tinka 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Škoda. Ker ne mormo ascendenta izračunat brez ure. Niti približno ne bi vedela?Ja, drugače pa vse prepustiš naravnemu toku. Mogoče pa je vse z namenom. tocno tako...karma je vedno 'nad' astrologijo in je ze tako prav...bos pa druge nacine nasla, mayan...da se bos lazje odlocala in dobivala uvide v svoja pota ---- mystica, meni se ti zdis nad sposobna in ful gas...tako, da...ce je pocasi in vztrajno se ne pomeni,da ni velika sprememba ... vcasih tako se bolj presenetis, ker nihce ne opazi takoj, naenkrat si pa ze cisto nekdo drug...in imas tudi zase cas v miru se prilagodit, in predno vsi drugi opazijo si ze cisto domac v tej svoji novi drugosti in potem lazje rokujes z vsem tem...se lazje postavis zase in si udobno namescen v svoji spremembi ---- zlomek.... ----- marsa, tole je super...dobro si to naredila, jaz bi bila srecna na njenem mestu, ampak tudi ce ne-vazno je, da je tebi bilo pomembno ------ nic...nisem vsega brala....samo to stran...meni tudi kar dogaja...danes bil en tak dan...preciscevalno komunikacijski....prav lepo in dosti narejenega, ne toliko na zemlji kot morda kje druge, komunikacija je bila super drzna ampak srcna in dosti dobrih rezultatov prinasa, tudi nekaterih, ki so morda se nevidni Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Ful dober aktiven dan od jutra do večera...mislim, da toliko kot sem danes rešil stvari pri sebi že dolgo nisem se je vsa psihotika spremenila v logiko in sonček na koncu tunela, ki je rodila hiperaktivno delovno vnemo. Ampak nič od tega ne bi bilo mogoče, če ne bi na drugi strani bila iskrena razumevajoča oseba! Močan lokalni dež me je zvabil na osvežujoči jogging, nobenega nikoder ampak jaz pa dežek sva že vedela zakaj sva bila danes povezana Trenutek streznitve! življenje je lepo! (naj tako ostane) ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 ... velikanskih letečih kur free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 ..pa spoznal eno zhensko jk mi je fulll ushach...sam je blem....tok je stara kor jst... chist izven konteksta tole...hehe, stara koka dobra supa You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 neverjetno kaj sem zdajle naredila!!! a ni dobr! vau. Mysti, karkoli se boš že odločla, držim pesti zate!*** sicer pa končno spet povezana s svetom. mi včeraj zaštekal net. pa mislila, da imajo pač težave v centrali.pa zjutraj še vedno ni delal. pa klicala tja, kaj je zdaj to, a imajo oni težave al jaz. pa blo na moji strani, očitno. sem lani že dobla nov modem, pa je ostal lepo zapakiran do malo prej tak da ga zamenjala in zdaj spet dela net pa zaspana sem. jp, najbrž me napada spomladanska utrujenost velik energije vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 joj mislm kaka komunikacija prej pozvoni in glede na to, da pri nas ima folk (beri moževa žlahta) navado kar udret noter (slaba grda razvada), vrata pa odklenjena, je torej bil nekdo nov in se na hitr oblčem... joooooooooooj sem ratala ko moj oče, okol riti v žep, čist nepomembno za to, kar sledi jojoj ccc, skratka nov poštarček, ful vljuden, mi prinese Nosorogovo knjigo (jeeee zdaj bom čist nova jaz)in ker nam so včeraj postavili oder, sem hotla bit vljudna in se pohecat, ker je en drog glih tko nastavljen, da ga dobiš komot direkt v gobec če ne gledaš torej: Jaz: " Se niste nič zaletu, ko je tolk tega tle!"Poštar: hehe, neee, sej je Lambert!" Mislim, kake povezave najde folk, da meni niso prav nič jasne.. ma važno, da v roki držim Nosorogovo knjigo, ki se jo odkrila ravno v najboljšem času, tak oda hajd predelat pa da vidimo If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Že en cajt nisem nič čivkala tlele, pa je dons lih prov, da mal čivknem čiv niti tolk cajta (volje, česarkoli že) ni blo, da bi še tukile čestitala našmu ribončku je že kar eno leto star, komaj verjamem pa Marsi oziroma njenemu Timu od šefice podmladek itak "mora" bit oh in sploh nekaj celo sledim, kaj čvekate, pa pol vedno pozabim, kaj hotla komentirat, tko da sem (modro) tiho aja, Marsa, fullllllllllllllll lepo to, da si dohtarco klicala jst bi bla ful vesela ... sploh zdej, k sm mal hitrej vsa cmerasta še mal v čvekarije čvekat ... fajn smo How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 za vse, ki vas zanima... knjigica je končno, baje, dočakala rojstvo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Bravo Ksenia Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 za vse, ki vas zanima... knjigica je končno, baje, dočakala rojstvo Krik življenja je tu čestitam funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 ksenia, a si kako knjigco tudi ti naisala?? Kko pa?? If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 za vse, ki vas zanima... knjigica je končno, baje, dočakala rojstvo Krik življenja je tu BRAVOOOOOOOOOOOOOO ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 za vse, ki vas zanima... knjigica je končno, baje, dočakala rojstvo Krik življenja je tu čestitam debitantka *** za mano je moj plesni debitantski nastop, kritiki so me razcotali, al, kar ni nič čudnega, sami profiji, ampak mi se ne damo, NIKOLI SE NE BOJ ČESA STORITI PRVIČ Noetovo ladjo so gradili amaterji,a Titanik profesionalci sam umetniški vtis je pa APGAR 10 nu tak toliko , da ne bomo sam jamrali kaj šele bo , ko bomo velki zrasli ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Juhej vsem... vzela cas in vas prebrala... to je v bistu ena redkih tem, ki se mi jo da brat.. dosti vsega ... pa nekak globok vpogled v vse vas ... psiholog postala ...Drugace, Marsa ful dobro ... mene tudi dostikrat kar prime, da MORAM to storiti... klic od znotraj in potem res klicem/pisem/povem in koncna faza ... vsi polni energije ..... Mysti, tudi jaz sem bila nekaj casa v taksnem stanju... ko pa zdaj pogledam nazaj, vidim, dabrez tega ne bi nikoli bila tu, kot sem zdaj... vsaka sola je taksna kot je, mi ji damo naziv dobra/slaba /zelena/srecna ....sprejmi situacijo taksno, kot je in se ne obremenjuj in ne premisljuj prevec.Preteklosti ne mores spremeniti, prihodnost je ze v zvezdah ( al kako ze ), zato ukrepaj innzivi tukaj in sedaj... glede sluzbe pa se nic ne sekiraj, vse to je mnenje ljudi okoli tebe, itaq bodo stalno imeli nekaj za dodat, neglede , kaj bos naredila... ti pa si tista, ki bos imela " posledice " svojih dejanj , ljudje pac nekaj morajo govoriti, pa sodit, pa cvekat ... mi pa na to reagiramo ali ne ... Ksenc, cestitke za knjigo ... Audi Cipy in Pujsita, zelo zanimiva komunikacija ... res je zanimivo, kak si ljudje vzamemo ene stvari k sebi ... pa vse ostale ,ki vas nisem omenila , naj vam gre vse po maslu ja, jaz vceraj naredila prelomnico v sluzbi... sefu povedala plane in nacrte, ki jih imam za naprej ...zdaj sem se prepustila vsem iz kosmosa, ki mi pomagajo na moji poti hvala ...soncka v srca vse skupaj Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Debitantkama (Ksenia, Lia) čestitke Najboljše sta!! You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Debitantkama (Ksenia, Lia) čestitke Najboljše sta!! aha, se čist strinjam s Cookie. čestitke pa še veliko veliko takih podvigov v prihodnje ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 za vse, ki vas zanima... knjigica je končno, baje, dočakala rojstvo Krik življenja je tu dbest, bravissima, CESTITKE!! sam umetniški vtis je pa APGAR 10 Tud teb cestitke!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Čestitke tudi od mene - obema Lia ( ne vem, če ni bil to orientalski ples??? recimo) in Ksenii Naslov knjige je bogami pomenljiv..Krik življenja bo treba prebrat. Pa super se tudi meni zdi, da si poklicala zdravnico Marsa. Aha -pa Tipka - naj se ti čim boljše izteče v službi..pa Valkira-si predaleč vstran doma..imam par bajt vstran čebelarja..(kostanjev med, je ziher z našega kostanja )Skratka - pisana druščina tule..In jaz ful utrujena zadnje čase..tako, da se mi sploh ni ljubilo pogledat na čarunalo, tale veter mi gre na živce, plohe mi porušijo plane za poljoprivredne aktivnosti..regrata ni več tule..in take.. Pa še neko klinčevo vnetje sem staknila in to jaz, ki se oblačim kot severni medved mater mi gre vse skup na živce. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 pesin sok (iz surove pese) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 pesin sok (iz surove pese) Naj pijem? Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Jaz pa sem mislila obkladke gor dajat Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Naj pijem? jp. super duper za kri (in vnetja, prehlade, gripe, spiralne zlome...) maš peso, prerežeš na pol, olupiš, narežeš na primerne velikosti. Dodaš ostrgan surov oranž. korenček, narežeš na primerne velikosti, maš še dve jabki, opereš, narežeš, jp, na primerne velikosti, razpečkaš. Fukneš najperj peso, nato korenček, nato jabki v sokovnik; takoj spiješ. Ni priporočljivo pit zvečer, ker te razpali, vsaj mene; učinek razpaljenja pomeni, kt bi spil eno ful močno kavo z kakim redbulom. Aja, sit, ne pa tudi siten, si še par ur po pitju tega.Sokovnik, tak k ti takoj zmelje in centrifugalno stisne zmelek v tekočino-sok in "prah"-ostanki suhih pulp - men ni dobr za jest. čak mal, a nimaš ti ful regrata dej no nehy regrat stran metat (kuram); regrat ima ful čistilen vpliv na organizem. Alo, regrat jest You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 ja (se pridružujem cookie v vseh temah kjer se bori za čast in koristno uporabo tega nadvse žlahtnega plevela ) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 pa ljudi iz večerne veroučne dopisne šole so mi javili morm en štamperle ruknit, to ni za zdržat **** Nataly nea se sekiraj, pr tridesetih vsi jamrajo kak jih vse boli po 40 pa petdesetem pa noben več, ne da bi jih nehalo, sam navadijo se Marsa ti si še edina, k zastopiš moje finte, ja APGAR, morm it eno pupo gledat, k bo mela zaj en mesec....najboljš da izkoristim današnjo stavko za nabavko kakih plišastih žabic, oni očenaš v zahvalo, da nisem noseča sem pa danes že zmolila matr ko tote pupe zrastejo, te pa potlej maš predavanj inu izobraževanj, nu tak , zdaj nismo več pri nas v puberteti nego smo v fazi osamosvajanja, ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 joj Jeti, zdele si me spomnila na kurjo juhico ta dela čudeže pr trdovratnih prehladih, ki se kr nočejo in nočejo pozdravit. Če ni domačih kur, so dobra tut industrijsko pridelani kurji hrbti (vsaj 3je), al pa piščančja bedra, sam hrbti so boljši, še posebej, če majo škofije-bl so mastne, boljše so. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts