Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

Guest VilaSonca

yeeeees, danes dobila novico, da se selim že ta mesec v študentski dom. :onfire:

drug teden se pa začnejo predavanja. malo se bom še prilagajala, potem pa začnem še z jobom. x:)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jest bom pa malo drugače.

Imam nov izziv pred seboj in to igralski.

Se nas je našlo nekaj modelov (amaterji) in bomo igrali igrico o Kralju ki to ni.

Sem Zvezdogled. :OoO:

In ta zvezdogled ima oblečeno dolgo črno ogrinjalo (beri Dannyive zvezde), ki ga nimam.

Zraven še kukalo ki to ni, se parvi dalnogled za na eno oko. (teleskop, mislim)

Če se komu valja po omari kakšno pregrinjalo od maškar, prosim lepo za rentanje za pov leta.

Decembra imamo prvo predstavo, potem pa še mogoče eno ali dve.

Se pravi, uničila ne bom, potrebujem pa zelo. xDDx

Pa še klobuk, takšen za noč čarovnic tudi rabim.

Če se komu valja, in ne potrebuje nadalnega pov leta (od decembra naprej) vas lepo prosim pri sodelovanju.

:onfire: xwizardx :kiss:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Če se komu valja, in ne potrebuje nadalnega pov leta (od decembra naprej) vas lepo prosim pri sodelovanju.

:onfire: xwizardx :kiss:

x:Dx

Žal nimam nič od tega, ampak tole igrico bi bilo pa zanimivo videt... :palec: x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:o|o: Cel dan zapravla z nekimi posliči po fletu :xx!:

Uredila predlanik s spodnjim perilom in štumfi vseh sort, pospravila še zadnje morske zadeve, prišila dva gumba in zašila nekaj zadev, ki so čakale že dlje časa na ta postopek, spraznila lonce s poušenimi rastlinami na terasi (nov maček pridno spušča dušo mojemu rastlinju :vragec: ). Spakirala v najlon ležalnike in sončnike.

Arhivirala v škatle še poslednja letna obuvala, lepo postrojila jesensko zimsko obutev,vse škornje.

Oprala solato in jo dala v velike tuperwerje v hladilnik, skuhala župo, riž na pari.

Naredila angleško in francosko domačo nalogo.

Pismo, ne morem več :o|o:

Crk, crk, jutri pa spet ubitačni urniki.

*

Prej med večerjo zasledila na Zlo1 vreme- meteorologina oblečena tako, kot da se piše 1976 :eek: x:Dx xrolleyesx, pa frizura :wOOt: iz istega leta, ostižena na ponev :eek: , pa rokavi predolgi, da so ji skoraj dlani povsem pokrivali xrolleyesx

:( ma da jih ni sram, da si na nacionalki s tako naročnino kot jo plačujete x:px , očitno izposojajo oblačila za svoje nastopajoče iz arhiva kostumov filma 'Pomladni veter' :wOOt:

:lol:

Spakirala v najlon ležalnike in sončnike.

x:o)x mej je tale primorska beseda najlon tko smešna x:Dx vedno ko mi I. reče kje mamo kak najlon, jaz pomislim na najlon štumfe, niti slučajno mi ne pridejo na misel plastične vrečke x:Dx

drugač pa.. luštkan dan.. šli mal na Primorsko, zgubljat se po enih hribčkih nad Sečovljami, nabrali pol ruzaka šipka za čaj, jaz še dva šopka materine dušice, pa lovor svež, pa sprehodili se..

čist bla razočarana nad enim kmečkim turizmom, kjer so ponujali samo odojka in divjačinski golaž.. Korte so pa zaprte še en mesec baje.. in na koncu pristali na pici, ker se nikomur več ni dalo razmišljat :o|o:

aja, a kdo ve kako se reče tistmu primorskemu grmovju, ki ma zdajle take noro lepe rdeče liste? xsrcx tud tega nabrala en šopek, se že suši v kleti, če bo ostal tak kot je, bo ful lepo za v spalnico...

nič, grem se stuširat.. vse srbi.. spet polna namišljenih klopov x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx

Žal nimam nič od tega, ampak tole igrico bi bilo pa zanimivo videt... :palec: x:px

To je najmanjši problem

Kulturno društvo v vašem karju nas povabi in pridemoz največjim veseljem.

Poišči glavnega ali nekoga ki ima nekaj besede pri tem, telefonske izmenjamo in že smo na poti.

Seveda ko dobim obleko.

Ali pa je pred menoj nov izziv. ŠIVANJE:

Nekaj znam, samo ne vem, če dovolj.

Zarobim že, šivala pa nisem že 15 let ali več.

aja, a kdo ve kako se reče tistmu primorskemu grmovju, ki ma zdajle take noro lepe rdeče liste? xsrcx

RUJ xDDx Maš eno fotko pri "fotografije", nekje bolj na začetku.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Tolikokrat kot letos prehlajena pa še nisem bila. Res. Za izvoz bacilov.

V soboto bili spet krovci - zaključili s tem opravilom, do naslednje oring toče. Ker sodeloval zraven svak, je sploh bilo zanimivo. Tako zelo, da sem glasno 2x izjavila, kakšno srečo ima, da ni poročen z mano. Eden od naju bi bil mrtev in nisem ziher, da bi to bila jaz. Naježile mi se vse dlake na teleščku(in teh ni malo!), ko ga videla, kako junački koraka v malo sobo, kjer mati naša hrani šnops in podobne kvazikoristne zadeve. A jaz pred tem pametno izjavila, da ne dovolim alkohola na strehi...(kdo pravi, da ne bo alkohola? Jaz....In kdo si ti meni?....imaš prav. Saj ne živim s tabo...kar pij dalje, kaj se bom jaz zate sekirala......)takšne in temu podobne so padale.

Včeraj se rundo pokregali doma - ta mlajši uspe v hipu zanetit prepir in potem smo v tem krogu(prepira) zajeti vsi. Na koncu dedca ustavi policija(edini ni bil pripet, ker prosim lepo...zakaj se že on mora pripeti, če njemu ni?)..jaz besno zijam skozi okno in godrnjam poleg(kot, da nimam kam drugam keša dat, kot šlamparijo in malomarnost častit...) pa me policajka slišala in jo dedc odnesel z opominom..hvala bogi..prijazna babnica. Res.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

...Naježile mi se vse dlake na teleščku(in teh ni malo!)...

no ja, te vsaj pozimi ne zebe x:Dx x:o)x x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Grrr en telefonski klic. :xx!:

Ponujali stvari, ki jih bojda rabim. Seveda ugodno samo za cca 150€. xrolleyesx

Hvala info, ampak ne hvala .... ne pali :xx!: :o|o: .

Zaleglo je šele, ko rekla čarobne besede ...NIMAM DNARJA. :vragec: x^x

(kar sevede ni čist res, ampak brez tistega kumot preživim oz. ne preverim info, kar bom storila jutri.)

No glavno, da sonce sije. :wOOt: :flower:

Tolikokrat kot letos prehlajena pa še nisem bila. Res. Za izvoz bacilov.

.jaz besno zijam skozi okno in godrnjam poleg(kot, da nimam kam drugam keša dat, kot šlamparijo in malomarnost častit...) pa me policajka slišala in jo dedc odnesel z opominom..hvala bogi..prijazna babnica. Res.

x:o)x

Še so dobri ljudej na tem svet :2src: :2src: :2src:

No a ma kdo ogrinjalo za čarovnice doma??????

Rabm. Nujno.

Vrnem, samo za igro rabim.

kaj je to za ena špraha x:o)x

Tista, ko ti toča razf...... sreho.

Ogrizek ima pa zelo znano fotko.

Majstica mislim da jo je imela.

Smola za ogrinjalo.

Še so dobri ljudej na tem svet :2src: :2src: :2src:

Rabm. Nujno.

Tista, ko ti toča razf...... sreho.

jaz lahko jutri preverim... če ne boš dobila me spomni na os (glede na zbrko lahko nehote pozabim)

no ja, te vsaj pozimi ne zebe x:Dx x:o)x x:Dx

Zimska oprema se temu reče x:)x

kaj je to za ena špraha x:o)x

Haloška. x:px

Včasih se da zment. -)

Zmeraj pa ne [na lokalni sceni].

Ziher je videla mojo faco, pa je vključila še domišljijo(kaj bi bilo če...) pa ziher ni hotla tvegat kakšnega žolčnega napada x;)x

Rabm. Nujno.

Žal - nimam.

Upam, da boš dobila od koga. Pa lepo nauči vlogo in fino se zabavaj zraven :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ahoj,

prejsnji teden imela ekstremni sport, nabavljala namrec zimsko opremo. Nasla full vsega, puloverjev, jakno, rokavic, skornje x:px , letos ne mislim spet zmrzovat tule. Problem je namrec, da prostorov ne ogrevajo.

Vceraj sla spet piramide pogledat v Teotihuacan tule, cisto blizu Mexico Cityja. Imajo pa zanimivo politiko glede vstopnin, za prfokse in Mehicane je brezplacno x:px . Nasploh je tule boniteta, ce si prfoks, tudi v vecini muzejev placas polovicno ceno, ali pa sploh ne.

Zvecer prala, likala, sivala x:o)x , danes pa back in action.

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

jaz tud nimam ogrinjala :o|o: mamo en kup gledaliških pripomočkov, kostumov, ampak ogrinjala pa ni vmes... saj če ne dobiš - kupiš eno poceni črno blago in prišiješ gor rokave.. xnckrivx

joga bla fajn danes, prav pasalo...

faks pa.. jao, divja bo.. jutri mam od 8h zjutraj do pol 9h zvečer.. bomo videli kolk bo odpadlo vmes...

pa vstopnice za gledališče moram it vmes kupit...

pa ful mi je fajn, ko sva zdaj z bratcom oba študenta in lahk skup na kavice hodva :) sam ugotavljava, da rabva majčke z napisi - 'she's just my sister' in obratno x:o)x x:px itak pa... ugotavljam, da sem ene 5 let starejša od večine sošolcev in sošolk... x:Ix

aja, pa naročila sem par pirsingov iz Londona.. obupala nad slovensko izbiro.. mal cez 25€ bom dala za 5 različnih, ful lepih, s poštnino vred... srebro in medicinsko jeklo..

mami gre jutr v bolnico za en mesec.. sem ji mal družbo delala doma.. mah fajn, v bistvu, upam da se bo kam začel premikat tole...

grem kuhat nekaj, laaačna....

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...