jaz ne maram potrjevat zoprnega.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ej ej ustav konje... a sem napisala to kar ti sklepaš zdejle.. isto kot is ti napisala svoje mnenje pa še kdo drug zgoraj sem jst svoje... in ja sem mal čudna, jebi ga...

in napisala sem samo da štekam, ne da se strinjam - kakšno mnenje imam ve sama in ni vedno božajoče...

mah škoda energije...

papa

ej ej ustav konje...

zakaj? bi blo nevarno, na hitrco, ce so v polnem diru. xDDx

a sem napisala to kar ti sklepaš zdejle..

itak nisem prevec dobr stekala kaj si mislila (kar sem tud napisala)...

a sm bla mal cinicna, ne mislim npr., da mislis da privoscim komu kej slabega....

pac, vsakdo se na zunanje vplive, na bolecino itd., odziva kot se. ti, jaz, vsi.

zato nom nc ustavljala konjev oz. k se jim nou dal vec dirjat al pa k se bodo zmatral, bojo pa se umiril. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x^x lep pozdrav

če slučajno ovi Mick kaj pride tu notr pošnofat...kak se že latinsko kliče oni pregovor

da nepoznavanje zakonov ne ščiti pred njihovim delovanjem

x:px kdorkoli pozna original različico bo tudi dobrodošel

ajd ma vas rada :farb:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Včasih se pa kje trudim kt norc, pa ne zlaufa, ker mi nekej manjka, ker nekej ne vem in če takrat pride nasvet, ki je tist manjkajoči konček, takrat sem ga pa ful vesel in tud hvaležen, čeprav nisem prosil zanj.

:palec:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Ignoratio iuris nocet

nepoznavanje prava škoduje.. tko nekak..

x:Xx hvala

pravkar slišala, danes ponoči ma Nosorog nočni program na SLO1

poslušat vsi, ta fajni žametni glas, če glih neote mogli spat al pa neote kaj drugiga počeli..... x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

žametn glas ma Aleksander Čolnik

tu pa mi je skoraj vslo x:Dx x:Dx x:Dx

Sometimes I wish

pa Pavle Ravnohrib :2src:

hehe, se družla dons skor dve uri s taščo.. kar začvekali sva se.. pol še tast prišel.. sta bla očitno neki navdušena, da kdaj tud sama pridem, čeprav I. sploh ni doma x:o)x (ma sej ne bi, če ne bi mela neki za nest..)

spila kozarc piva in pol direkt na jahanje.. se mi je očitno vse spenlo not, ker me ful peče želodec :o|o: njah, vem za drugič...

nič, grem vsaj za eno uro intenzivno za knjige, da ne bom še enega dne zabluzla...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ojla omladinci x:Xx , da se pofočkam dokler sem še pri življenju, danes matr :vragec: živ horror na cesti en Ce-pc bremzu neki bz, pol smo moral še mi, pa seveda še tovornjaček šleperček za nami in je šlo za cm :OO!: , ki so odločali o bližnjem srečanju, folk dons čist zmeden u nulo res :o|o:

Bila doma skoraj 48h ampak ne čist, tko da smo samo na hitrico opravili kar morali in šli nazaj.

Drgač vse naspidiran, morala bi se učit, morala....moram tole mal mantrat, ker mi je nastopil knjižni mrk, kar je v predizpitni dobi ne prav dober znak :unsure:

No takle mamo, nč posebnega aja 2 prva xzobkox imamo, k pr norcih res. Drgač uživajčkamo, nam je Lj čist prekruta, bomo še mal na morčku ostali.

*Mateja, vse najboljše x:Xx

mejte se radi x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

men se glih nea zdi žametn no x:o)x

žametn glas ma Aleksander Čolnik (al pa Hribar v njegovi vlogi) x:Dx

:vragec: nisn rekla ,da se ti more zdet

pa ka te te tebi je....meni se ove tvoje plavuše tui nea ne vem kak dopadnejo, pa te nea sekiram kak maš slabi gušt x:o)x

Cosmična x:)x že imate zobke x:px x:px hja ni druge, zgleda, da vam na morčitu paše..do nadaljnega kar ostanite še tam:))

Nič nisem ponočevala včeraj, kar hitro spat šla, tak da nič žametnih glasov poslušala(edino komar me nekaj gnjavio - to ne šteje x:px )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest VilaSonca

dan!

sem prišla povedat samo, da sem si kupila nove barvice!

včeraj sem zrisala eno mandalo s svinčnikom. nič si nisem las spulila zraven. zanimivo.

na vrsti je barvanje. xrosex

nisem slisala Nosoroga, niti sploh vedla nc, se pa strinjam da ma Colnik zameten in neponovljiv, poseben glas, a ga kljub temu hribar super imitira (ribe so ful dobri imitatorji), pozabl pa ste na Ivana Lotrica. Men so poljudnoznanestvene oddaje, kjer je on spiker, se posebej pri srcu.

dbest VS! xokx

hehe, ze grizete, Cosma! x:px

uzivajte se dalje na morju (valjda, dokler se da!) x8Dx

Picasso

Guest VilaSonca
Ivan Lotrič je tisti, ki bere v PZ oddajah o živalicah in to? tak "vibrirajoč" ali kako bi ga opisala, pa miren bolj. všečen glas. x:)x

ja, pa tud v kaksnih o vesolju kdaj morda (no ze dolg nisem nobene gledala). Ful lep glas, miren in lepo valujoc, tudi bere dobro, hocm rect - ne sam da ma glas tok super (kot bi bil bik - a mislm da je mroda rak). x:)x

Picasso

...

Meni gre tudi neki nasvet po glavi - s praprotjo nekaj v zvezi x;)x

praprot je dobra za usek v križu; ležiš na praproti, dnevno menjajš zmer z novo propaprotjo.

Al pa za pekoče, utrujene noge - natlačiš v čevlje in bolečine/utrujenost precej minejo :P

vse iz Ašičeve knigice zdravilnih rastlin x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jao... x:o)x xrolleyesx ovni... al karkol že ma tlele veze... prav nisem jaz tip človeka, da bi skoz opominjala, da obstajam in težila.. ampak če se ne javim, me pozabi.. če se pa javim, sem pa takoj na vrsti.. ma pa sem mu že 100x povedala, da mi je ful do tega in sem vedno na razpolago, sam ne bom pa težila skoz...

še dobr, da vsake tolk pa le popizdim in zatežim x:o)x x:px :palec:

(hehe, dobila idejo, da mu bom kar v studio šla nalepit en a4 format: Sabina je vedno za x!x ) x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Daaaaaaaaaaan x:px ,

mal maile pospravila, madonca se mi jih je nabralo x:Ix . Popoldan frej, pride vodovodar koncno, baje da bo zrihtal pipe v kopalnici x:Dx , sem ze klesceprofi x:px . No ni panike, dokler se da stusirat, pa magar s klescami. Vmes dobila novo posteljo x:px . Lastnikova je bila polomljena ze prvi dan, po mojem s kaksnega muzeja x:)x . No tale zdaj je fajn, velika in visoka :eek: , ce se usedem nanjo, mi bingljajo noge dol in ne dosezem tal x:Dx .

Drugace pa uzivam bolj ali manj v sluzbi, pa pred in po njej, na nedeljskem trgu nasproti doma nasla palacinke. Ubijalske, narocis si kakrsne zelis. Jaz sem jih jedla z jagodami in smetano, nutello, karamelo, mlekom in lesniki. Vse to v eni, sem se skoraj odkotalila domov. Ugotavljam, da sem strasansko sladkosneda x:Ix .

Kozmik, fajn za zobcke :palec: , zdaj boste lahko pocas na zrezke zaceli hodit x;)x

Marsa, upam, da si boljs po krcih (prepricana sem, da si) :palec:

Astra, Mateja, Mickeni ; fajn vas je vsaj sem in tja mal prebrat, pogresam pa Zlomcija :2src:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ahoj mladina x:Xx lepo vas je videti-brati po daljšem času. Kar malo dolgčas po vas x;)x

Sem prišla nekaj poiskat na net, pa še mal sem uč vrgla x:Dx medtem, ko iskanega nisem našla. Oh ja....sej bo.

Tv nisem gledala že mesece vidim, pa da imamo predvolilni golaž, kar pa itaq ni za gledat. Že vse videno, slišano, zlagano, za lase privlečeno in zlajnano.

No tole z xzobkox čist resna zadeva. Nš mladič je v strastnem razmerju z enim zajcem, ki je najbolj podoben medvedku Mr. Beana, no ta zajki je tako polizan in poslinjen, poleg tega ga pa še vsake toliko časa nadere-vsaj predvidevam da je a gggg gunga aaaaaAAA blaaaaa aaa hudo nadiranje, ker pol ga še nabuta in pade zajc knockautiran. No vsekakor je tole zlo zabavno za opazovat. Ko mladiča mine napad jeznobe se spet slini z zajcem :lol: Baje je pa tole neki hudo prezgodaj ampak nič narobe...kaj čmo otrok je očitno po mami x:px

Vidim, da ste vsi pridni in storilnostno naravnani. Nimam časa brati za ves čas nazaj kaj dogaja. Nataly a si se vpisala v šolo al sem jaz kaj zamutila??? Pa pofočkani po dolgem času Astra in Mickeni, pa Mateje da ne pozabim in Marsa inu ostali...kako nehvaležno je tole naštevanje, ker vedno koga izpustiš, sploh zdaj, ko imam spomin malo naluknjan.

no fejst bodite in ostanite x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

men tole z zobmi ni nič jasno :huh:

drugač pa.. juhu, če bo od tegale sestanka danes kaj...

jutri mam frej, jahanje navsezgodaj pol pa učenje do zvečer.. enga maserja bi rabla mal vmes, ker me od sedenja že fajn rit boli :o|o: če pa hodim okol po sobi, se pa ne morem skoncentrirat na ponavljanje x:o)x

loesje

Spet nazaj -

(hehe, dobila idejo, da mu bom kar v studio šla nalepit en a4 format: Sabina je vedno za x!x ) x:Dx

samo ne pizdit potem, ko te bodo vsi tipi iz tega studia klicarli, ce si res za x:Dx

Sometimes I wish

samo ne pizdit potem, ko te bodo vsi tipi iz tega studia klicarli, ce si res za x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx good point x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...