Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

super, nataly, da si se je usmilila. veš, kolk to pomeni? neprecenljivo. tud če sami tega ne vemo in ne zmoremo začutit. srce je cigan ;).

tudi mene je comp doma čudežno spustil na internet, naj bi celo po opisu strokovnjakom crknil hard disk in bi naj novega kupila za 40 eur, pa ni nekak bilo tega denarja ekstra in še celo položnico za kabelsko sem pustila za naslednji mesec.. no, takle mam zdaj.. tukaj sem.. pričakujem pa da morda ne bo dolgo.. It's a everyday thing I guess..

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:sori: sem imela glavobolni dan (ko te boli buča)

v tem neredu, sem imela spet nesporazume na jobu 2, se zgodi, vse sami testerji in zoprnice.

resno. tudi kakšen svetel moment mi pride na pot ni probl.

sem bla dvakrat pri vetkotu. enkrat sem šla ronu ven da bi pobrali šive jim... in in potem peljala eno ranjeno mačko, ki je ležala ob "cesti" eni v hrib vaški... trikrat sem šla mimo in jo končno pohapsala. mislim, da je iz ene hiše tam zraven, jih imajo ful, pa nobenga ne jumbe za njih. kdo sm jas ki sem furala mčke čez pol slo in jih na koncu zgubila doma. ;lol; :lol: zdaj je odvisno kako se bojo odločli in če bojo uni sosedi poklicali na vetkota :vragec:

aja, nič pol sem šla spat...

btw- 70 eur za uro NPL-ja- tečaj za plačat ??? wow, to je za socialno, btw moram tudi to uredit, jutri pa pojem, če imam še kaj keša res, ni problem, tudi če me bo kdo slišal.

jaz ne mislim vsak dan bolovat, EJ

srečna sem... kljub kažinu okrog sebe sem srečna... ne vem en občutek v meni ;)

nataly, fajn... otroštvo in mladost si zapomnimo po trenutkih... v bistvu si lajf zapomnimo po trenutkih... moja mala dobila ponudbo da postane trener za najmlajše - ful se veseli... upam, da bo mnenje za koleno vzpodbudno da bo lahko tudi sama trenirala še naprej ... srednjo šolo pričela s peticami in trojkami... osrečuje me...

saj ni samo ponedeljek. je november. ja no prav maš, ponedeljek. pa jaz bi bila srečna na tvojem mestu. mislim, glede na to da si ful kul drgač; so to le izzivi.. in senčika, ki jo vsak mora met, da ne splini kr tako iz tega sveta. you got a soul.. ne vem kako naj drugače rečem.. grozno zveni tole.. kot da je do zdaj nisi mela, al kaj xrolleyesx .. nč no. jaz tud ne vem kdo sem prav večkrat.. :inocent: :(
~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

x:Dx ma mal si me pa spravila v dobro voljo s tole mojo neobstoječo dušo. x:px

ni toliko problem v ponedeljku, ker je problem tudi torek, sreda, četrtek in večinoma tudi petek.

sem tam kjer nočem bit. in sem tam kjer nisem dobra. ne vem ali je to zato, ker se pustim narediti slabo ali pa to privre ven zato, ker pač je tam nekje v tisti na novo pridobljeni duši.

lahko, da je to točno ta splin, nekaj kar je enkrat treba dat ven. ali pa samo brca. ne vem.

ampak vsenajboljše ti pa vseeno lahko rečem. x:px

Jutrcek x:px ,

cel kup novih zadev. Se vedno delam tisti tecaj, zdajle je se posebej nabito z vsemi zadevami, ampak dobra novica je ta, da se bo zadeva kmalu zakjucila, cez 1 mesec oddamo zadnjo zadevo :palec: . Bomo naredili zurko en petek za tem x8Dx .

Po nakljucju, ko me je sodelavka hotela porinit v drek, sem se resila koordiniranja prfoksov, kar je zelo nehvalezno in zoprno. Vedno je min 1 nezadovoljno bitje, prfoks, studenti, koordninator ali sef, stevilka lahko naraste do 5 nezadovoljnih ljudi, vkljucno z menoj x:Dx . Skratka tega ne delam vec spljoh.

Konzulat se je potrdil, zdaj pa eksn, moram aktivirat domisljija in razmislit, kako lahko promoviram Slovenijo tule, nekaj idej ze imam.

Razmisljava, kam bi sla za novo leto tule, da bo toplo x:px , Bozic v Queretaro, novo leto pa se razmisliva.

Precej velika verjetnost je tudi, da se pofockam drugo leto v Sloveniji, enkrat poleti.

Nataly tole Rebelde story nisem cist stekala, a bo koncert kje blizu? Tule so imeli 25.10. kao poslovilni koncert.

Pozdravcke vsem x:Xx

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Konzulat se je potrdil, zdaj pa eksn, moram aktivirat domisljija in razmislit, kako lahko promoviram Slovenijo tule, nekaj idej ze imam.

:palec: :palec: Super napreduješ!!!

Precej velika verjetnost je tudi, da se pofockam drugo leto v Sloveniji, enkrat poleti.

Res? Kar začni pisat seznam obiskov in srečanj. x:Dx x:Dx Pa mene ne pozabi dat na listo. xDDx

Lep pozdravček v Mexico! x:Xx x:Xx x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Nataly tole Rebelde story nisem cist stekala, a bo koncert kje blizu? Tule so imeli 25.10. kao poslovilni koncert.

Super...pot v Hazole je še vedno ista(celo boljša x:px nam popravljajo cesto)

Ima Rebelde tudi pri nas poslovilni koncert(pa niso rekli, ali za to leto, ali na sploh x;)x ), zato pač, ker smo tak fajn očitno. 16.12. bo x:)x

Pozabila pač skoraj povedat x;)x , da sem čisto zadovoljna prišla danes od ginekologa. Nič tumorju podobnega ni nikjer več. Nad zadovoljna sama s sabo in z vsem kar sodi zraven. Aja pa Mirelo časti zavarovalnica po novem, ni več samoplačniška. Samo čakamo še prave dneve x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

V Bizeljsko sem šel po vino (modra frankinja), nisem pa vedel, da je na unih koncih kupovanje vina obred. Veselo sem kasiral en manjši tovornjak na edino cesto, tako, da nisem mogel oditi, in potem sem videl hudiča (beri - požrl čuda vina). Prilično sm nabasan. Pol sm pa še na poti dam razmišljal, kaj se je dogajalo od poletja naprej in nisem z "rebalansom" nič kaj zadovoljen; celo malce žalosten.

Sovražim pijanosti, v toku katerih delam "inventure", ki me zjebejo.

Nočko :o|o:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

p.s kako pa to rata sploh? da te začne(jo) bolet? :inocent:

aja, hehe. zdaj me je pa glih na modro frankinjo zaneslo. samo ta bolj na jetrca upliva. :inocent:

nos, ne se sekirat, po mojem je samo en čuden čas, neprimeren za inventuro. čeprav jaz sem pa miceno boljše danes, če odmislim tole ledvico usajalko.

V Bizeljsko sem šel po vino (modra frankinja), nisem pa vedel, da je na unih koncih kupovanje vina obred. Veselo sem kasiral en manjši tovornjak na edino cesto, tako, da nisem mogel oditi, in potem sem videl hudiča (beri - požrl čuda vina). Prilično sm nabasan. Pol sm pa še na poti dam razmišljal, kaj se je dogajalo od poletja naprej in nisem z "rebalansom" nič kaj zadovoljen; celo malce žalosten.

Sovražim pijanosti, v toku katerih delam "inventure", ki me zjebejo.

Nočko :o|o:

x^x no mene zjebu rumeni muškat, pa slovenske gorice pa njihove kleti

Ja, js tudi pogrešam Marso, njene ognjene oči, pa pivo in čik v rokah, če se le fotkamo...

:sori: jst tui, pa njene napovedi....

pa ful jo pogrešam, pa še bolj pogrešam k se noben ne zbuni pa helikopterja ne pošlje na pomoč tu neka smrdi...zihr rab hitno pomoč, če Marsa utihne je to to , skoraj ko prerokba :eek:

:P danes se kar zabavam, je lep sonček, sem bil telesno aktiven celo jutro, (tek, joga, potem pa še različne telovadne vaje), zdaj pa počasi kosilo, iz nekega čudnega razloga je moj bioritem porušen, zjutraj sploh nič ne jem,.. beri: nisem lačen. Zdele pa malo pišem po forumu in nažigam na kitaro Johnny be Goode... Skoraj nič na svetu me ne zašvica tolk kt igranje tegale na kitaro. Tko da novemu plodovitemu dnevu na proti!

:inocent: pje toto se čita, ko slab reklamni pamflet....nisi prepričljiv

drgač pa fajn te videt spet po dolgem cajti x:Xx

:vragec:

ti si se pa postarala x:Dx x:Dx x:o)x če ti grejo tamali na živce, pol je to jasn znak za staranje.

BTW - osebno mi grejo blazno na živce tuleči in povsodvtikujočisvojnos mulci, da o "gledanju" z rokami ne govorim xrolleyesx

čistvažna.press x8Dx

x:Dx oporekam, srečujem vedno več mladih, ki jim gre dojenčad na živce inu jetra

in to hipotezo spodbijam, da bi to dokazovalo staranje x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Projekt karte - uspel. Sosed moral ponje, ker ata, mama,soseda v službi...in ta mlajša prejle vzhičena in čisto paf. Sem kar morala jo spomnit, da pa zdaj lepši pogled v redovalnico pričakujem...in nič pregovarjanja okoli domačega branja(vse za nekaj dobro res)...

Sicer pa je nekaj v zraku. Vsi se samo kregarimo. Jaz z dedcem - on z mano, frendica z možem, soseda s svojim tudi, sestra pa je itak svetovna prvakinja v tem. Nobelovo nagrado za potrpežljivost bi morala že zdavnaj dobiti.

Kje pa je Marsa? res...polno živi in nima čas x:)x x;)x

x^x tu tui....v bistvu sem vesela da sem še živa, na trenutke pride kreg v tiste dimenzije, k bi človk kr streljat začel, pa bombe metat...sam se resno sprašujem, da mogoče niti ni z drugimi tok narobe, kakor z menoj , kamor koli pridem sem kot strelovod.....

pa še zmeraj ne vem, sem mizantrop al nisem x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

O Hazole prihajajo na RBD xsingx si lohk mislm, kolk pik si dobila v trenutku pri hčeri xupx . Sem dobila klic od prijateljičine hčere s koroškega konca, katera tribuna je boljša v dvorani Tivoli Z al V, no sam da povem, da ima tamala 9 let x:Dx . Kakšno globalno razmišljanje in strateško pozicioniranje, sem bila kar osupla xppx .

drgač pa dež pada, pje kr neki, pa fizioterapija dons spet inu ostale radosti gospodinjsko-študentskega življenja x:Dx

lep moker dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hello!

Upam, da je vse v redu z vsemi!

Z mano je x:o)x x:px

Uživajte!

hello

ti se hecaš, z nami še nikoli ni blo v redu x:o)x

uživam ko riba na suhem :vragec:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x8Dx kuj bolj, sam da se malo zderem :o|o:

bloga ne znam ne nastavt ne odpret ne nč :xx!:

že cel večer okrog mene leta vinska mušica. :vragec: že nekajkrat sem lopnila po njej, pa je kar pretkana in se zmeraj izmuzne. potem sem ji šla nastavit vino, da bi se bolj domače počutila in se tam malo zadržala, pa se ne odmakne od mene. :vragec:

že cel večer okrog mene leta vinska mušica. :vragec: že nekajkrat sem lopnila po njej, pa je kar pretkana in se zmeraj izmuzne. potem sem ji šla nastavit vino, da bi se bolj domače počutila in se tam malo zadržala, pa se ne odmakne od mene. :vragec:

to j zato, da nauš rekla, da te noben je jebe x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Danes pa res dogaja ej.. ne vem a bi se smejala al kaj, ker samo jst to vidm.. ne vem kaj dogaja danes (luna v vodnarju :inocent:), ampak folk je tak, kot da bi z lune pršu. A imam samo jaz tak občutek? :eek:

A zato so se dlai kompromisi sklepat :palec: x?x

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Ja - Hazole se bodo premaknile v svet... ali pa tudi ne, ker neko vožnjo z vlakom planiramo.

Pri nas se je že vedelo, da je vzhodna tribuna boljša, ampak samo za zahodno dobili še karte...ampak ni panike na koncu. Glavo, da bo tam. In ima vso pravico jokat in kričat, total pa skratena pravica do prerivanja in dotikanja rebeldčanov in fehtanja avtogramov. Predvsem gužvanja nema. (tak smo rekli..upam, da bo se to spomnila, ko bo tam)

Mušic imamo - strašno veliko. Kupit šla včeraj 5 pipsov, da poškropila, skoraj tri ure sesala mušice - obadva - vsak na svojem koncu...vse zato, ker danes pride polakirat zadnjo plast parketa in bogami ne bi bilo pametno, da imamo mušje odtise gor.

Smrdi ko kuga.

Zdrogirana sem ziher od laka(nimamo na vodni osnovi, ker ne zdrži toliko kot ta smrdljivi)...

Znorela včeraj tudi eno rundo, ko prišla na banko - zdajšnjo poslovalnico mi bodo porušili in sem pač prestopila na drugo - ki mimogrede bljižje domu in vse, ampak mi babnica tam zakomplicira nekaj..eh...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...