luckica 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 Kaka slabost danes ponoči, tega še nisem doživela. Najprej taki napad tesnobe, da sem mislila, da me bo kr v postelji stisnilo, grozno. :xx!: Potem pa komaj zaspim nazaj, poleg radia... čez eno uro pa me začne nekaj zvijat, in sem bla celo noč v takem krču, da nisem do jutra zatisnila niti očesa. Grozno no... sploh ne vem kak bi to definirala. Zdaj pa izgledam kot mesečnik, pa roke se mi nekaj čudno tresejo. Ni mi dobro, sploh ne morem delat normalno. Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 Mislim da nisi edina. Nekatere je bolela glava. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 sitna sem You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 hehepujsita me najdla na faceboookuuuuuu...... x:Dx zlomk....tralala777 x:Xx ke v dezhelo psihadelije.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 Fajn, da te "mam" se tam . Drugac pa tudi jaz slabo spala danes, kava tule je bolj kakavcek, tako da sem na Coca coli, da ne zaspim tule za mizo. 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 Ja, mene tudi danes nekaj hoče glava bolet. Preživeli torej napad na prestolnico. Prestolnica pa preživela tudi nas. Žalostna, ker tako drago točijo kuhano vino (faušija me daje porkaduš na dile) pri nas če še sploh prodaš po 1 evro, tu pa sem za deci dala toliko. Saj vem..ekonomija pač...Pa pešačila sva na grad, pa premočena do kože skoraj. Pa dežniki doma. Je pa ta mlajša doživela šok - vsaj. Prišla pol vsa objokana, drugi dve najstnici pa tudi in brez glasu. Vzhičena in še danes sanja in podoživlja vse skup. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 Je pa ta mlajša doživela šok - vsaj. Prišla pol vsa objokana, drugi dve najstnici pa tudi in brez glasu. Vzhičena in še danes sanja in podoživlja vse skup. Se je vsaj spalčalo it na ta koncert, si ga bo zapomnila vse življenje.Res da je sedaj verjetno ponavljanje kako je bilo, petje pesmic v kopalnici... Ona v trans in sanje, vi pa verjetno čepke v ušesa in upanje da kmalu popusti. Se vsaj prehladila nisi, ker si kuhano vino pila, kljub ceni. glupačko.al parkirej 10km stran od mene al pa tako, da lahko neovirano pridem vn. al pa pošlji koga da gre premaknt avto.Aja, pa še en smeško za na konc -da bo drugič bolš Nekateri lahko vse, nekateri pa samo malo čez črto zategnemo, pa je že listek o OBVESTILO REDARSTVA.Mamicu jim............ Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 Žalostna, ker tako drago točijo kuhano vino (faušija me daje porkaduš na dile) pri nas če še sploh prodaš po 1 evro, tu pa sem za deci dala toliko. Saj vem..ekonomija pač...Mi smo tudi žalostni, ker je tako drago Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 ..Žalostna, ker tako drago točijo kuhano vino (faušija me daje porkaduš na dile) pri nas če še sploh prodaš po 1 evro, tu pa sem za deci dala toliko. Saj vem..ekonomija pač......jst tut mi je sodelavc razlagal, kako se cena kuhanega vina zvišuje premosorazmerno z oddaljenostjo od Tromostovja, kvaliteta pa je žal v obratnosorazmerju Men še ni uspelo prit do centra LJ, nazadnje sem bila tam enkat okol 20.11., sam pošteno povedano, me sploh ne vleče tja; ne slišim ene pohvalne besede (baje se ponavlja, vse fuuuul drago), zmrzovat se mi pa tam tudi ne da, poleg tega skos dežuje; je pa že lepše doma, na suhem in toplem You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 juga santra, sem pisala 10 ta zadnji izpit sem happy, ker se bo teta razšla baje in bo iskala nov plac, jaz pa se bom če bodo nebeške energije naklonjene meni in mojim načrtom, skupaj z njo vselila v nov plejs, ki bo hiša z vrtom v priljudni okolici in bom imela svoj plejs v njen, ona pa svoj, tam bom lahko odprla svoj salon in bioenergijski resort, ona pa ma itak jogo, delavnice ipd in bi mela tako tudi jaz ful strank iz tretjega življenjskega obdobja. seveda bo treba skomunicirat te moje načrrte tudi njej in upam da si ne bo spet premislila, kajti baje sem zvedla za to njeno odločitev prva iz naše familje, ko sem šla z ronom in mojima se sprehajat in ta staremu prinesla 15 kilski royal mature vrečo briketov za 52 eurov s popustom, ona pa meni pegidree malo vrečko, ki je primerna tudi za moje čednice. upam, da BO! ker si res ne želim živeti cel lajf z mamo in fotrom in njunim sinčkičom. Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 ajajajpa se je zachel.... LNF-jevke me zachenjajo she na facebooku pecat... x:px zlomk....tralalalubchki na oba noska.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 ubogi. Nikak, da imaš mir pred babnicami Mi smo tudi žalostni, ker je tako drago hvala bogi za večstransko žalost no...ampak svinjarija pa navkljub vsemu - k vinu dolijejo še vodo, malo cukra pa nekaj klinčkov in cimeta in evo. jst tut mi je sodelavc razlagal, kako se cena kuhanega vina zvišuje premosorazmerno z oddaljenostjo od Tromostovja, kvaliteta pa je žal v obratnosorazmerju Men še ni uspelo prit do centra LJ, nazadnje sem bila tam enkat okol 20.11., sam pošteno povedano, me sploh ne vleče tja; ne slišim ene pohvalne besede (baje se ponavlja, vse fuuuul drago), zmrzovat se mi pa tam tudi ne da, poleg tega skos dežuje; je pa že lepše doma, na suhem in toplem drži očitno stoprocentno.Kar se mestnih središč tiče - nisi nič zamudila.Prišibala zdajle iz našega mestnega središča...tudi žalost čista. Še vina kuhanega nihče ne prodaja Se je vsaj spalčalo it na ta koncert, si ga bo zapomnila vse življenje.Res da je sedaj verjetno ponavljanje kako je bilo, petje pesmic v kopalnici... Ona v trans in sanje, vi pa verjetno čepke v ušesa in upanje da kmalu popusti. Se vsaj prehladila nisi, ker si kuhano vino pila, kljub ceni. Zdaj najbolj važna ino popularna punca v razredu. Še razredničarko zanimalo kako se imela in kam je poslala starša v tem času zdaj bi ona kar na tečaj španščine šla Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 Vceraj imela zanimivo izobrazevanje . Dva paketka hotla poslat, pa je bil postarski usluzbenec svinjsko prijazen, ampak je uzival, da nas je posiljal sem in tja . No na sreco sem imela jaz dolgoletno solo potrpezljivosti in sem sledila temu, kar je pac vsakic sproti zahteval, bila enako osladno prijazna nazaj in paketka sta odpotovala. Kasneje sva se odlocila, da greva v kino, se usedeva in naju pocuka Nina s svojim dragim , v tem gormozanskem mestu se srecamo v tem kinu gledajoc ta film. Danes pa ze oprala eno rundo, ena me se caka, pa sla v Krismas shoping, nabavila en telefon , zdaj pa se dve urci odbluzim in potem frej popoldan . Nataly, izkoristi zeljo za Spanscino, je lahko cist koristna zadeva. 777 FacebookZlomciju Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 bohdej.... x:)x peeeettteeeeeeekkkkk...... x:px kwa ga bomo pa ta vikend sral..... zlomk.....tralala777 -ou na rilc v mehiko pa en gromozanski cmok v revirje.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Daaaaaaaaaaaaan , po mojem sem nasvinjala letos tule, kar je bilo za nasvinjat . Ker je danes zadnji "delovni dan", bom dala mal miru do druzga leta . Vsem zelim en svinjsko navihan december s cimvec prijetnimi in veselimi trenutki . 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 danes imamo v Velenju koncert Šank Rocka, gre kdo?jaz grem pogledat, ker sem se tam vedno imela fajn, žurka prava. Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 UGANI ! >>>in... >>> izvej več >>> free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 bohdej.... sm moral after predschasno zapustit.... majo pedri vajo za zvecher chez dve uri.... xrolleyesx she tole dons prezhvim.... v sredo pa: JEZUS LINES YOU..... zlomk....tralala777 -ou na rilchek pa en v revirje.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 vaja dela mojstra(če mojster izvaja vadbo )...boš vidla, kak hitr se boš navadla There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 V bisvtu je res lahko ... počakaj še kakšen teden, boš videla Se lahko strinjam, samo začetki so neprijetni. Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 http://www.gibbons.de/main3/02cards/2001-12-27_newyear.jpg Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 morgen.... :o|o: machek.... :xx!: zlomk....tralalavsi cmoki povsod tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 + free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 Zanimive fotke Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 samo, da se javim in vas pozdravim. še živim, samo v tej fazi nimam kaj dosti časa za forum.vas pa pogrešam, priznam. naj bo 2009 eno najlepših let! :kiss: pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts