Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

Trudi je ostal v Sloveniji. x;)x . Sva pogruntala, da sva prisla na krizisce, kjer je zanj ena pot odlicna izbira, zame pa druga. Srecna sem, da si lahko popolnoma zaupava vse in se spodbujava, ceprav s kontinenta na kontinent x:Xx xsrcx :palec: .

.. xDDx Enako Pujska x:Xx x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Tole je pa prav v marsinem stilu. Zjutraj vstanem, priletim v stol v sobi ... grem cela meglena v službo, spijem dve kavi, da se zbudim ... :eek:

:o|o: xcrossfingx

pazi nase, mal bl pozorno gledat (to je zarad zblojenosti pa raztresenosti/sanjavosti, pa tud hlastnosti)....

sej js sm se pa urezala se kar grdo (pa komaj tipkam pa pomivam), sam se mi ni dal povedat. xDDx

pac kaj cem ta jajca skoz pisat. x:o)x

... po moje jih tut zarad imena radi jemo :D

:D

sam pol ce cs met asociacije tele morjo bit pa nujno... hm, peceni, tko taki.... haha! :D

v glavnem, ce so kuhani... ..... :inocent: x:Dx x;)x

~

O Haj Trudi! :palec: x8Dx

Lepo ko si v navezi se, to da STA v navezi se pa tkole, pa sploh! :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Napredujem... xupx ...mišice postajajo kot iz jekla. xflowx In vsaki dan že več prehodim brez bergle. :flower: Kar pozabljam že nanjo. Včeraj ko sem fotkala in raziskovala pa sploh. x:o)x x:)x

Zanimivo da lažje hodim po raznih skalah in potkah kot pa po asfaltu in po ravnem. Ali pa ko plešem... kar pozabim na palico... kot da je nikoli ne bi rabila. Če bom napredovala s takim tempom, bom do maja res kot nova, tako kot sem si zadala za cilj. :2src: :detelca: xwizardx

Leto se je začelo ful pestro, se dogaja na vseh področjih. Z operacijami sem zaključila, izvidi so odlični... zdaj samo še pred komisijo in potem službica. x:px Nekaj že tipam v razne smeri, se dobivam z raznimi direktorji in direktoricami... jutri imam razgovor z direktorico za turizem, me želi spoznat... xrainbowx pa zanimivo da nimam več nobene treme, samozavest se je vrnila, samospoštovanje pa tudi. Vem da sem in koliko sem sposobna... xupx xsrcx

Zadnje čase pišem bolj v temi

Vodnar

...če me kdo pogreša xDDx x:px

Lep dan vsem! x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

sej js sm se pa urezala se kar grdo (pa komaj tipkam pa pomivam), sam se mi ni dal povedat. xDDx

pac kaj cem ta jajca skoz pisat. x:o)x

:sori: Ojoj, skoz kej , upam, da se cimhitrej poceli .

en hud puf sem poplačala... hepihepihepi... :2src:
:palec:

Super, hud napredek si naredila v zadnjem obdobju :palec: .

Napredujem... xupx ...mišice postajajo kot iz jekla. xflowx In vsaki dan že več prehodim brez bergle.

x8Dx :palec:

Takole ko razmisljam zdajle, se mi zdi, da vsi, kogarkoli se spomnim s tule neverjetno napredujemol v plus, kaksni ogromni napredki so narejeni :palec: . Kakrsnakoli zgodba ze je, kakorkoli tezka izgleda se vedno razresi v pozitivnem smilsu.

Vceraj sem vse pospravila, prvic kar sem tule, razen ko sem se vselila x:o)x , pa je me vkljucno s pranjem in likanjem kostalo dobre 3 urce, znosno :palec: . Potem sem pa cebljala :2src: do pol dveh :inocent: . Pa en alarm se je vklopil tule nekje okoli, ki je imel zvok kot najbolj tecna budilka x:o)x in je piskal najmanj eno uro xDDx .

Danes zjutraj pa dobila SMS spet, da Pilar ne more na Anglescino :sori: . Ne vem, kako bova vse obdelali... No ja, bo ze. Blazno okupirana zenska, ko ima pa cas je pa zelo produktivna, zadnjic sva recimo predelali v 20 minutah ves future tense. :palec: .

Pa Spanscina danes med sluzbico x:px .

Prihodnji vikend bo pa spesl xsrcx , zelo zelo spesl x:px . Srecanje z Mehiskimi Slovenci tule nekje, se ne vemo tocno kje, komaj cakam :palec: , da se malo prepogovarjamo o vsem, poleg tega se verjetno s podobnimi ovirami srecujemo, si lazje pomagamo med seboj, ce ves, kaj te zacudi v primerjavi s Slovenijo, je kar fajn, da ostanemo v navezi :palec: , pa ena spesl vecerja :2src: x:px . Same lepe stvari se obetajo, pa se vsak dan sproti se dogajajo :palec: .

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

spet kashlam... :xx!:

jebemti protikadilski zakon!!!!!!..... :xx!: :xx!:

pa na shihtu cela jeba z elektronko.... :xx!:

crkujejo rachiunalniki... :xx!:

bemti marsino napoved.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 x:Xx v mehiko pa en x:Xx v revirje.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Bla u službi - pol pa konc dneva....

Bemti tak dan..... :o|o:

Aja, britanci so zračunal, da ja 21. januar najbolj depra dan v letu.....

V četrek bla pa na Liscu in njegovem seminarju..... MEGA!!! (razen pevskih vložkov Morijeve žene, je blo fajn.... takrt je bla čik pavza)

spet kashlam... :xx!:

Upam, da boš dolg kašlu. Moja stara mama je rekla, de - kdor douh kašla, douh žvi :-D

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

men je tud ok dan danes. tak nekak normalni so bli vsi x:Dx. nisem se dolgo mudila pri tem, zakaj sem blond (samo zadnjih 30 let x:Dx), vse ostalo pa vidim, da znam ok živet in imam rada ljudi in se tud pogovarjat in vse, no ja, če le oni hočejo..
~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Mateja - veliko manj je je brati, bog si ga vedi, če je še v navezi z indigo otroki ...

... Čeprav samo forum, je treba vedeti, da udejstvovanje na forumu pusti sled v drugih ljudeh...

...Potem želim kaj napisati, pa ugotovim, da ne "čutim" naveze oz. bi moj post bil čisto iz konteksta...

Heejjj, sanjalica :kiss:

Tudi meni dogaja nekaj podobnega. Zdi se, da bit lunatik ni nekaj površnega in kratkotrajnega xsuperx xzobkox ... vsake tolk še prijadram okol, mal preberem, napišem samo vsake kvatre kaj mini - sem že mal ven iz konteksta :madpro: xzobkox ... ampak me še vedno preseneti, kolkokrat na koga od vas pomislim. včasih v kakšnem pogovoru rečem 'ja, to je pa tud moja prijateljca omenila' in se potem zavem, da te prijateljce sploh še nikol nisem vidla v živo, ampak mi je očitno pod kožo zlezla.

BTW - v navezi z otroki sem še. me ne neha veselit. samo učiteljca v šoli bom pa po 24 -letih (končno) nehala bit. :vtz:

bohdej... xrolleyesx

bemti kashlanje pa bioritem..... :xx!:

aja....pa marsino napoved... xrolleyesx :inocent:

postavlal sceno za jutrishnji (danashnji) astrodisco.... x:)x x:)x x:)x

jasno smo se moral na zachetku spichit...pa zdet se drug na druzga.... :o|o:

to zarad napovedi... x:Dx x:Dx x:Dx

pol blo itaq vse kul...na konc pa skupi dam k najvechji frendi....ne morsh da verjamesh.... :inocent: x:)x

zdej bom pa she kle mal bluzil...pol pa odspat probu unih mojih standardnih 8+2 ure... x:Dx

zlomk.....tralala

x:Xx -ki sledijo k se zbudim.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

jes tut gruntam, čeb za spremembo enkrat kao tkole zgodej ustou, namest šu spat :O:

stvar je samo v kompatibilnosti z drugo polovico planeta.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

stvar je samo v kompatibilnosti z drugo polovico planeta.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

prmejduš daj res x!x

jes sm zdele kufe skuhu, tam bi pa kwa? kšno koko snifnu? x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

prmejduš daj res x!x

jes sm zdele kufe skuhu, tam bi pa kwa? kšno koko snifnu? x:px

to lohk tut kle

sicer je pa oboje iz istih krajev... :vio:

zlomk....tralala

ja. sam koko že narjeno kupš, jes sm pa kufe mogu sam zdele kuhat :o|o:

ne nakladi de sam kavo prazhish.... :vio:

zlomk....tralala

ne nakladi de sam kavo prazhish.... :vio:

zlomk....tralala

ja no...

ta pru toplo vodo pogruntam, pol pa z njo poparim međik prah iz špara x:Dx pizda, sej sm jes tut na kromfarje austrijske navezan. upam, daj saj cukr iz kolumbije x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

ja no...

ta pru toplo vodo pogruntam, pol pa z njo poparim međik prah iz špara x:Dx pizda, sej sm jes tut na kromfarje austrijske navezan. upam, daj saj cukr iz kolumbije x:px

koka, kava, cukr, ....sama kolumbija.... x:px x:px x:px

Saj je se cist kulturna ura tlele x;)x .

777 x:Xx :vragec: x;)x

777 x:Xx speshly v mexico 4 mega pujsitta.... x:px x:px x:px

zlomk....tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...