aakhut 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 no....habo-ta smo pokopal.... tutsedmina je minila...z manjshe-vechjimi medigrami.... ampak...kakorkoli....pogreshamo ga vsi.... danes so na vrsti oni.....jutri smo pa miin.....jutri je .....kakor koli.....nov dan zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 no....habo-ta smo pokopal.... tutsedmina je minila...z manjshe-vechjimi medigrami.... ampak...kakorkoli....pogreshamo ga vsi.... danes so na vrsti oni.....jutri smo pa miin.....jutri je .....kakor koli.....nov dan zlomk ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Torej.. Danes začnem. zvečer, a ne? sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 ....4. dan brez cigarete... gre lazje kot sem si predstavljala, samo pojem pa res velik... eh, grem na 2 krofa... Čestitke Kupi/nabavi si kej takega, kar bo zamotilo prste; prstan npr., al pa zapestnico, pa se igraj/vrti prstan, zapestnico...da mal zamotiš prste, k so še pred 5.dnevi cigareto vrtel hmm.. no sej tko hudo, kot ti tole opisuješ ni, tko da očitno nima rebra počenga bom jutr frenda na kavi vprašala, je glih strokovca iz medicine naredu.. ma sej, verjetn je sam mišica kaka nategnjena, pač boli ga zjutraj, ko vstaja pa če miga mal preveč, hodi dost normalno, pa če se smeji al pa kašlja ga boli.. Cipcipilonika (hmmm... za tole tvoje ime je nujno treba eno luštno okrajšavo najdt )jp, sej tko je to pr počenem rebru pr globokem dihanj boli, če se obrača v postelji; moj bivši je pr nogometni tekmi staknil sunek s komolcem v rebra; mel iste težave, šel k dohtarju, pogruntal, da ma počen rebro. Slabo leto ga je bolelo (pri določenih gibih, globok.dihanju, kašljanju, ful smejanju...), ampak je pol prešlo. Mu niso nič dal druzga, kt painkillerje (to mu je dal klubski dohtar). ime je iz knjigice enci benci na kamenci, kjer so izbrane otroške izštevanke,gre pa nekako takole (se mi ne daiskat knjige) na enem zidu je pisalocip-cipilip-cipilonikakdor te besede ne zna prebratimora zdaj mižati. Ok za okrajšavo,samo ne bi bila kaka cipika Ja, se spomnim te izštevanke, smo se jo igral ko sem bla mala.Jst predlagam okrajšavo Cpcp *******včer sem se svinjsko mastila v Kitajcu; matr je bla kislopekoča juha dobra zvečer pa dve rebri mlečne čokolade z brusnicami in celimi lešniki (Mikado by Zvečevo - čokolada mojega otroštva) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 men je pa House kar kul... trenutno 2. najboljsa nadaljevanka.... no saj tut sam dve trenutno spremljam... ...ampak Shark mi je boljsi... James Woods-legenda... Čestitke Kupi/nabavi si kej takega, kar bo zamotilo prste; prstan npr., al pa zapestnico, pa se igraj/vrti prstan, zapestnico...da mal zamotiš prste, k so še pred 5.dnevi cigareto vrtel EH SEJ MI SPLOH NI TKO TEZKO NITI NE POGRESAM DELA ROK Ja, se spomnim te izštevanke, smo se jo igral ko sem bla mala.Jst predlagam okrajšavo Cpcp al pa okrajsavo CCCP pol lahk pa se avatar zamenjas za rdeco zastavo s srpom in kladivom... ves kaksne lušte bos aakhutu nardila... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 al pa okrajsavo CCCP pol lahk pa se avatar zamenjas za rdeco zastavo s srpom in kladivom... ves kaksne lušte bos aakhutu nardila... ja, zna bit, da ga bo kap trofnla, na sedmini bojo pa mladoletnice žalostne...bojo rable kak(ga) tolažnika ali dva. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 ojla dobre volje sem. da poročam, včeraj dobla en klic iz ene oš. šla danes tja. in v ponedeljek začnem delat ful vesela. sicer samo za en mesec, ker nadomeščam bolniško. sam tak vesela. da bom spet mal koristna. delala pa bom tona tisti oš, ki sem jo tudi jaz obiskovala imam celi dve minuti do tja tak da imam zdle med vikendom mal časa, da si tele priprave napišem. ker navajena samo na sš. aja, tale nek house vsi neki omenjate. pojma nimam, kaj to sploh je prijeten dan ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 dobre volje sem. da poročam, včeraj dobla en klic iz ene oš. šla danes tja. in v ponedeljek začnem delat :hepko: Super! Komaj čakam, da boš poročala, kako je delati z malčki No, kakorkoli že... včeraj sem govorila s prijateljem iz otroštva (enake starosti)... Me je vprašal, kako sem kaj...Sem mu povedala....in potem me je vprašal:"Ja, a smo res že toliko stari?" On je pustil faks za par let in ogroooomno potuje (na potovanjih uči otroke en šport ali ne vem, kako ima to zmenjen). Tako, da totalno uživa življenje, ne mudi se mu diplomirat in ne sili že takoj v redno službo...ne premišljuje o tem, kako bo čez 10 let...ne premišljuje o varčevanju za pokojnino, o mba študiju...skratka, ni obremenjen. Moram reči, da sem se prav zamislila. Celo življenje me nekaj skrbi, skos nekaj načrtujem, skos more biti en plan, nič spontanega, nič... itak da sem pol vsa živčna in preobremenjena :xx!: zakaj ne moram jaz enkrat rečt, da nima veze, če oddam nalogo 1 mesec kasneje kot sem načrtovala (al pa 3 al pa 5...)... ne, jaz to ne... raje se obremenjujem... medtem, ko že cel življenje neki šparam in sem neki odgovorna..lahko bi šla tud jaz v avstralijo in se relaksirala...ma, sej sploh ne vem, če se znam. kolk žalostno..Okej, zdej sem mal....mogoče mal preveč povedala, kolkr sem navajena...klele...mah...sej je vseen... Najprej se bo treba naučit sprostit...ker dejansko..tud če sem zunaj, al pa z lubijem al pa če gremo pit magar...mam skos v podzavesti kaj vse morm narest...ne mine 5 minut no.. Eh. Grem raj mal jest... VIKEND BO! Jeee. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Men sam ni jasno kaj vidite v tej bedasti seriji kot je House, prvo je totalno nerealna izmišljotina, pejte pogledat na KC v LJ kako zgleda realen lajf zdravnikov al pa raj staro dobro Urgenco z ljepotanom Clooneyem, kot drugo, slabo prežvakan angleški humor, ki ga je House kot Percy v Black adderju tisočkrat bolje odigral, poleg vsega je pa še gnusno in nasilno vse skup, pa če b vsaj tip bil dober ajd bi še rekel..da ga babjad gleda. men se to zdi ena poden podenjska podnov nadaljevanka... .. Toda kdo sem jaz da moti House populacijo :xx!: Hmm ja...eni pač baje imamo raka na okusu...in meni je ta dedc orng všeč...(glih ta prave barve oke ma..pa spljoh...tisti oring lepotci niso glih po mojem no...)sicer pa res..nea se ti zdaj mešaj v Hausovo populacijo... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 In ker bil menda včeraj debeli četrtek - sem bila jaz na neprostovoljnem postu - tako zelo delala v službi, da ne imela časa jest it..še vodo sem slabo pila..tak da bil pri meni suhi četrtek. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Ssem MORALA malo pokukat, potem pa zviz in že me ni več... cookie - Cpcp- me preveč spominja na cpp, :xx!: če bi pa bilo c - polglasnik -p, c - polglasnik - p, bi bilo pa luštn ampak zdaj sem se že u Cipy ufurala (ko sem res taka CIPI ...) Liriel - saj VEM. Ampak to je spet teorija... ko vse vem, kako je PRAV, ampak kaj, ko sta pri meni (raz)um in srce skregana... jaz moram biti ful disciplinirana, pa red, organizirat se, potem mi steče in ko par dni laufa, se mi zdi že škoda pokvarit... oziroma, zdaj ko razmišljam, je fora tem, da sem preprosto preveč zapackana, preveč iz sebe, sploh se ne slišim, otopela,,, pa ne depresivna ali slabe volje. Kot da bi spala zimsko spanje skup z medvedi. Pa res se počutim ko ena meda. druidka - veselim se s tabo glede službe, pa če boš pridna, bodo našli zate v tej šoli tudi po enem mesecukaj, zihr, vsaj prinas je tako. Kaj pa učiš???Kdo je ta House, si pa veretno že poštudirala...lp If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Pozdravček! Danes bla na razgovoru za službo... in vse gre v tisto smer kot si želim. :hepko: Najbrž bom ene 2 meseca se uvajala, enkrat aprila pa me bo zaposlil za nedoločen čas, ko zrihtam vse papirje od komisije za stopnjo invalidnosti... ker brez tega se ne morem zaposlit... In delo bo ravno na področju, ki mi najbolj ustreza - grosistično trženje + turizem. Delo s slovenskimi in italijanskimi podjetji. Yuppppiiiii!!!! http://shrani.si/f/1d/hu/mnWutzr/happy-02.gif http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Vsem novozaposlenim in tistim, ki to še boste - ČESTITKE!!! You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 morgen.... :o|o: zbudu me je itaQ telefon.... :xx!: glava k globus....machek k tiger....delavni zanos pa k pr lenivcih.... ampak bo...bemu de se ne dam.... x:)x tole bo k obujanje spominou na december ....pet zaporednih nochi delatzhurat..... x:Dx zlomk.....tralala777 -ou v mehiko ino en hromozanski v revirje.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Vsem novozaposlenim in tistim, ki to še boste - ČESTITKE!!! Hvala Cookie http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 No, pustno rajanje se je pri nas (v službi) že začelo :xx!: "maškare" so že težit začele....sej se spodobi, v petek popoldne ima, da težiš in sikaš, še posebi če si novopečeni šefić in je treba pokazat muda, nahrulit par osebkov brez jasnega gospodarja, da se ima kaj za poročat na pondeljkovem kolegiju banda pokvarjena :xx!: mam jst tut še kak "krof" na zalogi za servirat, le čakte se, kanalje You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 http://shrani.si/f/3k/eT/2HJOWwy0/krof.jpghttp://shrani.si/f/Z/CH/3v7H2rIG/1/krhki-flancati.jpg Dober tek! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 Jutrcek, a vsi se spite ? Sem sla danes na lov za nov notesnik, ker mi je star umrl revez, pa ne poznajo v Mehiki NLBja , pa nic ni bilo s tem . Sicer pa zanimiv dan .Blazno potrpezljiv sef, z nasmehom na ustnicah prenasal moj obisEK . Je pa res cist drug sistem tule, sem si komot pol casa vzela za predstavljanje. Potem pa center, miljauzent stojnic, parki, tacosi jutri , pa 6 ur hoje . Da ne izpadeva izdajalca rodne grude sva kupila 1 cel krof , maskare vse oblecene v Mehicane . Tule to zadevo praznujejo marca in to 1 teden. Imajo pa eno fajn navado, da praznike zdruzujejo z vikendi, tako da je torkov praznik premaknjen na ponedeljek, kar je baje povzeto od Americanov. 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 No, pustno rajanje se je pri nas (v službi) že začelo Če nisem preveč firbčen - s čim se pa ti ukvarjaš*? Legenda: *ukvarjaš - po tem, da si non stop na foruu itak vidim, da v službi predvsem Bogu cajt kradeš, ampak zanima me, kaj bi v službi morala delati, oz. za kaj te v svoji nevednosti (leti na tvojo prisotnost na LF) plačujejo? zvedavi Nosorog http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 Nosko... to boš pa čakal menda do pondeljka... ko pride nazaj v službo -------------- Smotan dan... spet nisem spala celo noč pa še vreme je tako da prav nič ne navdihuje Upam da bo popoldan bolj energičen http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2008 civ civ! se sem ziv(a). ogaben dan, jaz pa nad pocutja! Tok se mi dogaja, da... nima smisla pisat. v glavnem... charamo. Prejle sem tok pomembne (zase) stvari postekala!Da joga neguje moj yin del, fitnes ipd. (al pa kaksna boxarska vreca, ki je zal nimam ) moj yang del, tao pa nekak zdruzi oba... al kako sem ze tocno postekala.. tok sem mela dobr v glavi, no zdaj sem z besedami to izgubila, sam sem prav hotla napisat.K je za v dnevnik. pac zame, saj jaz pisem. o kom in cem pa cem govort sicer... Sicer pa se dons zlo razveselila bratrancevega maila, ki sva nekak spet nasla stik. Moj najljubsi bratranc, bla zlo na valovni... ocitno sva se. Dbest! Nisem si mislila, da bom vsa vzhicena v zvezi z *sorodstvenimi in podobnimi zadevami*. In sem v glavnem zlo dobre. Fajn se mejte vsi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 morgen.... x:)x prvi dan v sklopu petih je v krej.... technobe she nch na vidiku.... bomo vidl jutr... aja....jutr na ROZA rolam na tavelkmu floru v K4....vebljene.... x:px zlomk....tralala777 + 1 na oba noska..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 JUHUHU!!!!!najdu ono buklo SLOVAR SIMBOLOU :hepko: pod enim kupom plat pa cedejev.... kuko tja prshla....pa sam moji shkrati vejo.... skratka:OPRAVICHUJEM SE VSEM K SM JIM TEZHIL DA SO SI SPOSODL BUKLO zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 JUHUHU!!!!!najdu ono buklo SLOVAR SIMBOLOU :hepko: pod enim kupom plat pa cedejev.... kuko tja prshla....pa sam moji shkrati vejo.... skratka:OPRAVICHUJEM SE VSEM K SM JIM TEZHIL DA SO SI SPOSODL BUKLO zlomk....tralala x:Dx sam da si najdu zdej jo pa lahk naprej posodiš že cel dan se spravljam k učenju, vmes pospravla par strojev cunj, obesla, zložila.. ja, pa D. sem slišala po dolgem času.. kar blizu pol leta po moje.. nazadnje, ko sva poskušali skype, je ful zamika bilo in sva obupale, danes je šlo pa kar fajn.. fajn jo blo slišat, ful človek že skor pozabi kako sva fajn midve.. no ja, saj če bo vse po sreči, se bova drugo leto imeli še preveč grem zdaj zares dvakrat čez zapiske... (ful težko tipke lovit z rokavičkami na rokah.. me spet hoče nekaj 'alergija'.. pa se ne dam ) nobene maškare še vidla.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 x:Dx sam da si najdu zdej jo pa lahk naprej posodiš sej une plate k jo jutr rabim nism najdu.... aja....knjigo mislsh...jah no...lohka...sam bom napisu kam je shla.... zlomk.... ....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts