Marsa 15. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2008 civ! sory vsem, k se vam (se) nism osebno zhavalila... in tko....nekak je velik tega.. pa nocm cele flehe tega v dnevniku, pol pa izpade kot da... briga me... sam ni tko.v glavnem, ne stignem..skratka: najlepsa hvala vsem za vsa voscila, lepe misli, vse. se mi je zdel lepo in sem mela enga lepsih rojstnih dni! (ob tem, da sem en teden probavala si skenslat une datume pa to na osebni strani - kot mnogi, ki mi pisejo/-te, sam roschy... se seb ne znam ustimat! shlamparija pa taka! ) ker vmes pa tud dogaja... skratka, tak mal fajn schtraufenpacht. pa se napoved pisem.. skratka, se ne neha. civ civ vic vic... Mejte se! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Te nič ne bomo motili..kar pridno piši napoved dalje:)) da bo vsaj približno taka, kot za tale teden. Jaz danes službeno prisotna..nič kaj garaška, pridejo taki cajti. Sicer med tednom not spravim:) Bi pa bila raje doma, čudo keša včeraj pa zapravila v "moji" vrtnariiji. Toliko,da me ima ona ženska tam že rada in mi vedno kaj zraven da...zdaj dobila velikonočnico. tak, da tudi jaz vesela Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Da se po (pre)dolgem času pofočkam še tu sem sicer kar redno bral, a pisanje je bilo v skladu z razpoloženjem bolj nič kot pa kaj In za začetek MMarsa + še čestitke zaTima raztura Ampak po, žal burnem in žalostnem, tednu sem sebi in obljubil povratek v življenje, tako v zemeljsko kot tudi virtualno Zadnje čase sem bilj zgolj in samo pasivni opazovalec, brez volje in, posledično, moči da bi kakorkoli posredoval ali, po nekem čudežu morda tudi, sodeloval Vmes sem že začel s tračarijami BB kar pomeni da bom spet malo več ob pa se bomo več bral Aakhut, a sem jaz prav videl iz avta si bradico puščaš al' sem jaz prehitr pelu Grem BB gledat Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Onix. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 meni pa cez vikend crknil comp :xx!: ... smo bli vsi zmesani ... vsak bi kaj svojega mel za pogledat, pa je bla cela stala, ko je javljal disc error ... se clovek kar zamisli... odvisnost ... drugace vse under control ... zunaj nadlepo, kaj lepo , fantasticno.... z vetrom smo se ze sprijaznili, so vsaj cote hitro suhe, pa dalec se vidi... avstrijske alpe, pa hrvaski grici, pa Kapela,,pa Nataly v Halozah .... komaj cakam, da bo toplo, da se vec ne bo treba v bunde oblacit ... mi ze tak vec ali manj letamo zunaj brez jaken , kao se mi ne da oblect ...uzivajte posiljam vam prekrasnega soncka Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Zanima me, če ima kdo izmed vas (ali pa pozna koga), ki ima izkušnje s pridobivanjem drugega zdravniškega mnenja. Kako to teče, stroški itd.Sam postopek bi že sprožila, samo iščem še malo informacij. Je kdo tudi zavedno ne-jedel zdravil, čeprav je recepte vzel, vzdravil pa ne vzdignil? (pa ne govorim zdaj o antibiotikih, anginah in podobno)Mysti, jaz zelo pogosto vzamem Rp, pa ne dvignem zdravil ( pri otrocih ), jaz nisem bila pri zdravniku celo vecnost, moz isto .... se zdravimo s homeopatijo ...za kaj konkretno pa te zanima drugo mnenje, pa za kaksna zdravila te zanima Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Je kdo tudi zavedno ne-jedel zdravil, čeprav je recepte vzel, vzdravil pa ne vzdignil? (pa ne govorim zdaj o antibiotikih, anginah in podobno)JST Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Za imunosupresive. Mnenje drugega revmatologa rabim.jaz bi vsekakor sla do koga drugega... probaj malo povprasat naokoli ( mogoce bo tudi kdo tukaj vedel )o kaksnem dobrem... mogoce tudi v avstriji ali Italiji... sasmo razmisljam... jaz sem si enkrat poiskala drugo mnenje pri gineku v Mb, ker mi je tukaj v Ms ginekova nekaksna cudna razlaga kalila mir v dusi ... pa mi ni blo zal ...sicer sem konsultacijo placala, pa nisem o tem niti prevec razmisljala ....kaj pa alternativa ?si probala ze kaj drugega ?Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Definitivno. In sem tudi precej boljše.Bega me pa zato, ker imam trenutno super krvno sliko, ni vnetja ... pa sem bila na kontrolnem pregledu in mi je rekel, da pač pri taki bolezni me ne more pustit brez zdravil. Ampak jst se s tem ne striinjam, če sem boljše. Hoče mi dat Ciklosporin (za ljudi, ki jim presadijo organe, da jim jih telo ne zavrne, zmanjša torej odzivnost). Ne razumem ZAKAJ. A samo zato, da nekaj predpiše al kako? :xx!:ja, jaz sem v farmaciji ze kar nekaj let in vidla svasta :xx!: ... ne bom zgubljala besed o predpisovanju zdravil,, pa da me ne bo kdo obdolzil, le ta so kdaj tudi nujno potrebna ( ko seveda so )...glede Ciklosporina pa... mater, vsaka stvar v telesu ma svoj namen, tudi imunski sistem... pa ce je stvar dobra in se TI pocutis dobro, potem ne vem, zakaj bi morala to jemati ( moje razmisljanje je seveda laicno in naj ne vpliva na tvojo odlocitev ).... ce bi slucajno prislo do tezav, imas se vedno moznost zdravila vzeti ...vsekakor drugo mnenje , pa ce bo se tisto isto...hm...JAZ bi se vedno premislila o jemanju v preventivne namene ....kako pa ti je dr utemeljil jemanje ?a ves kaksni so stranski ucincki ? a je korist jemanja v tvojem primeru vecja od tveganja ?Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Utemeljil je s tem, da mam še vedno vidne klinične dokaze bolezni. x:o)x Stranski učinki? Kadar jemljete to zdravilo morate jesti čim manj hrane, ki je bogata s kalijem (na primer suho sadje in zelenjava in večina nadomestkov soli). Na dan morate spiti vsaj po 2 l tekočine.Ne smete pa piti soka grenivke. Zaradi nevarnosti kožnih sprememb se morate v času zdravljenja s Sandimunom Neoral izogibati čezmernemu izpostavljenju soncu brez ustrezne zaščite.Zdravnik vam mora redno testirati delovanje jeter in ledvic in tudi koncentracijo ciklosporina v vaši krvi.- izguba teka, siljenje na bruhanje in celo bruhanje, driska- rahlo občasno tresenje rok- rahel porast telesne poraščenosti- zadebelitev dlesni ali vnetje dlesni- zvišan krvni tlak- utrujenost- rahlo rumeno obarvane beločnice- glavobol- kožne reakcije- občutek toplote v dlaneh ali podplatih- mišični krči in šibkost- med jemanjem zdravil utegnete biti dovzetnejši za okužbe- če dalj časa jemljete velike odmerke tega zdravila je maligni tumor verjetnejši kot pri tistih, ki ga ne jemljejoMA NI ŠANS EVO.In sam v vednost, da mi ne bo še kdo sral po glavi, da sem depresivna, ker nimam seame sebe rada.Bravo Mysti, to je ze prvi korak kot drugo, kateri so klinicni dokazi *si na dobri poti, zdaj si najdi se kaksnega strokovnjaka, ki ti bo razlozil vse PREDNOSI in SLABOSTI jemanja zdravila... do potankosti !!.... in seveda da ti upravici tveganje stranskih ucinkov! to pomeni, da ti garantira, da so pozitivni ucinki vecji, kot tveganje za vsem, kar si napisala pod stranske ucinke pa ne se zadovoljit z razlago, ker sem jaz tako rekel drzim ti pesti MOjca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 V info:Ozdravitev artritisa; napisal Charles Duvall; http://www.svet-je-lep.com/prehrana/ozdravitve.php?n=2#1Zdravnica si je ozdravila ankilozirajoči spondilitis (Behterovo bolezen);http://www.svet-je-lep.com/prehrana/ozdravitve.php?n=2#13Zdravstveno poročilo o ankilozirajočem spondilitisu; napisala Bettina Exeler, dr.med., anestezistka in zdravnica intenzivne nege, Brüderska bolnišnica v Paderbornu, Nemčijahttp://www.svet-je-lep.com/prehrana/ozdravitve.php?n=2#14 Neozdravljiva Behterova bolezen; http://www.svet-je-lep.com/prehrana/ozdravitve.php?n=2#15...“Značilen primer patološkega razvoja kronične bolezni, kot je revmatoidni artritis, je naslednji:...“;http://www.svet-je-lep.com/prehrana/energi...ga%20_sloga.php Konzultacije Zlatko Pejić - Zagreb:http://www.makronova.com/Default.aspx?tabid=82 ;Ilica 72/I10000 ZagrebTelefon: 01/ 4847 119Fax: 01/ 4847 117e-mail: info@makronova.com radno vrijeme: ponedjeljak - petak: 9:00 - 20:00subota: 9:00 - 15:00 Konzultacije Michio Kushi – USA:http://www.kushiinstitute.org/html/contact_us.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Mysti, daj res to drugo mnenje čimpmrej dobi...držim pesti zate ker tole je dovolj, da te v nulo prestraši pol pa res še kaj dobiš jaz bi se posvetovala - kar pokliči kakšnega zdravnika, ki veš, da je dober (oz. se pozanimaj, če ne veš)in pokliči in povej, da želiš drugo mnenje, pa vprašaj, kakšen je postopek..to bi jaz naredila Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 drugace vse under control ... zunaj nadlepo, kaj lepo , fantasticno.... z vetrom smo se ze sprijaznili, so vsaj cote hitro suhe, pa dalec se vidi... avstrijske alpe, pa hrvaski grici, pa Kapela,,pa Nataly v Halozah ....Opa:)) in jaz se glih včeraj tak neprimerno obnašala:))) -ok tudi prali, veter in to - danes spet, ker maček uredil preprogo v kopalnici..ampak včeraj pa smo res bili vrhunski asi...mater - pozabila, da bila cvetna nedelja. Ok..saj neki strašni verniki v osnovi nismo in butare(presmeca po naše) nisem nesla miljavžent let - samo primerneje bi se vseeno obnašali.Skratka - že zjutraj sem se prerano zbudila- ob pol osmih, kavica, zajtrk in pol gospodič preveč časa..(pa kaj če nedelja), bi on se lotil tiste cvetlične grede o kateri sva sanjala že toliko in čudo keša že v naprej zapravila..pa on lopata in gremo odstranjevat travno rušo. Jaz na štedilnik zmečem piskre in v pečico meso, pa mu hajd pomagat...Nikoga nikjer(sosedov, ki ponavadi pasejo zijala)..čudno..in potem pridejo - z meter in pol najmanj dolgimi butarami, nekaj celo probajo pet..a midva oborožena z lopatami, motikami in tak..ker na pol narejeno tole, sva pač nadaljevala z delom.Je tole na koncu trajalo skoraj cel dan in rezultat fenomenalen. Vsaj meni, no. Menda oring greh nakopala, ker sva delala na tak dan - ok..vse za cvetje. No - takele imamo ljudje s poudarjenim položajem device:)))(bi rekla Marsa) Itak, da bom, pa tudi alternativno se že zdravim in je napredek. Uredu sem!!! Saj ravno zato sem tko razp*** da me hočejo vsi vkalupit nekam, hočejo spet zasejat strah vame in to jim je uspelo ... za nekaj časa.Drži se še naprej in res poišči rezervno mnenje.jaz tudi nisem zdravil jemala, v zelo kritičnem trenutku se izkazalo za zelo dobro - mi zdaj že en pokojni zdravnik predpisal neke čudne tablete in jaz slučajno(nikoli prej nisem) grem brat navodila in pol me kap - nosečnice niti slučajno niso smele tistega jemat..in grem z zdravili vred - vsa objokana in tak, do moje ginekologinje - ona v šok..ja kdo vam pa tole dal...skratka..evo drugega mnenja Seveda to bilo pred ohoho leti:)In od takrat vsako navodilo preberem v nulo natančno:) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2008 .... pravilno si ravnala oz. ravnas, Mystica! Treba bit pozoren in pazljiv do tega, kar dajes nase in vase. jaz sem ze fulkrat kaj odklonila..ne sam pr alergiji, k nisem sprejela kreme (po tem k sem jo vidla in povohala) specialno zame pripravljene, pac pa tud, ko je slo za zelo resne zadeve (za srce, pritisk).preprosto sem zacutla, da ce zacnem s tabletami za srce in se ujamem v ta vzorc, da bo shtala! ne pri 19.ih!!Potem mi je dost pogovorov (z ljudmi, ki so pa se podvrgli tem kuram/terapijam) pokazalo, da sem rpav ravnala.Potem sem mela ze skor diagnozo trombocitopenija (zelo zoprna zadeva), pa tud nisem *kupila* tega. Nenazadnje pa sem tud pri tamalmu odklonila dodajanje zivljenjsko pomembnih encimov (kar je zelo odgovorno, v bistvu).. skratka, nisem sprejela ne dane diagnoze, se manj pa nacin zdravljenja - dokler se nisem se bolj posvetila v problem in ga (zaenkrat) - pac v svojem primeru oz. svojih najblizjih - sama zdravila.(*nekateri ste vidli, da sem ravno prejsnji teden se zahvalila zdravnici za to zaupanje - to je blo skratka to) Saj gre Z A T E!!! Dobr ti gre! Jogo delaj!sm mela sama vec let hudo revmo, nc dohtarjev pa tega..sam majnd nastelat, precistit se (en mesec -vsaj- nic mesa, cimmanj mlecnih oz. manj mastnih, caje, caje, caje....). in telovadba, blaga - joga. sam ti mors svoje nacine odkrit (zato tud nisem hotla posiljevat z jogami in vsem tem, kar men dela). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 sem podobnega mnenja.nek doktor, zdravnik nam je an prvem sejmu altermed v celju povedal; da on pac MORA predpisati doloceno stevilo zdravil na mesec; ker so to pac zahteve predstojnika klinike Haloooooooooonamrec farmacija in medicina se vedno hodita z roko v roki; kar je iz njegovih trditev se bolj razvidno.Potem smo jasno lahko v dvomih in razumemo zakaj se je ze vsak drugi slovenec zatekel v alternativo! Mar ni etika tista ki naj bi bila na prvem mestu in ne denar!? ja, jaz sem v farmaciji ze kar nekaj let in vidla svasta :xx!: ... ne bom zgubljala besed o predpisovanju zdravil,, pa da me ne bo kdo obdolzil, le ta so kdaj tudi nujno potrebna ( ko seveda so )...glede Ciklosporina pa... mater, vsaka stvar v telesu ma svoj namen, tudi imunski sistem... pa ce je stvar dobra in se TI pocutis dobro, potem ne vem, zakaj bi morala to jemati ( moje razmisljanje je seveda laicno in naj ne vpliva na tvojo odlocitev ).... ce bi slucajno prislo do tezav, imas se vedno moznost zdravila vzeti ...vsekakor drugo mnenje , pa ce bo se tisto isto...hm...JAZ bi se vedno premislila o jemanju v preventivne namene ....kako pa ti je dr utemeljil jemanje ?a ves kaksni so stranski ucincki ? a je korist jemanja v tvojem primeru vecja od tveganja ?Mojca free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 morgen..... x:)x kako ogabno vreme.... :xx!: :xx!: :xx!: sonce... ......bljak.... :xx!: namest deb bla plundra....pa techn folk....zej pa tole.... edina prednost je, de se bojo pichke mal slekle.... x:px bo lazhji izbor... x:Dx Aakhut, a semjaz prav videl iz avta si bradico puščaš al' sem jaz prehitr pelu :wOOt: oko sokolovo.... x:Dx zlomk....tralala777 + 1 na oba noska..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 20 nominiranihhttp://www.avaaz.org/en/stop_the_clash_award/ free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 20 nominiranihhttp://www.avaaz.org/en/stop_the_clash_award/ 20 nominiranihhttp://www.avaaz.org/en/stop_the_clash_award/ pa ti si huj k safeta.... xrolleyesx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Mysti... zelo dobro razmišljaš Prav je da ne sprejmeš vsega kar ti hočejo vsilit, in da se zanimaš za to kar daješ v svoje telo. Nima sicer veze s tvojim zdravljenjem to kar ti bom napisala, ampak je pa podobno... po odpustu iz bolnice so mi potem v Valdoltri ugotovili, da imam MRSO - bolnišnično bolezen. Namesto da bi me oni očistili so me poslali domov in naročili da me osebni zdravnik zdravi. Ni me zdravil pravilno in mi je vsakokrat menjaval antibiotike, MRSA pa še vedno v meni. Operacije kolka mi pa niso smeli napravit dokler sem bila okužena s to bakterijo, ker lahko tudi umreš zaradi tega. Potem sem se povezala z mikrobiologinjo, ki je zaposlena v bolnici in se ukvarja predvsem s tem. Ona je potem klicala mojega osebnega zdravnika, ker mene ni hotel poslušat. Potem je po njenih navodilih steklo vse kot bi moralo že tri mesece pred tem... edino sem se še morala skregat v lekarni ker so mi podtaknili mazilo za v nos, ki razžira sluznico!!! Halo!!! Še dobro da preberem vedno navodilo preden kaj uporabim na sebi. Tako da previdnost ni nikoli odveč. Jaz bi na tvojem mestu tudi poiskala mnenje še od drugega zdravnika, o postopkih pa žal nimam informacij. Vso srečo! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Drugo zdravniško mnenje; google isv your friend: http://www.google.si/search?q=drugo+zdravn...lient=firefox-a "...Drugo mnenje Slovenija se je za pridobivanje drugega zdravniškega mnenja preko mednarodne telemedicinske mreže povezalo z vodilnimi bolnišnicami v ZDA in tudi drugod po svetu, kot so Cleveland Clinic Foundation (Cleveland, Ohio, ZDA), Philadelphia Medical Center (Philadelphia, Pennsilvania, ZDA) in Sheeba Medical Center (Tel Hashomer, Izrael)...":! http://www.maat.si/index1.htm http://www.viva.si/clanek.asp?id=2556 :"...Zavarovanci Vzajemne se za pridobitev drugega mnenja lahko oglasijo v najbližji poslovalnici Vzajemne ali pokličejo klicni center (080 20 60)... ...CeneVzajemna je vse svoje zavarovance, ki imajo sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, brezplačno vključila v sistem Drugo mnenje, zato zavarovancem Vzajemne za članstvo v tem sistemu ni treba plačevati članarine. Kot člani lahko drugo mnenje pridobijo po znižani ceni, ki praviloma znaša od 11 do 40 tisoč tolarjev; le v izjemnih primerih je cena višja. Za primerjavo: polna cena, ki jo morajo plačati nečlani, znaša od 80 do 190 tisoč tolarjev, v nekaterih primerih celo več, tudi do 400 tisoč tolarjev. Če želi prosilec drugega mnenja dodatno interpretacijo rentgenskih posnetkov, znaša cena 11.880 tolarjev. Za pridobitev drugega mnenja na osnovi celotne bolnikove anamneze za posamezno bolezen znaša cena 30.650 tolarjev. Pridobitev drugega mnenja na temelju anamneze, skupaj z radiološkimi slikami (RTG, MR, CT, mamografija, scintografija &) stane 35.402 tolarjev. Za nečlaneZa drugo mnenje lahko zaprosi vsakdo, tudi posameznik, ki pri Vzajemni nima sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Cena drugega mnenja za takega prosilca je znatno višja. Običajno bolniki poiščejo drugo mnenje v primeru resnejših bolezni, največkrat zaradi malignih obolenj, pri boleznih srca in ožilja, nevroloških motnjah ipd..." Mysti... zelo dobro razmišljaš Prav je da ne sprejmeš vsega kar ti hočejo vsilit, in da se zanimaš za to kar daješ v svoje telo. Nima sicer veze s tvojim zdravljenjem to kar ti bom napisala, ampak je pa podobno... po odpustu iz bolnice so mi potem v Valdoltri ugotovili, da imam MRSO - bolnišnično bolezen. Namesto da bi me oni očistili so me poslali domov in naročili da me osebni zdravnik zdravi. Ni me zdravil pravilno in mi je vsakokrat menjaval antibiotike, MRSA pa še vedno v meni. Operacije kolka mi pa niso smeli napravit dokler sem bila okužena s to bakterijo, ker lahko tudi umreš zaradi tega. Potem sem se povezala z mikrobiologinjo, ki je zaposlena v bolnici in se ukvarja predvsem s tem. Ona je potem klicala mojega osebnega zdravnika, ker mene ni hotel poslušat. Potem je po njenih navodilih steklo vse kot bi moralo že tri mesece pred tem... edino sem se še morala skregat v lekarni ker so mi podtaknili mazilo za v nos, ki razžira sluznico!!! Halo!!! Še dobro da preberem vedno navodilo preden kaj uporabim na sebi. Tako da previdnost ni nikoli odveč. Jaz bi na tvojem mestu tudi poiskala mnenje še od drugega zdravnika, o postopkih pa žal nimam informacij. Vso srečo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Zdravstvo - "njegovi posamezni deli" očitno total u "K" pri nas.In "preveč" povezano s farmacevtsko industrijo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Poznamo še kake druge zgodbe.Imamo dobre, vrhunske zdravnike.Imamo slabe zdravnike. Žal je to tako. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 e ja ... že dolgo. že pred 15imi leti sem zaradi vnetja žolčnika dobila diagnozo boleči jajčniki(močna in boleča ovulacija ... uuu, jajčnike mam pod desnim rebrom). postavil jo je slavni tine velikonja ... ko so me urgentno ponoči z rešilcem pripeljali v b. petra držaja. tko da ... no f*** comment pri meni je bilo pa obratno...kvazi vnetje slepica se je spremenilo v vnetje jajcnikov hospitalizacija itak, samo na drug oddelek (moj bratranec pa z vnetjem slepica dobil nasvet, naj gre domov in pije kamelice, medtem ko je zeleno bruhal vsepovsod po zdravstvenem domu in so ga resilcem z ze razlitim slepicem ravno tik pred zdajci prepeljali v taisto bolnico)...ampak ja: tam je bil tudi dr. vasja kruh, ki je bil dober kot kruh in resil vse, kar se je dalo, hodil domov v svojem casu pogledat ljudi in tako naprej... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Jst bom čist znoru ... Sm misu, da se s temle snegom mal hecajo, pa je cela pizdarija. Pri nas je okoli 20 cm snega, s tem, da še sneži k svina. Pomlad hočem !!!!! pobesneli Nosorog http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts