Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

Kuharce x:o)x

Da se še jaz pridružim čestitkam za pisateljico in plesalko :2src: tko se dela :palec:

pa še klubu ljubiteljev regrata bi se pridružila :inocent:

pa kaj sem še pozabla? Tipka, da bi vesolje delovalo v pravo smer...

pa Shanna, good luck s seminarsko x:)x pa spat pejd kej, da ne boš ko Aakhut postala x:o)x

mene pa iz posltelje vrgel poštar, prinesel darilo :2src: no, nov laptop sem si kupila, ker je stari po skor 10 letih res že potreben počitka.. ... (zdaj, če bo tole Bobnar bral, bom gledala eno stran zavijanja z očmi in izjav v stilu: babe xrolleyesx ) ampak... tko je leeeep :2src: vijola z rožicami xsrcx

sam resno razmišljam, da bi Visto dol vrgla in XPje gor dala :inocent:

Yes, končno bom lahko CDje gledala in pekla pa igrice igrala x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Joj..pismo - jaz anti gospodinjski aparati - nimam sokovnika. Ožemalec za limono pa fertig.

Regrat pa je namreč tak velik ratal, da ga že s helikopeterjem vidiš - cveti in tak..

Nisem šla v grabo..veter ful pa sem zato raje do zdaj fatirala, da ni glih dan vstran vržen.

Ok..nisem tak prehlajena..z nosa nič nea teče..vaginalno vnetja prišlo nad naše kraje. Sem si kar abstinenco do nadaljnega predpisala. Pa rman in take fajne reči.

Je pa kul kar si napisala Cookie - dejasko treba okrepit telo, tudi s kurjo župo. Ta bi lahk bila jutri na sporedu recimo.

:wOOt: :OoO: :eek: :madpro:

:inocent: Nataly nea se sekiraj, pr tridesetih vsi jamrajo kak jih vse boli

po 40 pa petdesetem pa noben več, ne da bi jih nehalo, sam navadijo se xcivx :palec:

, morm it eno pupo gledat, k bo mela zaj en mesec....najboljš da izkoristim današnjo stavko za nabavko kakih plišastih žabic, oni očenaš v zahvalo, da nisem noseča sem pa danes že zmolila x:o)x

Dol padeš no:)) jaz se tudi dnevno zahvalim, da so froci tak zrasli...sam zdaj je že problem, ker so TAK zrasli...sem komot že babica lahko :eek: :eek:

Tak, da glede na predpisano, mislim, da bom čez dve leti verjetno molče trpela(kar bo težko, ker mi bog dal jezik v usta..pa že radi reda ga non stop vrtim), ziher bojo še naprej vsi vedeli za vsako križanje v hrbtu, pa krče kakšne, pa tako

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

dons je pa lustn tle. x8Dx

vsi poskakujete. xDDx

Dbest Lia, to, razturas!! xokx

(sej to bi morale vse mame vedt, a ni vec tega, smo res ze tok dinozavri? x:px)

Aliana, dbest za leptopa!!! xokx

In to se tacga punckasta,. glih zate! x8Dx

(*jaz si moram tud neki novega ubost, k tole ni nc)...

Haha Nataly ne ve kaj se dela s pesinim sokom! x:px x:Dx

c c c Nat. x;)x

Jaz tus shizim, ko ga rabim, mi nad zapase, pol ga pa nekaj cajta pijem se mi pa kar mal zagrauza - kot bi kri pila. x:o)x

zmesano z zemljo. x:o)x x:Dx

Shanna, dobr oprav jutr! xcrossfingx

~

Jaz pa ze z avtom spodaj parkiranim doma. xokx

se je dal zashvasat - auspuh (sam 'je precej bogi', je rekel, 'no sam za nekaj cajta da bo', ga zamenjam enkrat ko bom bl pr cashu), poleg tega sem pa zamenjala haubo (k je bla cist rjasta in spredaj ze mal zaletena/vdrta, pa bi me drazje prislo ce bi drgnila pa barvala pa vse to), tko da mam zdaj lepo 'novo' modro haubo. x:o)x (na bordo avtu). sam sploh ne mot velikega duha (k je prav tko kovinska in se nekak v bistvu skor ne opaz, se cist lepo zlije, v bistvu pa s eprav kul zgleda x8Dx)...

Tko da mam se vec zrihtan na avtu kot sem hotla (slucajno se mu je pojavila ena fiesta za dele -ful taka lustna, sportna, s spojlerckom x:px, pa sem se kr odlocla za haubo, al pa ce na bordo se pol leta cakam, pa se 10€ cenejs je bla kot na vseh odpadih x8Dx), pa se gud sem skoz prisla.

V bistvu je bil ze vcer zrihtan, sam nisem mela prevoza (je tecn, kak kilometer je do busa pa se prestopat je treba, tko da sem mela cel projekt jo tja odpeljat oz. pridt nazaj dam... tko da sem jo sele vcer odpeljala, k me je frenda pol nazaj dam peljala.

sem pa vozila kot po jajcih (je rekel nej pac pocas vozim), 40 po Kajuhovi x:Dx po moje so me tok klel kot jaz kaksnega caplja k gre 35.... pa noben ni niti civknil, sam en me je besno prehitel. x:px x:Dx

Joj..pismo - jaz anti gospodinjski aparati - nimam sokovnika. Ožemalec za limono pa fertig.

jaz tud ne uporabljam v kuhinji noebene od tehle elektrik, razen palicnega - no tega pa ne vec, k mi je zadnjic crknil. :o|o:

kr kadit se je clo zacel iz njega...

tko da je bla "gobova krem juha" nekaj cudnega, kar pod razno nisem mogla tamalmu podturit, pa kar z unim za krompir tlacit sem not zhokala pa to da se mi je ze vse skup pol kar mal zagrauzal. :D

mene kar roka boli od tega.. tko kot tud od mashince ce brijem koga. ma tok mocne vibre un, da mi sploh ne pase na zivcevje.

ampak palicnega je pa vseen kul met. skoda k mi je crknil.

sicer pa ze placa nimam za vse te razne sokovnike pa vse to...

ozemalc sem pa v StVidu pustila in mam sam unga tamalga ta plasticnega.

ampak gre, sam sve se ven zliva pa un leti v sok - vsa tista creslovina pa tist, cesar ne maram oz. hocem sok. ce hocm tist, pol pac lohk pojem pomaranco. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz tudi v glavnem tak razmišljam. Edino kar enkrat letno pogrešam je multipraktik - in to v jesen, ko delam ajvar - pol pa se moje pogrešanje aparatov konča. Sem hotla si palični tale kupit, že stala poleg in si rekla..eh bom drugič..

Tak.

Aja - sem hotla povedat - da danes ponoči sem pa Aliano sanjala in njenega mačka..no, predvsem mačka..nekaj ga je hotla nest, ali podarit v glavnem..jaz se čudila, kam bo mačka dala, če ga pa ima tak rada..

Mislim..

Zadnjič Marso, zdaj Aliano..

ok..se bom že zamislila sama nad sabo.

Pa seveda čestitke za laptop :palec:

In seveda si bila Marsa prava oviralka prometa x:Dx , super za avtek x:px

Jaz tudi v glavnem tak razmišljam. Edino kar enkrat letno pogrešam je multipraktik - in to v jesen, ko delam ajvar - pol pa se moje pogrešanje aparatov konča. Sem hotla si palični tale kupit, že stala poleg in si rekla..eh bom drugič..

drugic ga kup k bos stala zraven al pa da bo lgih kaj blazno ugodno in to (saj to ne more bit drago, jaz si ga enkrat kupim spet, ker ceprav ga zlo mal uporabljam, vseen ga in je res DBEST kuhinjski pripomocek, ki vzame cist mal placa - mat mi ga je podturila 1x, se ga se mal branla najprej x;)x no zdej sem se pa navadla da ga mam.

Jp, za sam 1x letno se tud men zdi brez veze met ves ta staf. xyesx

no drugac je ce mas placa dost oz. pol morda je vecX ne sam 1X. xDDx

No ampak ce razmisljas o multipraktiku pol najbrz palicnega sploh ne rabis...

a ne!

ful vesela k avto zrihtala! xokx

k to so lohk taki stroski in bogve kaj je vse lohk pol (se) narobe....

jaz pa itak tega TOK KUL xsrcx mehanika. xokx

sem ga zdajle klicala in rekla da je super in da dbest zgleda, se boljs x;)x, mal spremembe pa to... pa da super da 'ga mam'. xDDx

Dobri majstri so zlata vredni! x!x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Čiv xcivx x:Xx

Nataly, tampon v navadni jogurt namočit x;)x

sam sploh ne mot velikega duha

Iiiiiiiiiii :2src: kolk mi je tole zmer všeč, k Marsa Kljukca med svoje besedarije vpleta :palec: x:Ix

Aliana, debest za čarunalniček :palec:

debitantkama pa tud vse čestitke :palec: :onfire:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Tebe Scorpio, veckrat nekak 'spregledam', k ocitno sam kej civknes, pol pa vacs sele za nazaj vidim kej, pa je ze pase'.

V glavnem, ti mas tako prijetno energijo, vedno si dobre volje in tko, te je lustn vidt - pa ti kr zdej povem se za par njih za nazaj. x;)x xDDx

Iiiiiiiiiii :2src: kolk mi je tole zmer všeč, k Marsa Kljukca med svoje besedarije vpleta :palec: x:Ix

Jp xDDx sam ne vem, ce ni mela tud Pika Nogavicka tega (k je rignila al pa kolcnila al pa kej xDDx - sam da pac nou nikol kaksna blazno velka dama xDDx x:px x;)x)

:2src: bratec in kljukec s strehe

a ne x8Dx Kok nas je obozevalk Pike in Kljukca!! xokx (pac astrid lindgren, sam men sta sam ti dve tak zakon totalen xDDx)

((jaz mam itak zlo rada skandinavske ustvarjalce, rpedvsem pisatelje))

Kok me je jezil Kljukec, k ma henco logiko (jaz mam vcas mal tako, se zalotim x;)x x:px), k ma recimo Bratec sam se dva bonbona, paa mu Kljukec velikodusno prepusti izbiro - se izkaze da zato, ker racuna na to, da si bo Bratec jasno manjsega izbral!! :D

Lisac!!! :P

Picasso

O, Marsa, super za avto :palec: no, zdaj te bom pa zihr spoznala, če te na cesti srečam x:o)x x:px

Nat, ja, sem se zalotila zadnjič, da sem spet neki ful o Tristanu začela pisat pa da me mate verjetn že vsi dost... no, če pa pol še sanjaš o naju.. pol pa res že čist tu mač x:o)x

Kok me je jezil Kljukec, k ma henco logiko (jaz mam vcas mal tako, se zalotim x;)x x:px), k ma recimo Bratec sam se dva bonbona, paa mu Kljukec velikodusno prepusti izbiro - se izkaze da zato, ker racuna na to, da si bo Bratec jasno manjsega izbral!! :D

Lisac!!! :P

tole sem zanč fantu razlagala foro, ko sva si neke ful dobre zrezke za kosilo 'pravično delila' pa sem njemu prepustila izbiro (še prej pa logiko pravične delitve po Kljukcu razložila x:o)x )

loesje

Spet nazaj -

k ste pr logiki deljenja: jst pa dam na izbiro: lahko si tisti, ki prereže/razdeli, sam jst pol izbiram. Lahko pa tudi obratno. Jaz razdelim in si ti izbereš. Je najbolj pravično pol.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:lol: :P

sva midva neki na isti valovni xsrcx

sam si me presenetu.. nič tazga reku, da bi lahk bla užaljena pa branila se :o|o:

bejbi, ko bom spet frej, ti sporočim :2src:

loesje

Spet nazaj -

Vse najboljše Marsa; še za danes :hapyb: xbendx xvokx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest VilaSonca
Marsika, vse naj naj. privošči si .. danes, jutri, pojutrišnjem ... vedno. xcheersx :kiss:

:2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :palec:

Wow!

Najlepsa hvala VSEM za vsa voscila (in darila)! xsrcx xsrcx xsrcx

zaenkrat se sam semle zahvalim, sploh ne sledim xDDx

xcheersx

Picasso

.... sem hotla se kej civkat, vsaj mal, je pa Tim prisel dam pa mora nujno nekaj na net, tko da se pol kasnej *vidmo*. xDDx

Dons ma koncert! (13. 2., 13. 3. -- kr tempo x:o)x)

Picasso

Guest VilaSonca
To povedši, odhajam nazaj v luknjo tistga glodalca, ki se ga boje tako sloni kot ženski rod.

x:Dx x:Dx x:Dx

Pravo darilo si dobila od Tima - koncert :palec:

Zbiram psihične in že tudi fizične moči za: roditeljski sestanek za ta veliko( ki podobna K.Dunst ste rekli)...prišlo včeraj priporočeno, da pa naj le se kaj oglasimo, ker se imamo kaj za pomenit okoli neopravičenih ur..

Sem res in priznam nazadnje tam bila v decembru..in da bi smrka v tem času špricarila pa???

In to se pol na nek faks vpisuje??? Kaj bom jaz namesto nje v šolo šla?? Mislim..jezna že v naprej.

Zakaj se hudiča moram tak jezit poleg vsega tega..naj bi froc neko vizijo recimo imel, ne pa da se ji fučka za celi svet, vključno z Hazolami...še najbolj sem jezna, ker dečko njen pa ne šprica, ful uči, točno ve kam bo vpisal in ni panike, da ne bi bil sprejet s tistimi svojimi petkami..a ovi se fučka za celi svet..njej in frendici njeni. Mi je rekla zjutraj..ja pa nama ni tam za bit, pa grema na kavo..?? Ha? in to bo pol enkrat mogoče v službo šlo..kdo jo bo pa gledal, če njej ne bo tam za bit.

Mi je lažje. to bi morala v črno luknjo..ajd

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...