vilamalina 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 ojej, ravnokar sem bila spomnjena kako je blo fajn včasih, ko so stvari mal drugač dišale, ko sem mela kratke lase, ko so me dogodki hitreje navdušli, ko se je več stvari kar samo od sebe zgodilo, ko so bile usode bolj napisane in določene. no, samo saj so zdaj druge svobode, ki si jih lahko privoščim in tako je tud fajn. in gotovo se mi bo kdaj tudi po danes stožilo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 Hola ! Sem se ze poskusila focknit semle v cetrtek, sem vse svinjsko lepo spisala, pa me je zabrisalo ven. Sem se vedno na ilegalnem netu, cakam, da Telmex muchachosi pridejo jutri popravit linijo, da bo router dobil signal in ga poslal do notebooka, do tedaj sem pa ilegalka in signal je, al ga pa ni. Fajn vas je brat staroselke , Hojla Mladina, Astra, Mateja, Nataly, Lea & Co . Meni se je zgodilo muchisimo novega. Novo leto sem prezivela v fajn druzbi, sama s seboj . Je bla greska u koracima, sem Luisa narobe razumela. No sem udarila tango z likalnikom, sem morala zlikat miljauzent sluzbenih cunj, zmeckanih od selitve, tako da sem bila bizi 3 ure. Mal pred polnocjo sem si sla narest bananino mleko in pametno odsraufala mikser tako, da sem ga odsraufala brez podstavka in je slo vse po tleh. Zasilno sem pocistila kjer sem nasvinjala, za cela tla sem pa pocakala na nov let. Ob polnoci sem sla na teraso in splezala na streho in videla 4 precudovite ognjemete, drugo leto jih grem ziiiiiiiiiiiiiiher s kom v zivo pogledat, letos si sama nisem upala. 1. je pa imelo eno malo mestece mestni zur, ko so odprta vrata Luisovega prijatelja in vse casti s hrano. Lusno je bilo, sem se imela fajn z enim malckom 1 leto starim. V minutki je bil pri meni, sem ga precmokala, on me je pa odpeljal ven. Sva sla po lunaparku v blizini. Jedla sem tacose, sladkorno peno, pila Tequilo in Poulque al nekaj podobnega . Sem se neznansko zabavala . Naslednji dan pa prvi dan sihtka. Za zacetek sem se izgubila . Potem sem 6 ur zmrzovala , ker je prilezel polarni mraz in ZDA in ni tako noro hladno, problem je, ker so jim radiatorji in pec tujka, al pa kaksna izolacija in potem cel dan zmrzujes. No danes je mraz popustil, baje da jutri pride nova runda. Bomo videli, upam, da ne. Sicer sem pa na silvestrovo setkala okoli v kratkih rokavih. Sluzba mi je vsec. Vsi so pogruntali, da rada delam . Danes sem spoznala prfokse, ki jih bom po potrebi koordinirala. Sami fajn prfokski , nekaj native speakerjev, pa Mehicani z mega Anglescino, se lahko skrijem pred njimi, povabljena na rojstni dan enega od njih naslednji vikend . V ponedeljek zacnem svoj normalen tempo, kar pomeni, da zjutraj in zvecer ucim v 2 podjetjih, upam, da se ne zgubim , vmes bom pa 4 ure v soli, slihtala bazo in ostale zadeve. Sodelavka s katero najvec delam je skorpija , sicer so pa sami fajn sodealvci. Zjutraj najprej naredimo cmokalni krog, pa potem, ko se gre domov. obicaj, sem se ze navadila. 777 Za Lunin Forum ekskluzivno iz Mexico Cityja posebna porocevalka Pujsita www.mexiconews.press Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 dr dan vsem in srečnga ! sama še vedno razmišljam o odpovedi ,tako kot v starem letu....sej ni fora v dnarju ali slabem delu...problem je drugje ,ne počutim se več dobro tu,energija -negativna tle ubija,mučno mi je postalo hoditi v službo,skozi tisti cmok v grlu,nervoza....nisem za v to okolje.to bo to+tega pa mi jih šef cel cajt gode.... bljak !moram se odtraniti preden pridobim še več negative ....ki se kar zalepi.iščem drugo službo,kjer bom bolj sproščena in to kar sem in kjer je moje delo spoštovano,tako kot moja duša.kot v neki tremi sem že dva meseca,prej je to bil bolj strah...sedaj pa se je to prelevilo v evforijo,veselje ,da bom šla končno stran od tu xsuperx ne bom več dovolila ,da me jebejo z vseh strani.vem ,da sem človek ,ki ljubi življenje ,ljubezen vidim povsod .....torej zakaj bi dovolila ,da bi nekdo to hotel prikazovati narobe.ne.ne bom.naj si najdejo koga druzga za molzt,svoje energije jim ne dam več,njihove pa tud nočem okrog sebe,ker je tko črna ,da gorje svinji.tuđega neču ,svoga ne dam više !fuck off banda kapitalistična!srečno vam ,pa še kako boste srečo potrebovali s tako negativo.vse se vrača ,tko da mi je skor žal kolk se vam bo sranja nabralo.nasvidenje. lepo je bilo sodelovati vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 NEIN , sem prav frendico klicala in pravi da ta ....drži....v originalu to poje zana....blo bistveno pred "severininim " časom..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 dons ponoč si mal karmo zjebala... skenslala nekoga... sori.. ful čudno situacijo mela tle.. upam, da si ok.. grem pospravljat mal.. pa fajn bi blo lotit se... eh, čudni dnevi, bo boljš WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 morgen.... :xx!: chist zjeban.... :xx!: pa u depro padu.... :xx!: zlomk....tralala777+1 tja k zmeri tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 pizdaaaaaa.....k de depra ni zadost.....zdej me je she zob zachel bolet.... :xx!: zlomk.....ajajaj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2008 pa se revmo lohk dobis. js sm si pa rekla (k tud ze nekaj hotla najprej v depro padat, pol pa v obratno: v eno razdrazenost, clo sanjal se mi je, da nad zivcno nekaj rpestavljam in da mi vse iz rok leti )... sm si v glavnem rekla: pha! dosta vise! ne res, ne da se mi! sm rajs dobre, v bistvu. in zdej bom morda/najbrz nekaj zazgala v pecici (me jezi k zanic dela!), pol pa bom se vidla.skoda k ne morm enga filma gledat. dobila neko... posodo ogromno, pa zdaj probavam in nekaj pechichim. po mojem vse zazhgem, pa se sebe.mogoce z mehurjastimi prsti pridem potozit cez par urc. (sam sem res bebo... vcas sploh ne cutm teh bolecin pa tega, kar se dotaknem, mal kar skor nalasc, podobno kot ko mimi drazim, ko je jasno, da bom vsa popraskana pa taka .. no in prej sem kar prjela ono ze. oven. ) ... in nimam tok velke pokrovke, sm se pa fajn spomnila, pa sem 3 blazotne liste zelja.. oz. orhovta cez tko polozila... dbest! in zdaj vse puhti po ohrovtu. kar je tecno: ce vzamemo vonj. ampak kul, ce vzamemo svezhino pa to... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 pizdaaaaaa.....k de depra ni zadost.....zdej me je she zob zachel bolet.... :xx!:ker sem privrženka metod žogicenogice en odpih in popih (sam naj ti zoba ne odpihne) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 ker sem privrženka metod žogicenogice en odpih in popih (sam naj ti zoba ne odpihne) zlomk...ahjah tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 mogoce z mehurjastimi prsti pridem potozit cez par urc. tebi tudi popih. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 nekaj pechichim. pr vseh bolechinah se morm pol she rezhat tvojim postom.... paz na prste! zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 tale postnovoletna depra kr pogosta očitno.. jz se dva dni smilila sama seb, me I. skor ni vidu, ker sem se v mojo sobco zabubla, tečna bla, jokala, smilila se sama seb... sam sem si prav dala dva dni, da sem lahk taka, sem tud razložila, da nima nič zraven pa da naj da mir da mam pravico bit depresivna mal..dons je pa že boljš.. sem šla clo med ljudi mal.. jutr bo pa že čist kul.. mah sam vsake tolk časa čist paše tole mal.. pucanje.. sej bi se lahk na silo ven iz filinga vrgla in bla kao neki dobre volje in kul, sam.. mi ni blo, da bi bla. tkole v takih dneh je Tristan edini, ki ga ne skenslam pa ne vržem ven iz sobe WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Prilezla s shoppinga . Sem skasirala, ko jezikam takole. Zadnjic me je Luis vprasal, ce imam zimsko posteljnino in sem bila preklemansko pametna, da se pa tega v Mehiki ne rabi . In evo, prilezel polarni mrazek iz ZDA in se svinjsko zmrzuje. Problem ni v tem, da je ponoci hladno, pa cez dan zunaj, ker imamo kaksnih 20, 21 stopinj. Problem je v tem, da so zelo tanke stene in da ni nobene izolacije, kje sele kaksno ogrevanje. Potem polezavam 7 in vec ur v postelji, da ne zmrznem, namesto obicajnih 5. Potem se pogrejem pod tusem in v pol ure pripravim, pojem zajtrk, se stusiram, oblecem in frcim proti sluzbi. No in sem si danes nabavila zimski kovtercek pa eno flis ogromno deko . Pa za ucit sem se par zadev nabavila, torbo za vse one bukle, pa mapce ipd... Tko da sem ready, steady go. Jutri grem pa 2 urce se ostale prfokse spoznat, drugace sem pa frej . 777 P.S. nic depresije se zganjala letos, tule ni v modi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 mi pa spet nekaj vrtamo stene vse bi sam, pa je mal površen zraven pa mal na približno, pol pa pizdi, jaz pa skušam ignorirat zraven.. eh ja.. sesalc je pa ves prah, ki ga je posesal, razpihal nazaj ven v šusu po celi sobi.. fun, fun, fun nič, najboljš da pometem to, dokler ne pride nazaj pa posesam pa mal prahu pobrišem.. glih tolk, da ... aja, drugač sem se pa odločila, da se sistematično lotim tele moje 'alergije' po rokah.. našla en kup strani na netu pa vzrokov, kaj bi lahko blo, v glavnem pa suh zrak, mraz, voda, pol pa še čistila, kozmetika in tak.. pa menda moraš vsaj 4 mesece se čist izogibat vsem možnim vzrokom in pazit, da te kaj ne ziritira, da se stvar dejansko popravi in ne ponovi ob vsaki malenkosti.. kar je dost res verjetno.. da ma koža čas, da pozabi mal.. bomo zmagal tole ma dons je pa čist fajn dan v bistvu, depresija šla mal drugam težit WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 morgen... :xx!: na....zdej pa she kashlam.... :xx!: k de usega druzga fuka ni zadost.... :xx!: ampak...se ne dam.....ga grem zvecher ven zazhurat pa che...che ....ma che ....ma kr kol.... tale popoldne bom pa kle tezhiu...hehe zlomk....tralala777 -ou pod mehishki koutrchek pa en gromozanski na revirski nosek... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 juhuhudobu mail iz shihta....shle ure gor.... x:)x pripravljalna +10%izvedbena +4%tole pa zdej pochas ratuje clo dobr.... x:)x zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Evo, dobila legalen net vceraj, kar nekaj manjka, ko sem skoz on line , se bom kar sama mal odjavljala, da ne bom nakrizirana. Spoznala se preostale prfokske vec ali manj. Kaksna pisana druzbica, od Avstralcev, Americanov, Anglezev, Indijke, Nizozemca, Slovenke , Mehicani, full nas je. Dialektov kokr hoces. Prav fajn mi zgleda. Sibam mal ven na zrak in na soncek , pol pa priprave na jutrisnji dan. Zlomci, fajn za povisico 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Morgen upam da ste nehal z voščili pa vsem totim cukrom.... v tistih superlativih me kr glava peče od dobrih želja Je Aakhi nekaj žalil ....gospod sodnik kol¨k košta ,če ga enkrat vsekam? Sam toliko, da vem si kredit zrihtat LOL *** Drgač vas pa pogrešam, si ne bi mislila kak ste se mi pod kožo zavlekli sem mal na antle zadnje čase pa sem se prišla mal fajtat ajd mejte se ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 no, lepo, da si še alive &kicking, lia....... sam ne se z mano fajtat, k men se tega ne da..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Morgen upam da ste nehal z voščili pa vsem totim cukrom.... v tistih superlativih me kr glava peče od dobrih želja Je Aakhi nekaj žalil ....gospod sodnik kol¨k košta ,če ga enkrat vsekam? Sam toliko, da vem si kredit zrihtat LOL*** Drgač vas pa pogrešam, si ne bi mislila kak ste se mi pod kožo zavlekli sem mal na antle zadnje čase pa sem se prišla mal fajtat ajd mejte se kje si ti, punca, je dolgčas tle brez tebe in tvojih temno črnih izjav ***mah, bi pisala neki pa se mi ne da v bistvu... grem delat rajš mal... fajn bodte, lep dan... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 Lia! ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Drdan:))Popisala nepremičnine si ona gospa tam tudi oddahnila, pa sma bile kar dve, ki se nama kamen odvalil s herca.V soboto cel dan kupovali čevlje za maturantski ples. Vse trgovine v Mariboru oblaufali, nekaj na Ptuju in na koncu na Ptuju kupili luštkane čevelčke..ampak ene pa še rabimo in to bele, ali pa vsaj bež...ker najprej pleše v beli oblekci z dečkom svojim, potem konec februarja pa na svojem maturantskem..v črni obleki..danes še en krog po trgovinah, ki smo jih zadnjič izpustili ven, naredila in najdla simpatico sandalčke..oblekca itak čist kratka in taka..tak, da bi skoraj sandalčki pasali..Potem bo treba nek plašček ali kaj še nabavit, da ne bo v bundi hodila...Pa jaz bi ja milijonar morala biti ali pa vsaj poročena biti z milijonarjem no.. In ful velike in oring pohvale Marsi za dodatek, ki sem ga ful pogrešala, pa vedno pozabila povprašat, kaj se zgodilo...v glavnem...na začetni strani zdaj lepo pišejo vse konjunkcije in kdaj se začnejo...prej sem to morala malo ugibat:)) kul in ustno ino pisno pohvaljena Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 (dbest za popis!) Thanx Nat, zahvale pa grejo (konkretno za konjunkcije) Mitji (men pa za *poriv*, kajti so zato spet na broju, ker sem zaktivirala vse to za LK, ki pa ga zdaj ni :xx!: je blazotn dela s temi konjunkcijami, tko da res super, da si je mitja poleg vsega se za to vzel cas. No saj, je pa vsaj tle vse lepo na broju, tko da vsaj nismo zastonj arbajtal. Polozaji planetov in vsi ostali podatki razen konjunkcij pa so itak vedno.se mi kr trapast zdi vcas, k se to sprasuje pa folk ne vem kam posiljate. :xx!:kao: tm mate to. sam se mi ne da skoz poudarjat, saj ce na nekem nemskem sajtu lohk svasta se najde, se lohk pa tud tle mal pogleda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts