natrixred 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Naaatrix!! Hola quapo, que tal? Hace mucho tiempo que no te vemos por aqui... Si še v tujini? Hace mucho, desde que deje LF. Pues, tengo mucho trabajo y no encuentro tiempo para internet y menos para LF.Ne, sem doma Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 He he he Natrixito , se dobro da tengo mal Spanscine in da te razumem . Ves da jaz tudi zdaj lahko recem, da sem DOMA . Danes je tak zanimiv dan. Itak vsi buljijo, ko vstopim v metro, ker sem "malo" drugacna. No in danes je bila ena mala lusna Mehicanka z mamico. Sem se spomnila, da imam en bonbon in sem ji ga dala, se ji je nasmejalo cez cela usta, pa se celemu vagonu zraven. Zdajle pa, ko sem sla ven ucit, je pa en starejsi gospod prisel krvav po stopnicah mimo stanovanja. Sem ga ogovorila, je rekel, da je padel na cesti, mi je pa strasno zal, da ga nisem ocistila in mu namazala rano z antibiotikom . 777 Engl, THX za njuz Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 , potem pa sem bulkala Hausa, edino, kar sploh gledam po tv-ju, tok mi je všeč njegov sarkazem. Jes.Haus je tudi eno izmed redkih stvaritev, ki jih tudi jaz ne smem zamuditi...pa ob četrtkih Umore na podeželju. Evo - to sem si z zakonom prisvojila.Haus na sto in en način (ponovitev če treba na Hrvatiji in malo angleškega podeželja...Za drugo mi rahlo dol visi..Pa če kakšen pameten film slučajno kje.. Danes navsezgodaj imela blazno rekreacijo...me kliče ob sedmih zjutraj frocovje...Mami, Car ovce naganja!!!!!!!!!Najprej spreklejem psa in ovce, ki prosto po prešernu hodijo po hazolah...potem grem ven poslušat...naš frdamani cucek lajal kot sto hudičev...ni druge..treba oblečt in it gledat kaj dogaja...Pes nagnal eno ovco daleč v grabo in laja nanjo..ovca me zagleda..hoče k meni pa je cucek ne spusti...jaz domov..klicat lastnika, naj pride ovce porihtat jaz pa bom psa(ki je čisto pozabil, da on izšolan pes). Med tem časom cucek ovco spravi u božjo mater...daleč vstran...lastnik pride in se čudi..kak te to..jaz se čudim še bolj..v glavnem..ovci nič, pes pa dobil prvič v lajfu batine...mater huda še vednoIn potem on (lastnik teh ovc) pravi: ja nima pes kaj fraj bit..jaz pa nazaj..niti ovce ne morejo fraj bit..-ograde odprte in ovce šetajo..skratka...sklenila, da bo naš pes itak zaprt, ovce njegove pa tudi, ker konec koncev psov v naših krajih je polno, ne le naš pjes.. In avto mi včeraj spet crknil..res šel alternator se mi zdi..hladen vžiga, topel pa ne več...pa nov akumulator in tak..pol pa me sosed domov pripeljal - mene in 3 vreče biogrene..eh..klinc pa tako vse skup.. Grem h ginekologu zdaj..nekaj me spet boli tam ne vem če to ni od seksa(preveč ali premalo ccc) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Haus je tudi eno izmed redkih stvaritev, ki jih tudi jaz ne smem zamuditi...pa ob četrtkih Umore na podeželju. Evo - to sem si z zakonom prisvojila.Haus na sto in en način (ponovitev če treba na Hrvatiji in malo angleškega podeželja...Za drugo mi rahlo dol visi..Pa če kakšen pameten film slučajno kje.. Te morm opomnit na Doc Martin (zdravnik alkajso naši prevedli) ob pondelkih ob 20h na SLO (ne vem al 1 al 2); angl.humor Pa dans je 19,55 neky film na SLO tut dobrega... "Umore" zamujam, ker imam glih v tistem terminu TP. Aja, pa kaj še gledam včas: Jasnovidka (sam to je na Hallmarku od pon-sre ob 23h-kar je čist (pre)pozno.) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Hmm, Tipka, kaj pa če odpreš eno temo z recepti s čemažem? letos se moram tud jaz spravit nabrat ga, imam sicer še eno konzervo tistega Liinega shranka, samo je že 2 leti staro.. brat šel danes k zdravniku, ker ga ful boli tam pri rebrih, ker so se nekaj preveč objemal al kaj.. v glavnem, najprej ga je poslala kri pregledat, če je slučajn vnetje, pol pa napisala napotnico za UZ.. se je hotel naročit.. sploh ne obstaja na napotnico očitno.. samoplačniško je pa za čakat skor en mesec. tko da sem mu nesla eno kremo za mišice in pač upamo, da je samo to, mal nategnil mišico pa da ni kako rebro res počeno al pa kaj..hmm... glina ne bi škodila sam prepričat ga v to Aliana, ej, dobra tema tale cemaz mogoce pa res odprem.. itaq sem zadnjic odprla svojo prvo temo v vsem cajtu, kar sem na LNF...glede napotnice pa mi ni jasno, da je samoplacnisko... naj se pa proba kam drugam narocit, sigurno imate tam vec ambulant za UZ... ccc nase zdravstvo Vse se je sfižilo, ko ta naš voz (za katerega bi človek skoraj rabil vozniški izpit, tako ogromen je) nikakor nisemmogla spravit v prtljažnik avtomobila, tako da sem samo blato z gum pustila not, vozička pa ne.Uf!Kako me jezi, ko se mi poruši plan a. Plan b je potem sledilin ko sem se sprijaznila,je bilo prav luštno. Torejsprehod po naši vasički, celo palco za samoorambo pred pobesnelim psom, ki bi mogel prileteti z enega dvorišča, če bi lastniki spet pozabili ograjo zapret, sem imela s seboj. Ja, zadnjič je res priletel in tako lajal, da sem morala nazaj po daljšnici, eni blatni blatni potki...cipcipilonka, kak mi je to znano... vozicek v avto ali kaksno dvigalo spravit :xx!: ...tudi moj je taksen starinski z kosarico in nas malcek se v njem krasno pocuti...pri dugem sincku sem mela vozicek, valjda takrat moderen :xx!: , z lupinico, v katero sem dala malcka...pa se nikoli ni vozil v njem, drl se je takoooo , da smo me vsi okoli gledali.... mucenje pa tako ... danes pa premisljujem, da valjda ni mogel not lezat, saj v lupinici na enournem sprehodu ni udobno :xx!: ... kdo si je zmislil moderne vozicke ...jaz pogosto resim situacijo in malega nosim v storklji, da imam potem fraj roke.... tudi vceraj pri nabiranju cemaza je prav uzival v storklji In potem on (lastnik teh ovc) pravi: ja nima pes kaj fraj bit..jaz pa nazaj..niti ovce ne morejo fraj bit..-ograde odprte in ovce šetajo..skratka...sklenila, da bo naš pes itak zaprt, ovce njegove pa tudi, ker konec koncev psov v naših krajih je polno, ne le naš pjes..Naty, tudi mi smo imeli probleme z psi, ki so hodili okoli po vasi, mi pa imeli psico ... unicili so nama celo ograjo, ko se je reva gonila :xx!: ...pa sem na obcini na eni seji vprasala, ce so lahko psi kar tako prosto spusceni, pa je zupan seveda rekel, da ne... ja, samo tega nihce ne kontrolira... sploh ne ves, koga bi poklical, ko se psi potepajo... policijo ja, tukaj moram dat se eno cvetko ven s policijo...moj mozek se je peljal v petek iz Lenarta v MS v koloni tovornjakov :xx!: ...pa je pred elblovim klancem prehitel tovornjaka in sta ga ustavila moza v modrem x!x rekoc, ce ve, kaj je naredil... pa jima pove, da je prehitel tovornjaka in sta cela pametna ugotovila, da je tam neprekinjena crta in mu napisala globo nekaj rek 41 euro...moz mi je rekel, da je zacel prehitevati na prekinjeni crti in da se je potem komaj zacela neprekinjena.Kolega policaj mi je povedal, da je to dovoljeno... zdaj premisljujem o pritozbi, ceprav po pravici povedani, se mi ne da bosti z njimi :xx!: ... bomo videli... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Ojla mladina ste še vsi na broju? No sam da se mal pofočkam in vas lepo pozdravim.Berem da dogaja od frocovja do ovac vse v kup, pisano in zabavno. No jaz sem imela tudi kak boljši dan za sabo. Danes sem že navsezgodaj ružila po kliniki imela neke opravke jebela cesta, če nisi bolan tam garant zboliš. Zrak v čakalnicah :xx!: katastrofa. Itaq se dr izogibam kot križa ampak tole sem pa kao morala iti...So mi dal nek zvarek za pit, pa pol čakat da se zvarek porazdeli po telesu, pa hajd kri dat junaško.Vmes mi slabo ratal od coctaila, trest se začela, na bruhanje me sillo, vroče..oblivalo me kot da sem v 3 menah skupaj...skratka dizaster...pol k so me vidl da sm k zombie, po moje imajo na Žalah boljše zgledajočo klientelo, sem dobila spešl treatment z ležalnikom in en kup sester za oskrbo...pol mi spet žile niso našli...in na koncu ko so jo, so vbodli, dobila hladne obkladke in 9 tamponov s spešl povojem....evo...k da sem bila ranjenec na Sutjeski in ne šla dat samo eno navadno kri....no tko...pol pa še ležat, pa ležat...vmes so mislili, da sem zaspala, jaz pa samo tolk fertik, da se tudi premaknit nisem mogla. Ampak na koncu, konec dober vse dobro, rezultati ok. Sem jih pol še vprašala če se je že kdo pritožil, da zanič pijačo strežejo??? Pa že navsezgodaj enga omladinca 70+nazjala , k še ni slišal za osebni prostor, jebemo je skor vame zlezel, k da bo kaj prej na vrsti, če mi diha za ovratnik. Sovražim to če se mi kdo nalepi kot senca v vrsti. to mi je ena taka hinko scena. En čas sem ga tolerirala....že na začetku se je itaq nekaj vrival in prek vrste hotel, pa so ga sestre poslale na začelje...pol se ja pe že zraven mene postavil, pa pred mene in istočasno oddal svoje papirčke...sem vprašala, če greva skupaj na pregled ??? me je samo gledal....pol sm mu pa še s prstom...sej vem, da se to ne dela, pokazala črto in rekla, da se čaka za to črto. Nisem rekla, prosim....sej vem da ni lepo ampak me je že tolk znerviral k je cel cajt vame rinil...pismo pa olika... No tko zdele sem se mal pojadala kok sem boga.... Ampak meni še vedno slabo...sej bo...naj se naredi lep dan vsem *za ljubitelje dr Housa, priporočam še ogled dr. Beckerja igra Ted Danson podoben humor. Pa scrubs -oz. talenti v belem se mi zdi da je prevedeno pri nas dr. Cox mi je tudi ql Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Aha tega doc.Martina sem enkrat uspela celo videt. No, saj..meni ti angleški humor vedno sede, pa ne le humor..vse štekam tamle:))Tudi Jasnovidko celo uspela 2x videt - ampak je res hudo pozno in nimam pojma, kdo jo bo tako dolgo čakal - je pa res, da sem jo vedno gledala ko bila ali sama doma ali nisem mogla spat..dobra res, samo ful prepozno. Ja -psi. V bistvu me najbolj mori, ker nimamo ograje..ampak v naših krajih imeti ograjo...nekak zaenkrat neizvedljivo.In psa smo spustili - vsi no..ne samo gospodič danes..ker pes pač not spi(ker ga ubogega reveža zebe) in ponavadi - do zdaj tak bilo - šel do roba gozda -se polulal, pokakal..pa hajd nazaj domov..in nisi vedel, da imaš psa..evo..mater..zdaj pa sem mu doživljenski zapor obljubila Se bojim, da skužil adrenalinsko preganjanje in so ga našpukale vse živali. V bistvu res, mora bit pes zaprt, ker pač ne razume kaj dela narobe. Verjetno se njemu višek vsega zdelo, da kaki tip on, da vse ovce pred njim bežijo...jaz pa pizdim nekaj.nič, grem ga skopat zdaj ne vem kako bo tole razumel glih.. aja - rešila že ginekologa..čez tri mesece sem spet tam..nekaj se maternica čudno obnaša..bomo videli kaj bo po treh mesecih. Jaz pa itak pristaš čim manjših posegov v telo, tak da takole terapijo z vsem srcem podprla.. Aha - cosmična se vmes pofočkala...saj jaz sem tudi vsa divja še k dohtaram prišla...samo ga ni bilo kandidata, ki bi ga nalajala.(gospodič po telefonu ne šteje:))glavno, da je vse v redik:) tisti koktajl tam pa boš že prebavila Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Sem se odločla,da grem na LF samo zvečer, ker če začnem gledat že zjutraj, me razni porkiji in alani tolk not potegnejo, da ne morem nehat Tipka, veš jaz sem dobila sling, ampak je naš mali tako velik da ga ne morem stlačit noter v tisti ležeči položaj (no enkrat sva ga z mojim, pa je bil presenetljivo tiho, mi je bilo malo sumljivo - a je bil paf od presenečenja ali revček niti dihat ni mogu), tako da čakam, da bo držal glavico, potem pa veselo v pokončen položaj - komaj čakam!!! Ja se strinjam z modernimi vozički. Tale naš je star ene 5 let, ima take terenske gume, noter je pa toplo kot v brlogu - sem se s tamalo sprehajala pri minus 10, pa ji je bilo noter prijetno toplo, tako da sem hotela kar tega obdržat Ampakdanes mi bo ratalo, grem s "tavišjim" avtom, čeprav danes ni več unega sončka od včeraj... Lep dan vsem, naredite si, da vam bo prijetno in toplo. If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 jaz pogosto resim situacijo in malega nosim v storklji, da imam potem fraj roke.... tudi vceraj pri nabiranju cemaza je prav uzival v storklji ...a se ne reče kengurujček mislm, kar jst poznam kot kengurujček je en tak žep, v katerega daš dojenčka, da mu bingljajo prosto nogice in rokiec, ven gleda glavica; nosi se pa lahko na trebuhu (največkrat) in na hrbtu. A je štorklja kej druzga kako se nosi/izgleda? Baje se pa da krasno nosit dojenčka v eni taki veliki trikotni ruti, (tko kt to nosijo črnke); sam znat morš to zvezat Cosma, men grejo :OO!: če mi kdo poseže v moj osebni prostor; nima kej vame rint, pa dihat za vrat. Takoj popadljiv pizditis I.stopnje fašem se nič ne zadržujem in potrpežljivo čakam, kdaj bo dotični osebek se zavel kaj počne. Isto mi je v vrsti pred blagajno v trgovini, da kdo voziček odzadi vame rine. Tukaj pridejo izkušnje s TP še kako zelo prav. Z ritjo tako sunem (ritnem ko kobila, haha) nazaj, da se dotični za vozičkom kar prepogne kaj bo men hudič voziček v rit rinil kokr da bo vrsta zarad tega kej hitrejše šla You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 a se ne reče kengurujček mislm, kar jst poznam kot kengurujček je en tak žep, v katerega daš dojenčka, da mu bingljajo prosto nogice in rokiec, ven gleda glavica; nosi se pa lahko na trebuhu (največkrat) in na hrbtu. A je štorklja kej druzga kako se nosi/izgleda? Baje se pa da krasno nosit dojenčka v eni taki veliki trikotni ruti, (tko kt to nosijo črnke); sam znat morš to zvezat ej Cooki, ne, to je prav storkljaevo, da vidis http://www.zurpeljhan.org/navodila.php drugace pa je sling boljsa zadeva, vsaj meni se zdi, pa tudi kolegice so mi tako rekle, ki so probale oboje... je pa seveda drazji ... kengurujcek pa meni ne sede, je otrok nekako cudno not ...ja, trak za dojencka je se najboljsa stvar, res jo je treba zvezat, vendar to , ko dobis " grif " ni vec problem... samo je pa cena tudi oh... ... sicer sem pa jaz storkljo dobila v dar, tak da se podarjenemu konju ne sme gledat v zobe .... Nat, dobro, da si zrihtala... jaz sem sla rodit v bolnico, pa se to ne bi tam, ce bi blo po moje ... drugace pa ginek :xx!: ...upam, da jih do naslednjega poroda ne vidim .... cosma, pij dosti vode, da se ti prej izloci to sran* , sicer pa bo Mojca sibam jest, ko malcek spi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 bohdej..... x:)x glih prskakljal iz gorenske... poshtimau par stavari z nekom za nazaj.... x^x je treba uchas bobu recht bob, kurcu, kurc, pichki pichka, kurbi pa kurba.... pa cheprou boli....bemu....pol odlezhe.... no....tko de zdej lohk zachnem od zachetka.... x:Dx pa she ledik pa frej sm (grebte se).... x:Dx zlomk....tralala777 + 1 X vsi zaostanki na oba noskota.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 ej Cooki, ne, to je prav storkljaevo, da vidis http://www.zurpeljhan.org/navodila.phppa tale štorklja je fantastična a je sploh še kej boljšega če maš cajt, bi te prosila za sliko slinga čist tko, da vidm kako zgleda to čudo You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 poglej pod moj škratek, sling, na najdipika si If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 tnx za info, sm pogledala; ma mi je štorklja bolj enostavna za uporabo (po slikah sodeč) kot zavezovanje traku/slinga.Super, da obstaja še kaj več kot kengurujček You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Ko smo mi malo deco imeli pa druga kot kengurujček niti ni bilo..pravzaprav sem prvo kar na boku nosila- brez ičega - ko afriška ona teta:)) Aakhut -ti pa najprej navedi pogoje, da nauš imel prevelke gužve(da se naumo kuharce in gospodinje v vrsto postavljale ) In v vsej silni gužvi danes...se mi zgodila skoraj sramota..Mislim...kaj takega...Moja ta mlajša ima danes 14.rojstni dan..In skoraj bi ji pozabila zavit darilo..če ne bi starejša prej klicala..ne vem kako bi bilo..(se mi pa ful dozdeva, da nekak ni zadovoljna s puzlami - ki sem ji jih kupila iz čisto določenega razloga. da vadi potrpežljivost in natančnost:)) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 nataly,<saj jaz tud na boku, ampak tako imaš pa še obe roki fraj. Npr. za it v trgovino, ali po terenu na sprehod, kjer voziček odpove..pa takose mi zdi bolj imaš otročka prisebi.Je pa res,da smozahodnjaki si naredili takšen "luksuz", da niti ene same rute več ne znamo zavezat. Jaz sem skoraj živce zgubila, preden sem poštudirala, kako se tisti sling namontira. DVD sem si ogledovala cel teden, da je šlo že tamali na živce. Uni tam pa nosijo celo dojčke, vsakega v svoji vreči... svaka čast If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2008 Civ! Sam pozdravckam, ne morm vsega komentirat in tud ne bom, sam tok da veste, da *budno spremljam* (vmes spucala pol foruma, pa sploh ne veste! sej se hecam, ne pol, sam 40% .. ma nekaj tem sem pobrisala, zdruzla, popravla... itd.) drugac pa nad pridna, cist bukvalno shvatila neko pucanje pa kenslanje vsega odvecnega, kar mi je tok dosledno uspelo, da sem sla prevcerjasnjim strahoma na tehtnico in mam 50 kg!!! tko da se zdej krepim z medom in vsem mogocim. mal sem se bla sita pa sem uvedla par sprememb (ker pa nisem tip, ki bi se nad ultra dokoncno in celo javno kao nekaj odlocal, rajs pol povem, k mi ze rata ) in tako dalje.no nom prevec nakladala, mejte se! dons koncno raztrancirala vrecko sesalsko in NISEM nasla opalovega uhana. najprej bla slabe, ker totalen prah in shtala za djabe, pol si pa rekla, da je ze kul, da vsaj vem da ga ni tam in sicer pa tud - pol pa naj se spoka, ce noce bit tam.sej mam opal, se boljsi! si lohk dam delat prstan, uhan/... "kadar cem". Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Aakhut -ti pa najprej navedi pogoje, da nauš imel prevelke gužve(da se naumo kuharce in gospodinje v vrsto postavljale ) imaš prav ... samo imava obe preveč + let ... jaz še malo več kot ti ... in obe imava vsaka svojega jah no....kwa zejsej ne rechem, de vsake tok tut kaka sprememba pashe zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 haha, ti vračam poljubček...danes uživam ob komadu Feelin' good.... zdejle šibam na tekmo od tamale, mal čarite am jst tud neki čaram haha Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 danes uživam ob komadu Feelin' good....: A od mojega srčka? Oz. najinega srčka? Še zmer pišem za faks..če ne bi blo lune bi že zdavnaj končala.... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Cosma, men grejo :OO!: če mi kdo poseže v moj osebni prostor; nima kej vame rint, pa dihat za vrat. Takoj popadljiv pizditis I.stopnje fašem se nič ne zadržujem in potrpežljivo čakam, kdaj bo dotični osebek se zavel kaj počne. Isto mi je v vrsti pred blagajno v trgovini, da kdo voziček odzadi vame rine. Tukaj pridejo izkušnje s TP še kako zelo prav. Z ritjo tako sunem (ritnem ko kobila, haha) nazaj, da se dotični za vozičkom kar prepogne kaj bo men hudič voziček v rit rinil kokr da bo vrsta zarad tega kej hitrejše šla Tenks za tole. Res. K sm tok razpizdena zdele, da ... sm prov rabila. Nimam kej napisat, samo vse lepo pozdravljam. Ok, ne vseh, če sem iskrena. Recmo, da večino. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Mystiiiiiiiiiii Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Lučkica, blazno všečen avatar imaš men so sončnice O, hvala! Tud meni so med najlepšimi, sploh pa tiste... podarjene. Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Sam pofočk in nč novic iz KD dones... Sm bolna k stari dinozavri... in sploh v teh dneh več kot polovico dneva preživim na skretu... :xx!: Kaj pa vem trebušna gripa, rota virus, salmonela... mogoč kr vse od naštetega... :xx!: Nč spet morem letet... :xx!: Bemtiš, je taka kriza, da se še sama seb ne morem smilt, k ni cajta... Mejte se vsaj tisočkrat boljš kot se mam jest in če me nau pobral, se slišmo/vidmo/beremo enkrat v prihodnosti... od mene (ta ni okužen ) živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Jutro!Spet nisem skoraj nič spala. 2 uri. Zadnje čase imam spet težave s tem :xx!: Sem živčna in se kar sredi noči zbudim, ker premišljujem o tem, kaj vse moram narediti, kaj bo, če ne bom in blablabla :xx!: Se moram nafilat s kemijo (beri:redbull), ker moram potem še v faking Velenje (se oproščam krajanom...drugače mi je čist fajn, samo danes ne ). Ma, sej...še namažem se, pa grem...Ah. Lep četrtek (ne morem verjet, da je že četrtek).. Mal sem tečkana... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts