nataly 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 Hvala za spodbudo, jaz sem že tok stara pa še vedno brez strokovca mi je kar nerodno tok vsem novim težim, naj gredo delat, sama pa... saj drži o kovačevi kobili hehemarsa, sori, ne spomnim se, enkrat sva celo govorili po telefonu, ko sem delala v Kp v šoli. Prav fajn cajti eh kje je zdaj že to...Ne vemkako je z drugimi ampak zame drži, da je počutje odvisnood kraja... oz. če živiš na odprtem kraju si bolj odprt kot zdaj tu med hribi... sestrična me kliče hajdi, jaz pa prav čutim kako sem se zaprla... življenje nekje v meni se je kar skrčlo kot perilo ki ga po pomoti opereš na preveč stopinjah (no ni čist posrečena primerjava ker perila se ne da nazaj raztegnit jaz pa umap, da mi bo življenje še jkdaj se pokazalo... blablasaj ni tok hudoZdaj pa vem katera si.Ne vem, če nisi bila Mini?Mimi je bila ena druga(šefica) Se mi zdi, da si na chatu enkrat rekla, da greš v minici in oranžnih ali pa definitivno nekih živahnih čevljih na pogreb nekam sodelavec ali sodelavka umrla nekak tak..Je že pet - skoraj šest let že tega:)) Engl Take vzgojne smo tudi pri nas imeli. Bili v četrtem štuku doma, pa pridem skozi vrata, skoraj padem čez čevlje, pa jih pograbim in zmečem čez okno..ful šokirani vsi...(a familijarni člani pred tv bili polno zaposleni predtem..)Skratka- takšne šole so na dolgi rok dobre.Mi smo iz sile nabavili pol kar nov pomivalni stroj(ker gospodič pa ja ne morejo posode umivat, jaz pa itak ne..frocom pa tudi škodi) No, pa imela obiske prej..kar par ur se kolegice zadržale tule(haloški zrak je očitno ok in tak ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 O, nataly, ja ti si tudi od takrat! Pol sem mela pa nick name kar ime - mili. Ja, se spomnim, a to sem napisala, da grem v oranžnih čeljih na pogreb. Oh kje so ti čevlji, tolk sem jih mela rada...ja lepo da si ti tud tle. Zdaj pa grem malo tanko linijo smrti pokukat (film) čeprav sem ful zaspana zeeeehlahko noč If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 Naporen, a zanimiv petek za mano...Bila na faksu, potem pa v službi še kar dolgo. Nato sem se začela oblačit, da bi odšla lepo domov na kosilce, pa mi na hodniku rečejo, da se neko praznovanje obeta, češ da "januarčki" praznujejo, in da naj pridem za pol urce pogledat. Sem si mislila, ok, če sem že tu, bom pa šla malo. Potem pa pride tako, kot se meni sicer redko zgodi, a ko se, je fajn... in ostanem do zelo poznih večernih ur - tista varianta, greš na popoldansko kavico, pa prideš ob taki uri domov, da bi lahko jutranjo kavico. V glavnem, super je blo, ko pa pogledam skozi okno, pa vidim, da bo še ena lepa sobota za sprehod pod Pohorjem ali pa malo "martinčkanja" kje na sončku! Lep dan! Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 Izgubil se je moj muc, ki sliši na ime "Ja žaba mejhna" /mal blj razpotegnjeno, pa z zelo mehkim ž, ki se sliši skoraj z/ Aaaa, lej ga, je že tle. Zgleda, da se je šel mal žent okol. Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 morgen.... x:)x spet ubijalski vikend.... she dons zdrzdrzhim...pa zmagam.... prava grozota tole.....bo treba res v penzijo.... x:Dx zlomk....tralala777 + 1 obema noskotoma komor hochta.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 pa da umreš od dolgega časa v penzionu There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 hehe... še posesam.. pol grem pa Scrabble igrat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mikila60 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Jaoooo, jaz sem pa tako vesela, da sem se prijavila na ta forum, da bi vas kar vse lepo pozdravila in vam zaželela veliko ljubezni, miru in vsega kar si zaželite v novem letu, ćčcčcččč... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Engl Take vzgojne smo tudi pri nas imeli. Bili v četrtem štuku doma, pa pridem skozi vrata, skoraj padem čez čevlje, pa jih pograbim in zmečem čez okno..ful šokirani vsi...(a familijarni člani pred tv bili polno zaposleni predtem..)Skratka- takšne šole so na dolgi rok dobre. :) hehe, kok to mene na mojo mami spomne...ona je tut mela takšne, ... Lučkica, blazno všečen avatar imaš men so sončnice You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2008 Ciao ljubcki! Jaoooo, jaz sem pa tako vesela, da sem se prijavila na ta forum, da bi vas kar vse lepo pozdravila in vam zaželela veliko ljubezni, miru in vsega kar si zaželite v novem letu, ćčcčcččč... Super! Dobrodosla, tudi tebi vse lepo! xrosex Mili zivjo! Sej sem prec pomislila, k se nisem z nikomer drugim iz chata po telefonu pogovarjala tedaj... pa se iz Kp in tko... sam mi je blo odstekano (in zato nisem bla cist ziher), ker si dala TE podatke.. za ta zadnje.. ces, iz chata se poznamo. sem prec na mili pomislila, sam mili je tle (na forumu) ze ohoho sodelovala, s hcerkico, bla dejavna in tko..... tako da se mi je zdel za nek opis to kljucnejse oz. sem pol mislila da mam narobe.Jp, stara, zato se ne spomnis nicka, ker si jih ene par zamenjala... pol pa clowk pozab. si pa imela ikonco pticka.Dobrodosla nazaj! (*jaz se tud spomnim debate o cevljih ) Jp, Nat, chat! madonca kje je to..... sam je spon, k nas je se tok tle clo iz chata!!!!Nat, Mateja, Free, Lunca itd. Butl, moj ex tast je mel tud macko Zhabo (k se tko pa tko rece z mehkim zh ). a ni hec?sam njegova tedaj ni nazaj prsla. dbest da je tvoja zhaba nazaj prsla! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Sterilizacija je menda kar dražja za mačkonarke in psice, točno koliko pa mi ušlo iz spomina.Jaz tudi našima dveme obljubljam, da bosta brez kraljevih draguljev, če mi še se kateri namarkira kje..pa sta si tole vzela kar k srcu in razen, da Žučo zadnjič pač moral lulat(ker ga nekdo v garderobo zaprl in revež trpel) se izredno lepo obnašata. Moram pa nadnujno nabavit nekaj proti bolham Včeraj se oblekla ko severni medved in šla po zvončke. Psa uradno peljala na sprehod in ga pol uporabila za vlečnico po bregu navzgor. Nekak me očitajoče gledal na čase..ne vem no...kaj se te misli...to je ja rekreacija zanj In ker nimamo več fotkiča - sem šla v Big ben gledat kaki so kaj plačilni pogoji za novega - madona -maturantski ples pred vrati, mi pa brez fotkiča..sramota..(in nekak se mi dozdeva, da sem morebiti celo jaz krivec, da ga nimamo...ker ga jaz vsa besna zadnjič v omaro dala, ker frocovje to puščalo vsepovsod..samo mi ni jasno kak bi polna flaša viskija gor padla..)Pa je retro merkur in bom malo počakala..ker kake sem sreče, bi še tega hitro uredili.. No..toliko iz oblačnih in vetrovnih Hazol Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Klical so me iz Vzajemne in mi rekli da nisem plačala določenih položnic. Potem sem jim razložila, da itak trgajo vsak mesec in da še nikoli nisem držala njihove položnice v rokah. Potem je bila nesramna in mi je rekla, da njej pač tako piše. Potem sem bila še jaz nesramna, ker so skos eni problemi s to zavarovalnico. No, čez pol ure me je poklicala nazaj, da se je zmotila :xx!: Bljek. Sej je v redu, pač se zmotiš...sam ta odnos je :xx!: Ful je lep vreme, jaz moram pa sedet tukaj. Ampak okej. Ne morem verjet, še mal, pa začnem redno delat... Čim bližje je datum, bolj mi je čudno... Sej sem vesela, pa konc faksa pa to...sam... Mal sem sentimentalna ko pride do takih prelomnic Ma mogoče grem pa useen na sprehod... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 meni so asi že poslali prazno položnico - iz Vzajemne in seveda je bila ful vesela. Pol pa dobila naslednjo položnico z obrestmi..in tremi evri dodatnega plačila, ker so se ušteli:))V bistvu pa se mi res zgodilo, da sem eno dvakrat plačala..ampak menda potem oni zafrknili, ker prazno položnico poslali.. Hmm redna služba res ena velika prelomnica Dobrodosla nazaj! (*jaz se tud spomnim debate o cevljih ) Jp, Nat, chat! madonca kje je to..... sam je spon, k nas je se tok tle clo iz chata!!!!Nat, Mateja, Free, Lunca itd. Jap..leta grejo:) In kakšne stvari si o nekom zapomniš - recimo čevlji:))) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 kul! enako! Jaoooo, jaz sem pa tako vesela, da sem se prijavila na ta forum, da bi vas kar vse lepo pozdravila in vam zaželela veliko ljubezni, miru in vsega kar si zaželite v novem letu, ćčcčcččč... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Kok si grem na živce. Groza, da si mora it človek sam sebi na živce. In si rečem, da je dosti tega, kar je isto kot urok,si grem še bolj. Ali se odločim, da česa ne bom več delala, potem me nekaj spravi v točno takšni položaj,da točno tisto naredim, česar nočem. Skos neke skušnjave in jaz skos padam na teh "izpitih". In koga naj krivim za svojo nemoč in pasivnost? Pač, kdor je trenutno najblj pri roki. Tašča, Janša, država, vreme, mož, tašča (a to sem že omenila). Samo jaz ne. Pa nič mi ne pomaga teoretično znanje. Lahko je biti pameten, ko ti vse gre. Kozagusti - takrat se izkaži!! Ja, jaz veedno zavozim. V bistvu res.Ta jeb˙... strokovni izpit delam že ohoho let. Najprej se mi ni dalo. Potem sem živela za danes in "kaj-me-briga-za-jutri". Potem sem bila noseča in mi je bilo preveč slabo. Potem sem se raje posvetila hčerkici. Potem smo delali prizidek. Potem sem bila spet noseča. Zdajse spet raje posvečam sinčku...Ma daj. Pa to ni samo glede strokovca. Letos bom stara36 let!!!! In se mi zdi, da se že sprašujem, česa vse nisem naredila v življenju. Kot da sem že zamudila, kot da je žeprepozno.Ja, saj če bom tak leni gnoj, bo res prepozno!!!!Npr. zdaj vsi moji spijo, možmi je zrihtal prenosnik, internet, vse, da bi mi olajšal... in jaz? šetam po luni in malo tv bulkam in malo jem in vse drugo samo to ne kar bi morala... Pa tak dober filing je, ko kaj naredim,kar dolo odlašam. a me potem kar spusti...In potem se jezim na možka, ko pravi, da naj že naredim kaj zase, ne samo govorim, da bom. In sem jezna nanj, v bistvu pa sem nase. BOM začela hodit na jogo. BOM se začela rihtat. BOM--- kaj vem kaj - vse vglavnem. In potem sem se zadnjič peljala in poslušala Robija Wiliamsa in pri enem komadu začutila tisto strast, do življenja,do svobode, do žuranja, do smejanja... čist me je adrenalin preplavil. Skoraj bi zavila mimo naše hiše kar nekam... pa, valda, nisem. Sem šla lepo domov, kjer sem se zahvalila tašči, da je popazila moja 2 sončka in se trudila kimat, ko mi je hitela razlagat onovostih z vasi... Tkoje to z mano. Tehtnica ki tehta in se tolk težko odloča. Že hrano mi je težko naročit. Uf, kaj bi in potem ko dobim krožnik, se sprašujem, zakajisem raje tisto drugo...joj bogpomagi mi no. Ko grem čist po maminih stopinjah (ona pa po babičinih). Ni dostse zavedat tega. KAKO zavraga najse spravim v akcijo?!?!In potem se potolažim, da sem lahko srečna, ker imam dva zdrava otroka in moža, ki me ima rad. In se spet potopim v neko otopelost... Kot dogodek v mestu Gogi sem. Jaz dogodek, ki se nikoli ne zgodi... Jooooj zdaj se mi pa že spi. Bom jutri začela... ma ne jutri grem v Ljubljano. Kajpa če biprvega? Ko je glih prvi. ... Čeprav prvi je v petek. Kaj če bi četrtega, ko je glih ponedeljek????? To je to. If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Piki, Pujsita in vse ostale hvala za spodbudo Dones pa Novice iz kamende dobe 4. del: Ja, posodo mam pomito. Serviser ni ne mrknu ne crknu, pršu dones, popravil stroj v 10 minutah in mi pobral ves mesečni zaslužek... No, ampak stroj zdej dela, juhej in naša posoda je bleščeče čista... in ni treba več šparat z vilcami in kozarci, kar je pravo olajšanje za vse prizadete pri nas, ker so ljupčki moji tko razvajeni, da ne morejo pit iz istega kozarca iz katerega so pili pred dvema minutama... OK, pa pustmo to, sam da stroj dela, a ne Ne vem, kaj mi je dones - sem šla mal v civilizacijo pogledat (no, v resnici sem šla na fax) in glej ga zlomka, cel dan mi je po mestu sledila ena čudna faca. Kamorkoli sem pogledala, povsod sem videla en in isti bebasto režeči obraz: usta do ušes in iskrice v očeh - in pol me je skor kap, ko sem ugotovila, da tista brez posebnega razloga in skoraj bebasto nasmejana faca pripada men. Najprej sem se ustrašla, da se nisem ponoč kam v glavo udarla, ampak ko sem potem na WC-ju preverla, al je kje kakšna buška, modrica ali kaj podobnega, nisem odkrila nobenih od prej omenjenih znakov... Nak, ni me zadela Amorjeva puščica - no me je, enkrat pred davnimi davnimi časi, ko so reke še navzgor tekle in so bili polži hirejši od zajcev hehe in iz mene za vedno naredila totalnega bedaka (tako kot vse ostale, ki so doživeli podobno izkušnjo) Sicer pa sem ugotovila, da je lepo biti vesel in dobre volje kar tako, brez posebnega razloga, vsaj kdaj pa kdaj. Ne morte si predstavljat, kakšn šok je to za sitnobe, ki vam s svojo slabo voljo in zafrustriranostjo skušajo pokvariti dan. Npr.: grem na pošto, gužva totalna, dve pred okenčkom. Ena si pili nohte, druga (najbrž pripravnica) obupuje nad računalnikom. Iz vrste nekje pri vratih slišim grozeče mrmranje in nezadovoljstvo nestrpne stranke moškega spola, ki se začne razburjat in zmerja vse po vrsti. Začne se rinit proti sredini, kjer sem stala jaz, in odrivat ljudi, ki so bili pred njim. Noben mu nič ne reče, on pa še kar benti in preklinja in odriva ljudi. Mamca, ki je stala za mano, bi skor po tleh padla, če je ne bi ujela, ko jo je sunil in se rinil naprej. "Čak," sem si rekla, "tkole pa ne boš ti to delal," in se pogumno postavim predenj: "Kam pa kam, rdeča kapica?" ga glasno vprašam (pa ni imel nobene kape, niti rdečih las, samo tanke črne brčice pod nosom - jako fin gospod, brez vsakršnih manir). Tip se je ustavil in odprl usta. Nekaj časa je hlastal za zrakom, potem pa začel hropsti in nato se je vsul name plaz besed, da kaj mislim, da sem, navadna smrklja ušiva in da ga še nihče v življenju ni tako užalil kot sem ga zdaj jaz. Aja, pa da sem popolnoma brez manir in potem je začel naštevat, kaj vse so moji starši zagrešili pri moji vzgoji in da sploh... Tu sem ga prekinila: "Vi ste pa gotovo operni pevec ali kaj podobnega, kajne?" "Kaaaaj????" se je zadrl name. "No, mislim, ko se toliko derete. Najbrž sploh ne znate več normalno govoriti in samo še vpijete na ljudi. Boste tudi pred okencem zapeli gospema, da bosta malo pohiteli? Če je tako vas rade volje spustim naprej." Ljudje za mano so se začeli hihitati, gospod je postal skoraj škrlatno rdeč, jaz pa sem nadaljevala: "Kaj pravite, en Sole mio?""Takole se zmeniva: če zapojete, vas spustimo naprej, drugač pa ne - roka roko umije. Če mi spustimo vas naprej, naj imamo tudi mi vsaj kaj od tega." OK, priznam, najprej sem mislila, da me bo klofnil, potem je še bolj odprl usta in izbuljil oči, da je bil bolj podoben majhni napihnjeni žabi, kot pa jako finemu gospodu. Potem jih je zaprl, dvakrat zamežikal in se umaknil na konec vrste in je nato (vsaj dokler sem bila jaz na pošti) čisto mirno in potrpežljivo stal v vrsti in čakal, tako kot vsi ostali. No gofljo sem pa imela tega dne precej dolgo in nisem mogla drati jezika za zobmi. Ko sem prišla na vrsto pred okence in se je praktikantka skor že jokala nad tistim računalnikom, je njena kolegica ravno končala s piljenjem nohtov. "Gospa, kako maste pa vi lepe nohte," sem bleknila in se občudujoče zazrla v njene roke. "Res? So vam všeč?" me je vprašala, rahlo zasmehljivo se mi zdi . "No ja, res. Se mi zdi pa škoda, da jih ne pokažete še drugim, na primer za drugim okencem..." Kaj se je zgodilo potem, ko sem odšla, ne vem, se je pa gužva hitro zamanjšala... No ja, lahko bi rekli, da je bil danes sila čuden dan - kot bi me nekaj sililo, da sem bila dobre volje, nagajiva, mogoče celo malce predrzna, ampak če si pa nisem mogla pomagati , sem se pa smehljala še dolgo potem, ko sem se vrnila v našo divjino. In Tarzan je bil ist iz sebe, ko je videl, da je Jane dobre volje - no, to ni čist res, bi se pa pravljica takole lepo zaključila. V resnici se še zmer mal kuja, ampak vsak dan manj. Kadar misli, da ga ne vidim, me pogleda in kotički ustnic se mu sumljivo tresejo, kot bi hotele izbruhniti v smeh. Še čist mal..., pol bom pa lahko pogruntala kej druzga, da mu nau preveč dolgčas hehe (dobr no, da nau men preveč dolgčas hihi) Pa lep dan še naprej P.S. Sem šele zdej vidla, da je ura že krepko čez dve ponoč, tko da bi mogla pisati "včeraj", pa tut napak kr mrgoli, ampak zdej se me usmilte, pa mi to oprostite, ker se mi ne da popravljat (hm, jest se pa čudm, kaj sm tko zmatrana) Grem spat, da bom jutr, no danes vsaj mal pol tolk dobre volje... če bo Bog dal ;-) živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Viš - to pa je to, ko v kameni dobi tu in tam televizijo gledajo. Meni se glih zdi, da je bilo to v soboto popoldne - ko dve novinarki preizkušali potrpežljivost bogega slovenskega naroda..vse še nekak - posodijo telefon, dajo keš za kavo..ali preko reda...težko:))No..saj jaz tudi nekak tak vedno reagiram - z nasmehom in z odštekanim komentarjem.dobra tale na pošti v bistvu sem v nedeljo popoldan podobno reagirala..zakurim, namečem v peč še neke čudne ostanke(med drugim Carjevo kost in vsega boga zraven) pa nizek pritisk in vse dol tišči - smrdelo kot sto vragov..sosed nekaj zunaj brklja..pa mu pravim: nekaj sem zakurila, pa ne glih zanalašč..oni pa: jaz onesnažuješ okolje, te bom šel tožit(glede na to, da se pa z drugo sosedo non stop nekaj tožijo okoli zemlje pa kaj vem kaj vse)..pa mu rečem: jaz..saj..zdaj si že v formi Sicer pa: dobro jutro.Prav lep dan se dela zunaj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 ti si tudi ljubiteljica sterilizacija bi za mojo stala 105-110 eur. mačkončka bosta počakala. imata take luškane jajčke, malo potemnjene in dobro vidne. če bo zneslo bo "varna" konec naslednjega meseca. se je že razvila kot mlada ženska, zdaj ji omogočim še svobodo v lajfu. ... spet bom seksala, hecam se... v glavnem, tip je bojda ves navdušen nad mano in ga moje odvečne kilce celo še bolj privlačijo, da si me res želi spet videt. ima pa mišice in seksi rit. KOT PRAVI. ahaha... sej sem vidla, da je kar dobr od zadi. in tako naprej... na zalogi imam še enga tretjega, bomo vidli... tko malo za hec, sedobivam, da si uredim sebe tudi kot ženščina. LEL Celo životinjsko carstvo )Kar daj sterilizirat ja.. Čuj..pa če še kaj omenjaš tote kile, nau dobro..viš, da si tipu glih taka mehka ino softik všeč..pa valjda ja ne boš pri seksu študirala na to kak boš kile skrivala ccc sicer pa - je čas, da grem po malem v mižule.. aja..ve kdo..saj vem, da imamo temo...ampak na severni strani bi par škarpnikov dala..obstajajo kakšni, ki ne bi zeleni ratali??? In neki rjavi mi po glavi rojijo..no..če ve slučajno kdo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 sibam z malckom gledat, ce je ze cemaz ... zato na brzino... zanima me nekaj; ali kdo ve, kje se da v Zagorju ali recimo Trbovlju poceni prespat ( pa zajtrk je lahko vkljucen )... bajci Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 sibam z malckom gledat, ce je ze cemaz ... zato na brzino... zanima me nekaj; ali kdo ve, kje se da v Zagorju ali recimo Trbovlju poceni prespat ( pa zajtrk je lahko vkljucen )... bajci Mojcavprašaj v Gostišču Kum tole vem za center Zagorja... če bi imela večosobno stanovanje bi bilo možno pri meni... tko pa sori... za Trbovlje ne vem, sama prijatelje napotim v Kum ali na Vidrgo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 vprašaj v Gostišču Kum tole vem za center Zagorja... če bi imela večosobno stanovanje bi bilo možno pri meni... tko pa sori... za Trbovlje ne vem, sama prijatelje napotim v Kum ali na Vidrgo...O Ksenc ... azurno...hvala za info.. gre za mojega mozeka ( tak, da varianta pri tebi odpade .. ) ha..ha... v petek ima na faxu do vecera predavanja, pol pa spet v soboto zjutraj, tak da bi se blo prehudo peljat domov... mu bom sporocila... drugace pa bli pri Muri ... cemaz in koprive nasli ... zdaj pa odpiram sezono cemazevih jedi... me zanima, ce bo malcek za ostali itaq sizimo na spomladanske dobrote... tak, kar se men tice, lahko Spar zaprejo ... kislo zelje in repo imamo doma, rdeco peso tudi, trobentice in ostale zadeve za juhice so ze tu...evo ciscenje telesa.com ... bodite prekrasno in polni soncka MOjca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 o čemaž no naj možek najde fajno varianto ... ti a sem tko grozna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 ti a sem tko grozna neeeeee, sem htela bit malo ljubosumna nanj ... Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Hmm, Tipka, kaj pa če odpreš eno temo z recepti s čemažem? letos se moram tud jaz spravit nabrat ga, imam sicer še eno konzervo tistega Liinega shranka, samo je že 2 leti staro.. naša ta bela mačkonka je odigrala svoje, samo ji je kako leto nazaj pri slovenski verziji NMK šlo bolje.. tokrat je nismo in nismo uspeli spraviti ven iz škatle, tako da je bilo potrebno mal improvizirat potem sem pa do 6h podaljšala službo, ker prišla šele ob 1h.. jutri pa jahanje zjutraj, pa še vedno mi kolk ven skače brat šel danes k zdravniku, ker ga ful boli tam pri rebrih, ker so se nekaj preveč objemal al kaj.. v glavnem, najprej ga je poslala kri pregledat, če je slučajn vnetje, pol pa napisala napotnico za UZ.. se je hotel naročit.. sploh ne obstaja na napotnico očitno.. samoplačniško je pa za čakat skor en mesec. tko da sem mu nesla eno kremo za mišice in pač upamo, da je samo to, mal nategnil mišico pa da ni kako rebro res počeno al pa kaj..hmm... glina ne bi škodila sam prepričat ga v to WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Druidka, hvala za moralno podporo - neverjetno kok pomaga (čeprav tud danes nič nisem naredila). Joj Danda Luna - mi2 sva na vezi itak že o par življenj nazaj, pa vseeno te je lepo brat tudi po tem mediju. Danes se mi je cel sistem podrl, ko sem porabila celo uro, da sem zrihtala hčerko in našega bebija za na sprehod. Ker sem imela namen se z avtom peljat v "mesto", tam parkirat in it peš do Merkurja po pručko (da ne bo mala več delala stolpek iz knjig, ko bo hotela radio štelat, ker se ji je danes ta stolpek podrl in je z njo vred zrmel po tleh), seveda bi sprehod potekal z vozičkom. Vse se je sfižilo, ko ta naš voz (za katerega bi človek skoraj rabil vozniški izpit, tako ogromen je) nikakor nisemmogla spravit v prtljažnik avtomobila, tako da sem samo blato z gum pustila not, vozička pa ne.Uf!Kako me jezi, ko se mi poruši plan a. Plan b je potem sledilin ko sem se sprijaznila,je bilo prav luštno. Torejsprehod po naši vasički, celo palco za samoorambo pred pobesnelim psom, ki bi mogel prileteti z enega dvorišča, če bi lastniki spet pozabili ograjo zapret, sem imela s seboj. Ja, zadnjič je res priletel in tako lajal, da sem morala nazaj po daljšnici, eni blatni blatni potki... Potem sva jedla kupljene pizze, ki so se spekle v en suh podplat, čist mim, potem se je mojmu mudilo naprej (what¨'s new), jaz pa sem želodec potešila s piškoti. Popoldne gledala s tamalo Čarovnik iz Oza,pa vmes premišljevala, da bi si rada ogledala še ET-ja, ki je moj drugi najljubši film otroštva. Kose je moj spidigonzales vrnil, sva skopala sinkota, ki mi je skor iz banje ušel, potem pa sem bulkala Hausa, edino, kar sploh gledam po tv-ju, tok mi je všeč njegov sarkazem. Jes. In potem je že počasi nastal zdaj, ko se mi že rahlo spi, ampak bom se delala da nekaj delam...alibom pa še malo se z Alenom pokregala na sosednjem forumu, hehe. Lahko noč vsem. If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts