Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 ... pa s frendo, celo s sosedo tak, da na koncu, ko se že skoraj vse zmenima..pravi..kaj če bi prišla na čaj? In potem še kakšno uro čajčkama.. poznam tud jaz tole.... mam vcas s frendo podobno... se eno uro po telefonu pogovarjava, pol pa pravim, ma dej v bistvu ulet.pol pa vcas uleti, k ma na tem koncu vecX kaksen opravk pa tud obe mava ze velka sinova.....ampak tud po telefonu rada cvekam, ne pa tud po mobiju! tm mi pa glavo raznese po 10 minutah... v glavnem se vse blazno hitr zmenim...sam stacionarc.. je pa res fino k ga mam spet, sem bla eno leto brez tule!! ma saj strelc ma pogosto rad barve in pisano sceno. (tko da ni nc spet tok cudnga ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 poznam tud jaz tole.... mam vcas s frendo podobno... se eno uro po telefonu pogovarjava, pol pa pravim, ma dej v bistvu ulet.pol pa vcas uleti, k ma na tem koncu vecX kaksen opravk pa tud obe mava ze velka sinova.....ampak tud po telefonu rada cvekam, ne pa tud po mobiju! tm mi pa glavo raznese po 10 minutah... v glavnem se vse blazno hitr zmenim...sam stacionarc.. je pa res fino k ga mam spet, sem bla eno leto brez tule!! ma saj strelc ma pogosto rad barve in pisano sceno. (tko da ni nc spet tok cudnga ) a dej, a veš, da jst tut ne maram po gsm čvekat. kr nek pritisk v glavi čutim, k da mi jo bo razgnal, pa vroče mi v glavo ratuje. Pr stacionarcu pa ni blema... sam jst pa nism znala ujet tapravga cccc cc cc cccc ritma, sm pa s šraufencigrom si pomagala joj, tm ste se neky okol barv menili (aliana al kako); jst bi pa skor rajši cherry barvo; k za spalnico je fajn mal rdeče strast pa to, sej je lah sam en širok trak sred stene, sej ni treba, da je cela rdeča (=cheap efekt). npr. nad posteljo od ene stranice postelej, do druge od vznožja do stropa; taka živo krvavo rdeča. Pa rdeče lampičke (nočne lučke) na vsako stran; je dost. Pa včas mrbit rdeča jogi rjuha. Pa bela posteljnina za blazino in kovter. njamsi najs You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Evo mene, spet na bolniški. Ja pa kaj čmo. Namo jamral ampak do smrti žwel Nič, grem si skuhat čaj pol pa akcija...UČIT se. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 eh, se boš vsaj lah kej učila....NOT You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Meni pa ne...prav uživam....se pozdravim, pol pa za en teden smučat v Italijo Delala sem itak dost, zdaj naj pa še drugi ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Mysti, zgleda si ga dobr žurala sploh se pa včas počasneje, bolj daleč pride You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 menda mam dovoljenje, da pobarvam eno steno v spalnici sem razmišljala o Jupol Trend, oranžni, a ma kdo kake izkušnje kako pride to ven? una cherry je pa najbrž ful divja..men je oranžna huda bom najdla kakšno slikco (sva pobarvala eno steno v kuhinji na oranž), pa pripopam ... sta pa dve sorti oranžne, se mi zdi ta je tista, k ma mal več rdeče notr ... je pa kar verjet tisti tabelci, pride zlo podobno ta trendova rdeča pride res ful močna ... men za v spalnico preveč Marsa, s temi zgodbicami me pa zmer tolk nasmejiš za vse prehlajene pa drugač bolančkane xwizardx How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 morgen.... depra je she zmeri kle... zob je nehu... prehladu pa pojma nimam kje sm se.... :xx!: zej me pa neki zanima:LIA ke te sn te hudicha zhalu???? (razen chisto nedolzhnih zlomkastih zbadljivk k jih pa tko al tko nben vech ne opaz) aliana ORANZHNO... zlomk....tralala777 + 1 tja k zmeri.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Zdej računam, da rata, ker sem najdla slikco takale je jupol trend oranžna (mislim, da je apricot) How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Zdej računam, da rata, ker sem najdla slikco takale je jupol trend oranžna (mislim, da je apricot) Dobr tole Scorpio girl. KRASNO.Tako barvo imam v spalnici ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 chist premal odfukano oranzhna... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Hja ne vem..itak ti najbolj poznaš svojega otroka. Jaz, ki sem prilično zlobkana mama udarim tam, kjer najbolj boli...če delata pizdarije, jih morata popravit.Jezikanja pa ne prenesem. In tule bi komot lahko usekala katero preko ust, če bi kakšna čudna priletela..res. In to se je vedno vedelo. Jaz ne govorim njima nič grdo in žaljivo in ne dovolim, da onidve tako govorita. Niti zame, niti za gospodiča. Ok. Primera.Bivša sodelavka se požalila mi zadnjič, da ji je mlajša hčerka rekla: Ti prasica, pa mi tega ne boš prepovedala(ne vem kaj) in ona šiba za njo, da bi jo nasekala...pa se froc iz sobe dere;ti kurba pa me ne boš mlatila....Jaz hotla okoli past..kaj si nor...da mi froc kaj takega reče..jih ni vrat, ki jih ne bi dol vrgla..(moji čudni predniki - kri vluft,čreve na plot in tako)Pol pa mi od sodelavke mati pravi, da pa ona tudi otrokom postreže s takšnim izrazoslovjem(prasica, kuzla...pička ti...)Potem pa ni čudno..kar seješ to žanješ... Ampak pač..to je za mojo ex sodelavko. dejstvo je... da take izjave otroc najbrz nekje poberejo...jst se ne cudm...da so nekateri otroc taki.. Plus tega ZAKAJ BI MOGU BIT PA NASILN DO OTROK? MAMICE NE SE ČUDT ČE SO OTROCI NASILNI- VERBALNO .. ker to izhaja 90 % iz druzinskega okolja. TEPST JIH PA RES NI TREBA, ker nekega dne vas bodo zasovražl... mislm.. tepla bi otroke..???? halo.... kwa vam ni jasn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 men je oranžna huda bom najdla kakšno slikco (sva pobarvala eno steno v kuhinji na oranž), pa pripopam ... sta pa dve sorti oranžne, se mi zdi ta je tista, k ma mal več rdeče notr ... je pa kar verjet tisti tabelci, pride zlo podobno ta trendova rdeča pride res ful močna ... men za v spalnico preveč Thanx punce. Že kupila. Oranžno, ne apricot.. sem se odločala, pa se mi zdi mal preveč zamolkla.. bo samo ena stena pobarvana pa police bodo čez, tako da računam, da una 'orange' pride mal bolj živahna... Valjček tud kupila zraven.. Zdaj moram pa samo še čas najdt, tole je menda čist moj projekt (Mislim, da I. končno postaja mal jasno, da me živčno dela, če vse namesto mene naredi pa jemlje stvari iz rok, ker bo on boljš... Sicer res, da bo pol police čez dal ) Jahala mal brez kondicije bla že, me kar nekaj mišice spet bolijo.. sem šla pa prvič resno galop v maneži.. v ovinku konj skor padel, ker bil moker pesek in drsel.. Me je pa nehalo bit strah galopa, vmes sem zarad tega hotla že nehat, ker mela filing, da bom dol letela... pa neki, kar me je morilo že cel teden, uspela izdavit in se zment... money stuff.. odgovor iz druge strani je bil pa: saj jaz sem to vedel, sam sem čakal, da boš sama rekla in se postavla zase.. ja, lahko rečt, pol ko človk 25 let posluša o tem kako vse dobim in znam izkoriščat.. mah, bi se morala naučit ločevat šefa od očeta pa family od posla, če hočem tole furat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 vas morm kr mal polubčkat pa poslint sem se z drugimi spokregala pa sfajtala pa "zantlala" mačke fajn vas je čitat, al, pisat pa niam kaj , vsa modrost pa pamet mi je pobegnila, al , da ni to premosorazmerno s starostjo kot najstnica sem bila jako pametna, al od pameti inu modrosti ni ostalo nič ama nič, tak da zdaj mal za sprot živim na orientalskih se z nami matra ena mamka pr 70, poskočna, da sam gledaš pa ji enkrat rečem kak je to zmogla, da je ohranila tak žar in veselje, ma pet odraslih otrok, ob vseh peripetijah se mi je zazrla z modrimi očmi in rekla: "Preživiš , pa živ tud ne morš v zemljo " No tak , to se mi je zdela ena modra misel, pa sem vam jo napisala, ko boste mislile , da ne gre več , se sam na to spomnite Ma pa umiral so, pa tak, pa se pol že zaradi onih živih morš nekak spravit na pogreb. No pa je potem na enem takem pogrebu , pristopil, ta mlad od vnukinje in mi rekel , sam zaradi te ženske je živel še eno leto, dohterji so ga odpisali še pred enim letom. No in ta ženska od žalosti ni prišla na pogreb, menda je vnukinji rekla : To je bila najlepša ljubezen mojega življenja, kratka, a prekrasna In oba sta bila stara krepko čez osemdeset in sta se znala fino met , prišel je ponjo in sta se peljala kaj popila, kaj pojedla in skupaj zrla na pobočjih v sončne zahode in izletnikovala. Njej je že zdavnaj smrt vzela vse. Moža in otroka. On je preživel v drugo svetovno vojno in ponesrečen zakon. Ne morem si pomagat sam ne izgine mi izpred oči njuna podoba. Jebemti, res se mi zdi , da sem prav na njima videla kaj ljubezen je Pa naj mi previšnji grehe odpusti, ker sem še nedavno trdila , da tega ni , da je ena sama trgovina, preživetje in igra strasti in feromonov. No to je pa blo. Srečna in umirjena , toplo je sijalo skoz njiju. Pa da naute mislil, sta mela ornk razliko v letih No tak , res vam privoščim , da kaj takega doživite ali pa vsaj vidite, lažje se živi potem. *** Eh, Aakhi nič se ne obremenjuj, sikam pač , sitna , stara, zanemarjena kuharca, pa tak, saj veš, nad 30+ ***sem se razpisala , kakor pravi Mlakar, je prebrihtna, da bi bilo vse kar reče res laže ko Pika Nogavička ,da še sama sebi verjame in kakor je dolgo govorila Astrid Lindren, ko so jo vprašali kaj misli o smrti pa je rekla , nimam nič proti njej , sam toliko še imam za pospravit za seboj naj še malo počaka, da malček dam v red predale lepo , mirno in sladko noč vam želim ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Bok mačketina Glavn, da si še tu, pa da škripaš pa piskaš pa hantle delaš, te pa je vse vreji. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Bok če bom škripnila bo ti tak al tak prišlo na uhe ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Bok če bom škripnila bo ti tak al tak prišlo na uhe no to pa le.Da bomo vsaj za mašo dali ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Da bomo vsaj za mašo dali :OO!: ........ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 no to pa le.Da bomo vsaj za mašo dali glede na to kolk je pluvala čez vsevišnjega, itak nima šans za povzpet se (glih zanč razmišljala v čem je že fora vsako leto za mašo dat za umrle? da eno stopničko višje nebesom prilezejo, a ni to to? ) ok, tole zdej ne leti več na Lio, smo že mal morbidni ratal... Lia, ti maš da še vsaj ene 50 let zabavaš, al karkol že počneš z ljudmi, s svojimi komentarji WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Uh, ste se pa razpisali danes , Lia . Prilezla domov. Danes je bil prvi poucevalni dan. Zjutraj poucujem eno lusno gospo, pametno k strela, pravnico. Tja me je peljal sef, predstavit in vse, nazaj sem morala sama. Ker sem bila trmasta in hotela it pes, sem bluzila do nezavesti, no na koncu sem sla vseeno na metro. Potem sem malo prebrskala knjige za ideje, pa poklepetala z Orlandom. Pismu, mulc, 23 let star, super fajn Anglescina, britanski naglas, ce ga ne bi videla, bi bila sigurna, da je Anglez. Poleg tega je zelo entuziasticen in zagnan . Po pavzi za kosilo, sva sla s sefom se na drugo lokacijo. Imam 2 lusni skupini odraslih. V eni 2 moska in 1 zensko, v drugi pa 4 moske. Vsi so lusni in fajn. Potem pa nisem vedela, kako domov . Pa 20.40 se konca... POnoci glih ne bi raziskovala. Tako da me je prisel Luis odtaksirat in je res izi od tam do mojega doma, po mojem kaksnih 25 minut hoje , pa se na tacose sva se ustavila. Nic, grem v horizontalo. 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 LOL ne, ne ... sem bila pod nožem ajoj a bo za rižoto da pojasnim:vsake tolko grem izrezat pigmentna znamenja, k jih mam fuuuuuuuuul; in to pol tko zgleda, k da me mal obrežejo in tiste "rozince" no... sem se s kirurgom hecala, da naj mi jih zavije, da bom mela za rižoto črnhumor.press You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 dejstvo je... da take izjave otroc najbrz nekje poberejo...jst se ne cudm...da so nekateri otroc taki.. Plus tega ZAKAJ BI MOGU BIT PA NASILN DO OTROK? MAMICE NE SE ČUDT ČE SO OTROCI NASILNI- VERBALNO .. ker to izhaja 90 % iz druzinskega okolja. TEPST JIH PA RES NI TREBA, ker nekega dne vas bodo zasovražl... mislm.. tepla bi otroke..???? halo.... kwa vam ni jasn.Predvidevam, da si otroke že do kruha spravila Še bolj predvidevam, da si natančno prebrala kaj sem napisala.Še bolj močno predvidevam....da imaš kup frocovja doma... Ker pa nimaš...si pač polna teorije. Ja - vso izrazoslovje - se najprej pobere doma. Pol na ulici..vendar se spet konča doma.Ker vse izhaja iz spoštovanja.Jaz svojo mularijo konec koncev spoštujem in oni dve mene.Konec debate tule.In ja - še vedno mislim, da včasih bi pa morala katero za slatkice...Da bi me sovražili? Verjetno me vsaki dan, vsaj eno uro(ko do onemoglosti težim z gospodinjskimi veščinami in učnimi željami+++) Misti - en popihek tam, kjer nož bil na delu Aliana - fajn, za oranžno..A da oranžna prebuja apetit????Bom očitno morala biti non stop na dijeti.. Viš Lia - takšne pogrešam, ko že vse črno najdeš svetlo linico nekje:)) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Predvidevam, da si otroke že do kruha spravila Še bolj predvidevam, da si natančno prebrala kaj sem napisala.Še bolj močno predvidevam....da imaš kup frocovja doma... Ker pa nimaš...si pač polna teorije. Nč bat, gram prakse bo odtehtal vse tone teorije mam znanca, psihologa, ki je jako nežno vzgajal svojo deco, pa še štajerc ni, mislim nima onega genskega v sebi čreva na plot bemu nekaj cajta je zdržal s permisivno, mehko in ljubečo vzgojo, dokler ni mulc zagrabu škarje , mislim toliko da jih je lahko držu in potlej mu je zrezal celi zadnji zic v novem sharanu no potlej je pa zaoštril ajd sonček se kaže, ne moreš da verjameš, pa pomlad voham al se mi pa že blede mal bo treba mal na luft ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 kaj da ne fakič šele obvezan pride do tapravga izraza You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 morgen.... :xx!: depra she zmer na obisku.... :xx!: zobobolja tut.... :xx!: de o kashlitisu sploh neb.... :xx!: pun kurac vsega.... :xx!: bom popoldan na gorensk pichu.... sej tko al tko nimam kle v prestolnici do sobote kej pochet..... lohk pa sam upam, de me kaka "pehta" (30+) ne napade.... x:Dx zlomk....tralala777 + 1 na oba noska.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts