Guest Mačona 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 kaku ti paše frfru. jaz sem pa spet pridna. civ civ! se sem ziv(a). ogaben dan, jaz pa nad pocutja! Tok se mi dogaja, da... nima smisla pisat. v glavnem... charamo. Prejle sem tok pomembne (zase) stvari postekala!Da joga neguje moj yin del, fitnes ipd. (al pa kaksna boxarska vreca, ki je zal nimam ) moj yang del, tao pa nekak zdruzi oba... al kako sem ze tocno postekala.. tok sem mela dobr v glavi, no zdaj sem z besedami to izgubila, sam sem prav hotla napisat.K je za v dnevnik. pac zame, saj jaz pisem. o kom in cem pa cem govort sicer... Fajn se mejte vsi! ma res vremensko ogaben dan. me že hotelo potegniti nekam, ne bom rekla kam ... sem se zmazala z gibanjem, akcijo, uplifting mislimi ali kako bi rekla, pa mi je ratalo se celo umiriti in se usesti in se učiti ... za začetek kar pridna. samo tako naprej. ej, Marsa, zakon takole poštekat stvari ... mislim, da vem, kako to gre ... koliko stvari po svoje tako poštekam v hipu ... hecnjakovička. fajn se mejmo vsi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 bemu srček si fejst... sam nauči se da je večer odvisen od tebe, ne od drugih... upam, da ni bil drastično pokvarjen tko, kopalnica spucana v nulo, juha skuhana, moj ma večino stvari pripravljenih za odhod, še nekaj uric in ostaneva za nekaj tednov sami... sem se odločila da današnji večer preživim uživački... vem da grem v solno kopel avokadina maska pade, potem pa pustimo se presenetiti... mogoče s tamalo odigrava scrabble... J. želim miren let, udobno namestitev in da stvari potekajo naslednje tedne kot si je zamislil... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2008 Ciao folk! Nic vas nisem brala, tu nekaj urejam pa pedenam, sam vskocila sem. Lepo nedeljo vsem! xrosex ampaksama bi se rada spomnila mojga niknejma,pa nimam pojma. * me je shanna spomnila ko sem vidla osvezeno temo (o tascah), pa se spomnila, da si v njej bila aktivna, pa sla chekirat in ugotovila (nakar vidla, da si tud sama najverjetneje ze ugotovila, k sem vidla da si pogledala ):SurangeniTvoj zadnji nick. prej pa si imela daljsega, morda sestavljenega iz 2 besed, v glavnem vem da smo ga tud krajsali. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 O... Zverca je bila od cist zacetka, cajtov pred forumom in v zacetku foruma (se tastarega, vmes smo ga enkrat ze selili).Tako vas vecina tule je pravzaprav 'ne pozna', Tjazy je iz tistih cajtov, pa Odri, Afrodite in Bozota ze leta nisem videla tule, imamo pa zdaj eno novo Afroditkico, samo to ni ta... Pa tko... Lunce se morda tud se spomnis, pa free-ja. Aja, saj res! Mislim da sem omenila v napovedi, da bo kaj starega spet do nas prislo, predvsem zarad mrka? no, danes vidim komentarja od Sanjalice in Tine, ki ju obeh res ze dolgo ni bilo, prejle pa me je klical Free, ki sem ze veckrat pomislila, kaj kaj pocne, klicem pa ne v teh primerih, ker hocem pustit pri miru cloveka. No, danes torej kar tri taka stara javljanja, potem pa se Zverca. Sem rekla Freeju - a sploh ves, da je mrk - te je izbezal. On je kul, ima obdobje, ko imajo druge stvari prioriteto, prakticno nima casa, vmes se je preselil in tko. Pocuti se dobro in vse je skratka ok z njim, samo ima tako malo drugacno obdobje. Kot se mi je zdelo, itak.Zato pa vas ne obremenjujem s pogresanjem s svoje strani. No, sebe pa tud ne. Torej tako. Od 'tastarih' nas je torej malo, El Ninota se bos tud spomnila najbrz se, Odri kdaj (redko) uleti... Mi je fino, ko se kdo vrne in cisto razumem, ce malo gre. zdej pa jst tuhtam zakaj mi je tale Surangeni blizu,.. mogoče še iz obobja Otožne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2008 Pih! Spomin pa tak!(se boljsi k moj??? ) No fino. evo vse najdemo, vse vemo. moja frenda pa lustn prav: 'vsi mamo vse'. () fajn se mejmo vsi. (*drugac se mi pa fajn zdi, Macona, k se vse bolj(s) znas nastelat tkole ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Surangeni je pa tud men znana, ja Včeraj imela tako luštno naključje.. sem se učila soc in brskam po netu za mal bolj natančno razlago Campbellove poti mitološkega junaka, pol se pa zvečer spraviva gledat film (Constantine - ) in se nama skor ni dal še ta drugega DVDja not dat, z dodatki.. pa sem ga pol le, ker me zanimal, če kaj dodatkov k filmu... in najdem intervju s tipom, ki razlaga točno isto stvar - pot mitološkega junaka, ker so kao vse tele zgodbe po istem principu narejene... Hmm.. a mi mogoče hoče kdo povedat, da naj se fajn naučim tole, ker bo zihr na izpitu? Hmm.. Marsa, a me lahko zbenaš za danes, plis bi blo res fajn, če bi se učila, sam moram nujno net zraven uporabljat, tko da ugašanje računalnika ne pride v poštev, če je pa prižgan, pol pa skoz hodim sem čvekat (pa tud če te bom pol obupano klicala, da nisem resno mislila, ignoriraj ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2008 Hmm.. Marsa, a me lahko zbenaš za danes, plis ........(pa tud če te bom pol obupano klicala, da nisem resno mislila, ignoriraj ) po pravici povedano te tezko. ampak zadnji stavk mi da bl mislit...a res hoces oz. a mora res od mene bit odvisn to? ~ aja sej res, zverca... zakaj se je pa men zdel dolgo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 ma sej se jaz lahko. itak. bl štos bil tole, ker sem ravno včer se z nekom pogovarjala in razlagala mal tale forum.. pa pol prišla na tole z učenjem in benanjem.. pa si predstavljala samo sebe kako te pol čist obupano kličem sred noči, da ne, ne, sej nisem resno mislila x:o)x (sam sem pa mislila, da majo moderatorji poleg ostalih gumbkov čist simpl še benaj gumbek zraven ) evo, že grem, me že ni več WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2008 ma sej se jaz lahko. itak. bl štos bil tole, ker sem ravno včer se z nekom pogovarjala in razlagala mal tale forum.. pa pol prišla na tole z učenjem in benanjem.. pa si predstavljala samo sebe kako te pol čist obupano kličem sred noči, da ne, ne, sej nisem resno mislila x:o)xsej vem, sem pac 'nadaljevala' to *igro*. stekam. sam po mojem me ne bi (vrocicno klicala sred noci) - sam sebe bi klela.al pa, jasno, bi ble kaksne komplikacije, bi recimo skenslala tvoj account dozivotno - po nesreci! haha! ta bi bla dobra! k recimo se mi je ze zgodil, da ko sem mela najvecji schtraufenpacht s kom tle, pa sem po nesreci brisala ravno njegov post (recimo je zamrznil ekran, pa sem pritisnila, pa se je nekje drugje ustavilo in drugo zbrisalo... al pa sem pomotoma namest zgoraj kliknila spodaj - pa je bla druga oseba... in podobno).Pol pa razlagala, utemeljevala, prepricevala.... ( ) (sam sem pa mislila, da majo moderatorji poleg ostalih gumbkov čist simpl še benaj gumbek zravensej mamo. zato se je pa tok simple zmotit. oz. zato pa *klasicne moderatorje* (med drugim) tud tok prsti srbijo pol. k je tok simple - ckck pa te ni. to moc mamo pa to. enkrat sem skor Pujsi blog skenslala al kaj je ze blo, k sem hotla sam komentirat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Marsa, zakaj si napovedala velik kriminala? :xx!: No, sem dozivel po treh letih bivanja v Mehiki, kako te lahko dobro okradejo na metroju. Sem imel sreco, da jih nisem videl, ker sicer bi se lahko po moje slabse koncalo. Sicer sem pa bolj jezen nase, kot na njih. Njim je to sluzba, jaz bi moral pa biti bolj previden . No ja, dvakrat ne bo slo Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Živijo,kako ste kej?Ste pojedli veliko krofov, bili našemljeni?Mysti, izgledala si fantastično Wow!!No, jaz se nisem, sem imela pa lubija in prijatelja tukaj, tako da je bilo kar lustno Mimogrede, če je bil kdo v Kanadi, naj mi prosim piše... Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 x:Ix Prid na MSN pa ti povem...ene 70% možnosti je, da grem tja..detajli niso za v javnost Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 ene 70% možnosti je, da grem tja..Kanada? Wau! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Živijo,kako ste kej?Ste pojedli veliko krofov, bili našemljeni?Mysti, izgledala si fantastično Wow!!No, jaz se nisem, sem imela pa lubija in prijatelja tukaj, tako da je bilo kar lustno Mimogrede, če je bil kdo v Kanadi, naj mi prosim piše... Lepo se mejte tudi ti Odvisno kateri konec te zanima , Kanada je precej velika , jst sem bil na zahodu, Alberti,je že kar nekaj let od tega, brat je bil pa lani, Alberta, British Columbia Drugač pa pejt ,če je prilika Krof drugače en na dan, nisem ravno ljubitelj, se raje šparam za krhke flancate , če spustim torto,ki jo že tri dni počasi zmanjkuje, nekaj smo jo dobili ob eni diplomi, ne moji Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 kroooof bi, trojanski krooof bi (se glihkar učim o trojanskem ciklu pa v googla vpišem in mi namesto kratke obnove vrže ven trojanske krofe)ok, saj mi kar gre, še kakšno urco, da simbole ponovim... pol pa jutri še malo.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 N¨' č, en prazen velik nč od mene lenoba lena smotana, moramse uščipit, da prečekiram, a sem sloh še tle al samo moja slika. Skos eni izgovori, bedno, da mi je slabo sami od sebe.Pa resno ne vem, KAJ se mi mora zgodit, da se sproži KLIK in se spravim DELAT to seminarsko. Naj me en brcne v rit. Pol pa najdem kratke filmčke in JASNO si jih o+gledam in sva še pred spanjem s tamalo odplesali eno šakiro in potem sem našla še trebušne plese in... in tko. Če bi bila takšna v srednji šoli, je sploh naredila ne bi. KAJ JE TO Z MANO??!!Moji planeti so se al zgubil ali zaleteli, da sem tok blsava, ker nidruge lepše razlage za moje totalno neodgoorno vdenje. :xx!: :xx!: Tašča,kakršna žeje, je spekla najboljše krofe in čau moja shujševalna še za en dan. Ta mojmali mulo, ki zdaj pridno spi, ves nabitek od mleka, mi je pridelal celih 16 kg viška!!!! Kdaj bom jih spravla na 53... ne vem. Nimampojma. Cel dan neki hitim in zvečer, ko je mir in me vabijo čokoladice in krofi (čeprav so danes malsuhi, ma bodo še ok...)Za oblečt mam samo dvoje hlače,ene od teh še nosečniške in ene - o jej - roza elastične žametke, ki sem jih ne vem kdaj in čemu kupila. GROZA :xx!: Živimsamov spominih, pa v prihodnosti,samo danes me ni. :xx!: Pa v bistvu mi nič ni, niti ne furamsafr niti nič, še obiski mi pravijo, kok dobr in zadovoljno zgledam, ja dobr, tako napihnjeno debelo dobr, sam noben noče tega povedat direkt. Ampak da me moj lastni oče ko nikoli nič takega ne opazi, vpraša, kok sem se zredila, potem VEM, da sem resnično rolšunka odebeljena na vseh koncih. Sammožganiso se mi očitno skrčli, ker nič pametnega ne gre not. Ali pride ven Sej dokler se človk še zna na svoj račun pohecat, kul. Marsa, sori, ker sem kar neki menjavala nicke, ampak vedno sembila v eni sili,pa na novo vtipkavala... Zdaj bom pri tem, cipy mije všeč Z mislimisem (kot že rečeno) že v poletj, ko bomo brakico na morje odpeljali in bom ceeeeeeeelo poletje s frockotama sama dol (moj spidi bo prihajal ed vikendi, en pač mora delat ne), in bomo uživali, se kopali, jedli sladoled, se vozikali po obali... komaj čakam. Da bom se posvetila samo njima, ko bo strokovc samo še oddaljen spomin... Potem pa pričnem prepričevat mojega, da bi lahko šli na kakšne daljše počitnice, v mislih imam meni ljubo Sri lanko, samo da se Tigri žemalo skulirajo, pa saj itak ne bi šli na sever... Zdaj grem še dat prat, pol pa tuš in -spat. Pa naj pride že ta pomlad... lahko noč vsem, ki ste slučajno ali namerno naleteli na ta post, pa dobro jutro vsem ostalim, pa naj LF dobro in hitro dela, da se ne bom spremenila v tistega popizdenega psihotičnega nemškega mulčka If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 dobro jutro... moj srečno prispel v tujino. vem, da bo tud delo potekalo nemoteno ter da se bodo mel fajn... vojih nekaj km pretekla, ravno izpod tuša, srebram kavico in razmišljam kaj naj najprej... naredite si čudovit dan jst si ga bom aja Akutek, da te danes prehitim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Jutro Ksenia a ti maš to tekaško stezo al zunaj po dežju? Cipy, bom mal pametna pa ti rekla da si nehaj sam težit pa kaj nared al si pa nehaj težit pa pač nič ne nared pa bod zadovoljna s tem mal se morš skoncentrirat, odklopit vse, kar te moti za ene dve uri, magari na papir začet pisat osnutek, da te net in lnf ne zmoti... saj pol, ko enkrat not padeš, je ful lažje.. sam res, not past je včasih ful težko, sploh če imaš zraven še miljon stvari, ki bi jih lahko namesto tega počel prehlajena še vedno, grlo boli, kašljam... moram po dodatno dozo C vitamina pol... Prišla v službo na hitro naredit, kar je za naredit, okol 12h mislim pobegnit od tu in se it učit in počivat... mam še danes in malo jutri časa, sej bo šlo, sem v bistvu že vse predelala, zdaj samo še ponavljam. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 opa, zmeri bolj zanimiva postajašA daj! Tolk snega je (in nic spluženo), da sem ujeta... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Ste pojedli veliko krofov, bili našemljeni?Jst sm bla Smart Mouse sm bla vsa v črnem, pa ultrakratko mini krilo čez pajkice, pa obroč z ušesi v laseh. Pa narisan smrček inu brčice sm mela. Mal sm jamrala naglas, zakaj se moj ne more našemit, pa da sm sam jst odrasla maškara....še otroških ni blo nikjer vidt v Mečkatorju. Pol naju je pa takoj ena luštna miška-kelnarca postregla s kavo, mi je blo prec lažje ...no, pol so pa še 3 druge odrasle miške prikorakala, pol se mi je pa sploh smejalo in to je blo vse od mojega pustovanja dost, za začetek (mrbit se drug let tut kej našemim )Krofi pa...od vsega začetka dalje (od debelega četrtka naprej), sem jih suma sumarum konzumirala sam 3. Mogoče bom dans še enga You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 u pri nas pa nič Ma ja. Pa tukaj mi vedno pridemo na vrsto zadnji, kar se tiče pluženja.Še dobro, da danes nisem imela nič tako pomembnega v Lj... zdaj, ko bo služba, bom pozimi očitno morala hoditi v Lj že v nedeljo :xx!: Ful ga je. Cookie, kjut mausi!! Jaz pa samo en krof letos. Ponosna Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Kaj mi dela tale deviška luna uvedla peko krofov pri nas..pravzaprav..uvedla zraven še gospodiča..Tak, da sva v soboto spekla 30 krofov..včeraj pa 27 in jih skoraj nič več ni... Jaz omesim testo, uštimam krofe, jih še obrnem enkrat, da zrastejo 2x...gospodič pa jih peče in vsi imajo robe Peče pa jih glih zato, ker jaz rabim pomoč - strokovo ugotovil, da mi ne bo zneslo stati poleg šparheta, filat krofe, potrest jih s cukrom pa spet nove v olje..torej on stoji poleg, strokovno tišči nos v pisker...in potem vsa zasluga za krofe seveda njegova ma kaj bi bili haklik...glavno, da jih pojemo ino potalamo. Ni bilo še nič kurantov, pa nič maškar...Meni pa ni ama nič do norenja..ful me non stop zebe in čudna sploh(kot ponavadi)Moram pa iti na karneval danes - ta mlajša v klovna našemljena in so pač skupinska maska..s tem, da se že oring spičile danes, kaj bo imela oblečeno, ker bi ona najraje v puloverju in kavbojkah šla..mislim..puberteta.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Blagor tebi Nataly. Mene je mož obvestil, da jih je v Sparu nabavil, pa mu zaman govorim, da to ni to. Da so NAJBOLJŠI domači, z venci ali brez, z marmelado ali brez; samo da so. Da je vonj krofov po hiši. Prvo leto je, kar živimo (spet) na vasi in prav všeč mi je bilo (čeprav sem bila pri peki medenjakov v razmetani kuhinji), ko je nekdo zaropotal na vrata...jih odprem in pred hišo 14 maškar... Zjutraj ob 9. uri! Kasneje izvem, da je to tradicija...da hodijo od hiše do hiše... "Preplesali" so nam celo hišo... Je pa hčerka se včeraj želela našemiti, mlajši sin (še pubertetni otrok) pa se je zmrdoval, kaj bi delali iz sebe norca. Niti pod razno. Me zanima kaj bo jutri... Niti moj "vzgojni prijem": "Boš pa denar dobil kot maškara" ni obrodil sadov :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 ..uvedla peko krofov pri nas..pravzaprav..uvedla zraven še gospodiča..Tak, da sva v soboto spekla 30 krofov..včeraj pa 27 in jih skoraj nič več ni... Jaz omesim testo, uštimam krofe, jih še obrnem enkrat, da zrastejo 2x...gospodič pa jih peče in vsi imajo robe Peče pa jih glih zato, ker jaz rabim pomoč - strokovo ugotovil, da mi ne bo zneslo stati poleg šparheta, filat krofe, potrest jih s cukrom pa spet nove v olje..torej on stoji poleg, strokovno tišči nos v pisker...in potem vsa zasluga za krofe seveda njegova ma kaj bi bili haklik...glavno, da jih pojemo ino potalamo...joj Nat, kakega fajnega gospodiča maš ti a se da to (pridnost) kje naročiti, mislim, a se da to zapakirat v kako mini stekleničko (kot za zdravila), pa po pošti poslat?maš pa res pridnega You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2008 Marsa, zakaj si napovedala velik kriminala? :xx!:iz same zlobe in hudobije. a takle mate... No glavno da si se v enem kosu. Ste pojedli veliko krofov, bili našemljeni?Nc od tega; ne maram pustovanja, maskaranja, ne shizim na krofe: povprecno pojem 1/2 krofa letno (do najvec 1). N¨' č, en prazen velik nč od mene ... ne smes tko govort (o) seb...Smisel za humor na svoj racun ze, ampak do prave mere. to se vse vceplja. nick - nc hudga, men je vseen, glavn da je teb ok. nekaj km pretekla Jst sm bla Smart Mouse Kaj mi dela tale deviška luna uvedla peko krofov pri nas..pravzaprav..uvedla zraven še gospodiča..Tak, da sva v soboto spekla 30 krofov..včeraj pa 27 in jih skoraj nič več ni... zame za 30 let! al pa 60!! :D je nekdo zaropotal na vrata...jih odprem in pred hišo 14 maškar... Zjutraj ob 9. uri!fak! :OO!: men so tud vcer zvonil.. letim odpret (pozabla da maskare), k sem mislila da je tamal (k mam od not zaklenjen), pa 3 grozne maskare. sem se tok ustrasla! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts