free 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 izvorni horoskop free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 Ciao folk! Tule se moram spotaknit.Je že prav, da imamo eni dva otroka, da živimo nekje preseljeni, da imamo psa - ne sicer zlatega prinašalca - bi ga pa imela tudi -, sicer nič poročena, vendar živim skoraj kot da sem. S sosedi kar razumem, oni pa z mano.In verjemi - ko ti za vrat dihata dve najstnici z ogromno problemi je življenje vse prej kot dolgočasno.In še bolj verjemi - da nikoli ne bi oddivjala nekam - magari brezglavo, ker bi pač vlekla froce zraven. In če vlečeš froce zraven jima moraš nudit vsaj kruh, če že drugega ne. In ko enkrat imaš froce - tehtno premisliš, kaj je v življenju pomembno. In celo postaneš manj egoista in daš otroke na prvo mesto. Vsaj ženske z deviško luno tako reagiramo.Zato je prav, da živiš ti svoje življenje, ki se ti bi pa - zelo verjemi - spremenilo, če bi kup frocovja tovorila za sabo.Zato uživaj točno v takem lajfu kot ga imaš.S popolnim dedcem ali brez.Ker srečo, zadovoljstvo in predvsem MIR pa moraš najti sam(a) brez dedca. Bolj se bližam štiridesetim, bolj "pametna" postajam..kaj šele bo zelo lepo si tole napisala, zlo res. ceprav sem prepricana da Pujsa ni mislila *tko*..... pac hotla je izpostavt, kok da je v svojem lajfu, takem ki ga ima, ze hepi - in da ne rabi vsega tega in da ji clo ne pase.to da je pa sploh primerjala, je pa naravno... ziher sem, da ni mislila nikogar konkretno in da to ne pomeni da tega ne spostuje, pac s tem je primerjala, ker je to *bolj obicajno*, "splosno sprejeto", "uveljavljeno", v bistvu ce je *kritizirala*, je kvecjemu to, "da bi tako moralo bit".Npr. sama mam otroka, se strinjam z vsem kar si napisala in tud podpisem, vseen pa se tud s Pujsinim strinjam.Hotla je v bistvu rect: vsakdo tako in to, kar njemu sede (in njej tko). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 ... Falila sem faks, falila sem službo. ... ... Zakaj nisem šla na pot preobrazbe par let prej.nc nisi falila, vsaka izobrazba je gud, vsaka sola je dobra (in nekaj stane).nenazadnje mam jaz srednjo aranzersko, (s cimer hocm rect mdr., da lohk pol delas cist desete stvari v lajfu, vseen sem pa blazno vesela k sem bla tm in bi sla se 1x ) ... saj si sla....... ene poti so kratke, ravne, ene so dolge, vijugaste, ovinkaste.....V S E = P R A V. "zakaj nisem" je pa se 100x hujs kot "bi morala" - ker bi morala lahko vsebuje naboj za naprej, zakaj nisem pa je brezplodno in vodi lahko samo v obup. ker je to ZE bilo. preteklosti se pa ne da spremenit. vendar vsakmu kdaj zmanjka vere in volje. tud men. najslabse je obsojanje sebe. kok pr drugih lazje vidmo in smo hitrej pametni, a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Joooojjj kako srce malo mačje je prišlo na teraso pred pol ure... in se zdaj že čist udomačilo, glihkar se s ta debelim mačkom spoznavata... čist sivček je, po moje ene par mesecev star... ful mijavka.. pa laaaačeen itak, da sva mu dale z mami za jest... sam... oči bo pop*%#/$ ko domov pride zadnjega, ki je tko prišel, so se znebil tko, da so ga men podtaknl tale pa ne vem... (pa na koncu bom jaz kriva, ker rekla naj mu da za jest, bogemu mačkončku... mami pa itak ni blo treba 2x rečt ) ok, moram fotko naredit... ful lep maček... no saj, mogoče je pa od kakega soseda.... upam... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 joj tlele na pol naga zunaj nam pa grušt postavljajo paveselo noter bulkajo If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 jaz tud prec mehka kolena ob takih prizorih.bognedaj da pridem na obisk k frendom, ko imajo macje mladicke!!! tko sem mimi tud ubodla.frenda dala neko imrpovizirano 'kosaro', mimi pa sam not pa me gleda: odnes me ze! ko sem pa prisla, se hiotla usest, je bla pa glih mimi na tem istemn stolu. sva si bli prec vsec = usodni stik, usodna privlacnost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 ja, Marsa, saj veva midve tole... mačja posla je že šibal naprej mačkon, še k sosedom pogledat, če bi se tam splačal nastanit Arči pa tlele ves žalosten, je bil že nekaj vesel, da bo družbo za igrat se dobil.. (ker ta druga mačka spala in še ni prišla težit in renčat, tko kot je na Tristana takoj) še fotkat ga nisem uspela..sam mam nekak občutek, da še pride nazaj nič, grem domov, zmanjkalo dela v službi... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 vidim, da bom morala pokomentirat, sem hotla preskocit, ker me Nataly dovolj dobro pozna, da ve, da ni takole misljeno. Cip... ni tako misljeno, kot si razumela, ocitno sem narobe ubesedila svoje misli. Hotela sem namrec povedat, da ceprav so vcasih res hudi soki, ker skocim res v popolnoma nov film, ne samo partner, ne samo sluzba, ne samo dom, obicajno vsaj 2 zadevi prideta hkrati zamenjani, sem vesela, da imam tak lajf, da mi je bolj vsec, kot bolj miren z manj sokov in pretresov. Vem pa, da vsi odrascamo v sebi v takih ali drugacnih razmerah... Nikogar ne podcenjujem, se manj pa predalckam, ker tudi nikogar nisem opisala, sem samo razmisljala, kaj bi jaz raje. Skratka, upam, da sem zdaj bolj opisala kar mislim, nikogar ne predalckam, nikogar ne podcenjujem, pa ne se vsi selit na drug konec sveta , bogato notranje zivljenje imas lahko tudi brez fizicnih premikov. 777 Thx Marsa, za prevod, sem se ocitno res nerodno izrazila Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 prevod (ja no sory za *vtik*, sam jaz sem deseti opazovalc in mam oboje oz. mislim lahko TUDI tako kot ti oz. sem rpav tako alergicna na 'kakonajbibilo-je') sem se ocitno res nerodno izrazila se ti je zdel da je jasno vse, nisi niti pomislila.... saj vsi vidmo kaksna si in da ne podcenjujes nikogar. in vse to... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 sej ni blo nič hudga mišljeno, jaz te sploh ne poznam, edino kotu pa tampreberem tvoje mehiške poste, ki so - mimgrede - zelo zanimivi,tako da pač na tvoj stavek moj sklep in moj stavek ampak taka sem, ful impulzivno odreagiram... kar si ne štejem v čast. malo sem potolažena,ko sem prebrala da je to tipično za moje znamenje čeprav ni dobro, da me to potolaži in si rečem je** ga, taka sem, ne... ah, bluz bluz If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 včasih pa takšna razmišljanja samo peljejo na to, da misli usmerimo v pozitivo, da cenimo tisto, kar imamo, namesto da zapademo v film o tistem kar nimamo... jeeeeeeeee prišla ena dobra novca, pa ravno včeri na blogu razlagala nekaj o tej temi in glej ga zlomka, danes me na emailu čaka presenečenje... pa naj me nekdo brcne na tekaško stezo... pa vsi zokni, pa spodnje perilo pa vse me čaka še da pospravim od mojega po skoraj 3 tednih tujine (službeni in neslužbeni)... spatttttt Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 neverjetno kaj sem zdajle naredila!!! Kliala sem NA DOM (x!x) ono zdravnico, ki je bla tko kljucna za naju, ki mi je zaupala, k so mu ze dolocil hudo bolezen...skratka, skoraj natancno pred 16. leti.In jo imam skoz v glavi, s hvaleznostjo, pa sem si enkrat mislila, da je fajn ce se ona ve to, vseen, ceprav je ze to tud kul, da sam jaz. No in klicem na pediatricno nekoc, pa da dela sam se obcasno, skratka.. je minil impulz.Dons pa me spet zagrabi, pa preskocim pediatricne, poiscem na tisu in jo klicem! se oglasi sestra, povem v par besedah kaj hocem, se opravicim k na dom..in jo dobim na telefon! ji povem kdo sem in se ji najlepse in iz srca zahvalim, ji povem, kok mi je tedaj pomenilo, da me je poslusala in mi zaupala (in nenazadnje s tem mroda clo tvegala kaj kot zdravnica), povem da je tamal ok, 16 let, odlicnjak in to..In je rekla, da jo zlo veseli, po mojem sem jo total presenetla.sam sem morala to nardit. a ni dobr! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 ja evo to je zame Lajf, živeti v Zdaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 najbrz, sam ves kok je trenutkov! tezko je vedno biti v... ampak pa pomeni biti pristen in ziv al kaj.ko te nekaj pici, pa ce ni nikomur na skodo ali kvecjemu lahko razveseli (in v najslabsem primeru da si un misli: haloo? ku.ku al pa kej, sam tok mam pa ze rpesoje, da ce bi bla ona taka, ne bi klicala, oz. ona itak NE MORE bit taka. ker je taka, da je men kot angel na pot prisla. in ker je tko, je Prav in kvecjemu vsem v veselje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 morgen.... x:)x chist hud tale vikend..... ucheri srechu enga modela v jalla-jalla k se pet let nisva mogla niti videt....pa se lepo pochas mal ob perchku pomenva....pa ugotoviva de sva ful bebca...hehe x^x pa spoznal eno zhensko jk mi je fulll ushach...sam je blem....tok je stara kor jst... chist izven konteksta toleaja....dons kelnarim v jalla-jalla pa mi lohk pride kdo druzhbo delat....JAZZ pa tko na izzy zlomk....tralala777 + 1 na oba noska tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 dbest!!!! jaz sem pa se nekaj takega podobnega v napovedi omenjala!!! primsk! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 dbest Marsa, men bi ful pomenil kej tazga jaz mam tud vedno tele fore, da pol po koncu letnika, ko je konc predavanj al pa vaj pri določenem prfoksu, nad katerim/katero sem navdušena, kar grem in rečem da hvala, da tole je blo pa celo leto veselje in užitek hodit.. pa zanč sem šla po 3 letih mim bivšega faksa.. in me je kar prijelo nekaj in šla do kabineta od moje mentorice.. itak sem jo morala pol eno uro čakat, da je govorilne opravla in sva imele na koncu 2 minuti zase.. ampak.. me je kar objela, ko me je zagledala pa takoj sva bile na frekvenci Valkira.. držim pesti za novo službico pa fajn, da si fajn WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 dbest Marsa, men bi ful pomenil kej tazga ja sej, jaz sem tud iz tega izhajala. da bi teb! ... *ko sem razmisljala, da mogoce je pa cist off, jo bom motla, pr kosilu, kaj jaz vem, varianta: kwa pa ta zdej hoce?? ampak sem pomislila, skodi ne, men bi se zdel pa cist kul.pa tud kul mi je rect kej fajnga (ce mam za rect kej fajnga ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 OK, pa pustimo "zakaj nisem" in ne bom rekla "moram", ampak BOM. Naredila spremembo namreč. sam vseen ne prevec na 'bom'! ne krcevito! ce pa ne bos, kak HIP, pa bo tudi dobro. ampak smer obrnit je vedno dobro. hm, kok sem rabla rib dobit da se mal protiutezhi.... ..... kaj riba nardi: SKOZ miga, plava, sam ck ck - v 180 stopinj drugam.....Plus: VSE variante so not (v morju) - ni ga bolj pisanega sveta...in: velke ribe zrejo plankton in girice, to je res....sam, cele jate (a so jate, cudn, saj ne letijo kot ptici, sam krdela tud niso! , tropi tud ne... creda?? ... v glavnem - blazno jih je) plavajo vkup - in, a se zaletavajo? butajo? pa ce ves kompleks v hipu zavalovi in obrne??premal gledamo, primerjamo z naravo. aja zdej so ribe, pa si zasluzjo kaksno besedo vec, ce mi ze vcer v napovedi ni znesl, k *morala*. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 ... zdej nama grem pa narest nad mljasknostne makarone, k sva si jih oba zazelela, sam se precedim itd. in bo fertik! prej pa mi zapasal na radic dat mal hrena, za pikec, da bo mal 'zahrenil' (haha, zagrenil!), me je pa skor zadusil, k sem zlico pol obliznila! strahotn! cist obcutljiva sluznica k so neke zadeve v zraku.. ful cutim to, blazno dobr mam voh razvit tud (cudn k kadim)... in vse mi je hujs k ciki (recimo kemije razne in tko). no grem prckat vecerjico Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Me zanima če bi meni kdo karto nardil, če bi sploh kaj vidla, ker sem čist blond pr tem, ne znam se učit, razen tega kar je.. Pa še ure rojstva nimam, in vsak reče, pol je pa tak brezveze.. ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Nimaš? Ali je ne bi mogla dobiti iz matične knjige?Brez ure rojstva je res vse preveč površno, ja. Ma ne, nimam. Daleč je ta matična knjiga, če je. Že dvakrat pisala, pa nič kao. Sem vzela to življenje. Mi je velikokrat lepo.. Curiosity navsezadnje killed the cat. Pa ne da bi si želela biti cat. Pač, tako je... ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Škoda. Ker ne mormo ascendenta izračunat brez ure. Niti približno ne bi vedela?Ja, drugače pa vse prepustiš naravnemu toku. Mogoče pa je vse z namenom. Je, mogoče, tako kot pravijo. Pa vsaj tu se lahko poigravam s svojo kao jasnovidnostjo, kako navzven delujem po tridesetem letu. Saj to pravi ascendent, al ne? ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 kako dolociti asc (ce ne poznamo ure rojstva) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Kaj pa vem ... tekom tega procesa sem naredila nekaj hudih napak v življenju, prizadela napačne ljudi, padla globoko v depresijo, prišla do enega spoznanja, zaživela, spet v sebi umrla ... neka nova doživetja, nova čustva, novi svetovi. Totalni razvoj intuicije, nekih novih čutov, a vse skupaj je potegnilo stvari v smer, v kateri se ne prepoznam. Sem to še jaz? Bi morala biti vedno takšna, pa nisem bila? Včasih imam občutek, da mi ni treba več požirat žaljivk, vsega, kar sem do sedaj prenašala, a ljudje tega ne sprejmejo.Včasih komu kaj preveč rečem. Včasih .... Eh, brezveze. Faza spreminjanja. Vse se bo postavilo na svoje mesto.Naučiti moram ljudi delati. Ne me basat. Najprej moram sebe naučiti. Službo bi rada pustila. Evo, kar spljuvajte me. "Imaš službo, državno, malo delaš, ne veš kaj bi rada ... ne veš kako si srečna, da jo imaš." Skoz to poslušam. A vam nekaj povem? K L I N A C!!! Falila sem faks, falila sem službo. :xx!: Zakaj nisem šla na pot preobrazbe par let prej. ne prizadeti sebe, to je vsepa to ni še nič, če si naredila nekaj napakmater, jst zdaj gledam nazaj se mi zdi lajf ena sama napaka največja umetnost je pa pravzaprav iz napake nardit kej, iz uspehov brez napora nardit kej se mi zdi , de je tak gobcam itak preveč pa predvsem nepravim fax je pa itak iz mode, zdaj se komunicira preko maila ali pa sms, tak preobrazba ni ni nič drugega kot degradacija sistema in okolja.... no men se rola čist po Castanjeddovsko...mam razmerje z enim jastrebom, v stoječem letu plahuta pred vetrobransko šipo usred avtoceste par sto km od doma,pol pa zjutraj na balkon glavo pomolim, pa na bližnjem drevesu vame zre čisti horor ma sme navajeni siničk pa vrabčkolinov takih mičkenih, ne pa takih velikanskih letečih kur ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts