Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

sonček je :2src: :onfire: kako se pa človek takoj boljš počut :palec:

mačka je preživela. sploh ni bla fora v opeklini.. mela čist uničene zobe, tko da so ji dal narkozo in porihtal vse...

gledala zdajle mal borzne tečaje pa... rajš ne bom sploh več gledala.. ven itak nima smisla jemat zdaj.. mah ja..

grem mal delat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

x:)x :vio: mam premal keša na računu trenutno..

**

drugač pa, yes, mi bo uspel aluminijaste kovčke za motor dobit ful ugodno :palec: bom jih po koščkih kupila in bo I. mal šraufal skup.. drugač so okol 500€ original :o|o: za ta denar jaz že na pol poti v Ameriko pridem :o|o:

loesje

Spet nazaj -

Hey...polna luna do konca :inocent: .... danes popenila, ker moja dva mladicka poznata samo pravice, dolznosti pa :xx!: ... nastavila sem jima ure in ima, da brez opozoril sibata vsak ob svoji uri ucit, spat itd.Isto kot Nat bila vceraj na govorilni, pa sva poslusala, kako jezika ta srednji do konca in naprej.najprej bila jezna, pol pa sem premisljevala, kako bo, ko bo vecji.To , kar je zdaj negativna kvaliteta ( jezikanje ) bo , ko bo odrasel, se kako iskano... ce ga ne bodo prej zblokirali... jeb* nas solski sistem....jeb* vse skupaj :vragec:

pa malcek ponoci siten od lune :sori: ... pol pa se jaz malo sitna od lune :vragec: , pa je bil moj monolog tu :xx!: .....

zdaj se je ze razkadilo x:Ix ... upam danes na noc brezpomoci lune x:o)x ....

grem vas se malo prebrat, pol pa :sleeping:

Mojca

Dober večer,

sem že malo pozabila, kako to gre, pa malo mi je nerodno... w:Iw tolko časa je minilo, odkar sem visela na tem forumu, praktično mi je pomenil lep kos življenja. :rolleyes:

V glav nem, malo sem preletela, medtem ko zbiram vprašanja za strokovca, če je kdo gor od "tastarih", no

živjo x:)x

(da vidimo, kaj kako se to vidi napisano...)

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Prisel iz prireditve soncna osebnost leta.

Fajn. Res pohvalno, da obstajajo pri nas ljudje in skupine, ki ustvarjajo za dobro ljudi! Ki ne obupajo kljub drugace misleci vecini okolice.

Hrana pa je bila nad dobra.

V ljubljani se v mesecu marcu pripravlja otvoritev vegi restavracije Govinda, ki jo bo vodila skupnost za zavest krisne.

in oni so ze velikokrat presenetili z odlicno hrano! :palec:

Dober juter vsem x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

:2src: Naaatrix!! Hola quapo, que tal? Hace mucho tiempo que no te vemos por aqui... Si še v tujini?

Cipcipilonika je pa bila včasih... kdo? :inocent:

Ja, Tipka, to imaš pa prav... sploh je napaka profesorjev, da vsak ugovor in tako razumejo kot jezikanje.. pa se mi zdi, da je ful razlika med jezikanjem, ko mularija zafrkava in se norca dela in ne pusti človeku opravljat svojega dela.. in jezikanjem, ko mularija hoče povedat, da jim kaj ni všeč pa da bi kaj drugače delali, kot si je učitelj zamislil...

Boby... bistrumni nesmisel x:o)x x:Dx

jutrček vsem :D mene tole sonce za 100% v boljšo voljo spravi, čeprav je malo hladneje. Včeraj sem se spravila na steper, ker morala skenslat jogo.. in me mal vse boli danes x:o)x spet x:o)x

loesje

Spet nazaj -

:inocent: Bok. Kak ste? Vreji?

Vidim Sanjalica se vratila u prolazu...enga u razdeljak x:Xx bemu te pogrešam, take fajne sočne si imela xcivx

**

Drgač mam pa prošnjo,a kdo ve kje se da v Murski Soboti pocen prespat?

Ali res obstaja sam opcija edinega hotela v mestu?

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

P.s.

Nataly kaj si ti po podznaku?

Isto kot ti.

če se ne motim seveda.

Sco

No - krasno vreme jaz pa ful z delodišem:)

Ni bilo elektrike zjutraj, pa sem se omesila testo za krofe. Zdaj rastejo.

Potem šla po regrat in ugotovila, da bi pa lahko že malo rezala v vinogradu. Porezala eno vrsto, spucala ostanke..oprala glavo zdaj in grem čistit regrat. Je treba izkoristit ta delodiš..ker vedno bolj poredko naokoli pride :2src:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

sem v dvomu, tamala je danes pri biologiji odklonila "rezanje" prašičjih oči, zaradi svojih prepričanj ter slabosti ob pogledu nanje... učiteljica jo je poslala ven iz razreda in ji dala neopravičeno...malo razumem, pa všeč mi je da stoji za svojimi načeli... bi morala biti tule strožja?

nikakor ne, ksenia.

saj jo ne more v nekaj prisiliti.

se spomnim, da jaz tega tudi nisem mogla, pa me ni nihče silil.

poleg tega pa, neopravičeno da ji je dala pa še ven poslala?

mislim, da tega ne bi smela narest!!!

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Moram šibat v varstvo.. sam še tole moram povedat..

sem sprobala motorčka :palec: peljala na drug konc LJ na servis... definitivno ga treba znižat, ker ni fajn filing na križiščih, ker sam s prsti dosežem, ampak se da peljat dost ok. pa ročko od sklopke treba bližje dat.. drugač pa fajn, ful okreten, fajn za vozit.. pa serviser me kar domov poslal, pogledal, se peljal en krog in rekel, da sem super kupila, da je vse novo gor in da nima kaj z njim počet :palec:

sam vadit bo treba... pa zaljubit se vanj..

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen.... x:Dx x:Dx x:Dx

spal skor 24 ur.... :O: :inocent: :vio:

pa she bi.... :inocent:

grem dons mal na metelkovo...neki cigani tam.... xrolleyesx

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na oba noska.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Dober juter vsem x;)x

x:Xx xsrcx a ni noc pri tebi ? x:Dx ?

:2src: Naaatrix!! Hola quapo, que tal? Hace mucho tiempo que no te vemos por aqui... Si še v tujini?

Cipcipilonika je pa bila včasih... kdo? :inocent:

Ne Aliana, v moji domovini je x:Dx x;)x .

Za Cipcipiloniko pa tudi jaz nimam pojma :inocent: .

Lia tudi tebe pogresam :2src: :palec: . No midva s Trudijem sva prespala pri Sinjorju, ni ravno svinjsko poceni, je normalna cena, so pa blazno prijazni in tudi storitve so dobre :palec: .

sem v dvomu, tamala je danes pri biologiji odklonila "rezanje" prašičjih oči, zaradi svojih prepričanj ter slabosti ob pogledu nanje... učiteljica jo je poslala ven iz razreda in ji dala neopravičeno...malo razumem, pa všeč mi je da stoji za svojimi načeli... bi morala biti tule strožja?

Ne. Meni se tudi ne zdi, da bi mroala dobiti neopraviceno. Vsi pac ne moremo biti kirurgi, pa delati s prizadetimi otroki in v domu ostarelih,.... Ce tega ne prenese, pac ne prenese. Je pa bila pri pouku in bi lahko ta cas kaj drugega v zvezi s tem predmetom pocela.

Vceraj smo imeli vetrovni vihar v DFu. Je veter izruval drevesa in so bila po cesti, pa se kje. Semaforji niso delali v vecih predelih in vecina stavb je bila brez elektrike, ampak v stavbi, kjer sem ucila, je bilo elektrike dovolj x:o)x .

Danes zjutraj se je Pilar prikazala na Anglescino, tako da sva spet ogromno naredili, sem jo pa vprasala, kdaj ima rojstni dan in sva padli v astrologijo x:o)x . me je presenetilo, da jo zanima, ker je tule dosti ljudi zaradi verskih razlogov ne sprejema.

Kok bo dons en lusten dan x:px .

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

khm :sick:

še ena ki rada kupuje meglo...

Nič kupila, je blo zastonj :-D

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ce bi koga poslali ven je uciteljico in tistega, k isi je izmislil ucno uro rezanja prasicjih oci!! :xx!: :xx!:

mislm staaaaaaaaaaaaaaa ....... 21 stoletje pa se se vedno reze prasicje uce... jao jao ...

bila na govorilnih, tamala ni dobila neupravičene, jutri se pogovori o tem z razredničarko in učiteljico...

:palec:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

hojla, da se prespat v dijaskem domu, cene sicer ne vem, je pa blo poceni( verjetno je se vedno )...

sploh pa bi rekla, da je hotel proti Lj recimo, poceni :inocent: :palec: ... se en hotel je tudi Dobray, ali stara Zvezda v samem centru mesta,tudi tam so imeli prenocisca... mas pa sigurno se kaksne privat xDDx ...

malo pobrskaj po internetu, pa bos sigurno kaj nasla x;)x

Mojca

hej.

Tuki v Livignu je - 11 in jasno. Že cel teden je smuka, da je prav kičasto.

Lia, tudi jaz sem že spala pri Šinjoru, je pa tam blizu Spara tudi ena privat zadeva za prespat.

V Bokračih je kmetija Tremel, pol pension je 26 eur.

Možnosti je neomejeno, kot je rekla Tipka, poglej na net.

Pozdravček vsem :2src:

hej.

Tuki v Livignu je - 11 in jasno. Že cel teden je smuka, da je prav kičasto.

Lia, tudi jaz sem že spala pri Šinjoru, je pa tam blizu Spara tudi ena privat zadeva za prespat.

V Bokračih je kmetija Tremel, pol pension je 26 eur.

Možnosti je neomejeno, kot je rekla Tipka, poglej na net.

Pozdravček vsem :2src:

halo macka, fous x:px ... uzivajta se malo za nas, ki smo sneg vidli nekaj casa nazaj :inocent: .... kakor zgleda, bo kmalu cemaz, zvoncki in trobentice ze rastejo, tak da je Zima sla , mogoce se se za kaksen vzorec prikaze x;)x ...

Mojca

halo macka, fous x:px ... uzivajta se malo za nas, ki smo sneg vidli nekaj casa nazaj :inocent: .... kakor zgleda, bo kmalu cemaz, zvoncki in trobentice ze rastejo, tak da je Zima sla , mogoce se se za kaksen vzorec prikaze x;)x ...

Mojca

Kaj pa ti misliš? Seveda da uživam tudi za vas.

Sem ravno danes govorila z mojim, da bo treba spet malo v Prekmurje in tja do vas :2src:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...