Guest sstane 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 neky me po grlu praska :xx!: se še ne morm odločit al gre za zgago al za vneto žrelo...Pa kako se more tako dobri kuharci zgaga dogajat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Pa kako se more tako dobri kuharci zgaga dogajat sam da preberem ssol, mi kislino dvigne :xx!: kaj bi šele blo, čeb jo jedla, pomoje bi bruhala ogenj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 sam da preberem ssol, mi kislino dvigne :xx!: kaj bi šele blo, čeb jo jedla, pomoje bi bruhala ogenj Saj ga že Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 ZELO PRIPOROCAM: Filmcek o procesu konzumpcije v Ameriki (20 min) preprosto povzame iz kje med drugim izhajajo eko-problemi: http://www.storyofstuff.com/index.html free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Buy Less. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Nemirna sem in živčna malo. Pa jezna že tudi. Pa ne tokrat na gospodiča, ampak na psa.Spet se zakačil z ovcami. Spet so eni in drugi fraj. Ovce prosto po Prešernu, cucka pa sem tudi včeraj spustila. Mi dopizdi, da bi ga morala non stop zaprtega imeti - glede na to, da bil skoraj štiri leta prost..pismo. Vem, da ni prav, ampak do zdaj nikamor ni šel, zdaj pa prav pazi, kdaj bodo ovce izven ograde..ovi lastnik pa jih ven spušča, ker drugje ne delajo škode..(razen pri sosedi, ki znorela, ker ji rože in grme poskubile, ampak se dala podkupit z jagenjčkom..in zdaj vsake toliko pizdi..pa dobi jagenjčka. Brez veze.V glavnem..cucek ganja to trupo ovc u božjo mater..in samo še čakam, kdaj bo kakšen drug pes zraven, pol smo pa zmagala. Če so v ogradi -in bi komot lahko bile, ker čez cele brege ima tole ogrado - je ok..jih gleda, ker ga električni pastir enkrat stresel...kakor hitro pa ovce svobodne, pa imajo dirkalne vaje.Popoldan komaj dobila delodiš..in nekaj malega delala..danes bi skoraj morala prej. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Oddahnila Pes že en cajt doma, nekaj sicer umazan, bo ga treba v bano - in mačka tudi - ampak videti ok. Ovce očitno tudi.Nič..danes prikrajšan za svobodo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 V Lj, nam sije sonček in prav vabi ven, da se malce pustimo pobožati žarkom, seveda previdno. Včeraj bila na morski strani naše ljube dežele s tem, da sem pustila zimske gvante doma ker nisem verjela v napoved, da bo megla in mraz...3C v Lj je bilo pa 18C. Mogoče pridejo z Obale letos k nam letovat, da malo zamenjamo sceno Je treba začeti delovati....brc, brc, brc...in se spraviti v pogon, za napisat in pregledat še en tamalimilijon podatkov ...aja danes dobim regrat lep dan vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 V Lj, nam sije sonček in prav vabi ven, da se malce pustimo pobožati žarkom, seveda previdno. Ja, ful je lep dan. Ob Ljubljanici se ljudje sprehajajo v kratkim rokavih Ravnokar sem prišla domov, sem preživela zelo prijetnih nekaj uric z našo Mystiko xsrcx Zdaj pa počivat Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Ja, ful je lep dan. Ob Ljubljanici se ljudje sprehajajo v kratkim rokavih Poročam iz Kopra. Megla. Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 pa okol 6 stopinj mate tam dol, ne maribor sonce 19° There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 ahoj sam en pofočk na brzake, madona, me že ni blo....kolk taužn let ma dobr smo, dobr...otroc rastejo, mož je pridn sem pa okupirana pod polno, pa mal me organizacija jebe kar ni glih neki novga, no....ej, sam nenormalno je kolk cajt beži...mam kr cmok, če pomislim....pa zmeri nekak sredo sfalim...me zanima če jo bom jutr tud namreč se morm k okulistu naročt, pa lohk sam ob sredah, ampak čist vsak tedn mi uide ta klinčeva sreda mal čudno, za v twiligt zone upam da ste dobr....ma evo, že alarm, madoniš, ta otrok je čudežn, kolk mal spanja rab nimaš kaj še dam glas.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Todika ... cmokec obema ... pa še kakšno frišno fotko objavi ob priliki, da vidimo kako raste Ula Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Evo me. Srečno doma. Majica ccccc Whaaaaat? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 sem na 22% izpita, pred sabo se cca 695 strani, ne vem al naj se smejem al naj se jokam. TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Jaz pa končala draft verzijo diplome ponosna sem nase ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Jaz pa končala draft verzijo diplome ponosna sem nase zdaj pa direkt na magistraturo! TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 zdaj pa direkt na magistraturo! to pa itak....sem že vpisana, jeseni gas...na vas... Zdajle se mi sploh ne spi. Pesmic se mi ne da pisat. TV gledat tudi ne. Grem kaj pametnega prebrat ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Z očetom sva, oborožena z vrečkami, direkt iz DM-ja na Celovški, stala pred semaforjem, da bi prečkala. Opazila sem "čudnega" moškega, ki se nam je približeval. In ja, cviknila sem, ker je zagledal mojega očeta, buljil vanj in šel direkt vanj. Moj oče ga gleda, in ko se tip približa čist, moj oče: "Kaj je zdej, prijatu?" V moji neumni glavi se je odvijalo samo negativno. Predvsemstrah, kaj mu bota človek naredil. On pa ga dregne - meniše vedno ni bilo NIČ jasno. Moj oče začne z njim klepetat - potem šele jaz počasi dojemam, da je možno, da se poznata. In potem uni "čudak" mene pogleda in ga vpraša: "Kdopa je tale?" Moj oče, da sem njegova hči. In on:"TO PA NI VIDET, ČE BI BLA, BI BILA BOLJ PRIJAZNA! PA SAMA SEBE SE BOJI" No...takoj ko je odšel,sem ga vprašala, kdo za vraga je bil to - brez zob, reklc, spodaj srajca, postrani kravata in gor broška orla (ki sem jo najbolj opazila), hlače nekak navlečene nanj, plastična vrečka v rokah, noge je vlekel za seboj in hodil nekak zblojeno). In mi pove,da sta znanca, da je bil včasih novinar časovpisa in da je med vojno v Bosni poročal od tam, potem pa ga je metek zadel v glavo (skos m je šel) so ga rešli, ampak od takrat naprej je tak, "čuden". Fulme je prizadel njegov stavek, čeprav je res,da semga ful grdopogledala, ker semcviknila. In potem ta njegov stavek, da se ojim sama sebe... ma ne vem, ful se me je dotaknil tačlovek, zato, ker kljub temu, da je pač zblojen ali mešan, me je zadel.Menda je ful prodoren (bil),pa inteligenten, vlik vedel... Ma malo sem se zazrla vase,da sem prevečzategnjena.. ja sej, čist sem nekje odtujena od same sebe... poor me If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Moram povedat... bla na jogi včer po 2 mesecih.. bejba imela s sabo neke posodice za zvok delat... smo imel pol meditacijo z zvokom.. tolk me je odneslo, noro hud občutek je bil, kar kurjo polt sem dobivala kaj še novega? uspelo se mi je zredit za 1,5 kg, še mal pa bom nazaj na normalno mačkon je alive, še preveč, sam v avto ga več ne spravim, ker je povezal z veterinarjem... moram se spravit na kak mal daljši izlet al pa obisk in ga s sabo vzet... tableti grejo brez problema z najdražjimi konzervami (zgleda ko pašteta). dragi moj dons ugotovil, da bi bla obupna mamica samohranilka, ker bi bil moj froc glih tolk razvajen kot tale mačkon pa sem ga poskušala prepričat, da tlele dajem ven iz sebe vse razvajanje in bi bla do otroka čist divje stroga pa nekak se ni dal prepričat pa frej sem danes popoldne mela varstvo zdaj vsak dan, dans bomo pa lenarili mal pa ful sem dobre volje ta teden, polna energije pa kar nekaj delam skoz WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Pri nas pa ta starejša ful ful prehlajena. Vročino ima - skoraj 39, kašlja, vse jo boli..ok.prehlad močnejši...samo kaj če ima jutri maturantski ples in jaz sama sem na oring krvodajalski in vse narobe Sva bili pri zdravnici, ful oboroženi s sirupi in tabletami domov prišli...skratka uboga je res..(kaj pa norela v soboto zunaj..mater..) potem njena najboljša frendica ne gre na ples, ker jo plesalec pustil na cedilu in ima že obleko in vsi vse...samo jaz bi vseeno šla..saj ne greš samo paradirat tja, pa četvorke plesat..no, ona se je odločila da sploh ne bo šla. In zdaj se dogovarjamo še s frizerji in kozmetičarko in take imamo...pa ful v denarnico nekaj gledamo, pa bankomat narobe kaže In po novem vlačim dva cucka na sprehod - sestrinega in našega, ampak nečak tole vrača in vzame pol še on zraven našega..skratka, cucki se po novem ful sprehajajo:))Mačkonar si razbil ustnico - urezal grozno..mah strašen je. Nič več fotogeničen maček:)Ta mala me daje iz kože, ker spet hormoni divjajo, dedc je pa itak čuden..in včeraj bila pri daljni sodelavki(ne vem kako bi sicer rekla), ful slabe ceste so še nekje po Hazolah res...sicer pa zelo lepo.. Če sem planirala dolgotrajno spanje v času dopusta mojega - sem se krepko zmotila, vstajam pred sedmo in to vsaki dan Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Pri nas pa ta starejša ful ful prehlajena. Vročino ima - skoraj 39, kašlja, vse jo boli..ok.prehlad močnejši...samo kaj če ima jutri maturantski plesuf. tole pa bedno.taka bla jaz pred svojim maturancem, cel dan pred plesom pol neke ogabne domače zvarke pila, ki jih je mami skup napacala, nisem niti hotla vedit, kaj je blo noter, samo pomagalo pa je le za silo, tak da bla kolkrtolk ok na plesu vglavnem, da bi vročina tvoji čimprej padla xrosex pa da bi jutri bil njen dan tak, kot je treba ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Aliana Nat, dans nej leži, pa nalivi jo z vsem mogočim; ima, da je jutr ko rožica prjatlca pa MORA it, ji bo sicer žal, če ne bo šla.Qrtz, pa plesalc, vseen naj gre, sej tista četvorka traja sam par minutk, žur pa ureeeee in ureeee jst sm se pa na maturantskem kar sama naličila, frizuro mi je pa kreatorka naredila (sm si dala sešit obleko pr eni ) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Hvala saj jaz že tudi z nekim krompirjem skačem okoli nje, pa te moje pripravke..pa neke tablete ameriškega slamnika...pa je res vsa grozna. Sem tak odkritosrčno rekla(saj me je že navajena no..), da ji niti najboljši make up ne bo pomagal...je tole bilo izrečeno genau za v depresijo...strahotno se poti in kar ima me, da nikamor ne bi šli..samo to še treba, da pljučnico dobi..Nič več pravih idej nimam..(timijan,pljučnik,marjetica, vijolica, lapuh imam v čaju), med je na žlico, ker noče v čaj..??? Saj sem jaz tudi rekla, da naj gre..pol pa bil v torek zadnji dan plačila in nič kaj strelčevsko ni punca reagirala(strelka kaj pa druga,) in zdaj bo vsa trpinčena in uboga, ker oni grdi, grdi ne more it. Frizerko imamo v našem koncu eno kar poceni, pa dobro dela, jo je enkrat že naličila, pol pa naša riba v nezavest skoraj padla - da baje ko zamorec ven prišla No, nisem je videla..ker v službi bila..zdaj bova preizkusili srečo pri znanki eni. Moj maturanski ples. pa bil zanimiv - ker me doma dvomesečna dojenčica čakala, ki bila na joški..porka duš na dile..))komaj sem stlačila v tisto obleko:))) je pa bilo fino..če odštejem, da me frizerka prej zaj.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 to, da se poti, je dobro nalivaj jo z vročim lipovim čajem (da spodbudiš potenje), mlačen lipov ga zavira. Pa med na žlici je fantastičen, boljši kt v čaju. Aja, bezeg - superduper za potenje, vroč, jasno.To, da se DANES poti je super.Kak kašelj ima? suh, dražeč?al trgajoč, z izmečkom? provzaprov je tvoja mešanica čaja odlična za vsakovrsten kašelj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts