astra 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Zanimiv vikend tudi zame, poudarek je na zanimiv. Bila v lj na predavanjih, sem ravno razmišljala, da si bom privoščila kakšen obisk v lj, ko prileti sms od gospoda. Frendi vabijo v Savudrijo na večerjo, pridem po tebe. No, pa smo šli. Malo smo kombinirali z avti, je svojega pustil v lj, smo šli z mojim, da se jaz zjutraj lahko odpeljem v lj na predavanja, onadva pa s frendi nazaj z njihovim avtom. No, izkazalo se je, da so bili to samo načrti...Šli smo na večerjo, nazaj grede pa je frenda ustavila policija, seveda je napihal Pobrali so mu vse dokumente, tudi osebno.. in sodnik za prekrške v ponedeljek dopoldan. Jaz sem se včeraj zjutraj odpeljala nazaj v lj, oni pa imajo podaljšan dopust... Jaz pa imam dopust danes, ko sem sama doma. ( tašče, ki mi visi za vratom ne bom omenjala, ker bi se potem občutek dopusta razblinil ) Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Astra, privošči si "Žulj" pa kar odmisli in se ne daj motit. ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 O Astra zanimiv vikend:)) sploh, ker ste orng sledili planom Hja polno hišo imeli spet včeraj- ob nedeljah že čisto navajeni tega, v soboto se pa razkrilo kdo je udaril našega psa...sem omenila, da z razbito glavo po svetu hodil? Nisem verjetno..no v soboto se tole razkrilo in seveda...kot sem predvidevala...najbolj boga boječi ljudje, so najbolj hudobni. Ni druge. Aja - pa nečakinja je noseča. Sicer tole otežilo vse njene plane..ampak sem vseeno vesela zanjo. Druga pa nič novega Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Žalosten vikend zame.....izgubili smo prijatla v zelo rosnih letih (20) ...Počivaj v miru... ..Jaz pa imam dopust danes, ko sem sama doma. ( tašče, ki mi visi za vratom ne bom omenjala, ker bi se potem občutek dopusta razblinil ..ojoj morda se ti posreči s strategijo "hitro premikajočo se tarčo" pa sej ne bo hudega ..., v soboto se pa razkrilo kdo je udaril našega psa...sem omenila, da z razbito glavo po svetu hodil? Nisem verjetno..no v soboto se tole razkrilo in seveda...kot sem predvidevala...najbolj boga boječi ljudje, so najbolj hudobni. Ni druge... pa za pasjega lokal matadorja ******pr men je gužva 100/h, tako v službi, kot doma. Pakiram, pucam, odpakiravam, gloncam...not necessarily in this order aja, pa za vikedn bla na morčitu - da nau kdo mislu da sva odmarala; je blo treba živo mejo iz cipres fejst obrezat pa posprawt ostanke, jasno...pa kolesi sva generalno očistila...pridna sva bla ker si je spet gleženj fental, sm aktivirala gabezove čirečare... bo že You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 morgen... x:)x vikend je mem.... zdej pa bl kokr ne zabushancija ke do naslednjega.... ok....mal kelnart v lastni luknji...sam to ne shteje.... x:Dx aja...pa v soboto spoznal eno fletno mishko... x:px mava randi dons... pa kr stara zhe... (24)... zlomk......tralala777 + 1 + 1 na vohalne organe...malo v mehiko, malo v revirje pa she malo v kranj... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Žalosten vikend zame.....izgubili smo prijatla v zelo rosnih letih (20) ...Počivaj v miru... v soboto se pa razkrilo kdo je udaril našega psa...sem omenila, da z razbito glavo po svetu hodil? Nisem verjetno..no v soboto se tole razkrilo in seveda...kot sem predvidevala...najbolj boga boječi ljudje, so najbolj hudobni. Ni druge. :!!: Kaksni norci se takole primitivno izzivjajo Popih pa poboz Carju pr men je gužva 100/h, tako v službi, kot doma. Pakiram, pucam, odpakiravam, gloncam...not necessarily in this Cookie, tole bos ti tik tak zrihtala, skoda da sem tlele, bi te en dva tri preselila . Prezivela en mal bolj izi vikend. V soboto je imel en Slovenec tule rojstni dan, tako da smo bili ob mesnem bureku, sirovem in jabolcnem strudlu, Tequili, borovnicevcu in pivu, pa jasno ob tacosih mesano slovenska mehiska druzba. Vceraj igrala Monopoli, ker sva zacela dokaj pozno, je vse razsuto ostalo , nadaljevanje danes zvecer, se prej bom pa opazovana za oni certifikat kako ucim . 666 pa pozdravcke vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 evo se mene, delam 100 na sat, v sluzbi in doma ...valjda bom vkuhala tono vsega, ja zima dolga, denarnica ozka in to je to ....danes ubodla marmelado iz muskatnih buc, z vsemi zivimi pridevniki, ki so mi prisli pod roke ( cimet, kardamom, pa na koncu limonin sok ) in nastala cudovita varianta ....ze shranjena...se eno korblo pese bom v kratkem vlozila, pa se jabolk ene 300 kg moramo pobrat, da damo naredit sok...150 litrov ga bo za celo zimo...jabolka neskropljena , bio varianta in to je narntabul ...drugace bli vsi po eno rundo prehlajeni, nosni izcedki kar tekmovali ...potem pa dala v tretjo brzino, uporabila od homeopatije do vsega boga in hitro uredila zadeve v soli zacenjamo roditeljse sestanke za vse mulcke, se bom spet naposlusala, kaj vse delajo... drugace malcek gud, jaz tudi , mozek itak, tak da vse pod kontrolo...vsem posiljam dosti pozitivne energije pri stanovanjih, moljih, prijateljih, kaminih itd....mejte se zrolano Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 Tipka, tebe prav občudujem, kako to vse hendlaš. kar sram me postane, kako sem lena, ko tebe berem. čeprav polnim shrambo, sem se odločila, da pese in kumaric ne vlagam. Saj pa morajo tisti, ki se s tem ukvarjajo (eko), tudi nekaj zaslužit, ne? ---Tole mi je bilo ful smešno... Lep moški je kot beli kavč, ki ga kupiš. Vedno te malo skrbi za njega... ---Včeraj sem malo pošinfala okoli tašče, pa sem se ponoči zbudila in me je prešinilo, kako slabo zgleda, v resnici. Vedno bolj šibka je, jaz pa to nekako spregledam, ker samo njeno tečno plat vidim. Zdaj komaj razumem, kaj jo muči. rada bi naredila kup stvari, pa ne zmore več, mi pa vsi živimo 300 na uro, pa nas ne dohaja.In se zato počuti še slabše... Nisem dovolj potrpežljiva, vidim samo, kako me gnjavi in mi potem takoj dol pade in je ne morem poslušat. itak sem edina v bajti na katero se še lahko obrne, drugi takoj vzrojijo in so še slabši od mene, potem pa imam občutek, da vse prevalijo na mene. Moram tole mal poštimat, zdaj vidim, da je v resnici v precej slabi koži. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 AstraSaj boš zmogla. Res je star organizem opešan, napaka pa je tudi to, da se stari ljudje ne znajo vsesti in reči da bodo postorili drugi namesto njega. Kakšni bomo šele mi??? Zato glavo pokonci in tako kot si sklenila. Aakhut Randi uspel x?x x?x A kaj metulčki letajo po želodčku xsrcbumx Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 ...Cookie, tole bos ti tik tak zrihtala, skoda da sem tlele, bi te en dva tri preselila .... in da mi bo čez dve uri že dolgčas, ko bo vse preseljeno, pospravljeno, popucano?? uh, a veš, da se fuuuulkrat spomnim nate, kako si se 47+krat alkokže selila in da maš zdej že vse zverzirano, v dveh urah spokano v dva kufra in hajd v novi domek tist bo pa tudi šala mala zate ...mejte se zrolano jp, takle mamo zadnje cajte ...okoli tašče, ...ja, seveda vsi vzrojijo, to pride z leti; če si pa oddaljen (najboljše geografsko), je pol lažje hendlat starejše, jim prisluhnit (k to v bistvu rabijo najbolj, da mal pojamrajo - ker enostavno ne morejo sprejeti starosti, omejenosti, tako zdr., kot intelekt. pa še katere), bližnji pogosto rečejo, pa kaj ji/mu pa manjka, jst bi biu vesel, če bi mene tko pedenal, pa da bi biu tok zdrav...sam ni zmer tko. Sploh pa današnji ritem življenja je tok hitrejši, da straješi tega spolh ne dojamejo, da is zmatran, izžet, ko se ob 17, 18h prvlečeš dam, na hitr neky skuhaš in požreš, da morš oprat goro umazanih cot, neky še zlikat, oprat posodo, obest žehto, in je ura prec polnoči, ko se mrtvozmatran zvrneš v pojstlo, da ob 6am ponoviš prejšnji dan. Za vikend maš pa spet pucanje, pranje i tako dalje, kadar glih ne greš kam na izlet (bohnedej da maš še pubertetnike doma, pol je šele kažin), vmes se morš partnerju posvečat, sebi bi se tudi, enostavno ne zmoreš in se je pol lažje zadret (obrnit stran) al pa gluhega naredit. Ker enostavno ne zmoreš več You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2008 Avtor Prijavi Deli 23. september 2008 Sozalje, ABC! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 Hoj, danes zjutraj takoj šok: pismo od okrajnega sodišča, kjer so rekli, piše, da grem za 30 dni v zapor, če ne poravnam stroškov. :eek: :eek: Pa položnica za 90 evrov. Medtem, ko je bila kazen 150 + stroški sodišča 100 in sem plačala prvi dan, ko sem dobila položnico. Še dobro, da shranjujem to. In sem šla prav pogledat, čist vse sem plačala, mam v mapci.Ampak ni mi jasno, res. Najprej šok, da je spet neki iz sodišča (pa nič nisem naredila narobe, torej nobenih prometnih prekrškov), potem pa da bom šla v zapor... xrolleyesx Sožalje ABC Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 Položnice se shranjuje za nekaj let nazaj.Parkrat že prejel grožnje s tožbo, da naj plačam že plačano od nepoštenih založb ...Za 2000€ [zdajšnjih] prometnih kazni pred leti sem bil pa amnestiran. Za časa ministrovanja pravosodnega Bizjakovega.Ko je uvajal novo zakonodajo z inštitutom uklonilnega zapora. ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 Jaz imam to vse po mapcah. Vse položnice (od česarkoli), vsa ta uradna pisma, VSE! Rada imam vse popredalčkano glede teh stvari.Ampak tole je pa too much. Mogoče sem spet preostra, ampak od njih bi pa pričakovala, da imajo to bolj zrihtano no... K bi vsaj položnico za toliko, kot sem mogla dejansko plačat, to cifro pa ne vem od kje so našli.... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 Cookična - se seliš (sem mislila, da si se že..).Je tole šmorn ja..pucaš tam, pol pucaš v starem domu, pa spet v novem domu..pa rihtaš vse živo..od osebnih dokumentov dalje..Hvala bogi, da sem v soboto v službi. Kar neke plane ljudi delajo - tašča vabi v trgatev, naša dva na streho..zdaj pa, ker je to tak, ne gremo nikamor. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 Astra, mene tud tole včasih spreleti.. kok mal se ukvarjam s starimi starši.. ponavad zdržim cele pol ure, pol pa uidem.. vedno iste debate, jamranje, pa še silijo me jest sam ja, pol vsake tolko pomisliš tkole.. kaj pa majo od lajfa? pa itak ful osamljeni, ker se nikomur ne da/nima časa ukvarjat... mah, žalostno, v bistvu...pa res še bolj žalostno bo, kok bomo mi v tej situaciji in čakali, da si kdo vzame mal časa za nas... ***drugač pa.. nisem nič še detajlov iz Hvara delila prvič v lajfu bruhala zarad pijače no, sej bil že čas.. pri teh letih sva s kolegico bolj ali manj sami spraznili flašo pelinkovca, ker se nama ni pilo piva.. drugače pa super družba, končno mal se z bajkerji družila letos.. vsaj za konec sezone, če me že čez poletje ni bilo nič blizu.. pa fajn je bla odločitev, da greva z enim motorjem, ker je bilo tja in nazaj čez celino svinjsko mraz.. in bila prav vesela, da se skrivam I. za hrbtom sem pa vmes celo na plaži ležala v modrcu, tko da mal sončka smo videli dons zjutri pa najdem v postelji metuljčka srebrnega.. se mi je odlomil dol iz pirsinga.. mal zapaničarla, da nisem kaj odtrgala, sam se je samo zlomil.. in pol komaj ven dobila ostanke.. grem danes nekaj novega iskat, mi manjka... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 Človek je vedno veliko sam za časa lajfa svojega. S tem mora razčistit vsak sam. )Tigra - posledice mel 2 dni tud jz [lokalni biker počastil z domačim vinom, hinavskim, kateri pride za pivcem, kar se učinka tiče]. Na vino smo pri meni "zlivali" še pivo, whiskey. Tiger bil totalen.) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 No, jaz vsaj mešala nisem ni bilo niti mucka pretiranega, kaj šele tigra me je dragi pol ko sem iz Wcja prišla vlekel na dolg sprehod ob obali.. in spomnila sem se spit čez ene pol litra vode.. in bilo zjutraj čist ok.. jooj, sem pa spoznala tipa, ki ima baje doma dva bengalska tigra.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 takole, dragi moji. danes sem naredila najbolj težek izpit na slovenistiki, morda celo na celem filofaxu. ja, staro cerkveno slovanščino namreč. res "samo" s 7, ampak tukaj vsak trepeče za 6.hja, finta je, da sem jaz že cel prejšnji teden mela tak dober filing ... v petek sem mela pisnega ... danes ustnega ... in sem si obljubila učni vikend. jaz pa neeeee, vse 3 dni skupaj napohana ko mačka. in danes grem v kabinet čist nonšalantno in samozavestno. prfoxa me je najprej nazijala, kaj se prerivam naprej, če morajo najprej biti na vrsti tisti s slabšimi ocenami. jaz pa:"ja, rada bi šla že danes domov, pa ne da se mi čakat." včasih sem pa res jebiveter. nooooooooo, 2 leti sem pavzirala, za tiste, ki ne vejo, bluzila, malo delala, en čas bila na sociali, bluzila, bluzila ... in zdaj imam vse pogoje za vpis naprej! hmmm, 7 sem jih naredila letos. največja fora je pa v tem ... da imam zdaj teden časa ... nobenih skrbi ... in si ga bom čist odbluzila pred začetkom norega oktobra! seveda grem domov ... v svojo sobo ... v naravo ... plac, svoboda, muzika, gibanje, veter .. noro. all i need is freedom. ne paše mi folk ... na živce mi gre Ljubljana. gre mačica v svoje vode. aiiiiiid. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2008 Avtor Prijavi Deli 23. september 2008 takole, dragi moji. danes sem naredila najbolj težek izpit na slovenistiki, morda celo na celem filofaxu.super, ti je ratal!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 vse rata vsakomur, če verjame in je zadost potrpežljiv. aja, kako pa vse poklapa. Merkur mi trenutno šetka čez MC, Sonce pa čez Merkur. nice. zdaj bi se ga bilo fajn zapohati .. ko bi res lahko rekla brez vseh bremen na duši:"boli me za ta svet, meni se vrti počasneje kot večini." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 .... danes sem naredila najbolj težek izpit na slovenistiki, morda celo na celem filofaxu. ...JIHAA ČESTITKE, stara Zdej pa uživi You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 jp, 2 leti sem bluzila. trajalo je, da sem se naučila kvalitetno zapolniti čas ... zdaj pa en teden bluzim ... zarad bluzenja samega. hmm, mogoče pa ne rata. ne vem, če si zaslužim. oktobra se pa mislim vpisati še na lektorat španščine. meša se mi že od neznanja tujih jezikov. pa kak job poiskat, bljah, bljah, bljah. par ur na faxu, par na šihtu in nimaš nič časa zase. jah, bom mela vsaj še vikende. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 Yes!! Bravo Mačka, ful vesela zate ja, na vašem oddelku slovanščina, na našem pa latinščina.. strah in trepet evo, pa sva obe študentki spet.. zdej bomo pa lahk kej kofetkal uživaj v bluzenju WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 Pohica, alko ... delajo čudeže kdaj pa kdaj. ) jooj, sem pa spoznala tipa, ki ima baje doma dva bengalska tigra.. Samo ne Slovenca, pa verjeten tut ne Hrvata. Drugač pa to meni full cool. Mastif Napolitano mi je za SI bolj realna opcija [samec, samica].Samo za živali si treba vzet čas, mucho časa. Če ne bolje, da se jih nima. ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts