nataly 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 No, pol pa dobro, da nisem nikoli povprašala, kaj se je zgodilo z njimi ampak si jih določila na oko:))(ker si skočila kot mačka zdaj..pa sploh nič slabega nisem mislila..kvečjemu povedala, da mi je fajn, da so, da sem jih pogrešala, ampak zaradi tega ni bil konec sveta. Če me že kaj hudo zanimalo, sem pač na efemeride pogledala..)torej - pohvale obema..Mitji in Marsi za delo in poriv Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 ma ne... saj to sploh ni blo tko in teb misljeno.tud jaz sem jih pogresala. sam lani nama preprosto ni zneslo, kot receno, je blazno dela s tem.tko k s koledarckom, ki sva ga zato prenehala izdajat, no za letos sem se pa ufurala, sam nekak... se ni zgodil. No ampak plus je pa to, da sva vse ze tok hitr pripravila in sva ponovno vkljucila tud konjunkcije. skocila pa sem, ker me to moti in najeda. da sm samoumevna, da je LN samoumeven (no morda je kvecjemu kej za skritizirat pa za se prtozt ). zato sem tud (zacasno?) nehala pisat napovedi. priskutilo se mi je, se do konca vn zmetat za folk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Ouou Lia se privlekla na plano Nataly, pa vi bolj komplicirate kot sem jaz za poroko upam, da najdete vse potrebno da bo damica brezhibna Pujsas in kovtras, upam da te pospešeno greje Amis ...sa danes oglašam, ker sem že itaq vozni red čisto povozila, ponoči me dajala insomnia, zato sem pa zjutraj lahko zapančkala in zato namesto, da bi že ob 8h visela v knjižnici, pogumno odprem oči ob 10h vsa smotana Uspela rezervirat knjigo in me čaka danes, tako da imam čas in vse lagano sportski opravim v bistvu. No seveda bi se morala vmes malo podvizat in še kaj opravit, pa 100/h Končno sem se spravila malo ven in malce upokojensko se podružila s frendi se mi zdi, da sem se že kar malo odvadila ljudi, po vsem času karantene, ki sem ga imela. Izvedela, da nisva bila edina dva z za praznike, frend iz tujine je preživel novoletno polnoč kar na hodniku urgence, pa še pritoževal se je ker ga je dr po injekciji prišel pogledat samo ene 6x pa vse žive preiskave so mu naredili. Težko razložit da mi domorodci čakamo cca 6h, pa da te z receptom za lekadol pošljejo domov, če prideš samo z vročino tako kot on. Ah drugi kraji, drugi običaji ...no da se podvizam in še kaj naredim danes, da ne bo prej noč padla...Uspešen in produktiven teden, predvsem pa ponedeljek vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 ponoči me dajala insomniamene tud. tok mi je srce nabijal, kot da bi bla v totalnem stresu, pred tezko situacijo. cist noro! pa cist kul sem bla, celo sem imela *Zdrav dan*. prav nisem mogla ne z dihanjem umirit ne z nicimer, nc ni pomagal... kar v postlo not je nabijal, da sploh nisem mogla na levi strani lezat.tko da sem pol izredne ukrepe ubodla, da je koncno pomagal in sem lohk zaspala.Zjutraj pa so me golobi prec v luft vrgli, pa je srce spet takoj zacel nabijat. potem pa osvezim Danes pa 'ugotovim', da je vsaj ena 'taprava' konjunkcija (oz. sta pa v bistvu kar dve za tko se pocutit)...tko k nat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 ma ne... saj to sploh ni blo tko in teb misljeno.tud jaz sem jih pogresala. sam lani nama preprosto ni zneslo, kot receno, je blazno dela s tem.tko k s koledarckom, ki sva ga zato prenehala izdajat, no za letos sem se pa ufurala, sam nekak... se ni zgodil. No ampak plus je pa to, da sva vse ze tok hitr pripravila in sva ponovno vkljucila tud konjunkcije. skocila pa sem, ker me to moti in najeda. da sm samoumevna, da je LN samoumeven (no morda je kvecjemu kej za skritizirat pa za se prtozt ). zato sem tud (zacasno?) nehala pisat napovedi. priskutilo se mi je, se do konca vn zmetat za folk. škoda