Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

Jan je naredil maturo!!!!

:palec: :palec: bravo!!

hehe, 'projekti' x:o)x x:Dx faca..

imela zajtrk na balkonu zdajle, pa kar ušla, ker je blo prevroče x:px :2src: kok fajn, da še ni čist konec poletja.. zarad mene lahko še cel mesec zdrži tkole, mam še par planov x:)x

jao, family gathering... in družinsko kosilo s šnicli in krompirjem najverjetneje x:o)x ma ja, ata ma 70, za to se pa že gre :palec: bi sicer rajši privat z njim, v manjšem krogu, ampak...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

O, hvala vsem. x:Ix ker vem, da ste se me nabrali v teh letih na to temo x:Ix , va pač moram poročati tudi o uspehu. x^x

Hvala vam tudi za podporo v vseh teh letih, ko sem včasih obupavala, se spraševala, če delamo prav ali ne, pa sem tukaj dobila moč in podporo.Včasih je bilo dovolj že to, da sem tukaj lahko izkašljala bes nad raznimi "komisijami" in uradniki.

x:)x

Astra

Per aspera ad astra

saj zato, saj ves, kok tud nam pomeni, k to spremljamo... k tocn vids cajt, potek, vse......

oz. pol lohk se boljso sliko dobis, k je *fetrik*.

res mega! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

daaaaannnnnnn......

druidka....super za službo...pol bo pa že šlo počasi naprej...... :palec: :palec:

astra....čestitke....janu, tebi in ostalim....odlično ste to speljali....za janov novi plan pa: kar tako naprej.....sam je faca...ve kaj hoče...... xwizardx

aliana....fajn praznujte...... :palec:

js tud vem kaj hočem......nisem še tam, ampak bom že še........ x:Dx x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

O, hvala vsem. x:Ix ker vem, da ste se me nabrali v teh letih na to temo x:Ix , va pač moram poročati tudi o uspehu. x^x

Hvala vam tudi za podporo v vseh teh letih, ko sem včasih obupavala, se spraševala, če delamo prav ali ne, pa sem tukaj dobila moč in podporo.Včasih je bilo dovolj že to, da sem tukaj lahko izkašljala bes nad raznimi "komisijami" in uradniki.

x:)x

Astra

:palec: :onfire: :onfire: :onfire:

carska si

verjemi, vem kakšen križev pot si potila....ko nazadnje na koncu koncev že kar misliš da je vse zaman

in praznina je vedno ko dosežeš cilj

jst sem pa danes tako polna besa nad nemočjo in strahom ki si širi okoli mene ljudje se bojijo , bojijo se

ustrahovani :eek: pa to je ko da bi gledala film

ima svega i svačega i još onoga što još nije stiglo....

onaj koji žuri gubi dostojanstvo x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

druidka :hepko:

astra :kiss: nevem zakaj js tebe bol uvrščam med sco, kot pa rakece xnckrivx :inocent:

dobrodošla nazaj :vio:

projekt stanovanje je na nulti točki....prejšni teden naj bi bila predaja...pa o tem ne duha ne sluhe xrolleyesx :vragec:

skoz si neki izmišljujejo.....če bi js tak z palčilom srala....bi bil takoj halo :o|o:

tak da če bo šlo po sreči(ne palniram več) bom mogoč okol novembra 100% not...al pa ne xrolleyesx

drug teden pa služba...kak mi ni :sick:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Druidka, Ale :palec:

Astra, super za Jana, upam da bo vse svoje projekte enako zagrizeno zagrabil in dokončal xcrossfingx

Jaz se samo na hitro pofočkam, ker (kot že celo poletje xrolleyesx ) mi zmanjkuje časa :o|o: imam občutek, da so se minute letos skrajšale.Mi je zadnji mesec kar izginil :inocent:

Pa vikend mi je super začel!Včeraj so se v službi odločili, da mi pogodbo podaljšajo za eno leto :hepko: (tri mesece sem imel usposabljanje), plača bo pa tudi super (vsaj meni je super, za tuje mnenje me pa itak ne briga :vragec: ), skupaj s potnimi stroški in malico bo štiri mestna številka, pa še dodatki za motivacijo so obljubljeni xcrossfingx, živi bili pa videli.

Šibam naprej, me čaka še huda gužva, na srečo izljučno in samo x:)x , prijetnih in zabavnih opravkov, pa še svoji xsrcx sem obljubil doooolgo in prijetno noč x:px

Uživajte v prijetnem in sončnem vikendu x:)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Hvala punce!!! x:Xx

Sicer sem kar sproščena glede ponedeljka, očitno sem res ful napredovala od takrat ko sem odprla temo "pomanjkanje samozavesti" pred malo več kot enim letom. Res da sem ogromno delala na sebi, vendar se je izplačalo. Veliko se imam zahvalit tudi vam tukaj s foruma, ker mi je pisanje tu gor ful pomagalo. Res ste sončki. xsrcx Predvsem pa nekateri posamezniki, ki pa jih ne bom posebej izpostavljala, sami že vejo, kateri so. Hvala vam!!! x:Xx xsrcx xsrcx

V glavnem, za ponedeljek imam dober občutek, tja bom šla sproščena, brez treme, pa bo kar bo. Upam da mi uspe, ker bo to korak naprej. xrainbowx Če pa ne bo, me gotovo čaka kaj boljšga kje drugje. Ne bom obupala.

V albume bom še naprej ustvarjala, to mi je itak za sprostitev.

ale,

me veseli, da si se imela lepo za tvoj rojstni dan! Veliko dišečih stvari (s tem itak ne morejo zgrešiti)! x;)x

Naslednjič pa prihrani kakšen kos torte x:px

Pa veliko sreče v ponedeljek! xcrossfingx

Ko boš prišla, bova že šle na kakšen kos torte... xDDx x;)x

Hvala!!! x:Xx

Ale

Tudi za tebe je sonček posijav.

služba, kakršnakoli, tako kot praviš... zavarovanje, bolniška,.......

Držim pesti.

Ni še nič v rokah, grem komaj na razgovor. Upam pa da dobim. x:)x

Thanks! x:)x xsrcx

Pa druidka, Ksenia, Onix.... tudi vam hvala! xsrcx

Pa vsem ostalim tudi želim čimveč pozitive... xsrcx xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Same fajn novice tlele :palec: čestitke vsem za vse x;)x

toooolk se mi je en trojanski borovničev krof... xcivx (sam to bi blo najbrž mal smešno, da se zdajle v avto vsedem in zapeljem do tja..) itak je razlog najbrž ta, da iščem izgovor za neučenje.. zmanjkal volje čist, še dobr da bo v pon konc tegale mučenja, tko al drugač..

mačkon bil neki depresiven dopoldne, tak blank izraz mel x:o)x mogoče zato, ker so mu zunaj češnjo in grmovje spodaj porezali.. pa se zdaj ne more ptičkom skrivat.. zdajle je prišel se pa tolažit, direkt na zapiske, tko da... hm... se ne morem učit x:o)x

ma nič, grem se zbrcat pa še dvakrat skoz vse....

fajn bodte x:Xx

loesje

Spet nazaj -

Priznam, nč nisem brala - niti enga samga komentarja, ker tko redko pridem do interneta, da potem ko pridem, delam 100 stvari naenkrat, dokler računalnik ne zmrzne in pol sm spet tm kjer ni muh. (In za vse fane: ne tut dones ne bo nč Novic iz KD). Poleg tega me je gospa Depra enkrat za spremembo postavla v središče pozornosti in ker mam tok problemov sama s sabo, nimam ne časa in (priznam) niti posluha za druge ljudi in njihove težave.

Sej če sem iskrena, sploh ne vem, zakaj (tuki) javno pišem o tem, da sem depresivna, ker na koncu tako ali tako spet ne bom povedala nič in bo vse tole pisanje praktično samo zapolnjevanje prostora in še en post več v moji "kartoteki" kle gor, ampak... Čudno, mal bolš pa je, če lahko "nekomu" mal pojamraš. No za ozdravitev in rešitev mojih težav sicer jokanje na tujih ramah ne bo dovolj (mimgrede: a pozna kdo dobro vilo s turbo power čarobno palčko, ki z enim zamahom reši vse težave? Če jo, jo prosim nujno pošljite k men), pa kaj si lažem, niti analiza vsega mojga stanja in napak in bla bla bla, kar bi mogla še popravt, mi ne bo nč pomagala, ker nobene stvari ne znam več narediti prav.

O pišuka, cela dva odstavka brez smajlijev x;)x - skor ziher sem, da tega noben ne bo bral (kar je dobro za vas (pa mogoče tut zame), ker vam ne bom mogla pokvart večera (no al pa tedna, odvisno od tega, kolk bo vse skupi dolgo). Mogoče bi bil pa že res čas, da dokončam svojo knjigo in grem rajš morit razne urednike, če mi jo izdajo, kot pa da sproščam svojo slabo voljo na "nedolžne mimoidoče" na Luninem forumu.

A se men sam zdi so res tok "bed vajbrjšns" (slabe vibracije) v zraku? Pa ne mi rečt, da bo še vse v redu in da nej se ne sekiram, ker če mi bo še kdo reku, kolk je srečen in kok so to eni dobri časi, ga bom na g... :sniky: Že 15 let ni nč v redu (kar je skor pol mojga življenja!!!), ampak tole zdej je pa tu mač. Bog ve, komu se lahko človk pritoži, če mu življenje naloži preveč (ker za vse pa res ne mormo bit sami krivi no). (Bemtiš, zdej vem zakaj zmaji bruhajo ogenj, ker če bi bla zdejle v tem trenutku zmaj, požgem pol Evrope - in to iz samga besa). (Joj, kdor je bil tok pogumen/vztrajen/trmast in je šel brat tole moje "bruhanje ognja" - brez zamere, ampak rajš odnehite - jest enostavno morm mal težit, če ne me bo pobral). Hmm, kdo bi si mislu, tut v men se skriva mal nasilja - jest sm pa misnla, da sm mila kot metuljček...

Khm, no tkole, mal sm se zjokcala, zdej mi je pa cukr ( :sniky: no dobr, nikotin) padu in morm it mal stanje osvežit... (In zagrizeni sovražniki nikotina bi zaključl namest mene: In pol se čud, da je vse narobe...). Do naslednjič lep pozdrav, pa upam, da bomo vsi boljše volje x;)x x;)x

živi in pusti živeti

x^x težko priznam na nek čuden način vas imam prav rada

torej zdaj vem ZAKAJ MORAMO KOMUNICIRATI govoriti o sebi , podelit moramo lastne izkušnje, zato da vidimo kaj se dogaja drugim in mogoče najdemo še kako uporabno reč zase

lahko noč lunatki in lunce xrainbowx xrainbowx xsrcbumx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

skor ziher sem, da tega noben ne bo bral

Jst sm pa skor ziher, da jih bo velik.

Ne bom ti rekla SEJ BO, ker ne maram, če men kdo to reče.

Glede na to, da te dokaj redno spremljam, lahko samo rečem, da te ful občudujem. Iz prej prebranega mi je jasno, da nimaš podpore ne s strani desca, ne tašče, poleg tega si novpečena mama, ki poleg vsega še opravlja faks. Tko da, z moje strani kapo dol.

In iz depre se boš 100% pobrala, ker si mi do zdej že milijonkrat dokazala, da si fajterka. :palec:

Vso srečo, pa naj te bog že enkrat čez ta velko okno pogleda. xsrcx x:Xx

Haj Pikica, kul k si okol! x8Dx

In Onix!! x:Xx x8Dx

dolg se nismo vidl!

to je pa zlo fajn prebrat, kako ti siba, super! se dalje tako! xokx

Haj Engl, fajn k prikrozis vsake tolk. :palec:

ja, se strinjam s Pikico: ocitno nimas nobenga za se mal pogovort, raztrest itd., tko da se dobr da "nas mas".

Nc ti ne zavidam, a pravjo, da tocn tok dobimo, kolkr lohk prenesemo (in prenasamo).

Vcas se res zdi, kot da smo ujeti nekje, k nocmo bit, in nas odzivi kot so "sej si s svojimi koraki do sem prisel" ne potolazijo in nas kvecjemu spravijo v slabo voljo.

Vcas se mormo prilagodit temu kar je, drugic mormo pa kej spremenit. oboje je tezko. x:)x

jaz bom pa (za razliko od Pikice) rekla: sej bo! xupx x;)x

zagotovo so stvari, k so ti svetle tocke v lajfu, nekoga mas rada, kej mas rada, kej te veseli itd.

tako da rajs ne gledat tko: 15 let je blo pa tko pa tko.... skoda v slabih trenutkih take stvari tko splosno in tko dokoncno jemat in gledat, k postanejo misli, k postanejo afirmacije, k postanejo stvarnost.

tko da ceprav se zdi, k da vcas sami seb 'lazemo', k si recemo, sej sm srecen, kaj mi pa manjka in to, je vseen dobr potrjevat tud to.

Ravno zato, k nenehno potrjujemo slabo in to nazadnje postane nasa resnica.

tko da: jasn da je treba dat ven iz sebe, kar nas najeda, a hkrati je treba vseen, tud ce se tok tezko, izbrskat tist, kar nas zadovoljuje in osrecuje; nekaj gotovo nas.

to ne govorim sam teb, razmisljam splosno....

teb pa zelim vse dbest in srecno! xwizardx

Lia, zakaj bi blo to tezko priznat, jasno da nas mas rada, saj ze nekaj let *dneve prezivljas z nami*, delis lepe in dobre trenutke, pa tud zalostne in slabe... itd.

jasno da se maramo, takole v splosnem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Super, Valkira, super super, ful ti prvoscm! :palec: xcheersx

~~

haha, kaksen sms sem zdaj dobila - od Vile Sonca (jaz mislim da mi nou zamerla ce to povem, saj ni nc tacga, sam men se je hecn zdel pa za v Dnevnik).

Pravi, da se je glih peljala mim enga kraja, ki se mu prav 'veshchica'. xDDx

in je clo na leseni tabli izrezljana - vesha. x:o)x x:Dx

in se je spomnla name. :D

(sem ji napisala, da je nesramnica, da je pa lepo, k se spomn name xDDx)

Picasso

Guest VilaSonca

čestitke Janu. :palec: odločen fant. x^x x:Dx

Marsa ... če grem kdaj s kolesom mimo, bom pofotkala. :D :P

z mano pa nekaj JE narobe ... hudo narobe ... Saturn mi sedi na Soncu .. brez keša sem ... na tesno bo šlo kot doslej še res nikoli ... ampak mi je v bistvu vseeno oz. me nič ne tišči k tolom zaradi tega ... samo, da naredim še zadnji izpit ... in dejstvo, da sem zdrava zadnjih 5 let ... in da se vedno zmažem finančno ... maaaa, bo že. ne, ne morem biti pesimist. ne gre. astro vedno ne drži torej. verjamem v potrpežljivost. x;)x res se nisem preveč grebla za keš zadnji dve leti ... toliko, da je šlo skozi ... pa sem vseeno zaslužila za šankom in v slaščičarni, da sem si vsaj izpite plačevala ... pa kar lepe stvari za oblečt lahko kupila. pa, če se zdim lena ali kaj ... jaz vem, da je bilo kul, da sem toliko premišljevala, bila v osami in "bluzila". dosti bolje kot garanje na enem jobu. na enem bednem jobu bi si samo živce trgala .. in res ne bi bilo nič od nič ... x;)x in če starši ne morejo stati ob strani, sem pa tukaj zase vedno jaz. x:)x

Tko, danes sm bla na razgovoru. Sem bila ful sproščena, brez treme. Bodo pa počakali da grem najprej 18-ega tega meseca na kontrolo v Valdoltro, pa me potem dali na zdravniški, zaradi omejitev. Odvisno če bom tam šla skozi zaradi poškodb. Bomo vidli, kaj mi je namenjeno.

Včeraj sem prespala cel dan, očitno sem prav rabila spanec. Sem se pa zato zbujala celo noč, sem se bala da zaspim za današnji razgovor.

V soboto sem se spoznala z Amis, super punca! xsrcx

Zvečer pa sem šla pogledat Boheme, je bila Robinova zabava pa en kup bendov, raznoraznih. Prvič v vsej moji zgodovini pa sm vidla, da je mladina plesala tako na Boheme kot tudi na Slake, in to z enakim navdušenjem. :)

Uživajte! x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

evo, odpisala tole.. ma všeč mi je tale moj način.. če že glih moram bit živčna.. da se začne večer pred izpitom in konča v trenutku, ko mi da papir v roke (pustmo ustne, tist je drugač)... v glavnem, nardila kar sem lahko... zdaj je pa na njej, da se izkaže in me spusti skoz, čeprav sem obkrožila, da prvič opravljam izpit :)

dons mam še dopust... zarad stresa x:o)x

Aja, pa dež totalno lil, ko sem ven iz faksa stopila.. jaz pa s kolesom x:o)x pa sem gledala ene 5 minut, pol se pa odločila, da nisem iz cukra... in prišla čist, čist mokra domov x:Dx fajn filing :) mam rada dež tkole, sam mraz ne sme bit zraven x:)x

Ale, super za službico xsuperx

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen.... x:Dx x:Dx x:Dx

pikola kok cajta me ni blo semlaj.... xrolleyesx

bom zdej v telih dnevih mal nadoknadu.... x:o)x

grem vas nazaj brat... x^x x^x x^x

zlomk.....tralala

kok x:Xx -ou morm potalat pa sam :xmas: ve.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...