Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

ja, ne slovenc in hrvat..

ma ne vem kolk je kul, če pomislim da bi imela bengalskega tigra s karakterjem mojega mačka... no.. me ne bi več bral tlele x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

randi ratal.... x^x

tamalo shlo prejle domou.... x:px x:px x:px

he!!!....nism jst she za odpis.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

pa vsi oni x:Xx -i tja kamor pashejo.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ja, ne slovenc in hrvat..

ma ne vem kolk je kul, če pomislim da bi imela bengalskega tigra s karakterjem mojega mačka... no.. me ne bi več bral tlele x:o)x

Tud velke mačke majo čustva [ni pa za prakticirat; nevarne znajo bit te mačke še zmeraj]

Lion Love [Ljubezen levja do ženske]

http://www.dailymotion.com/video/x22vpk_lion-love_animals

Tiger Temple [budistični menihi znajo s tigri]

http://video.google.com/videoplay?docid=-3...h&plindex=3

Guest VilaSonca
Yes!! :onfire: :onfire: Bravo Mačka, ful vesela zate :palec: :onfire: ja, na vašem oddelku slovanščina, na našem pa latinščina.. strah in trepet :) evo, pa sva obe študentki spet.. zdej bomo pa lahk kej kofetkal x;)x uživaj v bluzenju x8Dx

aha, torej je bila latinščina tisti izpit, ki si ga imela ti kak teden nazaj. x;)x hjao, za kofetkanje je škoda časa in energije ... je pa že bolje kaj bolj aktivnega počet v tistem prostem cajtu. bolj športnega. ali pa čisto kontra, pod deko al v banji. x:Dx

no ja, na vsake toliko ena kavica ... sam to je čist beda zdaj pozimi. rada pa sedim poleti ob ... vemo kje .... x:Dx

Pohica, alko ... delajo čudeže kdaj pa kdaj. )

ja, če si vzameš tako. Devicam je kar problem biti nezaskrbljen. včasih pa potem v drugo smer udari .. pa očitno deluje tale nonšalantnost. vseenost ... ker je itaq že vnaprej poskrbljeno, da bo vse OK. x:)x

grem danes skoraj ziher zapohat tale uspeh. x:Dx potem en čas ne bo prilike.

čestitam mačona :kiss:

hvala. xsrcx vidiš, pa je uspelo. pa niti ni bilo tako težko. xDDx

Guest VilaSonca
aja, veselo bo, ko pride položnica za 160 evrov (4. opravljanje izpita za osebe brez statusa plus vpisnina). ampak itak se najprej vpišem, položnice pridejo pa čez nekaj časa. ni pene sploh. ko že itak bom morala pocukati za rokav mamo in fotra za oktober ... :o|o: plac, hrana, nove knjige, vlak ... ni zneslo našparati od maja, kar sem nazadnje garala cel mesec plus socialna ... pol pa upam na štipendijo kmalu. glede na materialni položaj, oddaljenost od kraja študija in še kaj bi jo lahko dobila. :o|o: da mi ne bo treba delati za preživetje ... pač pa za zraven. 8-urnega delovnika si pač ne bom mogla privoščiti. če je ne bo (štipendije), si bom pa sama šivala cote in jedla minimalno, kaj čem. na faks je treba hodit. 3. letnik je zahteven. v 4. in v absolventu si bom pa komot privoščila reden job. zdaj bomo pa mi še konkretno študirali, ja, zdaj ko je volja. x:)x

aha, torej je bila latinščina tisti izpit, ki si ga imela ti kak teden nazaj. x;)x hjao, za kofetkanje je škoda časa in energije ... je pa že bolje kaj bolj aktivnega počet v tistem prostem cajtu. bolj športnega. ali pa čisto kontra, pod deko al v banji. x:Dx

no ja, na vsake toliko ena kavica ... sam to je čist beda zdaj pozimi. rada pa sedim poleti ob ... vemo kje .... x:Dx

ne, jaz sem latinščine na vso srečo opravičena, ker sem jo imela v gimnaziji 4 leta... tistole je bla antropologija, nekaj divjega iz sociologije... x:)x

bemti :vragec: kupla čist tak simpl pirsing, ker itak niso mel nič pametnega.. ga hočem zdajle doma namontirat in mi v roki una bunkica z rožico razpade na dva kosa :vragec: zdaj bom morala pa še enkrat na un konc hodit pa še kregat se po možnosti, ker ne bodo hotli zamenjat... grrrr...

loesje

Spet nazaj -

Hitri pofočk :inocent: sem spet na kratkem s časom xrolleyesx

Mi dogaja 100 na uro, razgibano življenje, privat in v službi, in prav je tako x^x da ne bom kot neka rastlinca, stalno pri miru.

Sem pa en (prijeten) šok doživel :eek: kličem xsrcx pa se mi oglasi znani, precej bolj severo-vzhodni naglas od pričakovanega, sta se z Mačko (VS dandanašnji, kdo si bo vse te spremembe nickov zapomnil xrolleyesx ) srečali na faxu in tako zadebatirali, da sem bil obsojen na čakanje drage na drugem koncu Centra.

VilaSonca, čestitke za izpite :palec: in dobrodošla nazaj v študentsko življenje.Glede partyjev se pa slišimo in zažuramo.

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Vila sonca, čestitam :palec:

--------

Danes imamo trgatev. xrolleyesx Ne bom komentirala, kdo si je zmislil, da je sredi tedna. Posledično je manj ljudi, pa več dela. Jaz imam itak dve funkciji, trgač in kelnerca, pa pomale kuharca, pomivalka posode itd...

Zdaj pa si grem nasmeh nalepit na obraz, danes smo prijazni. x^x

Astra

Per aspera ad astra

Guest VilaSonca
ne, jaz sem latinščine na vso srečo opravičena, ker sem jo imela v gimnaziji 4 leta... tistole je bla antropologija, nekaj divjega iz sociologije... x:)x

bemti :vragec: kupla čist tak simpl pirsing, ker itak niso mel nič pametnega.. ga hočem zdajle doma namontirat in mi v roki una bunkica z rožico razpade na dva kosa :vragec: zdaj bom morala pa še enkrat na un konc hodit pa še kregat se po možnosti, ker ne bodo hotli zamenjat... grrrr...

antropologija. :2src: to je pa ja fajn ... sanjarim že en čas, da bo to naslednja stvar, ki jo grem študirat. :2src: x:Dx

kje si to pirs nabavla? razpadel? :eek:

Hitri pofočk :inocent: sem spet na kratkem s časom xrolleyesx

Mi dogaja 100 na uro, razgibano življenje, privat in v službi, in prav je tako x^x da ne bom kot neka rastlinca, stalno pri miru.

Sem pa en (prijeten) šok doživel :eek: kličem xsrcx pa se mi oglasi znani, precej bolj severo-vzhodni naglas od pričakovanega, sta se z Mačko (VS dandanašnji, kdo si bo vse te spremembe nickov zapomnil xrolleyesx ) srečali na faxu in tako zadebatirali, da sem bil obsojen na čakanje drage na drugem koncu Centra.

VilaSonca, čestitke za izpite :palec: in dobrodošla nazaj v študentsko življenje.Glede partyjev se pa slišimo in zažuramo.

mislim, ejjjjj, ti, izgubljen čist, kadarkoli sem te klicala - nedosegljiv. še sreča, da sem včeraj ujela Natašo, ker je glih hotla it v lift, ko sem prišetkala po stopnicah gor in na prvi pogled nisem skapirala, da je ona, pol sem vidla pa obraz in drede in mi je kliknilo. x:)x

jaaaaa, v Mizzarta gremo. xDDx čenkju, ful sem hepi. sploh še ne dojemam ... da sem spet študentka s statusom in vsem pripadajočim luksuzom. x:)x

lep vikend ... x;)x aja, zame je že vikend ... x:Dx pakiram danes domov ... bolje .... se mi zdi, da so v Ljubljani sami norci, tudi na Poljanah pa sploh ... ali sem pa jaz danes bebava .. spat šla itak ob dveh .. ob štirih prirogovili nakajena cimra, ob šestih zjutraj nam uletita v sobo dva pijana tipa, me zamenjata z neko Matejo, nas vabita kao na after party v študentu ob osmih zjutraj. faaaak, jaz sem pol nočne more mela o enem od teh tipov. pa koledar sta dol vrgla .. cimra je pa bila štorasta kot še nikoli. pa samo režala se je, karkoli ji je una druga rekla. x:Dx jaz sem pa včeraj samo metin čaj pila. zbudila sem se pa res ... šit .. ko da bi mela mačka po slabem dolenjskem vinu. :xx!: sploh ne dojemam prostora običajno, pa nekam slow motion sem. še dobro, da imam prijetno spremstvo do postaje. x:)x

Vila sonca, čestitam :palec:

--------

Danes imamo trgatev. xrolleyesx Ne bom komentirala, kdo si je zmislil, da je sredi tedna. Posledično je manj ljudi, pa več dela. Jaz imam itak dve funkciji, trgač in kelnerca, pa pomale kuharca, pomivalka posode itd...

Zdaj pa si grem nasmeh nalepit na obraz, danes smo prijazni. x^x

Astra

hvala. x8Dx

prokleti dedi neuporabni. xrolleyesx mah, bi se kar iz protesta vsedla in štela rožice, vi pa delajte, saj ste si sami zmislili. phje. :sniky:

Ja, Onix, jaz ti tud zadnjič sms poslala, pa se nisi javil :inocent: a si menjal cifro slučajno?

VilaSonca, sej v bistvu je zanimivo, ja... sam iz tega izpita sem si (mal brezveze mogoče) celo paniko naredila...

Pirs nabavla v Supernovi, v eni uni Six trgovini z modnimi dodatki.. ni bil kovinski, bolj neka plastika al kaj.. sam take divje barve, da mi je v oči padel pri vsej tisti (ne)izbiri... (pa ni se mi dalo v mesto hodit po pirs).. v glavnem, že ko sem ga ven iz škatlice dala je nekaj čudno zgledal, pol sem ga pa not dala in hotla zašraufat... mi je pa una spodnja bunkica, ta debelejša, razpadla na dva dela :o|o: nesem nazaj danes, pa bom probala kar keš dobit, da grem to nekam drugam iskat... xrolleyesx

najprej pa mal delat :inocent:

loesje

Spet nazaj -

..--------

..

hejho, jst pa v soboto glavna kuharca/pomivalka posode jabolčnega soka, pismu, morm mal posurfat kok točno cajta na 80 st. pregrevat sok, drgač bo xrolleyesx x;)x

Moto tega delovnega tedna je NE x^x x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ABC sožalje xvrtcx

Tiger, ali maček... Kaj je že to?

Imam srečo, se ga ne morem nakresat v nulo, ker enostavno ne gre.

Voda zapaše in ne gre drugače.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Tiger, ali maček... Kaj je že to?

Imam srečo, se ga ne morem nakresat v nulo, ker enostavno ne gre.

Voda zapaše in ne gre drugače.

x:o)x jaz tud to verjela x;)x

loesje

Spet nazaj -

Guest VilaSonca
VilaSonca, sej v bistvu je zanimivo, ja... sam iz tega izpita sem si (mal brezveze mogoče) celo paniko naredila...

Pirs nabavla v Supernovi, v eni uni Six trgovini z modnimi dodatki.. ni bil kovinski, bolj neka plastika al kaj.. sam take divje barve, da mi je v oči padel pri vsej tisti (ne)izbiri... (pa ni se mi dalo v mesto hodit po pirs).. v glavnem, že ko sem ga ven iz škatlice dala je nekaj čudno zgledal, pol sem ga pa not dala in hotla zašraufat... mi je pa una spodnja bunkica, ta debelejša, razpadla na dva dela :o|o: nesem nazaj danes, pa bom probala kar keš dobit, da grem to nekam drugam iskat... xrolleyesx

najprej pa mal delat :inocent:

ja, na vsake toliko pride panika ... po izbiri. x:Dx če pomislim, kako na izi sem pravzaprav vzela STCSL. češ, jaz bom pa naredila, čeprav bom prvič na ustnem in je baje težko in je zadnji rok ... kje drugje sem pa mogoče bila na trnih čisto neutemeljeno ... češ, ah, nisem dala dovolj od sebe. potem pa dobra ocena. x:Dx

jao, potem pa sploh ni nič presenetljivega. čisto za pričakovati. take trgovine s škart robo ponujajo pač škart, nič drugega. :o|o:

pridna ... da delaš. x:Dx

jao, potem pa sploh ni nič presenetljivega. čisto za pričakovati. take trgovine s škart robo ponujajo pač škart, nič drugega. :o|o:

:o|o: ampak res... sem šla zamenjat... vzela istega, ker mi je pač edini bil všeč.. ga spet uničla.. ne vem, mogoče sem pa sam jaz premočna al pa preštorasta :o|o: ne grem še tretjič tja, evo.. pač vrgla stran par evrov... ne grem.

sam kam naj grem zdaj iskat enga normalnega? prav v mesto bom morala it, očitno, do Exita al kaj...

loesje

Spet nazaj -

Guest VilaSonca

:O: :eek: preštorasta ali premočna? ahaha. x:Dx

pa saj je dovolj, da je neka kvazi trgovina ... jaz ne bi menjala, pač pa želela denar nazaj in hajmo po kvaliteto, saj se gre za moje telo!

Jst pa danes zvedla, da grem v Radence v novembru, 6 dni. Na en seminar. :hepko: :hepko:

Tko da se bom fajn naplavala in sprostila. xDDx Pa en dan v oktobru bom v Atlantis šla s frendico. x:)x

Še bo lepo!!! :) xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

:o|o: ampak res... sem šla zamenjat... vzela istega, ker mi je pač edini bil všeč.. ga spet uničla.. ne vem, mogoče sem pa sam jaz premočna al pa preštorasta :o|o: ne grem še tretjič tja, evo.. pač vrgla stran par evrov... ne grem.

sam kam naj grem zdaj iskat enga normalnega? prav v mesto bom morala it, očitno, do Exita al kaj...

Priporočam da si raje naročiš nakit kar preko neta x;)x definitivno najbolj kvalitetno, pa še precej ceneje, res pa ni takoj xnckrivx

Wild cat

PS:

Ogled strani je na lastno odgovornost!Izbira je O G R O M N A , cene, še posebno akcijske, pa zelo pristopne, ampak se (pre)hitro pride do visokih zneskov in velikih želja :inocent:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest VilaSonca

škoda, ker dežuje. ampak v soboto in nedeljo bo lepo, sem gledala. v nedeljo celo 19 stopinj, wuhu. x:px

na bazen bi šla. ali pa en sprehod po gozdu.

v 10-ih dnevih, ko me ni bilo doma, se je maček lepo poredil in kožuh se mu je zgostil. pravo mače. x:Dx

foter vesel zaradi izpita. xDDx mat' so tečni kot vedno. x:Dx brat je isti kot vedno. še ful malin je obrodilo. mmmm. kmalu bo trgatev. ful dogaja. x:Dx :palec: paše. samo škoda res za vreme, ker ne morem it kolesarit in hodit bosa po travi.

O, fajn, upam da tole vreme tud za ljubljanski konec velja.. mamo v planu 5-urno terensko jahanje :) mal me bo vse bolelo sicer, ker nimam kondicije preveč, zdajle že 14 dni nisem bila na konju ker bilo preveč drugih stvari.. ampak bomo preživeli.. in bo fajn :palec: x:px

ugotavljam kako si moram zrihtat zavarovanje za študenta po 26-em... :vio: mislim da me čaka danes letanje po uradih... juhu..

Onix, hvala :palec: sem malo pregledala stran.. mi je všeč, da ni stroškov pošiljanja, ponavad to več pride, kot sam nakup.. sam mi pa nič ni kaj hudo v uč padlo.. nekak ne bi imela čist navadne kuglice, ampak kaj.. v obliki.. srčkanega.. pa ne ravno rožice.. in ne preveč špičastega in prevelikega..

saj sem našla v predalu enga starega, mini, luštkanga s 4 kamenčki, ki gredo od gor dol.. sem čisto pozabila, da ga mam.. tko da.. bo kar tale, dokler ne najdem nekaj približno takega, kot sem si zamislila...

loesje

Spet nazaj -

Guest VilaSonca

jaaaa, noro, no, pa kaj še? bodo ukinili še bone in štud. dom po 26-em ali kaj? :o|o: skratka, po 26-em več ne moreš biti zavarovan avtomatsko po starših, pač pa si moraš sam plačati osnovno in dodatno? res? ne me j. :!!:

26 je hudič. očitno začenjajo lepo izkoriščati to cifro, ko gre za študente. naprej davki od štud. dela, pol zdr. zavarovanje ... saj pravim, naslednja stvar so boni. :o|o:

phja, še dobro, da študiram zase. drugače bi se raje vrgla z mosta.

:O: :eek: preštorasta ali premočna? ahaha. x:Dx

pa saj je dovolj, da je neka kvazi trgovina ... jaz ne bi menjala, pač pa želela denar nazaj in hajmo po kvaliteto, saj se gre za moje telo!

enako! :palec:

Jst pa danes zvedla, da grem v Radence v novembru, 6 dni. Na en seminar. :hepko: :hepko:

Tko da se bom fajn naplavala in sprostila. xDDx Pa en dan v oktobru bom v Atlantis šla s frendico. x:)x

Še bo lepo!!! :) xsrcx

jupi, jupi, jupi :onfire: :onfire: :onfire:

Si zaslužiš po vseh selitvenih vijavajah x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...