za kolendarček... sem danes že prec prečekirala konj. no men ni nič v lajfu samoumevnegasem si ubodla ene škornje pa pohodne čevlje pa tamali škornje (tud moj ni izostal)... ponavad ne kupujem na razprodajah letos pa tole rabimo (moji škornjčki razpadajo, tamali so že) pa sem počakala na tale popust... se mi je brezveze zdel prejšnji teden kupovat...vesela ko berem stare mačke LF mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Kul (obema-Cosmični in Marsi) V bistvu - ne kompliciramo toliko s tem maturantskim - ker najprej gospodičnica itak ni vedela, kaj bi imela obuto..in gledamo po trgovinah, da vidimo, kaj ne bo imela, pa še gospodič zraven - da sandalov pa res ne more imeti obutih, če bo zunaj dva metra snega, naj te nekaj pametnega obuje...naša ribica bila na robu solz, prodajalke se pametno umaknile, mlajša penila poleg, ker ona nič ne bo dobila, na koncu dvignil gospodič roke..dal denar in šel iskat frizerja...Ki pa ga opet ni našel in včeraj kupil tisti hudičev strojček, s katerim sem ga na koncu oskubila v kopalnici...in baje je prišparal...pa hvala bogi, da ni haklik...ker jaz pa frizerija sta dva pojma... aja - Marsa - saj si nas v bistvu razvadila s to napovedjo in z vsem...je bila vedno in na dosegu roke..pol pa bi še imeli kaj več od roke...logično, da je zdaj abstinenčna napovedna kriza. Pujsa -glavno, da si zdaj nabavila kouter..pismo, jaz bi se miljavženkrat zgubila v tistih tvojih krajih Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 mene tud. tok mi je srce nabijal, kot da bi bla v totalnem stresu, pred tezko situacijo. cist noro! pa cist kul sem bla, celo sem imela potem pa osvezim Danes pa 'ugotovim', da je vsaj ena 'taprava' konjunkcija (oz. sta pa v bistvu kar dve za tko se pocutit)...tko k nat. no saj...me je skrbelo, da nisem v trendu, pa zdaj vidim, da sem čisto naravno naravnana in očitno res naravno nadarjena za vse te nebesne scene, no vsaj nekje sem v koraku s časom Meni tudi nabijal, pa sem poskušala vse živo, da bi umirila scenoSem šla pogledat updejtan koledarček in vidim....Slab dan za: studij, ucenje, intelektualno delo, racunalnistvo, prosnje in usluge, romanticna srecanja, ljubezenski sestanek, zabavo. Po moje boljš da se držim starega pravila in sploh ne berem Preden sem prejšnji post naškrabala ste se že vmes pofočkali, danes res brzina ni moja vrlina. Ksenia Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 jaz pa eno uro prezgodaj vstala.. včeraj čist avtomatično naštimala alarm za 6:45, nimam pojma od kje mi to.. in se zbudila minutko preden je začel tulit, tko da se pol sam skobacala s postle.. in šele ko je I. začel iz postle ven spraševat če že vstajava pa kolk je ura, se mi je mal čudno zazdelo no ja, sva si pa pol privoščila na izi zajtrk, skor eno uro, pa še v merkur in lekarno sem skočila.. menda mam dovoljenje, da pobarvam eno steno v spalnici sem razmišljala o Jupol Trend, oranžni, a ma kdo kake izkušnje kako pride to ven? una cherry je pa najbrž ful divja.. jahanje dons pol pa še masaža tajska.. se meniva zanjo že eno leto, odkar je tist darilni bon dobil.. aja.. noro.. mam bombažne rokavičke gor, da se ne čoham po rokah pa da se celi lepš.. v par urah so čist rjave postale.. kolk svinjarije poberemo, ne morš verjet WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 škoda za kolendarček... sem danes že prec prečekirala konj. no men ni nič v lajfu samoumevnegasem si ubodla ene škornje pa pohodne čevlje pa tamali škornje (tud moj ni izostal)... ponavad ne kupujem na razprodajah letos pa tole rabimo (moji škornjčki razpadajo, tamali so že) pa sem počakala na tale popust... se mi je brezveze zdel prejšnji teden kupovat...vesela ko berem stare mačke LF mejte seja saj jaz se nisem cist obupala, i don't take no for an answer (vsaj ne kar prec )... ah tih bod. cist nc nimam za oblect...da ne govorim o cevljih.... sej jih mam in to ne spet tok mal , k mam rada cevlje in tud blazno lepo skrbim zanje (za ene stvari sm pa kr kul pa natancna ), sam.... ce se tok lepo skrbis, ce druzga ne, ratajo cist.. kaj jaz vem.. ce durzga ne, pa si jih sit. tok si zelim kaksnih skornjev res dobrih! Jih rpav vidim, kaksni mi pasejo in bi jih mela, sam to dobit!!! jaz pa v takih primerih tud vcas pocakam na popust (seveda ce si lohk sploh kej zmisljujem okol tega), kot pravis: en teden pocakas, pa 50% cenejs. jasn da se splaca, na ta racun mam jaz ful enih dobrih najkic pa tacga, kar je blo sicer precej drago - za moje pogoje pac. V bistvu - ne kompliciramo toliko s tem maturantskim - ker najprej gospodičnica ...a ni riba glih!?? no saj...me je skrbelo, da nisem v trendu, pa zdaj vidim, da sem čisto naravno naravnana in očitno res naravno nadarjena za vse te nebesne scene, no vsaj nekje sem v koraku s časom Meni tudi nabijal, pa sem poskušala vse živo, da bi umirila scenoSem šla pogledat updejtan koledarček in vidim....Slab dan za: studij, ucenje, intelektualno delo, racunalnistvo, prosnje in usluge, romanticna srecanja, ljubezenski sestanek, zabavo. Po moje boljš da se držim starega pravila in sploh ne berem ma cist si v stosu Cosma. ma ne, to je blo ze skoz (to je sve pac iz koledarcka, kjer je folk pac hotel to), ponovno so gor konjunkcije - sam teh ni blo eno obdobje, mislim da samo prejsnje leto... hm, mogoce pa tud boljs, da se jaz drzim svojega novega in sploh ne pisem... menda mam dovoljenje, da pobarvam eno steno v spalnici sem razmišljala o Jupol Trend, oranžni, a ma kdo kake izkušnje kako pride to ven? una cherry je pa najbrž ful divja..nobene od teh dveh nisem dejansko tud vidla, tko da tezko recem, je pa za moj okus boljse, da je oranzna, odvisno pa je seveda tud od ostalih sten in vzdusja...ce je ostalo svetlo, bos s cherry prevec tezhe dala tej eni steni, skor mora bit oranzna..ce pa je bolj na druge, tmenejse tone, pa je kul chery. no, odvisno kaksna je. ce je zlo velika soba (je lohk chery), ce je majhna, rajs ne, ce je zlo mocna farba. Ker kot receno, si ne rpedstavljam, oranzno pac si - najbrz je pastelna pac... chery pa ne vem, do kok bele je not, kaksna stopnja te pastelnosti je... si jo pa bolj divjo predstavljam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Ja riba...in zapovrh se naredi čisto bogo..bogo...in mi takoj naredi slabo vest(ziher je to vadila - grem stavit in potem padem..evo...) Jub oranžna pride zelo lepa ven. Močna barva - nimaš kaj zgrešit - jo videla pri znanki eni in se ful navdušila nanjo..barvnega pigmenta imajo veliko in sodi med najkvalitetneše barve tule. Terra nova Weber in Jub sta zakon. Preverjeno. Webrovo fasadno barvo (oranžno A in C imamo mi na fasadi -tak, da itak ok). Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 Ja riba...in zapovrh se naredi čisto bogo..bogo...in mi takoj naredi slabo vest(ziher je to vadila - grem stavit in potem padem..evo...)point je glih v obratnem. TI nisi dovolj vadila... ona ni rabla nc vadit, ona se je sam naucila prilagodit in obnasat, da dobi kar zeli. namrec kaj bi morala (ti) vadt: doslednost. tko pa morda skoz grozis pa vse, *vzgajas* pa to, a 'puscas pa luknje' in skoznje te ona pol zmuti. simple. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Ubacila za na kratko oranžno Mah, da z grožnjami in temi fintami ne dosežem nič, me hitro naučila. Ena in druga. Čeglih mlajša ima bolj naštudiranega gospodiča...izvede pritisk, pa pritiska ful in še..meni se zbudi škorpija pol pa itak zaradi reda ni nič..on pa popusti...Jaz pa padem na ribjih fintah ja...(eh ti bogi otrok..ne..pol pa dobi..ok..keša ne, ker ga itak ni...ampak ji izborim kaj...ali pa zdaj kot tale 2 maturantska plesa - pač dvojni šolni, pa dvojni nakit, pa ...vse ostalo) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 jst sem zadnjič tko popušila da to ni res... mater me ma tamala naštudirano da je to adio... ji je pa sapo vzel ko sem ji pa res telefon za nekaj ur vzela... bemu, kje je šola za popustljive rakaste mamice in najstnice.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 Huda oranzna, Nat! ji je pa sapo vzel ko sem ji pa res telefon za nekaj ur vzela... joj..... ne vem ce cm se s tem 'hvalt'. no sej sm se ze kdaj najbrz....v glavnem, k je men mat 'telefon onemogocla' (s kljucavnico). kaj se je zgodil?naucila sem se one finte telegrafske in s tapkanjem klicarla, v bistvu kar mal nalasc clo beograd! ( boga mat).Se danes mi vecina folka ne verjame. je pa res! pol se mi je ze zasmilila (pa sem se hotla razkrinkat), pa se trenutek je bil pravsnji, da sem jo v shok spravla....me ni pustila ven in niti klicat frendice da ne mroem (x!x ).Jaz pa k telefonu, pa pred mat ono natapkam, se oglasi frenda, pravim, ne morem pridt itd.Mat pa zraven gleda pa se smeje, ces, saj samo blefiras.Pa ji dam sam darjo na teefon. mat reva sploh ni dojela.oh ja. no to je znala mat vseen na hec potegnit, ker je pol kasnej veckrat rekla, da sem taka k Jadran Krt, k je skril racun za telefon. tko da, ce je tvoja tamala kolckaj po teti marsi, ne dvomim, da bo ze nasla nacincek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 tko da, ce je tvoja tamala kolckaj po teti marsi, ne dvomim, da bo ze nasla nacincek. verjemi da je po teti marsi... je rekla edini ki me ne bo dobil sta vidva pa mama in babi pa dedi... vse druge imam na msn pa gre na trening jst jo nujno rabim, da bi mi šla v trgovino, telefon pa ugasnjen doma, med mojimi cunjami... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 uboga mati tvoja.. A ne da je - huda..morala bi še fotknit severno stran...mimovozeči folk je kar kap hotla prvi dan:)) Pri nas mesec dni brez msn zaleglo. (čeglih dam roko v ogenj, da je veselo mesegirala, ko naju ni bilo doma..) - ampak, ker je nismo zalotili, velja, kot da je bila cel mesec na dijeti. Aja pa ostalih mehiških tudi ni smela gledat.sem ji rekla, da če jo zalotim, bo za vsak zgoljufan dan, dobila dva zraven..Ocene so se čudežno izboljšale potem, obnašanje tudi..bomo videli, kako dolgo po tole trajalo - mislim pa da ne dolgo, ker je SPET zaljubljena. In ima vsake toliko randi na msn..Ta mlajša tole..Ta velka se znajde po svoje - mobitel mi vsake toliko izgine, pa keš dol... samo zdaj bojo po novem avto pucale za teh pet evrov Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 ne pali da ni msn, smo bili nekaj dni brez računala, muke kristosove trpela jst ne tamala... ocene ima super, sam njen jezik... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Hja ne vem..itak ti najbolj poznaš svojega otroka. Jaz, ki sem prilično zlobkana mama udarim tam, kjer najbolj boli...če delata pizdarije, jih morata popravit.Jezikanja pa ne prenesem. In tule bi komot lahko usekala katero preko ust, če bi kakšna čudna priletela..res. In to se je vedno vedelo. Jaz ne govorim njima nič grdo in žaljivo in ne dovolim, da onidve tako govorita. Niti zame, niti za gospodiča. Ok. Primera.Bivša sodelavka se požalila mi zadnjič, da ji je mlajša hčerka rekla: Ti prasica, pa mi tega ne boš prepovedala(ne vem kaj) in ona šiba za njo, da bi jo nasekala...pa se froc iz sobe dere;ti kurba pa me ne boš mlatila....Jaz hotla okoli past..kaj si nor...da mi froc kaj takega reče..jih ni vrat, ki jih ne bi dol vrgla..(moji čudni predniki - kri vluft,čreve na plot in tako)Pol pa mi od sodelavke mati pravi, da pa ona tudi otrokom postreže s takšnim izrazoslovjem(prasica, kuzla...pička ti...)Potem pa ni čudno..kar seješ to žanješ... Ampak pač..to je za mojo ex sodelavko. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 ma ne itak da nima žaljivk.. bolj tisto, ne bom, bom že, zakaj pa,... pa tko... ne bom posode pomila, ke se mi gravža, ja bom že prah pobrisala, sam mal pol...je v bistvu zlat otrok, ki ima obdobje pubrtete, nič kritičnega, zaenkrat še... pa še včasih so njeni argumenti bolj močni kot moji priznam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Huda oranzna, Nat! joj..... ne vem ce cm se s tem 'hvalt'. no sej sm se ze kdaj najbrz....v glavnem, k je men mat 'telefon onemogocla' (s kljucavnico). kaj se je zgodil?naucila sem se one finte telegrafske in s tapkanjem klicarla, v bistvu kar mal nalasc clo beograd! ( boga mat).Se danes mi vecina folka ne verjame. je pa res! pol se mi je ze zasmilila (pa sem se hotla razkrinkat), pa se trenutek je bil pravsnji, da sem jo v shok spravla....me ni pustila ven in niti klicat frendice da ne mroem (x!x ).Jaz pa k telefonu, pa pred mat ono natapkam, se oglasi frenda, pravim, ne morem pridt itd.Mat pa zraven gleda pa se smeje, ces, saj samo blefiras.Pa ji dam sam darjo na teefon. mat reva sploh ni dojela.oh ja. no to je znala mat vseen na hec potegnit, ker je pol kasnej veckrat rekla, da sem taka k Jadran Krt, k je skril racun za telefon. tko da, ce je tvoja tamala kolckaj po teti marsi, ne dvomim, da bo ze nasla nacincek. Haha, Marsa, moja mat je isto nardila s telefonom; gor ključavnico nabila. Jst pa ne bodi lena, odšraufala preč številčnico in sama s šraufencigerjem vrtela do željene številke me je enkat mat dobla in vzela preč šraufenciger. Pol sm pa od besa, k mi je (pr frendu sposojen) šraufencigr vzela, kr telefon ob tla vrgla, da se je razletel na miljaužent koščkov; pol je pa mogla kupit novga (k takih na številčnice vrtet niso več delal, sam na tapkanje). You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 jst jo nujno rabim, da bi mi šla v trgovino, telefon pa ugasnjen doma, med mojimi cunjami... evo pa mas zdej! A ne da je - huda..morala bi še fotknit severno stran...mimovozeči folk je kar kap hotla prvi dan:))ful huda, dbest! dbest, mal veselja in tega da se izzareva.Pri nas mesec dni brez msn zaleglo. (čeglih dam roko v ogenj, da je veselo mesegirala, ko naju ni bilo doma..) - ampak, ker je nismo zalotili, velja, kot da je bila cel mesec na dijeti. Aja pa ostalih mehiških tudi ni smela gledat.sem ji rekla, da če jo zalotim, bo za vsak zgoljufan dan, dobila dva zraven..Ocene so se čudežno izboljšale potem, obnašanje tudiOpa bato!! Pucanje avta za mobitel usluge? posteno! men je razrednicarka predlagala takle deal: ker sem spricala (prve ure) in to ni blo fer od mene, k nas je blo tok mal v razredu in so pol bli vsi veckrat vprasani in tko in itak se ne sprica ).. no, mi je predlagala deal, da se 'odkupim' za prve ure: zadnje ure sem morala ostat v soli in folk, k jim je sla slabo anglescina ali slovenscina, mroala 'instruirat'. jim pomagat.in sem rade volje. dobr dil. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 ma ne itak da nima žaljivk.. bolj tisto, ne bom, bom že, zakaj pa,... pa tko... ne bom posode pomila, ke se mi gravža, ja bom že prah pobrisala, sam mal pol...je v bistvu zlat otrok, ki ima obdobje pubrtete, nič kritičnega, zaenkrat še... pa še včasih so njeni argumenti bolj močni kot moji priznamHvala bogi - žaljivke so itak ta zadnje...tole pa tudi poznamo: zakaj, ne bom..bom pol.. tu pa nekak jaz ne poznam zdravila. Niti ne vem, kak sem pregurala skozi to..aha vem...(kaj mislita, da bom sama vse delala? Sem mar sužnja Izaura?)(toto sužnjo Izauro ful rada pod nos vržem..vsake toliko..njima pa se itak ne sanja, kdo to bil) In vse to izrečeno z nekam povišanim tonom...pa oči skoraj skočijo iza očal...pol pa se zganejo... Ampak najbolj pa smo tole nekak uštimale, ko smo bile same..točno smo si razdelile delo...medtem sta se oni dve še uspeli par krat narezat polek, ampak delo je bilo opravljeno. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 Haha, Marsa, moja mat je isto nardila s telefonom; gor ključavnico nabila. Jst pa ne bodi lena, odšraufala preč številčnico in sama s šraufencigerjem vrtela do željene številke me je enkat mat dobla in vzela preč šraufenciger. Pol sm pa od besa, k mi je (pr frendu sposojen) šraufencigr vzela, kr telefon ob tla vrgla, da se je razletel na miljaužent koščkov; pol je pa mogla kupit novga (k takih na številčnice vrtet niso več delal, sam na tapkanje). ja valjda ti si oven - razsut! :D za posrackat! (jaz sem sla na tapkanje, en mi je povedal da se da, pa sem probala.... in ce je bil beograd, sem morala najprej pozivno, recimo 11 al kolk je blo, sam si moral v ritmu, sicer te je metal ven ). recimo ce je bla cifra 01 22 194 (vcas je blo se 5 cifr) je tapkanje zgledalo tkole: cccccccccc c cc cc c ccccccccc cccc (c = 1 tapk)No in tega mi folk se danes ne verjame.jaz pa preklicarla cele yuge. To je blo res grdo od mene, zato sem pa tud tedaj pred njo pol to izvedla, da se zlosam tega, k mi je blo grozn jo nategovat v takem smislu (da ne ve. da misli da je telefon zaklenjen in vse ok, pol pa pride racun ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 * ah z mojim telefonom so itak ble cele zgodbe.Na primer sem, ko smo ga dobil, ko sm bla stara kakih 5 let (tedaj je bla redkost, ga ni mel vsakdo), se mi je tok super zdel, da sem klicarla tete.. in so se morale ure in ure z mano pogovarjat in pol sem recimo rekla: cakaj tega geli, zdej grem pa lulat. zdej grem pa kakat. pa taksno. in so me morale na telefonu cakat. in da kok sem simpaticna.sam ne pa tud za starse, ko je prisel telefonski racun. so mi prec prepovedal litije klicat. pa jedla sem okol po stanovanju pa nisem mogla do konca pojest, pa je ob telefonu nekoc bila napol pojedena hrenovka, pa je mama s strogim obrazom rekla: kaj pa tale hrenovka dela pr telefonu?pa sem rekla: pogovarja se. enkrat sem jo pa klicala, pa ji rekla: mami ugan kaj je bil un, k je telefon odkril, po horoskopu? pa je rekla: pa menda ja ni bil riba!pa glih riba je bil: alexander graham bell, 3. marc. in sem mela vedno blazno rada telefone.enkrat so me nahecal (sestra in njeni frendi), da sme klicala na radio v oddajo Ivacica kako se naredi perhtanova potica in pol me je cela zlahta klicala, kdaj jih povabim na potico. ne 1x pa se je zgodil da smo se recimo vse 3 TZB znasle na telefonski zvezi - vsaka iz svojga konca! 1x je bil clo frend zraven (glih pr men), k mi za prvic ni verjel..se pogovarjava z lidijo, pa naenkrat krischko zalisiva, sploh nisva mogli verjet - se je kar ushtulila zraven! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Naši pa glih zaradi tega niso nabavili telefona, dokler sem bila doma. Ker bi baje nabila prevelik račun.Zdaj mi pa isto moji rečejo: a ne bi bilo ceneje, da se tja odpelješ in še kavo lahko tam spiješ??Tudi znam prav uživat v maratonskih pogovorih...z mamo imava ponavadi vsaki drugi dan kakšnega, pa s frendo, celo s sosedo tak, da na koncu, ko se že skoraj vse zmenima..pravi..kaj če bi prišla na čaj? In potem še kakšno uro čajčkama..Ok..to gre zdaj - ko zima.. pa ko imam že tak velko deco, da ne rabim non stop uč na njima met... :dbest, mal veselja in tega da se izzareva.Jap. kar zaljubila sem se vanjo:))) tule pa ama nič ne dela saturn v biku:)) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts