Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

Kašelj je hropeč, nič še ni izmečkov. Tak je - čisto tik preden je zazorjeni..verjetno bo jutri pljuvala kot velika :eek: :eek:

Bezga mi je pa zmanjkalo xrolleyesx , bom pa poklicala frendico, če ga še kaj ima..(sem bila lani pametna, da ga dosti ne rabim..pa smo ga kar najprej porabili)

Zdaj sem jo spet eno rundo nalila s čajem - punca v puloverju in trenirki leži, ker jo zebe pod odejo. Pol pa ji vroče rata in slači vse dol..boga je res :sori:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

pa verjetno je gripa, če jo vse boli :inocent:

nimam nasvtov, men se je vleklo en teden, pa ko sem bla na približno ok in mela do vrh glave ležanja in šla jahat.. se zavleklo še za 14 dni...

jaz bi na njenem mestu danes spala (ne počivala pred tv pa s knjigo v roki, spala!) spila čimveč čaja in pojedla medu in slamnika in limonc in sploh c vitamina, jutri pa čimbolj na izi tele frizerje in kozmetičarke pa dva lekadola in na žur... pa na izi, jaz načeloma sploh ne bi šla žurat po maturancu... sam... to je sam enkrat.. bi verjetn razmišljala tud tko, da se splača mal preforsirat pa pol 14 dni preležat...

držim pesti, da bo čim boljš jutr... pa da bo make-up pomagal x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ne slačit!

V bombaž.zadeve se naj obleče, vroč čaj vase, s kovtrom pokrit, pa izšvicat vse! Vmes samo preblačit mokre cunje/posteljnino (nič tuširanja); pa šal/ruto okol vratu, da dobro spoti - v pranje pol, ne več kot enkat za prešvicat uporabit. Bo jutri prec boljša!

Potenje je zakon! Bolj se bo potila, boljše bo; sam pit mora zelo veliko (čaj, čaj, pa še mal čaja). Pa kaka redka juhica slana.

Mene zmer to pozdravi :palec:

Ja, Aliana, prv maš, spanje!! ne pa tv, pa kniga xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ej, Naty, ce mas glino, ji probaj dat za pit, pa oblogo na prsi jji naredi , bo takoj boljsa, pa se strupe, ki se ji izlocajo s potenjem ,bo glina vsrkala :8): ...

jutri pa itaq xwizardx

Mojca

Glina :eek: je imela včasih za izvoz..bom pogledala..nanjo se sploh nisem spomnila :palec: :palec:

Hvala punce.

Sem vesela, ker sočustvujete z nami :palec: :palec:

Nečak pa zdajle vzel fotkič naš v roke in strokovno ugotovil, da bi ga pa mogoče on lahko popravil...ker naš gospodič mlade včeraj skoraj rodil, ko ugotovil, kako dober fotkič imeli in kakšnega sem si pa izposodila...mislim..kaj še pol pizdi..jaz sem vsaj organizirala nekaj..

Menda, da se samo nekaj premaknilo, pravi nečak..in zdaj šel na delo...

grem iskat glino.

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

me zhe neki cajta ni blo semle.... :inocent:

blo za delat de glava peche.... :switz: :switz: :switz:

no....pa mal sm smuchu umes... x:)x x:)x x:)x

ampak vidm de vam dogaja tut brez mene.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 + 1 X vsi zaostali x:Xx na oba nosa .... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

S ponosom javljam, da vročina padla, apetit se pokazal, ker maznila krožnik juhe, bi se zdaj že ona nekaj tuširala, pa sem jo spodila nazaj v mižule.

Bo torej :palec:

nataly, super da je punca bolje! Sem včeraj brala in držala pesti!

Sicer pa.... petek :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Samo, da bo sonček, ker hočem na vsak način pred hišo brati knjige (končno sem šla v knjižnico po knjige, ki nimajo nobene veze z pravno-ekonomskimi zadevami x:o)x ). Aja, pa moram prebrat Skrivnost (a ne Mysti x:o)x )?

Še malo...

Lep vikend vsem! xflowx xflowx xflowx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jutor :)

no ja, je že dan... sem mela jutranjo rekreacijo - galopiranje po Rožniku :2src: , uspela zgubit 5€, ki sem jih spravla v žep in so očitno vmes ven odletel :o|o: ma ja, bomo preživeli, upam da jih kdo najde in si kofe na moj račun privošči.

mačkona pripeljala k staršem na počitnice, sva se odločla z I., da greva mal na morje pogledat... aja, pa spotoma se ustavla še pri veterinarju po ta dobre konzerve, da bo mami lahko mu še tiste antibiotike v gobček stlačla.. in, noro.. sam parkirala sem tam kot ponavadi, ko greva k veterinarju.. pa šla do trgovine.. in pridem nazaj.. tamal čist v kotu zadaj stisnjen, se trese, ušesa nazaj in take veliiiike prestrašene učke :sori: kriza, kaj so teli veterinarji naredil iz njega, prav hudo mi je blo..

končno v službo prišla, moram kar spravit se k delu, da hitro končam tole, kar je... pa pol šibam...

tko da.. lep vikend.

loesje

Spet nazaj -

glede na to, da je petek....in to na metelkovi ponavadi zelo vreshchech..... :o|o: :o|o: :o|o:

smo se v jalla-jalla odlochili za ANTI PETKE

danes so na vrsti klasichni hiti z DJ AKHUT-om

torej....komur se poslushajo razni mozarti, hajdni in kar je she takega, v metelkovskem okolju...vabljeni.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx pa ITAQ.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

meni pa totalno dogaja da je 29.2. in se počutim, ko da imam bonus dan in me razgnja in bom zdaj vse sorte počela, natanko

kar mi paše :vio:

svoboda ni v tem, da delash kar hochesh, ampak v tem, da ne delash kar nochesh.... :vio: :vio: :vio:

zlomk....tralala

Pozdravček:)

Prišibale od frizerja in kozmetičarke.

DObila punca naša alergijo na nekaj..in ima velik rdeč madež pod vratom.. :vragec: ji kozmetičarka kar uspešno skrila zdaj tole...mislim ..ni kar ni.

Vročina sicer padla, je pa blazno utrujena in zdaj počiva. Ful čaje še naprej pije..apetit spet šel po gobe. Neko juho po grlu prej spravila..

No..v glavnem - s čeladno frizuro sedim zdajle tu:))

In bistvo - nečak uspel popravit digitalca :palec:

In ta mala peni - sem že ugotovila, da bom pri njenem maturantskem morala najprej zadeti na loteriji..ne ta velka..ta mala nas gnjavi do onemoglosti..

Uff..naj že mine..

Nat, uživajte :palec:

prišla domov in ugotovila, da zgleda ne gremo še čist prec na morje.. ma I. še ful dela.. ma, men tud čist prav, sem šla lase oprat pa oprala en stroj cunj pa posesala in pomila na hitr, ker blo že obupno.. pa da bo čisto, ko prideva nazaj..

vedno tko splaniram, da končam s pomivajnem tle pred računalnikom, da lahk pol gor visim, dokler se tla sušijo x:o)x

pa nekaj za jest se moram spomnit, že nekaj laačna..

loesje

Spet nazaj -

No takole je bilo. Naša riba je bila kot riba na suhem :vragec: - pomeni, da se vrnila vročina, da se spotila tam, da odplesala obvezni del četvorke, potem pa zavita v plašč presedela do večerje, odplesala ples z gospodičem, smo popapcali kar bilo za pojst in smo šli domov.

Punca ni imela od plesa nič.

Mi pa tudi ni. Še profesorji zaskrbljeni bili - ker ona tam v plašču sedi..

Škoda. Res..ker se ga veselila..mi pa tudi.

Zdaj pa je pečena v postelji še za kakšen odvečen dan...

fletno vreme zuni.... x:)x

vecher biu tut fletn.... x:)x

rolu klasiko na antipetku v jalli... x:)x

aja...pa s frendom sm se skregu.....pa eno pichko konchno poslal kamor pashe...pa enga na umazan gobec Fseku.... :o|o:

dons pa TECHNOPARTY...(ch se bere kot C s streshico).... xrolleyesx

jutr bo shumelo v ushesih.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou v mehiko na un nos od pujske....pa en gromozanski x:Xx tja v drnovskovo na tadrug nos... x:)x

Dober dan!! x:)x

že doolgo se nisem nič oglasila na temle forumu... in nič spremljala... ampak vas nisem pozabila x:)x od mehike naprej se samo dogaja...

in zdaj tudi v bistvu že kmalu šibam naprej... ampak sem si vzela 3 dni samo zase, torej sem doma in ne delam nič, kar je povezano s faksom, službo in podobnimi obveznosti... in potem pridem še do foruma...

sicer pa če bo vse tako kot mora biti, bo sanjsko...

krasen dan je danes, uživajte!! xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Nat ojoj :sori: pa tko ste letal okol zarad obleke :inocent:

no, sej pokazala jo je pa le :palec: pa bo kasneje tut ena anekdota okol tega za povedat. Pa izkušnja za naprej kaj se zgodi, če se prezgodaj in preveč začne žurat xcivx

kake slikce :8):

pogrešam Pujsito xsrcx in njene pustolovščine x:px

jst pa bila družbeno koristna - včeraj bila vabljena na kosilo h potencialni tašči, po kosilu pa rekreacija: beri pobiranje vej in vejic v nasadu obrezanih sadnih dreves (okol 30 vseh sort tort x:o)x ); no, pa je bilo hitro fertik, nas je bilo veeliko pobiralcev. Zvečer pa fitnes pa savna x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Oj Milf. Te ni bilo stoletja naokoli x:o)x

Jaz tudi pogrešam Mehiško dogajanje :palec: ker izgubljanje je meni ful domače:))

Fotka bo jutri..sam se še moram odločit katera - tiste ko je zavita v plašč in šal ziher ne bodo gor..jaz pa itak samo na eni fotki, pa še na tisti mižim :eek:

Čau folk :inocent:

nič kaj zgovorni niste bli med vikendom.. evo, jaz preživela vikend na morju..utrujena.. si ne morem pomagat, tale family mi v kompletu totalno scuza energijo.. enkrat bom nardila foro in nama plačala vikend v hotelu nekje na morju, da bo videl kaj dejansko pomeni dopust, vikend na morju.. je pa zato pes prišel na svoj račun, ker sem ga skoz hodila sprehajat x:o)x

smo pa fajn drugač, mačkon bil čist navdušen, da me vidi, sva mela jutranjo dozo crkljanja, zdaj je šel pa še malo ven se sprehajat, da jaz službo končam.. mami vsa navdušena, ker ni imela nobenih problemov z dajanjem tablet - una fora s pašteta hrano še vedno deluje :palec: smo pa konec zdaj s tableti.. do nadaljnega :inocent: x:o)x

na hitro prebrala dogodivščine z maturanca, no ja, vsaj fotke z novo oblekco bodo pa bili ste tam. pa naj se punca hitro pozdravi zdaj xwizardx

gremo delat... xcivx

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...