Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen.... x:Dx x:Dx x:Dx

upam, de ste se dobr mel ves dan v sluzhbah k sm jst smrchu.... x:Dx x:Dx x:Dx

spet je vikend kle.....pa delozhuranje....ajajaj.... x:px

zlomk....tralala

pa pocmokam oba una nosa... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jutrcek :fool: ,

dons je pa en prav lusten dan, sonce sije, temperaturce nad 20 x:px , zjutraj sem spackarila se zadnji esej, zdaj pa pocasi izklapljat do pocitnic, ki se zacnejo 20.12. :onfire: .

Pocasi se mi bodo zakljucevali tecaji, pa popoldneve ne bom vec prezivljala ob pisanju teh akademskih zadev :2src: :palec: .

V planu nakupovanje smrecice in okraskov, daril, abc itd in moram rect, da je kar hecen feeling se it tole obcasno v kratkih rokavih in obkrozen z zelenjem, ampak letos manj sokirana kot lani.

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Včeraj sem prvič, od ranega otroštva videl kaj to pomeni, če pada sneg. In kot kleni primorec, prestal tki. primorski zimski krst.

pa to ni prvič, da mi je cigareta rešila neko neugodno situacijo..

toda več o tem kdaj drugič.

Zanimivo.

Cigareta rešuje življenje.

Bi meni včeraj tudi prav prišlo.

Sedaj vsaj vem, če bi imela cigareto, bi padla na levo ali desno, ne pa na rit. xDDx xDDx xDDx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Delam, vročina, prehlad, ...na tabletah, lekadol, sinupret, drekakol, heleks, antikislin

:palec: sodelavka je vzela pivu na koncu joba, ... :palec: tako daleč pa še nisem. x8Dx si ne upam.

mam za pospravit avto, da bom mobilna... se me loteva ta jebena vročina, ker me je minilo ... zdaj spet... val vročine...sovražim! če ne nardim... AJEJ

drugače pa (lih tolko da diham in nimam nobene volje do ničesar) rahla depresija. bom mogla nekaj ukrenit, nekaj te globoko v tebi daje v realnost tako, da v njej ni nič več, kar bi te veselilo.

ne vem kako drugi furajo? živiš, ker moraš. :xx!: sej nisem na tem, da bi nehala živet. ker tudi to zahteva svojevsten drive. x;)x

x;)x poleg tega, me je en celo noč butal v nos kot z železno palico, medtem ko delam z tuberkulozno vročino. ker pač njim neki ne pašeee. pičkicica jebena.

foter spet v bolnici, :palec: se me ne tiče, ker je lajf minljiv. za mater mi je pa žau, ker ona to bolj čuti. brat je itak za "se s kom malo poment".

jup

popoln dan...

za mal čitat, muska, tv., ircat...

dons spet.

že kuj zjutrej.

bemu, to wodi u odwisnost x:px

se me loteva ta jebena vročina, ker me je minilo ... zdaj spet... val vročine...

nism sicer stručko, ampak kolkr mi je znan, je to u nekem obdobju ženskega žiuljenja čist normaln pojav, tko da... ni panike x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pester dan vceraj x:px , zrihtala full enih stvari, med dtrugim karte za novoletne pocitnice pa smrekco in okraske :2src: x:px , moja prva smrekca tlele, lani sem komaj prilezla v Mexico City in bila cist preplasena, kaj vse se mi lahko zgodi, tako da sem lepo spustila to zadveo, je blo pa zato letos bolj lusno x;)x .

Nabavla par kristalckov, tigrov uc senkala in ga zdaj pogresala, no zdaj imam ze novega.

Tudi zvecer je bilo toplo, da bi komot brez problema v parku sedela, pa sva sla domov, fuzbal x:Dx , po celem svetu isto, jaz sem si pa Preverjeno pogledala, pa slabe volje ratala, same slabe novice. Ne vem, ce je res tako tezko, a samo iscejo senzacije. To me pa res zalosti, kadar gledam dnevnik al pa kakrsnokoli oddajo, dobim feeling, da ni nic kaj lusno v Sloveniji :sori: :o|o: .

Pozdravcke vsem pa 777 x:Xx :vragec: x;)x

kadar gledam dnevnik al pa kakrsnokoli oddajo, dobim feeling, da ni nic kaj lusno v Sloveniji :sori: :o|o: .

ja kwa b zej rada powedala?

da kjer tebe ni, da je use narobe al kwa :vragec: x:Dx

Ne, nisem tok samozavestna x:Dx x;)x .

To, da ce nisi tam, so ti edine informacije take, oz. ce imas stike z ljudmi tam in je res zalostno, da lahko poslusas samo o odpuscanjih, pa kako tisti, ki niso odpusceni komaj skozi mesec lezejo, kompenzirajo s paketom z RK,.... Saj najbrz je bilo precej podobno takrat, ko sem bila tam, pa sem sama videla vsak dan, da ni samo to x;)x

Ne, nisem tok samozavestna x:Dx x;)x .

To, da ce nisi tam, so ti edine informacije take, oz. ce imas stike z ljudmi tam in je res zalostno, da lahko poslusas samo o odpuscanjih, pa kako tisti, ki niso odpusceni komaj skozi mesec lezejo, kompenzirajo s paketom z RK,.... Saj najbrz je bilo precej podobno takrat, ko sem bila tam, pa sem sama videla vsak dan, da ni samo to x;)x

dobr das kratkowidna, pa da na widš, kwa se pr was dogaja. :palec:

mate pa edin srečo, da vam pejotl po parkih raste, k drgač bi se wam itak že sfukal x:px

Pri nas se sneg samo pokaže - da preverimo, kako bele barve je še vedno in čez noč izgine. Pol pa dež in nizka oblačnost(sem vremenska hišica ratala pismo).

Žwali zaljubljene - ne štekam tega -bi si en lepši cajt izbrale..ampak ne, glih zdaj v tem mrzlem jih greje lbezen.

In občutek varnosti - ki sem ga non stop imela...je nekam se skril..preverim par krat, če treba - ali so vsa vrata zaklenjena in tak...(a še nedolgo nazaj spali pri odprtih vhodnih vratih in odprti garaži - izzivanje pravo tole bilo, hvala bogi, da v Hazolah doma x8Dx ), ampak bile zadnjič izrečene neke čudne besede - v nedeljo prejšnjo in ni mi všeč. Moram pregnati tale dvom, strah ali kar koli pač že je. vse bo ok.vse je ok..ni druge.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

... tresnil na bok, kot da bi mi nekdo izvedel najbolj popolno judo čiščenje...

Judo padanje je dober znat. Reši kdaj pred kakim zlomom. -)

Delam, vročina, prehlad, ...na tabletah, lekadol, sinupret, drekakol, heleks, antikislin

sodelavka je vzela pivu na koncu joba, ... tako daleč pa še nisem...

Pivo kdaj pa kdaj za relax je čisto ok. -)

... me pa res zalosti, kadar gledam dnevnik al pa kakrsnokoli oddajo, dobim feeling, da ni nic kaj lusno v Sloveniji...

Kriminala, umorov, korupcije, narko kartelov ... je v Mehiki v izobilju.

Policiji pomaga vojska ... Ker narkokarteli pobijajo policiste [njim nenaklonjene, veliko jih je itak skorumpiranih] ...

Rezanje glav [zastraševanje] nasprotnikom konkurenčnih tolp je "nacionalni šport" v Mehiki.

Ko se le - te "borijo" za svoj kos "pogače" v svojem "poslovnem underground okolju".

Sploh meja s Texasom je "dinamična" [drugs export, ilegalni prehodi emigrantov domačih, tujih, ...].

Umorov, izginotij, posilstev, izživljanj nad ženskami v enem ob obmejnih mehiških mest s Texasom,

policija sploh ni preiskovala svoj čas ...

Mexico City je eno od mest z najvišjo stopnjo kriminalitete po statistikah ...

Drugač pa: "Viva Mexico. Meni všečna glasba, temparament, ljudje, ...

Nedvomno ena mojih bodočih destinacij. Že zato, da se vidimo s parimi ljudmi, kateri so Mehičani

[multiply.com socialno internetno omrežje].

LP v Mehiko. -)

No, ona z razliko od nas živi svoje sanje ozirma je imela jajca narediti nekaj v tej smeri.

Kakor sem bral eno od njenih izjav, je imela "special situations" z lajfom tle [jih je navedla].

Dobila možnost. In je šla.

Prostovoljcev za delo na kriznih žariščih itak povsod primanjkuje.

Za delo v nevladnih organizacijah, ...

Kdor kaj zna delat, govori jezik, ..., kar se tiče preselitve, ni noben problem ...

Že tesarji, zidarji so v AUS zaželjeni, ker jih primanjkuje ...

Sorodnik s preselitvijo v Canado ni imel nobenih težav [energetik, univ. inženir elektrotehnike].

LOL

jankec

Sam pa res ej, Ta živi v žajfnicah ala Rebelde..

Glih Mehika nam je lahko za vzor kar se socialne države tiče.

Mehika = cool. Še vsak od frendov, znancev jo je pohvalil. Keri so bli. -)

Ocitno se nisem dovolj jasno izrazila, ali pa iscete razlog za prepir. Hotela sem povedati, da je zalostno, ko zelis kaj iz Slovenije izvedet, si nalozis TV in slisis same slabe novice. Slisala sem novice o odpuscanjih, kriminala nisem niti omenjala, niti nisem nikjer primerjala Mehike in Slovenije.

Ocitno se nisem dovolj jasno izrazila, ali pa iscete razlog za prepir. Hotela sem povedati, da je zalostno, ko zelis kaj iz Slovenije izvedet, si nalozis TV in slisis same slabe novice. Slisala sem novice o odpuscanjih, kriminala nisem niti omenjala, niti nisem nikjer primerjala Mehike in Slovenije.

Slabe novice so pousod.

Tako kot tudi dobre.

V Mehiki, ... je korupcije, kriminala, krutosti, brezposelnosti, ... nedvomno več kot v SI.

Kot tudi prijaznosti, gostoljubja, dobre glasbe, cool ljudi, ...

"Mesec" ima svetlo, kot tudi temno stran. Tako kot vsaka stvar.

Svet danes je itak globalna vas. Vsak o vsakmu ve veliko ...

Vidi tisto, kar hoče videt. Oz., kar mu je/in kakor mu je prikazano. -)

No, ona z razliko od nas živi svoje sanje ozirma je imela jajca narediti nekaj v tej smeri.

jaz,

ti,

on, ona, ono.

midva,

vidva...

tko nekako se začne, če se ne motim.

ker... o mojih sanjah in mojem življenju ne veš prav dosti, ti bom zdele povedou. oz. da skrajšam... z gotowostjo trdim, da me še nisi slišala se pritožewat. iz enostavnega razloga, ker tega ne počnem. s swojim lajfom sem zlooo zadovoljen, pa še na bolš gre. občasne black-oute jemljem u zakup in so del življenja in tukej ne kompliciram in dramatiziram. žiuljenje itak štekam med drugim tut kot imeti želje in jih izpolnjevati. to sm počeu odkar se zavedam in glej zlomka kwa sm ugotowu: komot žwim tut klele. oz. še najrajš pa najlaži.

Pivo kdaj pa kdaj za relax je čisto ok. -)

welikrat prewerjeno in ne morem ugowarjat x:px

Kriminala, umorov, korupcije, narko kartelov ... je v Mehiki v izobilju.

Policiji pomaga vojska ... Ker narkokarteli pobijajo policiste [njim nenaklonjene, veliko jih je itak skorumpiranih] ...

Rezanje glav [zastraševanje] nasprotnikom konkurenčnih tolp je "nacionalni šport" v Mehiki.

Ko se le - te "borijo" za svoj kos "pogače" v svojem "poslovnem underground okolju".

Sploh meja s Texasom je "dinamična" [drugs export, ilegalni prehodi emigrantov domačih, tujih, ...].

Umorov, izginotij, posilstev, izživljanj nad ženskami v enem ob obmejnih mehiških mest s Texasom,

policija sploh ni preiskovala svoj čas ...

Mexico City je eno od mest z najvišjo stopnjo kriminalitete po statistikah ...

tole sm nekako meu u mislih, ko sm se hecou, da je kratkovidna.

Mehika = cool. Še vsak od frendov, znancev jo je pohvalil. Keri so bli. -)

u mehiki nism biu, mam pa nekej izkušenj z mehičani u kaliforniji. zloooo dobre. čeprou sm enkrat tut spizdit mogu, ker so ljubosumni točn tolk kt gostoljubni. za inteligenco in zakompleksanost pa nisem pristojen sodit.

Cel svet = cool

ko greš tja kot turist

po mojih skromnih izkušnjah- je res :palec:

da se ne da iz muhe slona nardit, pa tut očitno ni čist res.

ps. če bi wedu, kwa bo tist hec za sabo potegnu, bi se uzdržou komentarja.

btw. pozdrau u izgnanstwo x:Dx

Nekaj sem gledal po internetu in našel ta dva psička:http://www.podarimo.si/21159-oddam-mlade-psicke Zelo sta mi všeč,a to je kr odgovornost.Drugo leto pa res!
Darling,stand by me

Slabe novice so pousod.

Tako kot tudi dobre.

Kot tudi prijaznosti, gostoljubja, dobre glasbe, cool ljudi, ...

"Mesec" ima svetlo, kot tudi temno stran. Tako kot vsaka stvar.

Svet danes je itak globalna vas. Vsak o vsakmu ve veliko ...

Vidi tisto, kar hoče videt. Oz., kar mu je/in kakor mu je prikazano. -)

xsuperx se podpišem, marketing dela čudeže, zgrabit ubogega človečka na občutkih in mu predstavit stvari, tako da mu ustreza....

najbolj me pa očara to, koliko vsak o vsakmu ve, mu nalima etiketo na čelinko in zadeva opravljena x:o)x

drgač pa dan za pozabit, nč nardila, sam papirje s kupa na kup, pa prah iz omare na stol.... hiperprodukcija x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...