ABCfree 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 ... ni panke. vemo kako je videti v sodobnem modernem svetu na izzive in zahteve "pripravljeno" telo. Kako? Jaz pa srečen.Omare/police sestavljene,sam mal je smešno,ker bodo napol prazne,dokler ne zberem materiala. Fuckin Avstrijci majo visok standard naprot naši državi.Vsi neke velke avte,vsi zrihtani....mah sej po en stran se mi mal gabjo,ampak tud taki morjo živet:) Se mi je pa skor prvič zgodilo da je prodajalka znala slovensko in se mi ni blo treba matrat v angleščini...Je rekla:''Hrvatska,Slovenia?''Ok wumn,I'm from Slovenia...V avto pa glih da je šlo notr.So ble 2metrske police in se je mogu moj bogi prjatelček peljat skor na armaturi,he he. 527km od doma pa nazaj.Ni problema. Zdej pa spat,rana ura zlata ura:) Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 ... ni panke. vemo kako je videti v sodobnem modernem svetu na izzive in zahteve "pripravljeno" telo. Kako? Vsi neke velke avte,vsi zrihtani....mah sej po en stran se mi mal gabjo,ampak tud taki morjo živet:) tko kot jaz, v trenerčini. čupavo. da se človek ne duši pod stezniki in pasovi....da se salo ne krotoviči v zapetih hlačah heh Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 zzzzzzzzzz.... sem fuuuuul zasssspana, gor je ena enoposteljna ready zame, samo en stroj še zlikam in računam sauno.... nicely done, ob petih pa zajtrk ( ) use te narezke, vsak dan na eno in isto mizo. pa ne me narobe razumet. res odsvetuujem zajtrke pri meni. Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 527km od doma pa nazaj.Ni problema. Zdej pa spat,rana ura zlata ura:) ne vem, kaj si mislite o vseh tistih bjondih iz rusije, ukrajine in to... pridejo takoooo daleč, nekam kjer jih izkoriščajo, samo za kos kruha in svoboden lajf... hočem rečt, to je vse po mojem pobrkan lajf, vrednote,... ta folk ni nikoli več čist... 100%... drugačen lajf staj.... če se poglobiš , tukaj ena sama mizerija in sežgane možganske celice pri teg ljudeh. pol imaš še tisto pobrkanost možganskih tokov, ko gre energija v določene sfere, da se nekatere skupine celic sploh ne uporabljajo dovolj... je čisto drugačen pristop do lajfa kot pri meni, ... razumegvanje projekcij v možganskih valovih je drugačno in s tem reakcije. kaj je prav, je vprašanje. Ga Palin npr- podpira vojno ( kar je bit njena, vse ostalo dajo moji možganski valovi v odpad, njeno bistvoj je v tem, da baba podpira vojno), mi je povsem vseeno, če fura z dojenčkom na oder, saj NI edina, ... ona še izkorišča to "kar nihče normalen ne bi storil"... in si misliš kako okusno se obnaša baba. včasih vtis ni popolnoma nič vreden, zato ---- nimam čisto nič proti, da grejo živet v hosto in gojijo bio zelenjavo in se ne menijo za ostali svet. ne vem pa zakaj je Ga "tista bjonda ki predstavlja lepšo stran parlamenta" tako promovirala sebe, da je tolkla po klavirju na "male roke"... veš tisto ždrrrrum ždruuum... NE VEM ČE JE VIDEZ SPLOH BITEN V TEM LAJFU, OBNAŠANJE, VTIS, ... v overall smislu gre za kvaliteto, ki vodi do obstoja nečesa- osebe, filozofije, .... v overall smislu, se lahko cel klass spravi name in me opravlja, a če smo pred skrito kamero na TV in nas gleda cel svet, bi cel klass odpadu pri boju za "dobro". recimo... en način razumevanja bistva. Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 včeraj sem bila na magičnih kretnjah. uaaaaaaaaaaaau. sem vedela jaz, čim sem en čas brala Castanedo, da so šamanske vode tisto ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Kaj se pa meni dogaja, to pa več ne morn verjet! Že več kot tri leta delam prek študenta v sluzbi, ki je sicer v javnem sektorju, ampak to zaj ni nekega bistvenega pomena ali pa tud... Sicer sem s službenimi odnosi zadovoljna, rada delam, ampak od tega človek pač ne more preživet in si plačat nekih mesečnih rednih stroškov. In že več kot tri leta kličem kar se tiče službe, za vsaki ljubi drek iz svojega mobilca valda na svoje stroške in morem bit še povrh vsega vedno dosegljiva! Poleg tega sem plačana vedno manj, nakar so mi še omejili število ur na mesec! In kaj se zgodi danes? Sej vem, da podarjenemu konju se naj ne bi gledalo v zobe, ampak sori, mimo tega pa ne morem! Mi dajo telefon - kao službeni v novi škatlici (kar se mi zdi itak še najbolj bolano pri vsej stvari) z neko mini kvoto, ki jo lahko porabim... valda sem bla vesela, končno nekaj novega, da so opazli, da ga res rabim itd. in sploh nisem odprla takoj škatlice... in kaj not zagledam malo pozneje??? Neki predpotopni telefon, celi znucan, umazan in povrh vsega brez polnilca, mislim KAM PRI MILEM BOGU GA NAJ VTAKNEM?? In zato naj zaj bom hvaležna?? Mislim, sem drugač skromna, ampak to se mi pa zdi res grdo in ponižujoče, da kaj takega še nisn vidla no. To dobim za zahvalo za tri leta dela ob rednem študiju in kroničnem pomanjkanju prostega časa in "nonstopne" dosegljivosti tudi ob vikendih, če je "nuja". In da nisn vredna nekega 50 eur vrednega novega telefona, sej druga ne rabim ko za klicanje pa sms, to se mi pa zdi za kozlat no. Za princip se gre!!! In zato sem jezna in kar malo razočarana. Po drugi strani pa mi gre na smeh, ker takega telefona nisn vidla odkar so tiste Reglje in Čuki bli. :xx!: Tak sem razburjena, da se sploh zbrat ne morem, najrajši bi šla domov, pa naj majo toto kanto 10 let staro. Kuj nerodno mi je... Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 a to je torej to...s tvojeega avatarja, mislim...zenstvenost kot izgovor za trasvestitski trenutek (sori, ampak je videt, kot da si v kiklci) sori, ampak nisem mogel, da ne bi...samo, nasilje v druzini in njegoce posledice (take in podobne, kot zgoraj napisano), se vedno skoraj izkljucno izhajajo z ocetove strani :xx!:ja, ampak te očete so vzgajale njihove mame ... nasilne so tudi ženske. le da moški pač bolj fizično, odprto, impulzivno, ženske pa največkrat zvito, prikrito, z raznimi verbalnimi zankami (obtožbe, vzbujanje krivde - sori, to je po moje večje pizdunarstvo, ko to delaš za dosego nekega določenega cilja ZAVESTNO, čeprav vzorec obnašanja ti je pa podzavesten ... skratka, tole je bolj gnilo kot primitiven surov kmečki udarec. my opinion. no, ne da so moški pretepači zlati, ampak se mi zdi, da le niso taki preračunljivci kot ženske kače :xx!: ). potem imaš pa še seveda ženske, ki tepejo svoje može in sinove. AMPAK: nasilje ni stvar, ki so jo "skuhali" in zakrivili moški (alkoholiki, če tako hočeš) niti pokvarjene gospodovalne ženščine, to smo si sami pričarali zaradi pogoltnosti in objestnosti take in drugačne, če mene vprašaš. realnost se vedno ustvarja iz naše zavesti. in če je v zavesti večine "hočem/moram imeti", bomo pač ustvarili potrošniško družbo ipd. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Rabim kavo.....in cigaret.... Pa je šel ves trud po odvajanju Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 mogoče jutranji tek in sveže stisnjen sok iz pomaranč? te prebudi bolj kot kava. no, lahko meni govoriti, marsikdo si ne more privoščiti skoka iz postelje direkt na gozdno stezo. ampak sem opazila, da več ne pijem kave, odkar vsak dan pijem sveže stisnjen pomarančni sok. jutranji tek sicer zaradi predavanj močno pogrešam, a vsaj enkrat tedensko si ga privoščim in to je dobra naložba za ves dan, endorfinska, celo morfinska, če hočeš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Nasilje je hudič. Še večji hudič pa so vzorci, ki tam nastanejo.(živi primer - idiot svak, na dobri poti, da to rata pa še neček -to vse skup je še milo rečeno). ampak...jaz imam pa probleme. In to kakšne.Trgatev.Zaradi služb ne pridemo več skup -sploh ne..in tako včeraj se foter in mati ponudila, da bosta obrala za eno prešo - jaz v službi, dedc v službi..nič skuhano...si južino prineseta zraven, umijeta prešo..in obereta pol vinograda.(trgatev slaba -bolezen in PTIČI že tudi na delu).Danes pa berem SAMA Čakam, da se posuši rosa in da mogoče še kdo pride na pomoč(sestra recimo...)če ne pa res sama... na sliki je pa Mariah Carey, btw, če ti ni všeč gledaj stran Jaz pa miljavžnt procentna, da Spearsina rit tole Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 mogoče jutranji tek in sveže stisnjen sok iz pomaranč? te prebudi bolj kot kava. no, lahko meni govoriti, marsikdo si ne more privoščiti skoka iz postelje direkt na gozdno stezo. ampak sem opazila, da več ne pijem kave, odkar vsak dan pijem sveže stisnjen pomarančni sok. jutranji tek sicer zaradi predavanj močno pogrešam, a vsaj enkrat tedensko si ga privoščim in to je dobra naložba za ves dan, endorfinska, celo morfinska, če hočeš. Nisem mezohist,ampak hedonist Mislim resno. Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 jao, daj si ga na nočno omarico postavi gelibtera x:Dx O, pa Mana se je oglasila helou, bejba enga cmokca Rudiju oči sem si neki prehladila očitno, mam tko občutljive kot takrat, en mesec po operaciji bo boljš... sem se zbudila ob 9h, ker bla prepričana, da mam faks ob pol 11h, pa pol ugotovila, da mam v bistvu šele ob 12, tko da.. lahk mal zabušavam zdaj pol pa shoping, na lov za čevlji WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 NatlyBi z veseljem prišla, samo malo pozno si napovedala, oz povedala da si sama.Jaz pa toliko časa in "potrebna" enega konkretnega čveka, malo smejanja..... bi mi sedlo kot hudič. Kar se nasilja tiče, ga je res vedno več.Živčne vojne (če samo za primer vzamem en star mobilni telefon ki si ga kao "vreden" po nekaj letih), vedno nižji dohodek in višji standard, psihični pritiski (če ne boš ti, bo kdo drug namesto tebe in adijo), nadvlada nekoga ki misli da je močnejši od tebe (mož, žena, sosed...)Premalo je posvečanja orokom, partnerjem, staršem, ......Če nisi povsod zraven - te ne cenijo.Če nisi na vsakem ponujenem krožku - luzer. Če nimaš klavne besede -- copata....... Več pogovarjanja, zaupanja.....Pa to se vse že ve in zoped mlatim prazno slamo. Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 tko kot jaz, v trenerčini. čupavo. da se človek ne duši pod stezniki in pasovi....da se salo ne krotoviči v zapetih hlačah heh A tko bolj bosanđero-Nero:)Pa ja...zakaj pa ne,saj je Free world:)Steznike še kdo nosi?:) Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Kar se nasilja tiče, ga je res vedno več.Živčne vojne (če samo za primer vzamem en star mobilni telefon ki si ga kao "vreden" po nekaj letih), vedno nižji dohodek in višji standard, psihični pritiski (če ne boš ti, bo kdo drug namesto tebe in adijo), nadvlada nekoga ki misli da je močnejši od tebe (mož, žena, sosed...)Premalo je posvečanja orokom, partnerjem, staršem, ......Če nisi povsod zraven - te ne cenijo.Če nisi na vsakem ponujenem krožku - luzer. Če nimaš klavne besede -- copata....... Več pogovarjanja, zaupanja.....Pa to se vse že ve in zoped mlatim prazno slamo. Sej, točno to. Ni to mlatenje prazne slame. In ne gre se za neki butasti stari telefon, ampak za to, kaj ti folk s tem pokaže. Še zdaleč nisem obkrožena s samimi "novimi" stvarmi, ampak to je nekaj čist drugega, za način se gre... in en folk je pokvarjen v dno duše, sploh ne vem kak naj rečem temu. Bolj pošten, bolj razočaran. Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 1.5 dneva nazaj staknil "gripo" [alkohol, ponočevanje, vse bilo zakajeno pri meni; praznovanje r.d. kameradoveboljše polovice]. Danes že vse ok. Pri vegetarijancih dolgoletnih [brez mleka, mlečnih produktov] je tak način prebolevanja viroz kar pogosten [bolj blago, hitreje se zazdrav vse skupaj].Flamenco pa itak rules. -) [glasba, katera navdihuje & "zdravi" -)].Sosede mam še kar tolerantne. Ne delajo nobenih težav, ko se kdaj pa kdaj zabava do jutranjih ur. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Torej si ti - Tantra, presnojedec nekakšne vrste.Ne narobe presno, saj ješ kuhano. Kako se vam že reče? Kakorkoli, pohvalno. Sem imela sodelavko, ki pa ni zraven uživala nič alkohola, celo na svoji poroki je imela samo domač mošt.Da ne govorim kaj ga je "sračkala" v službi. So bili sledovi enih e-jev v prašku za sladoled in ga tudi poskusila ni.Ne pije Fruktalovega gostega soka, so sledovi svinjske masti notri in je že bljak. Moti me samo to, da tudi otroka navaja na to in v vrtcu ne sme božec nič papat kot drugi,na rojstne dneve ne sme, ker so same pregrehe....... Ne bom rekla da je zaseka in maslo (neprekuhano), pa recimo en fajn sočn zrezek zdravo in pohvalno,je pa dobro.Trenutno še, čeprav vedno manj. Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 A tko bolj bosanđero-Nero:)Pa ja...zakaj pa ne,saj je Free world:)Steznike še kdo nosi?:) itak da nosijo, tudi tiste gate, ki oblikujejo trebuh in rit... :D ... nič ni resnično, zadnjič sem imela ful priskut filing, da se je nekaj zgodilo, ... pa se sploh ni! ni me nikjer... to je vse en levi filing, še vedno smo free in nas nihče ne nadzira in uravnava naše misli, samo zafrkavajo nas. ne vemo, kaj se v resnici dogaja pri drugih! je prišla gostja in gost, ona je sigurno model, ker je ful vitka. Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Hvala Mitra smo rešili torej trgatev. Oz. obiranje bi temu raje rekli. Pomagala sestra pol(pomeni, da ji bom pri obiranju njenem pomagala jaz). Za 3/4 manj mošta kot lani - ni panike sicer, pač ne bomo radodarno talali torej vina naokrog.Pekli kostanj zvečer, danes grem na neko praznovanje, pa sploh ne vem kje to je. Glede na svoj sloves(vedno mi se uspe izgubiti) bom ziher spoznala še četrt prlekije poleg, preden pridem do tja. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Izlet v Trst se je izplačal, našla trgovino zame ( FIORELLA RUBINO ), in nakupla vse potrebno. Včeraj pa nabavila čevlje v trgovini ARA (ful so udobni in lušni). Tko da zdej imam vse kar rabim. V četrtek pa http://shrani.si/f/1a/C2/3ZnE6Yva/letalo-01.gif http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 O, Ale, kako fajn, da si tole zrihtala. Uživaj! Nat, žalostno branje takole sama. Pri nas pa letos rekorden pridelek smo se norca delali, da vino bo, samo malo večji račun bo za vodo. Kuham in prenašam težke piskre sem in tja, danes imamo oktoberfest no ja, en izgovor za zabavo je treba najt. Nabavili sode piva, klobasice, preste, kuham zelje... Pa en 30 litrski pisker jote sem skuhala, ful mi je ratala. Fajn, da je lepo vreme. Moški del familije brez glasu, so včeraj pomagali na fusbalu zmagat.. Grem še česen na olivca dat, da zabelim joto do konca. Danes mi je fajn ta zabava, pride dosti frendov, je fajn včasih takole... ------------ Aja, mi pa mamo vrata..tralala, tralala... ko sem rekla mizarju, da če ni vrat do konc vikenda, bomo odpovedali naročilo, pa je prišel v petek ob pol desetih zvečer. Zdaj pa naslednji projekt...menjava oken. Dva eseca že pridobivam ponudbe, prebiram forume, kakšna okna izbrati. Vsak hvali svoja, da na koncu res več ne veš Včeraj pa sem videla, da so prišli par oken zamenjat k sosedu, pa sem šla tja in vprašala majstre, ki jim je vseeno, ker nič ne prodajajo. In zvedela, hja, da bo treba nabaviti seveda dražjo varianto...če nočem čez deset let spet oken menjavat.No, take mamo, zdaj pa na veseli del... Lep dan, uživajte to sonce. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 AstraOdlišno za žurko, vino, vrata :palec: Kar se oken tiče, iz lastnih izkušen - AJM (plastična) -Lesena so najboljša iz tovarne Žiri. Imaš 10 let garancije, so iz masivnega lesa...... - Satler (plastika) so vredu, niso draga, z monterji nismo prišli skupaj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 O, Ale, kako fajn, da si tole zrihtala. Uživaj! Hvala. ***Pa še nekaj za prijetnejše razpoloženje:Nature in redNature in orangeNature in yellowNature in roseNature in blueNature in violetNature in white http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 ooooo ale'....čestitam....super da si najdla..... vsi zaposleni z jesenskimi in gradbenimi opravili.....nekam pridni ste.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 Mam čist zdelane in žuljave roke.Razcepil 3 kubike drv...ojej,ojej...roke mam ko Frankenstein.Nimam lepih rok,ne furam Marcedeza in ne nosim Dolce Gabbana,ojej ojej:)Mi grejo na k**** ti šmekerji k se neki šopirjo,ma da jim daš žakel cementa al pa sekiro v roke se pa vserjejo! Be a man,not pussy...Don't try to walk in my shoez!! Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts