Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

se dobro, da se je ofter sparal, bi drugace bila ze malo nepregledno velika familija x:Dx

to se je dobro - bil poleg pri porodu - v Nemčiji se to dalo že pred ohoho leti in obljubil mami, da ne bo nobenega otroka več.

Ja - Marjan Kralj..kak sem te pozabla na to x:Ix

Dons sm mogu nekam j't, kamor sploh nisem hotel. Pa še plačat sem moral, da sem "lahko" bil tam (140 eur). Pa sm hmal spizdu v BTC in na tržnici videl, da prodajajo jurčke (18. 11. - ??????). Takrat mi je bog otac prišepnil, naj grem hit'r še sam v hosto; sm ga poslušu in tud sam najdu 4 jurje, tko, da se je dan mal zboljšu.

alalal (berte rikverc, če čte, al pa n'č) :o|o:

Pa kaj si hecn? zdaj še bom morala jaz it x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Pa kaj si hecn? zdaj še bom morala jaz it x:)x

Vprašanje, če nisi pozna. Dons s'm biu spet, pa jurčkov ni bilo več, bili pa so turki (jih nisem pobral - mam bistvu v skrinji žetolk "robe", da že lep cajt pobiram le še jurčke).

Zd'j grem pa po dolgem času pogledat, kwa se k'j v Velenju dogaja.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Oh kako je danes srečn dan....mi je ratal narest še en izpit x:Dx ...čaka me jih še ene par ja x:Dx

Jutr spet v LJ....danes se pa še mal it premigat....Zima je pred vrati,bundo 1.letos nosil. ŠE kakšne dolge gate rabm..... w:Iw

Darling,stand by me

Zmrzal tule :blink: , pa vedno potem sledi prav modro vprasanje, ce nisem vajena mraza xrolleyesx . Sem ja, samo ne notri, zunaj :o|o: . Tako da sem oborozena z zimsko opremo, ko pridem domov se pa ovijem v kovtercek in akcija. Ukinjeno jutranje umivanje las in tusiranje, je premraz, akcija se je preselila na cas kosila.

Sicer pa kar fajn tedencek za menoj x:px , dolg vikend, pa 4 delovni dnevi samo, od tega kar nekaj poucevanj skenslanih, glih fajn, da se zadnje vzdihljaje tega certifikata oddelam.

Obeta se fajn vikend, kulturno zmrzovalne narave x:Dx , ene plese greva gledat jutri, zvecer pa z Barbaro in njenim dragim na koncert.

Pozdravcek cez luzo vsem pa 777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ojla! x:)x

Evo, en hiter pofočk, menda je minilo že celo leto?! :eek:

Sem teta postala x^x pa sem morala malo preračunat, kako nečaku planeti ipd. stojijo... not bad xDDx

Vidim, da ste še vedno zelo aktivni, upam tudi, da ste ok

Mi smo, tamala je pravi mali vražiček, luštna pa tudi še pa še x^x

Res mi je žal, da ne morem nič kaj sodelovat na forumu :sori: , morda se pa še kaj obrne, pa bo več časa xrolleyesx

Lepo se imejte pa x:Xx vsem

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

O freia, res te dolgo ni bilo naokoli.

E -samo, da omenim - da sem dobila 2 palična mešalnika(kaj pa se žalila, da ga nimam...evo..zdaj dva) in če ne bi familijarni člani posredovali, bi skoraj dobila 3 x:Dx x:Dx

Aja -in prvič v lajfu spodila goste - dobesedno in čisto brez slabe vesti - svaka. Samo pokregal mi vse živo, mamo skoraj kap zadela od jeze, foter se razpočil, dedc pod nujno moral odpeljati ta velko in zeta v MB...jaz pa mu na koncu pokazala vrata. V opravičilo naj povem, da bil hudo nabasan -pribit totalno ali kako že gre tista stopnja...

in za ziher delam..pozabila pogledat, kdaj imam rd in nočno fasnla..pa nikoga nisem gnjavila naj me menja..kar bi bilo dobro, ker dedc neko skakanje z omare napovedal(a jaz v službo odšibnla..mislim...)

nič. novim zmagam bo treba nasproti :))

Sneg.Yes! x:)x Sem se ga razveselil kot kak majhen otročiček.Vsako leto znova.Nej ga pade en meter,da se gremo mal vržt v sneg in smučat,bordat....pol pa na toplo peč,čajček z rumom in kakšen film.

Yes! x;)x Very ''fuc***'' romantiš! x:Dx

Mam prekopano vse okol hiše,ni mi ratal zakopat nazaj,me je prehitel sneg w:Iw Pa spomlad.... x:Dx

p.s.Že brusim robnike :wOOt:

Darling,stand by me

Danes sem zvedela, da je moja najboljša prijateljica hudo zbolela. Tak sem žalostna, da bi se najrajši v zemljo vdrla. Samo želim si, da se pozdravi, ker ne vem kaj bi, če... sploh ne smem pomislit na to. Celi dan sem v badu, pa cmok v grlu ne gre nikamor. Tak preklemano sem žalostna, samo ne smem ji zdaj tega pokazat. :C:
Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

Snegec, snegec, snegec........... :onfire: :onfire: :onfire:

Kako je luštno.

Kidat res ne, je pa luštno. :inlove:

Me pograbi taka romantika, da je kr nevarnosr da se sneg stopi na vročini.

xsrcx :flower: xsrcx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Vceraj sem se srecala s slovenskimi ekonomisti na obisku tule, zvecer bila opazovana za moj certifikat, ni dolgcas spljoh x:Dx . Moj prfoksek me je povabil na kosilo s klepetom o mojem poucevanju vceraj :palec: , mi je vsec, ker je tak zahteven prfoksek, samo te vodi, usmerja in uci.

Zdajle pa sibam na sestanke s Slovenci spet, popoldan pa se ta zadnji esejcic pisat x:px .

Snega cisto nic ne pogresam, me niti malo ne gane, tule mislijo, da je blazno romanticna zadeva, bi jih rada videla celo zimo zjutraj okoli 4h vstajat in kidat, kako romanticna zadeva bi se jim zdela.

Drzim pesti za tvojo prijateljico, Luckica x:Xx xsrcx :palec: .

Pozdravcke vsem in 777 x:Xx :vragec: x;)x

Tole pa moram x!x Ena zelo prijazna deklica v turisticni agenciji v Sloveniji se je svinjsko potrudila in nasla karte za 1/3 ceneje kot so kjerkoli drugje :eek: xsrcx x:Xx , tako da uredimo detajle in prfirciva drugo leto v Slovenijo, vas mal pogledat xflirtx xsingx xsrcbumx :flower: :onfire:

Huh, danes se je simbolično končala 2 mesece dolga ločitev. Vse stvari spakirane in odpotovale skozi vrata... bljah :C: nisem ravno nek romantik, pa si ne delam utvar da bi bilo lahko kaj drugače, se mi pa le utrne solza, ko je vsega konec. Še posebej ko pogledam to prazno stanovanje,...

A z vsakim koncem prihaja nova priložnost, dnevna soba prosta pisalne mize in televizije, se lahko spremeni kaj hitro v telovadnico, morda celo plesišče za tango, prazne omare v spalnici lahko držijo veliko več oblek kot jih premorem, torej lahko mirno kupim kako novo cunjico, najpomembneje pa... sem spet samski, ni več polovica stvari v mojem stanovanju od moje bivše, ampak so vse stvari tu moje kot jih jaz izberem in kot si jih zastavim...

x:px kakšen objem bi mi pa le prav prišel priznam... ljubezensko življenje ni vedno najlažje, je pa vredno vsakega bolečega trenutka...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

... ljubezensko življenje ni vedno najlažje, je pa vredno vsakega bolečega trenutka...

:palec:

...nothing stays the same, but if you're willing to play the game

It's coming around again...

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

:vragec: ne vem zakaj me zagrabi agresija, ko te berem

bemu, da ne bom stopila iz povprečja z agresivnostjo x:o)x

včer me je ena opozorila, da je večina dedcev barvno slepih...al je za njih nekaj črno al pa samo belo

vmesnih barv tipi sploh ne zaznavajo x:o)x

danes grizem.press

x:px kakšen objem bi mi pa le prav prišel priznam... ljubezensko življenje ni vedno najlažje, je pa vredno vsakega bolečega trenutka...

:eek: kaj je to ljubezensko življenje x;)x objameš pa lahko tudi koga drugega

:eek: xsrcx x:Xx , tako da uredimo detajle in prfirciva drugo leto v Slovenijo, vas mal pogledat xflirtx xsingx xsrcbumx :flower: :onfire:

:inocent: domotožje je taka čudna reč, kr neki, folk slišiš, si pišeš, etc toda ko prideš v kraje kjer si bil , si kr srečn , tak da to pa zastopim čist :palec: fajn to

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Huh, danes se je simbolično končala 2 mesece dolga ločitev. Vse stvari spakirane in odpotovale skozi vrata... bljah :C: nisem ravno nek romantik, pa si ne delam utvar da bi bilo lahko kaj drugače, se mi pa le utrne solza, ko je vsega konec. Še posebej ko pogledam to prazno stanovanje,...

A z vsakim koncem prihaja nova priložnost, dnevna soba prosta pisalne mize in televizije, se lahko spremeni kaj hitro v telovadnico, morda celo plesišče za tango, prazne omare v spalnici lahko držijo veliko več oblek kot jih premorem, torej lahko mirno kupim kako novo cunjico, najpomembneje pa... sem spet samski, ni več polovica stvari v mojem stanovanju od moje bivše, ampak so vse stvari tu moje kot jih jaz izberem in kot si jih zastavim...

Glavo gor.

Gremo naprej.

Ni tako hodo, samo preboleti je treba.

Ne omenjaj bivše (ali bolje rečeno, povej kar je bilo, to pusti za seboj, boli ampak tako je), to ni izraz za bodočnost.

Bilo je, zgodilo se je, luštno je bilo...

Pojdi s pokončno glavo dalje.

Kar se je zgodilo, ne drži v sebi, preživi.....................

:vragec: ne vem zakaj me zagrabi agresija, ko te berem

bemu, da ne bom stopila iz povprečja z agresivnostjo x:o)x

včer me je ena opozorila, da je večina dedcev barvno slepih...al je za njih nekaj črno al pa samo belo

vmesnih barv tipi sploh ne zaznavajo x:o)x

danes grizem.press

Ti kar ugrizni, sam tistega, ki ti bolečino povzroča.

Te berem že nekaj dni in spremljam tvojo bolečino...

Ni vredno.

Trudila si se za celo državo, pa je spodletelo.

Trudi se za sebe, pusti manjvredneže.

Ti si carica, in tega se zavedaj. :2src: :2src: :2src:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

x^x eh, čist predobro mnenje maš o meni

sam ob nepravem času sem bila na nepravem mestu in rekla da

že parkrat v življenju

x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia - karkoli se ti pač dogaja -bo boljše ziher enkrat. :palec:

Nino - nič bat. Še prehitro boš zapolnil stanovanje(pa magari s fitnes napravo ja..)

Pri nas nič novega. Vse po starem. Vsi po starem (se mi zdi vsaj)

x:)x Nat ne bo , sam slabše

najhuje je pa to da skoz rilc svoj vtikam nekam , kjer me nič ne srbi

sam ne morš bit ravnodušn xrolleyesx če veš , da lahko kaj pomagaš,

mene so tak že večkrat z dreka ven potegnili, čisti neznanci, k me niso mogli gledat xcivx kak se matram.....

ajd petek je.....to je pa fajno x:px :2src:

ahja,, zmer so drugi krivi ne? kako to, draga izkušena in vsevedna škorpija? xcivx

tut to je (še vedno) povprečje x:o)x

ahja, Bobi, to pa nima veze s škorpijami

to je razvajenost x:o)x to pa poznaš ne, če si malo iskren x:Dx x:Dx :vragec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...