majica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Ma ja. Pa tukaj mi vedno pridemo na vrsto zadnji, kar se tiče pluženja. Aja? Kdaj pa?... šele poleti? Prišla čist zapopana iz službe - U BEDU! Potem si pa pogledam sem pa prec boljše volje.... sam, da nisem edina, ki ji gre slabo x:o)x Oz., enim gre mucho slabše Aja - zadnje sekunde so FANTASTIČNE! x:Dx x:Dx Nc od tega; ne maram pustovanja, maskaranja, ne shizim na krofe: povprecno pojem 1/2 krofa letno (do najvec 1). Kaj....? letos pol, ostalo 1/2 pa prišparaš za drugo leto? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Sej to vsi vidijo, da sem za nič in iz niča ne moreš naredit boginjo. ...no, očitno bom moral k okulistu. Al pa sn že tolk star, da mi kriteriji padajo hahaha Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2008 Kaj....? letos pol, ostalo 1/2 pa prišparaš za drugo leto? haha! ja ne, recimo enga pojem na 2 let. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 http://www.mediaspeed.net/dinamic/medium/11892.jpg"KAKO NAREDITI BOGINJO" Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 haha! ja ne, recimo enga pojem na 2 let. Aha.... sem se ustrašila namreč morebitnega povabila na kavo.... Bi marsa rekla - u, sej res, pol krofa imam še od lani.... hočeš? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Marsa, zakaj si napovedala velik kriminala? :xx!: No, sem dozivel po treh letih bivanja v Mehiki, kako te lahko dobro okradejo na metroju. Sem imel sreco, da jih nisem videl, ker sicer bi se lahko po moje slabse koncalo. Sicer sem pa bolj jezen nase, kot na njih. Njim je to sluzba, jaz bi moral pa biti bolj previden . No ja, dvakrat ne bo slo a hoč rečt, da je dobrine najbl warn u rt utaknt? sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Jaz pa samo en krof letos. Ponosna Tak, da sva v soboto spekla 30 krofov..včeraj pa 27 Blagor tebi Nataly. Mene je mož obvestil, da jih je v Sparu nabavil, pa mu zaman govorim, da to ni to. Da so NAJBOLJŠI domači, z venci ali brez, z marmelado ali brez; samo da so. Da je vonj krofov po hiši. Nc od tega; ne maram pustovanja, maskaranja, ne shizim na krofe: povprecno pojem 1/2 krofa letno (do najvec 1). Pri naši hiši krofov ne marajo(razen mene)..in jih ne pečem..... .....včasih spečem krhke flancate......Danes zamesim testo in ga dam "počivat" za eno uro....še enkrat preberem recept........in ....namesto 40g sladkorja sem dodala 40 dkg...... Imela sem dve možnosti:-kupim 72 jajc, 4,5 kg moke, 5l olja ..in spečem dovolj flancatov, da nahranim bataljon.. -fliknem vse skupaj v smeti Jutri je nov dan ..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 aaaahhhhhh sem se potolažila, ko sem prebrala napoved za ta teden... saj vem, da nisem sama kriva, da se mi dogaja, kar se mi... hvala vsem za spodbudne besede in brce v rit; rabim, da me nekdo dobesedno strese za rame, da preskočim na drugo frekvenco v glavi korak bliže k srečnemu začetku sem; le šetv, ki stoji 4m naprej od ekrana računalnika, moram ugasnit, ker dveh reči pač ne morem spremljat (zbrano) in začnem. lahko noč sem, ampak resno mislim, LAHKO in prijeten krepčilen spanec...jaz pa zviz delat If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Fifi free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 joj Nat, kakega fajnega gospodiča maš ti a se da to (pridnost) kje naročiti, mislim, a se da to zapakirat v kako mini stekleničko (kot za zdravila), pa po pošti poslat?maš pa res pridnega V bistvu ga imam na sumu, da se je hotel malo ven vrečt - v soboto imela polno kočo folka - moji starši in sestra..pol pa krofi zrasli in jih bilo treba spečt...in se seveda hotel považit, da on tudi pomaga..ali pa mu delam krivico, kaj vem...skratka resnično prostovoljno in z velikim navdušenjem je sodeloval zraven..in ker ga pol še vsi pohvalili(celo jaz..kaj čem druga)..ga je kar razganjalo, tako da se peka krofov prenesla še v nedeljo.V bistvu pohvalil potem tudi on mene - ker to letos prvo moje udejstvovanje v peki krofov, da so dobri..mogoče jim kaj manjka - rum..ker namesto ruma sem šnops not dala -ker njegova mati takšne spekla, da bi jih v steno vrgel, pa bi nazaj prileteli..Zdaj pa prosim...če to ni pohvala, ne vem kaj je... (od strelca mislim)In res pojemo ogromno krofov - tak, da komot Marsa prideš k nam na obisk..tisto polovičko krofa bi ti komot odstopili:)) Sanjalica - a ti si nazaj na vas preselila? Jaz sem pa mislila, da si non stop na vasi doma.. )(vse bo pobegnilo iz mesta pje:)) Pri nas bojo maškare zgleda danes..ta mlajša že pol omare včeraj razkopala, ko cunje skup iskala..ta velka hotla ven it, pol pa ob pol dvanajstih kliče naj po njo pridemo ker brezveze...ne vem, zakaj ima izpit za avto, če treba po njo hodit.. Karneval v naši občini pa žal ne tak dober kot lani...vedno manj skupin..Je pa bil menda na Ptuju odličen.. Enja - tudi takšnele flancate sem že spekla..ne sicer s tolko sladkorja...ampak...take bolj čudne:) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 sej je vseeno, zaradi točno katerega vzgiba ti je pomagal. Važno, da ti je. Največ pa je vredna pohvala, da TI pečeš BOLJŠE krofe, kot njegova predraga mati - TA del je najbolj važen In lepo od tebe, da ga pohvališ *********jst pa spet nadomeščam sodelavko....do konca tedna mah You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Največ pa je vredna pohvala, da TI pečeš BOLJŠE krofe, kot njegova predraga mati - TA del je najbolj važen If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Dr dan mladina Vidim da vam krofi dogajajo sem ravno tako nekonzument teh okroglic z lahkoto ne pojem niti enega in mislim, da ga tudi že nisem par let. Sem pa odjemalka mišk in krhkih flancatov-seveda če so dobri oz. če jih naredi moja tašča , ki za razliko od moje mame, ki tega pustnega kuharjenja uprizarja sploh ne , naredi res vrhunsko dobre. Recepti so še od njene mame in tete, ki sta bili ravno tako vrhunski kuharici.Moram se počasi vklopit v ta štos zaradi ohranjanja tradicije in da me bo mož imel rad tudi še po 40 letih zakona Včeraj sem si po skoraj treh mesecih karantene blagovolila dovoliti obisk kozmetičarke in mazolje (pubertetniške) spraviti v red. Domov prišla vsa nafrfulena in v prenovljeni izdaji. Vmes mi na faco razmaže nek vrhunski serum, ki dela čuda na koži in ima učinke a la flashdance, pa si rečem, da seveda kupim, če to tak dobro se ujame z mojo kožo, ki ne mara preveč maziljenja. Vehementno naročim pri odhodu naj mi še to zaračuna, potem mi pa v kotiček očesa pade neka sumljiva cifra prva misel mi pravi...da je cena zapisana v sit, druga misel popravi prvo in mi reče da sit nimamo več da je v €. Potem se pa le opogumim in vprašam koliko zadeva stane me je kar no tolk dragega kaviarja še nismo jedli, sploh pa v taki količini 0.3 varijanta. Potem sem se s faco zmenila, da takih dragocenosti pač ne bo občutila na sebi, sploh pa to še ni za moja leta linija, ker je pač za malo starejše mladinke narejeno, čeprav tudi mlajše že lahko kdaj pa kdaj uporabimo. *Marsa skos sem pod kontrolo Cipicip jaz te tako dobro razumem približno tako zgledam, ko se spravim med knjige. ...vsem krofoljubcem lep dan Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Evo mene, prostovoljno vstala ob 9h, jogirala, mal pospravla, smeti odnesla, zajtrk mam kar ob lnf, da izkoristim čas..tko da mam lepo še cele 3 ure za ponavljanje, pol pa lepo na izi na faksič odpisat tale izpit... mah, upam, da bodo fajn vprašanja, ker mi je blo ful zanimivo študirat tole pa ne bi rada s slabo oceno pokvarla filinga jaz pa še vedno nisem do svojega krofa prišla včer bla sicer v slaščičarni pa se rajš za slivovo pito odločila.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Kozmik si dobila dovolilnico za it iz karantene, pol pa tkole ? Aliana, drzim pesti za iSpit , pokazi jim vraga . Dogaja na polno , imeli lusno srecanje z ostalimi Slovenci, ki zivijo tule . Zanimivo, kako zelo se poslusamo in potegnemo skupaj, mko smo v tujini . Smo se o marsicem pogovarjali, zaenkrat izmenjali informacije, ampak sem prepricana, da si bomo v prihodnosti zagotovo pomagali. Fajn zadeva, ker se s podobnimi tezavami in preizkusnjami soocamo. Izmenjali smo svoje zgodbe , vecinoma so prisli zaradi ljubezni sem ali pa studija. Tudi drugace polni dnevi . Prepesacila lep del mesta, izmucila svoj obisk . Ugotavljam, da res nenoremalno veliko rada hodim. No saj vsak dan sproti kar nekaj prehodim, samo v vec krajsih etapah in potem ce je prilika, prehodim kaj na dooooooooolge proge in nisem nic utrujena, medtem ko sopesniki so. Res pa je, da ce si na antibiotikih, verjetno nimas toliko energije za pesacit. Bila med drugim tudi v Italjanski restavraciji nasproti, dobila cele 4 raviole, res pa je, da so bili izjemno okusni. Pod tus pa novim zmagam naproti 777 Kozmik si dobila dovolilnico za it iz karantene, pol pa tkole ? Aliana, drzim pesti za iSpit , pokazi jim vraga . Dogaja na polno , imeli lusno srecanje z ostalimi Slovenci, ki zivijo tule . Zanimivo, kako zelo se poslusamo in potegnemo skupaj, mko smo v tujini . Smo se o marsicem pogovarjali, zaenkrat izmenjali informacije, ampak sem prepricana, da si bomo v prihodnosti zagotovo pomagali. Fajn zadeva, ker se s podobnimi tezavami in preizkusnjami soocamo. Izmenjali smo svoje zgodbe , vecinoma so prisli zaradi ljubezni sem ali pa studija. Tudi drugace polni dnevi . Prepesacila lep del mesta, izmucila svoj obisk . Ugotavljam, da res nenoremalno veliko rada hodim. No saj vsak dan sproti kar nekaj prehodim, samo v vec krajsih etapah in potem ce je prilika, prehodim kaj na dooooooooolge proge in nisem nic utrujena, medtem ko sopesniki so. Res pa je, da ce si na antibiotikih, verjetno nimas toliko energije za pesacit. Bila med drugim tudi v Italjanski restavraciji nasproti, dobila cele 4 raviole, res pa je, da so bili izjemno okusni. Pod tus pa novim zmagam naproti 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Kašno kašo si jedla, Candle? da poročam - izpit šel fajn, upam da bo tud ocena fajn... še tle morm povedat, da sem mačka pelala k veterinarju, da mu dajo tableto za notranje zajedalce, ker jaz ga ne uspem ne zlepa ne zgrda prepričat.. no, v bistvu tud njim ni uspelo in ko je 5ič pljunil tablet ven, je dobil injekcijo v rit. jaz pa račun za 16€ (skupaj z unim za bolhe)... norc od mačka zdaj pa obujam spomine, privlekla od doam celo škatlo cdjev, da se še mal bolj razlezem tlele v flatu in zdaj zbiram kaj je ok in kaj za stran, kaj sploh še dela.. pa se je kar težko poslavljat... našla zdajle svoj prvi ever posnet cd, kao Love songs in ta še dela... razen pri Spajs girls se mal zatakne I. predlagal, da bi presnela vse v mp3 in na dvd, sam.. ma to je tko ko s knjigami, no.. za gledat pa za tipat pa ene kopije majo ljubezenska posvetila od Špancev tko da tud kopij ne morm stran metat čist kriza... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Aliana pa kaj ti tok pridkano študiraš. In kako se spraviš zraven. Držim pesti za kako desetko Jaz pa padam v seminarsko... delam študijo primera in se spet spominjam vseh groznih dejstev našega sistema, nesposobnosti csd-ja, otopelosti vseh vpletenih in prevračanje krivde na druge... kose NOBENEMU kar ne da ukvarjat z otroki, sploh, e je problem resnejši... grozenje občutek, ko VEŠ, da se otroka zlorablja, pa prbaš kaj naredit, pa se na eni stopji vse ustavi... ko pa vidiš, da otroku, ki si sam ne more pomagat, ne moreš pomagat, je pa hujši udarec kot kar koli drugega... da ne govorim o tem,kakšno sliko o svetu si tak otrok ustvari... otrok, ki se ga MORA imeti rad, on pa raste brez te osnove, brez ljubezni... upam, da mu bo bolje tam, kjer je zdaj. Sa, ko sem ga nazanje vidla, ko je zamenjal okolje, je zgledal takodobro, da mi je kar odleglo... da bi mu le uspelo uresničit svoje sanje... sicer sva z možem v stand by položaju, namreč danes smo našo tamalo drugič cepit dali proti KME, pa je dobila vročino (čeprav naj ne bi bilo reakcije...), zdaj jihodiva merit na 15 minut, ker zadnjič sva jo morala ohlajat... groza, videt jo, sicertako živahno in iskrivo, zdaj pa čist nemočno... VSE bi dala,da bi lahko odvzela bolečine svojim otrokom, VSE!!!!! No, upam, da ji bo vročina padla in tokrat ne bo potrebno ohlajanje. In še upam, da bo kaj sonček pokukal, jaz ga žepar dni nisem vidla, a sploh še imamo sonce If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Drčer Že dolg nisn bil v dnevniku. Bom previden. Tolk ugodno se je te dni razvil velik stvari, da me je že mal zaskrbel, k ko gre vse k po maslu običajn ni več dauč do komplikacij. No, sn glih sklenu, da tokrat ne bo tko. Tko da, dogaja ful. Sn spet vidu na koga se lohk najbolj zanesem, na srečo so ti kot ponavad zanesljivi. Čeprav nekak nimam velik prijateljev al pa se mi je tko zdel, se je nekaj ljudi izkazal za prijatelje, kar nekaj njih za zlo dobre znance, kul, zelo zadovoljen. Zabava me pa folk, k se mi prikazuje kot prijatelj, pa nikoli v bistvu ni pripravljen zame nč nardit, se mal potrudt, pa tud če bi imel možnost. Takih mam tud kar neki, sam blabla, prijatelji ob piru, drgač pa bl bogo. Dober, treba met tudi prijatelje za sam ob piru, sam bi raj vidu, da tud oni mene sam tko jemljejo, haha. Kot kaže se bližajo dinamični časi, lohk tud v letih trajajoči, na vseh živih področjih. Imam občutk, da se tud lnf-iranje tokrat pa res počas bliža koncu. In zadnje čase me občutki niti 1x niso izdal. Na vidiku so situacije, ki lahko v prihodnosti prinesejo tud kako menjavo službe, doma, vse polno sprememb, skratka. Pa vedno bliže si prihajam z ljudmi s katerimi bi v bodočnosti lahko poslovno sodeloval, za1x vse bl v zametkih, ampak nekje je treba začet, ne. Drug teden bo zelo pomemben, mogoč celo napoved spet obiščem Sicer pa sn kot ponavad v total frki, poleg dela me je kr neki folka prosl za pomoč, same pravne zadevce, of cors, žal vsi na1x.....al pa je to ok, k bo pol mir neki časa. Ajd, mejte se in.....penso positivo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Jaz pa padam v seminarsko... delam študijo primera in se spet spominjam vseh groznih dejstev našega sistema, nesposobnosti csd-ja, otopelosti vseh vpletenih in prevračanje krivde na druge... kose NOBENEMU kar ne da ukvarjat z otroki, sploh, e je problem resnejši... grozenje občutek, ko VEŠ, da se otroka zlorablja, pa prbaš kaj naredit, pa se na eni stopji vse ustavi... ko pa vidiš, da otroku, ki si sam ne more pomagat, ne moreš pomagat, je pa hujši udarec kot kar koli drugega... da ne govorim o tem,kakšno sliko o svetu si tak otrok ustvari... otrok, ki se ga MORA imeti rad, on pa raste brez te osnove, brez ljubezni... žal še predobro poznano ... pa nič ne pomaga razburjanje nad (ne)delom csd :xx!: za tega otroka pa da tvoja ne zboli penso positivo kolk mi je všeč brat kej tolk pozitivnega aja, pofočk v dnevnik ... pa šibam dalje How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 a proseno če ti je okus tako džazen, poskusi dodati žličko medu men je okus še kar sprejemljiv (ni pa dober, jasno), zato ne dodajam med. Sploh pa...če ješ pivski kvas (k je pa men nadbljak), pol prosa res ni treba. Ni vse za vsakogar pa zmeraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 ojla.evo, takle je. zdaj nadomeščam eno, ki je na bolniški. na oš. kar vredu zaenkrat. sicer ta teden bolj malo pouka. samo v pon. pa danes. včeraj bil itak pust, ni blo pouka, jutri pa imamo neke delavnice. moram se še malo navaditi, da je to oš in ne srednja,aja, pa ne vem no, moram pogledati v napoved, če je blo napovedana kaka zaspanost. ker se mi dogaja že cel teden, da sem okol pol enajstih, enajstih dopoldan tak zaspana, da lahk grem sam spat. v pon. tega sicer nisem mogla prakticirat, tak da bla že velka kriza. včeraj pa danes (danes itak imela samo dve uri) sem pa lahko, se ravno mal prej zbudla iz dremanja bo treba še enih par priprav napisat te dni, da bom imela pol naslednji teden mir pred pripravami. pa da bom lahk začela delat še za faks mal. cipcipilonika, sem prof. soc. in zgo. veliko uspeha pri pisanju seminarske sicer pa, velik sončka vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Pa v fitnes sem se vpisala. In to jaz. Čist navdušena ...Življenje. Zdaj mi je pa še bolj žal, da ne živiva bližje, ker bi skupaj lahko hodili na fitnes. Kdaj boš šla pa prvič? Mick, dobrodošel tukaj, upam, da se ti vse dobro izteče druidka, pa so vsaj lažje obvladljivi kot srednješolci? Sicer pa nič... jaz nimam nič za povedat. Papa Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Pozdravček! Benetke so še vedno pravljične, vreme je zdržalo... :2src: V ponedeljek je pri nas padal dež, po poti je pa kmalu začelo sijat sončke skozi oblake, ko smo se oddaljevali od Slovenije. V Benetkah je bilo sicer oblačno, ampak deževalo NI. Šele proti večeru je začelo malček rosit, pa sva bile s prijateljico že itak utrujene, tako da sva šle v Mestre k prijatelju, ki študira v Benetkah japonščino, in pri njemu prespali. V torek je pa itak že zjutraj posijalo sončke, popoldan okoli 14h je pa postalo sanjsko. Sicer je bila gužva, ljudje s celega sveta, največ Japoncev, Francozov, Nemcev... pa špansko, angleško in ameriško govorečih, Kitajci, in zanimivo... zelo malo Slovencev. Maškare so fuuuul lepe... eno masko sem si pa kupila za domov... za okras. Se mi ujema s tisto ki sem jo kupila 2003. Tu je dobro pregledat najprej trgovine, ker se cene ful razlikujejo in za isto stvar je lahko velika razlika v cenah. Za mojo sem odštela 5,50 evrov, kar je še sprejemljivo. Je pa bilo eno sončke za na zid, ki je stalo 145 evrov, in bi ga rada imela. Cene so sicer vrtoglavo visoke, ampak če greš recimo bolj v notranjost med uličice, kjer ni toliko turistov, dobiš fajn naloženo pizzo recimo tudi že za 8 evrov, ko je npr. v bolj turističnih placih 17 evrov in več. Za kapučin daš od 1,20 evra pa tudi tja do 4 evre, spet odvisno kje, pa ali sediš zunaj ali noter. Za dve pivi sva dali 11,20, vendar sva sedeli zunaj, pa precej v centru. Vaporetto (avtobus na vodi) se splača vzet za 12 ur (14 evrov) ali pa za 24 ur (16 evrov), odvisno od planov, sicer je pa za 1 uro 6,50 evrov. Vlak stane iz Gorizie do Venezie (St. Lucia) 8,75 evrov v eno smer, se pa splača vzet povratno karto, ker itak velja karta 2 meseca. Sva pa imeli srečo, ker sem pozabila potrdit karte za v Venezio , pa na veliko srečo ni bilo kontrole na vlaku, ker če ne bi plačale visoko kazen (hvala angelčki ). Za nazaj pa so kontrolirali, pa sem imela potrjeno. V glavnem... Benetke so ful lepe, tako da bom še šla... Moje telo je pa tudi pridno funkcioniralo, pa še več kondicije sem si nabrala.... Ko sem prišla nazaj, sem imela občutek da LETIM... in ko sem se ulegla na posteljo, sem letela skupaj s posteljo. Danes sem pa spala do 12h, sem prav rabila se naspat. Popoldan pa moram fotke uredit, sem naredila čez 300 fotografij Lep dan želim vsem! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 jaz pa zmeraj pofočkam če kje vidim napis Scorpio girl v upanju, da bom videl še kakšno slikico udomačenih monstrumčkov jst sem pa prepričana, da so Pornyju moje zverince fulllllllllllllll všeč pa prov zabavaš me lahko noč pa krasne sanje vsem How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 dOBER VEČEEEER! včeraj, ko sem gledala Housa, sem prav pomislila, koliko od lunatikov ta hip gleda isto... in nasplohsem filozofsko razpoložena te dni, sajje tudi isto sonce gledalo že praljudstvo in dinozavri in - ej, tudi House gleda isto sonce kot jaz!!!In lun tud!!!! Sem se odločila, v okviru svoje boljše organizacije življenja z namenom, da spacam seminarsko in strokovc, da bom zvečer naredila rezime dneva in skušala potegnit samo dobre stvari iz vsega, kersem včeraj pri pogovoru z Dandolunčico skoraj doživela trenutek razsvetlitve, namrečugotovila sem, da je DEJANSKO res, da če v nekaj vložiš trud, če si nekaj resnično želiš - se uresniči!kar solzna sem ratala,ko mi je povedala lepo novico o službi, potem sem pomislila na par meniljubih ljudi - kako lepo, ko stvari tečejo, kot je prav, ko se komu kaj izide, ko vidim srečo v njihovih očeh...ohhhh, hvala vesolju za te trenutke malo sem v tem meglenem obdobju razmišljala o Rainbowu - bi kar šla kakšno poletje malo pokukat, kako in kaj pa če bi me še tok not potegnil kot me je svoje čase moja mala ima očitno reakcijona cepivo, čeprav naj ga NE BI bilo, porkaš, zdaj še dohtarjem ne gre več za zaupat. Za kri dat je bilo tolk trušča,da sva morala uporabit vso svojo diplomatsko sposobnost - potem je pa šlo bp. a kajko potem ni bilo večzdravnice... Zdaj pipika mala spi in švica po calpolu, jaz pa samo upam,da vsaj šest ur ne bo hujše vročine, ker me srce boli, ko jo je treba ročno ohlajat... sem pa v lekarni skor popizdevicodobila, folka nabito polno, ena baba pa je RAVNO zdaj morala spraševat in razlagat o svojih kurjih očesih in glivicah... đizus!!!!!! v takih pimerih pa adijo moja strpnost. Doma vročično dete, jaz pa tam poslušat baburo, ki ima preveč časa in niti malo tolerance do drugih. Mislim, naj čveka po mili volji, saj jaz tud z lekarnarco, če sva sami, kakšno rečem, ampak ne takrat, ko je za mano celbataljon blanga folka :!!: :OO!: no in potem KONČNO pridem na vrsto in rečem,da nam je crknil digitalni termometer in da bi novega. In ona mi da enega samega, jaz pa po moji logiki mislim, da imajo SAMO tega in ga brez besed kupim. In doma sprobamo,nobenega piska ni slišat. Moraš dat termometer skoraj do bobniča,da slišiš rahel pisk. Mislim, halooooo, kaj naj s takim termičem?!?! Ga nesem nazaj, potem pa una iz predala izvleče cel kup termometrov. In guess what, prej mi je podturila NAJDRAŽJEGA!!!!! jebela cesta!!!! Saj, zafrknila se je sama, ker un za 6eurotkov piska pošteno!In mi je morala vrnit višek - prav ji je! Že tko sem naivna da me lahko vsak, ko ma 5min časa, nategne, da je vesele. Ampak,tudi tega bo zdaj konec. EEEEHHH, malo sem se spucala, zdaj pa prečekirat moje (najmlajšemu se je ful začelo dogajat, ker je odkril, da ma roke in kaj vse se da z njimi delat ) in delat. lahko noč vsem, pa naj se vam danes (ali jutri) kaj lepega naredi If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts