Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Evo nekaj utrinkov:)

bolero je nosila, ker jo je zeblo xcivx

pol pa kar s plaščem in šalom

pa še delček skupinske

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

kak je luškana :)

čist je podobna Kirsten Dunst ;)

:eek: :eek: nič cela izrezana mama???? x:Dx x:Dx x:Dx

Ko se skup postavima sva ko dan in noč..niti pod točko razno nihče ne ve, da sva kaj v žlahti.

Je namreč cela izrezana TAŠČA x:Ix x:Dx

Jaz sem samo maternico posodila očitno x:Dx

(ima pa hvalabogi moj karakter...sicer ne vem, koliko je to glih dobro..pa ajd x:Ix )

Bogica :sori: je pa res (bila) orenk bolna, k se to celo na slikah vidi :sori:

sam, je pa res K. Dunst podobna xyesx

kje je pa slika mame s čeladasto frizuro :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

uff..nič ne bo:)) mižim na eni edini fotki...tak, da hmm me nečimrnost malo daje:)

Že peta noč brez spanja. Gledam kot angora zajec, oči čisto rdeče ... notranje nemirna, skoz se premetavam, pa zaspana sem ful. Čist izčrpana kot da so se mi možgani izklopili al kaj je zdaj to ...

A ma še kdo kakšen nasvet, kako pr hudiču naj spim in se spočijem, razen da vzamem f*** uspavala? :xx!:

Zapre se oči. Posluša Tišino, ali kako mirno glasbo, naravne zvoke audio, ...

Reče se lahko "Mir v meni, mir v Srcu. In se "zmeditira & zrelaksira". )

1h takega stanja odtehta več ur globokega spanja (stanja med budnostjo in spanjem).

V kolker se vmes zaspi; ok.

V kolker se ne, še bolje. Ostane več časa za kaj počet.

V kolker rabiš avtogeni trening - mp3 format: PM.

Večina zaspi b.p. v položaju "leva - izmenjajočem levem in desnem" - more info:

knjiga Joga v vsakodnevnem življenju (by Maheshwarananda). Enjoy

simpatična punca je, taka nežna deluje x:)x

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Joj, Nat, kok maš lepo hčerko :palec: pa kul obleka, všeč :2src:

jaz pa danes zjutraj alarm ugasnila in se naslednji dve uri crkljala in delala, da je vikend x:o)x zdaj pa v službi, treba kar zalaufat, ker moram malo prej pobegnit od tu, mularijo v šolo pobrat...pa delam se, da ni snega in mraza sploh xrolleyesx

Tantra...a lahko jaz tud avtogeni trening dobim :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Že peta noč brez spanja. Gledam kot angora zajec, oči čisto rdeče ... notranje nemirna, skoz se premetavam, pa zaspana sem ful. Čist izčrpana kot da so se mi možgani izklopili al kaj je zdaj to ...

A ma še kdo kakšen nasvet, kako pr hudiču naj spim in se spočijem, razen da vzamem f*** uspavala? :xx!:

Oj, meni je pomagala umirjena glasba... če si jemala uspavala, potem se jih raje postopoma odvajaj... sm imela jst lih tko probleme s tem, pa gledala v strop celo noč, telo pa že totalka izčrpano... v takih primerih sm potem raje vzela uspavalo, ali pa kombinacijo Apaurin z Naklofenom da je pomagalo vsestransko... me je takoj uspavalo.

Nataly... lušne fotkice :2src:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Hvala x:Ix x:Ix

je naša riba primerek kako videz vara - nežna, ampak trdna. In pri petih letih me postavila pred dejstvo, da niti slučajno ni ena boga, mala ribica...ampak bogami ena orng orka x:px

zamudniki..sori..sem skenslala fotke.

Joj, Nat, kok maš lepo hčerko :palec: pa kul obleka, všeč :2src:

jaz pa danes zjutraj alarm ugasnila in se naslednji dve uri crkljala in delala, da je vikend x:o)x zdaj pa v službi, treba kar zalaufat, ker moram malo prej pobegnit od tu, mularijo v šolo pobrat...pa delam se, da ni snega in mraza sploh xrolleyesx

Tantra...a lahko jaz tud avtogeni trening dobim :inocent:

Poglej PM.

:vragec:

juhuhu....zlomek je tuuuu..... x:)x x:)x x:)x

aja......morgen..... :inocent:

bla cela jeba od vikenda....K4....zdej she jalla-jalla.....pa she teater se mi zachenja.... xrolleyesx

se prou veselim.....mal drgach k samo skos tuc tuc tuc.... :vio: :vio: :vio:

tko de ...nimam kej dost cajta klele gor bingljat.... :sori:

zlomk.....tralala

777 + 1 X vsi zaostali x:Xx

-ki na oba noska.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Nataly, luškani ste bili :flower:

No meni se je pa danes spet pritisk dvignil, drugače životarim na minimumu 70/40, tko da mi take situacije pol kar malo prav pridejo, da v luft skočim.

In sicer glede parkiranja in zaparkiravanja in obleganja vsega pleha ljubljanskih naselij in ulic...živa katastrofa :xx!: , ker sem skoraj vsak dan v KC-ju včasih po 2x na dan je ista pesem zjutraj in zvečer, vsi pločniki zadenfani do konca, ni ene mišje luknje kamor bi se lahko sparkiral ob petkih in svetkih, ne glede na uro.

Maloprej prišla nazaj šla čez Župo in tam tudi katastrofa, sploh se ne da hodit po pločnikih, hodiš slalom na vozišču in moliš, da te vidijo o tem kako se tam vozijo invalidi nimam pojma???? Je čisto nemogoče, o okolici GR in soseske Bežigrad pa itaq ni za zgubljat besed....Katastrofa, katastrofa, katastrofa!!!! :xx!:

Dejmo kar ukinit pešče, ker itaq nimajo kje hodit! FUBR!!!! za vse urejevalce in načrtovalce prometa!

Lep dan vsem :kiss:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kar ne izuči me xrolleyesx spet cela travma kako naj pokličem nazaj in jim povem, da so en košček materiala pozabili dat zraven pa kako naj razložim in blabla.. pol pa se po enem mescu spravla mail napisat, za začetek, da ne bom kar prec po telefonu skakala x:o)x in dobim zdajle nazaj, ja, ups, napaka, dobiš jutri po pošti. jao, kdaj bi že lahk xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Vceraj bil en tak odstekan dan, cist v skladu z napovedjo :palec: . Ampak je bil vsecno odstekan x:o)x .

Dobila paketek iz Domovine :love: :wub: xsrcbumx xlove2x :flower: :hepko: :inlove: . Hvala xpresentx x:Xx . Notri pa Obesene lisice :hepko: :onfire: , Mlinar ki tuli in Leto zajcev :2src: . Pa cokolade na tone xredx . Bom lahko vroco cokolado naredila in pokazala da je vroca cokolada vroca cokolada in ne kakao :vragec: :inocent: . Res fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul hvala. Ugotavljam, da imam prijatelje za vikat, res :2src: :palec: .

Cozmik, mora bit sranje zdaj v tem snegu, ki jih je ziher spet presenetil xrolleyesx in niso nic spucali, pol pa folk brezobzirno avte povsod pusca... Ne bi rekla, ce bi tle zapadel, da bi jih presenetil.... Upam, da bos imela cim manj slaloma, beri nic vec obiskov tam, ce pa ze, pa smuk :palec:

Nataly, nobenih slik vidla, ker sem 7h za cajtom :sori: .

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

morgen.... :inocent:

x:Dx x:Dx x:Dx

neki se me loteva....kokr deb mi hotl bit slabo.... :o|o:

sej lohk de je machek....sam ucheri res nism pretiravu.... xrolleyesx x:o)x

upam, de nau bolnishka....k zdela pa s fulom nukcam kesh... xrolleyesx

je nou mixpult na obzorju.... x^x

zlomk.....tralala

777 cmokou v mehiko pa en gromozanski v revirje....oboje seveda na nos.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ahoj še od mene.

evo, mal sem pridna. sem se spravla brati knjige za faks. počasi mi sicer gre, sem čist brez kondicije očitno x:o)x

pa glavno, da se spravla poleg. jutri še berem, pol pa imam v planu pisanje. pa že zdaj razmišljam, kak začet.

s tem imam največje probleme: začeti pisati x:o)x

vglavnem, zdle čaj pijem, sem si danes skuhala poleg običajne porcije zelenega, še črnega. pa najprej črnega začela piti,

no, še vedno ga pijem, pa sem ugotovila, da najbrž res ni zame, ker me začela glava boleti po črnem čaju :o|o:

bla med vikendom mal zunaj. kak zelo mi grejo na živce taki primerki, ki nimajo nič bolj pametnega početi, kot obrekovati

druge, s prstom nanje kazati, skratka to početi zelo naglas in zelo čitno. pa jim to še vseeno ni dovolj in začnejo zasliševat

družbo obrekovanega xrolleyesx :xx!: itak, da nisem mogla pri vsem tem ostati mirna :vragec: a res tak zavidajo? :o|o:

sicer pa, veliko sončka za vse x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pa sej to ni res!!!! :eek:

Sneeeeg! :hepko: Sonce! :2src: In burja! :inocent:

Marca mesca! :OO:

mi ga pa nimamo...

vsi hribi naokoli so beli, pri nas pa nič...

pa tako rada opazujem, ko sneži

JEAN ANOULIH

Pri nas tudi nič snega. Ga trenutno ama nič ne pogrešam.

saj ga jaz tudi ne pogrešam, samo, če bi pa bol, pa tudi nebi bla razočarana x:o)x

JEAN ANOULIH

Ma meni je lepo gledat snežinke, še posebno te velike plahtice... važno da se ne prime ker drsat se pa ne znam še...

Nataly a ni nič zamedlo pri vas? Kaj pa je uno belo na tvoji slikci? x:px

Mysti... sej bo boljši x;)x

Verjetno bo treba delat nov koledar če se mislijo letni časi tko zaje* at... pozimi skoraj v kratkih rokavih, spomladi sneg, poleti monsunsko deževje,.... xrolleyesgx pa uni vremenar tam gori je vse zblodu, ga bo treba odstavit pa drugega dat da bo rihtal vreme...

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...