Aliana 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Shanna, da ne boš ti Aakhut ratala zato se bom odklopila in se javim šele, ko naredim strokovclepo se imejte vsi lunatiki pa zapiši si nekam imel in geslo, da ne boš mogla spet po 10im imenom razlagat, da se že poznamo pa pohit! Kriza, meni se tile virusi sam gor pa dol po glavi selijo.. čez vikend me divje bolelo grlo in bla brez glasu, zdaj mam pa nos zamašen in smrkam.. upam, da je tole pa res začetek konca bla na pregledu pri dermatologu za znamenja, reku da nič panike, sam enga bomo vseen odstranl, da vidmo kako bodo brazgotine zgledale.. mam cajt do maja se psihično pripravljat.. rajš nisem preveč spraševala kako zgleda.. kok je mel pa tip lepe modre učke, noro jutri sem pa 'taščo' v gledališče povabla.. greva z eno sošolko pa mi je prišlo na misel, da bi njo tud zanimal.. bla ful vesela povabila.. no ja, če že tip noče z mano v teater hodit, kaj šele starši in brat.. bo pa vsaj 'tašča' mačk ma bolhe po moje.. očitno ampula ne pomaga.. razmišljam, da bi ga s šamponom, sam vprašanje, če bom preživela.. pa tud ne vem kolk fajn je en strup na drugega nalagat, glede na to, da sem mu stronghold dala en teden nazaj grem mal dekce prat, ker me kar srbi vse WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Mah... nič se mi ne da danes Še sonček se nekam skriva... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Jaz sem tudi čisto Ne vem a mi je kdo ponoči vso energijo ukradu al kaj Se še nisem odločla a jaz podpiram mizo al ona mene... "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 bohdej.... x:)x pelu zhvau na daljshi izlet "za lep vrh".... bla chist navdushena nad razgledom na koroshko... x:)x zdej pa neki kuha.... sej....che nau uzhito greva pa v kranjsko na vecherjoaja.....dons ma roj dan....20.... x:px zazhurala ga bopva pa jutr....njenga pa mojga skupi.... x:px zlomk....tralala777 cmokou u mehiko pa en gromozanski lupchek v revirje.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 ojla.da se čist en mal javim. v službi je ok, edino to je, da se še nisem navadla bolj zgodaj vstajat, pol me paokol enajstih dopoldan začne mučit zaspanost. pa dobr, pač mal velik pol zeham zdle glodam zajtrk, pa mal vas berem, začnem danes šele 2. šolsko uro nič, lep dan si naredite ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Menda Pošta vsake toliko ga kaj zaj.. Mene pa od včerajšnjega vinogradkanja sktrahotno bolijo roke.. total izven forme Aakhutek - tebi pa vse najtaboljše pa zdravja ino lbzeni, pa sreče ino pameti ino keša pa močnega srca, da boš zdržal ob žverci mladi Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Valkira hmm.. to je tist, kar sem jaz pomotoma pozabla it in se zdaj že eno leto delam, da nič ne vem o tem, da bi se verjetn mogla še enkrat naročit drugač pa.. kr neki.. včer zvečer mi začela vročina naraščat in sem se celo noč kuhala na 38,5, ne vem, mam občutek, da me tole že tretji virus zaporedoma napada... čist fajn se mi zdel, ko sem bla kr neki zdrava celo zimo, pol pa navaden prehlad in se vleče že 14 dni pa tole je nastal :xx!: hmm.. menda grem v gledališče danes... nič, spat nazaj, to zaenkrat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Folk zakaj si pulite osmice? Če so lepe, zdrave, močne, ne vem, zakaj morajo letet ven? Sej opravljajo svojo funkcijo - mletje hrane x!x Zakaj bi jih pol ven metali? Nenazadnje so lahko krasne pri mostičkih, ki zapolnijo vrzel (nastalo ob izpulitvi dotrajanih sedmic, šestic) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 če bi bile zdrave, lepe, izraščene in funkcionalne, se verjetno ne bi dala v to mučenje... problem je v tem, da so lahko tudi neizraščene (ni prostora v čeljusti), boleče ko rastejo (to lahko traja celo življenje), zaradi nemogočega dostopa do njih že kariesne, delajo žepke (ti smrdijo k tajfl), pomikajo ostale zobe naprej (večja verjetnost paradontoze) in še in še ... na Stomatološki je gužva, te ne dajo kar tako zaradi estetike ke viš, viš inteligence spraševala sem zato, ker si daje folk (k ga jst poznam) izpulit osmice preventivno oz iz estetskega razloga, da pol železje vstavijo v zobovje, še mal bleacha in majo holivud smajl za par let...no pol je pa jok in stok pa mehka hrana. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 jst pa ucasih komi cakam, da grem k zobarci.. k se mal spocijem odvisno kaj mi dela no weird free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 jaz tud nimam nič proti zobarci, dokler vrta in dela stvari, ki jih normalen zobar dela.. men na slikci kaže, da so namenjene vse 4 osmice direkt pravokotno na ostale zobe.. če začnejo rast, bo sam štala sam... se tolažim s tem, da mogoče pa (še) ne bodo začele rast prespala cel dan, mačk na posebni dekci zraven mene, me je tolk intenzivno zdravil, da sem sanjala o tropu mačk, od mladičkov, do normalnih, tigrastih, rdečih, belih, črnih, v kotu v omari se je pa skrivala še bela tigrica z mladičkoma.. se jih preganjala ven iz bajte (no, tigro sem rajš pustila) in so se poskrili vsepovsod..razmišljam, da jih mogoče ne bi smela preganjat no, vročina čist padla, nos skor ok, zaenkrat celo ne kašljam, upam, da zdrži tole stanje v teatru.. nek riž si kuham, nič pametnega še jedla.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 bohdej.... x:)x glihkar prskakljala iz bordanja v kranjski.... zhival jako zadovoljna z -om.... x:px neki prevech jo razvajam....de mi nau pol zhau... x:Dx zvecher pa v VOPO zhurat.... zlomk....tralala777 + 1 lupchek v mexico pa v revirje.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 hej, Zlomči, vse najboljš x:Xx WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 hej, Zlomči, vse najboljš x:Xx eeeeejjjjjjj.....punchika....thx..... x:Xx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 tkole!!!!limanja linkou mam pouhn kuracin to skos enga in istganism ga odprl, ker sumim, da je virusensem pa dal na ignor zm3d3ngatrenutno je edini na listi nezazhelenih zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Ni virusen je pa skrajno kretenski, tko kot kje kretenski idiot ki jih lima,kaj češ sem vam vsem lepo povedal, da vam bo še žal za Safeto in Štritofom upokojencem jah...safeta ma ochitno tok dela s shloganjem, de ne utegne samoreklam kle gor limat, shtritof je pa itaQ v severni koreji.... x:Dx pa sej mamo mici.....je chist dost... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 tko!!!!tole je dobu drnovhek alias zm3d3nc na OS: tko!!!!!zdej te mam pa tko pouhn kurac, de bom zbrsku IP tvojga rachunalnika in bosh fasu taaaaak virus de ti bojo chrke iz tipkovnce v glavo skakale in res bom tole izvedu zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 hehepa ga mam!!!!zdej mu pa edin pomaga che kabl od interneta spul iz PC-ja.... xsmx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 hehepa ga mam!!!!zdej mu pa edin pomaga che kabl od interneta spul iz PC-ja.... xsmx zlomk....tralala xg:Dx mogoče mu celo rata, če skapira ... da ne bo kot tisti bebček iz vica ... mu zašteka komp, pa kliče na pomoč ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 ahoj. evo, srede so mi trenutno najljubše. sem v šoli samo dve uri, tak da končam že 9.40 in sem doma pol že 9.45 pa še tak fajni razred imam drugo uro,da sem pol kar cel dan dobre volje nič, bo treba neki pojest.lep dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 druidka, fino maš tole Evo, se na hitro oglasim iz Lj. Nimam dosti časa. Vreme je kul, škoda, da ga nič ne doživim.No, lepo se mejte. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2008 Civ! Dons smo 13. februarja - na ta dan sva mela z mitjo predavanje o astrologiji v KUD-u leta 92' (s tamalim v trebuhu, ki se je rodil slab mesec za tem - 8.3.).No dons pa ima tamal prvi kocert v KUD-u. na istem placu, istega datuma, 16 let kasnej. hecn. Potem sem razmisljala, da kok sem pravzaprav enih svojih eventov (poleg v obdobju skorpijona) mela pravzaprav tud v vodnarju.Potem naprej razmisljam in se spomnim, da sme imela tud razstavo v KUD-u 12. 2. (2002) in potem se, da sem pravzaprav prvo razstavo, kjer sem nastopala likovno (sicer je bla skupinska razstava in multimedija projekt z naslovom izganjanje zime), mela pa tud v KUD-u in tud v obdobju Vodnarja - enga 8. februarja (letnice se ne psomnim). Ne mors verjet, kwa mam s tem KUDom tolk pa glih v vodnarju.... za sco je normalno (asc pa to, in tedaj pac delujem 'na ven', 'se me vid'... ampak ne vem pa, kaj ma to zveze z vodnarjem).Pa tud ful enih mojih slikc je nastal okol Valentinovega kakega 97. leta.Tko da, mi kar sede vodnar. Sicer pa cist boga, krvaveca, z glavobolom! (ne vem ce me je v lajfu 10x glava bolela, nisem 'glavoboljac')Drugac pa kul.Ful lep, a presneto mrzel dan! Severovzhodnik, minus 3. Zima. Vodnar. 13. februar. o-ouch!! sam se en mesec sem 43 ()No ja, sej se boljs. rajs grem naprej kot nazaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 morgen..... x:)x dons bomo zgleda kr doma.... zhvau ma musklfibr.... od bordanja... drgach blo pa veselo ucheri....shla pol ponoch v vopo zhurat.... x:Dx itaq so nama nazaj grede moral she policaji chestitat za roj dan.... x:Dx pa so nama res!!!...pa ful so bli prjazni...pa tko....pa she kazni nism fasu.... je dobr uchas met dobre odnose z njimi pa kerga poznat.... zuni sonchek na terasi...zhvau kuha kafe....obeta se lenoben dan.... x:)x zlomk....tralala777 -ou na nos v mehiko ino en gromozanski na she en nos v revirje.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2008 itaq so nama nazaj grede moral she policaji chestitat za roj dan.... x:Dx pa so nama res!!!...pa ful so bli prjazni...pa tko....pa she kazni nism fasu.... jaz pa sem jo. namrec na moj rojstni dan so me prvic v lajfu kapsi ustavil, ker nisem mela luci. dobila kazen. bla tok slabe, cist otrocje reagirala, mi je slo skor na jok! tok bedast se mi je zdel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 oh....sej tole je blo she bl zabavno, k ni verjeu de ma zhvau tut rojdan, pa je osebno pokazala, pa pol;caj uprasha che se po mami pishe....ona pa de ne, de po fotru....pa polcaj mene gleda, jst se rezhim k pechen machek....unmu pochas kapne za kaj gre....hehe...pol smo se pa usi rezhal.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts