Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

pa se v prometu je boljs, k odpade en procent folka, k si ne upa na cesto (pravilno).

Pa je pol sam za *nas* plac oz. poligon, ki maramo tud mal tezje pogoje - kot zgolj dober varen avto po AC, vse na avtomatik. x:o)x

:2src: xyesx :palec:

šla čez barje v službo, kljub temu da mela filing, da bo nespluženo in čist zasneženo.. nisem enega avta srečala x:o)x pa testirala gume.. ki so kao zimske :o|o: s čist dost profila.. sam sem se tako lepo drsala še par metrov po bremzanju..

aja, avtomatik.. zanč peljala alfo romeo 166 (al kaj je že oznaka..) avtomatik.. zanimivo, skoz se pogovarjala sama s sabo kam gre desna noga pa kako leve ne premikat sploh x:o)x bi se čist dal navadit.. sam je dolgčas xcivx

Evo, tkole je.. zrihtala pri dermatologu, mi potrdil diagnozo, ki sem si jo sama postavla že zadnjič, bomo zrihtal tole, čeprav se menda ne da zrihtat x:o)x

Tristi spet (še zmer) bolan, tokrat ga pa nisem vlekla k vet, sem šla samo jaz na razgovor.. učke ima že en teden na pol pokrite s tisto tretjo veko, zgleda kot da bi škilil... menda ni panike, dokler je in pije in je dokaj normalen, lahko kak viroza ali kaj takega... ampak res, doktorirala bom iz mačjih bolezni na tem mačkonu x:o)x še par let pa se lahko direkt zaposlim na veterini x:Dx

zdaj grem pa igrat Simse, me ni, ne me motit, se sploh ne ganem izpred računalnika do 9h, ko bo House na sporedu x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

... Lahko se tule pri meni vidimo x;)x .

...

Pujsita :2src:

če boš tkole vabila okol talala, zna bit, da te za mrtvaške praznike jaz obiščem :inocent:

:...do 9h, ko bo House na sporedu x8Dx

eh, jst ga pa lepo prespala; vse tja do jutra x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ma itak... so ponavljal en del iz prejšnje sezone :xx!: :vragec: ne vem od kje jim ta ideja xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ejjjj, a kdo gleda ob nedeljah na A kanalu tiste dokumentarne serije o Neprijetnih boleznih??? A ma kdo to na CD-ju? Men so ful dobre, pa vedno al zamudim al pa mi tamal po glav skače... bi mela :) ... pa a kdo ve kakšen česnov klistir so jim dal 6. dan...

Halo

še mene zanima to o česnu za zajedalce, če kdo kaj ve le na dan z besedo, konkretno me gliste zanimajo!

Surovega česna ne smem, vendar kaj je kuhan tudi tako učinkovit?

A niso enkrat otrokom dajali okoli vratu česnove verižice?

Pa pelin je tudi majka kako je učinkvit?

Kaj pa če ne opaziš zajedalcev?

Kaj potem?

A sem podala preveč vprašanj?

vse dobro!

a srov česen al prekuhan... prvič slišim za česnov klistira... pa kere zajedalce so sral :O: ... matr sem čist not v tem dokumentarcu... že od nedelje vsakmu najedam s tem xrolleyesx x:Ix

Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni.

Mati TEREZIJA

Naši sodni mlini so res takoooo poooooooooooooooočaaaaaaaasniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xpolzx

- dobila vabilo, naj se oglasim kot pričadanes ob 8.30 xrolleyesx

- prišla tja in ugotovila, da vse priče in obtoženci vabljeni ob 8.30 :eek:

- ob 9.00 nas vse ovabli noter :inocent:

- do 9.30 so se sodnik in oba advokata pričkali o tem, ali naj priče ponovno pričajo ali se samo prebere, kar se ve od zadnjič in postavi nova vprašanja xzobkox

- nato sodnik nam, da ni vedel, da nas bo tok (!!!!) in da naj zunaj počakamo. Jazse derem, da me doma čaka lačno dete xvokx

- potem nas prenaročijo. Mene čez pol ure, da bom prva.

- pridem čez pol ure in pred mano še čakauna,ko bi morala predeno uro žekončat.

- vsi , že ostale priče, čakamo...čakamo...

-čakamo....

- potem pride sodnik (po uri) in nam pove, da se je zavleklo bolj in da nam bodo poslali vabila za drug datum :0: :angry: :xx!:

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

bemti sonchka....kaj pa sneg?!!!

drgach pa pr men ochitno stvari z zamudo.... :inocent:

sanje nastopile shele dons:

se sprehajam pod enimi vilami na celovshki... :eek: ...pa mi nasprot prteche en chrno-bel cufkast kuzha, k si sam umiva zobe s krtachko... xsmx

tok sm se zachel rezhat, de sm se zbudu pa se she pol ure valu od smeha.... x:o)x x:o)x x:o)x

no...dons sm spet alkodiler v jalla-jalla....toplo vabljene... x:px x:px

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou tja v dezhelo gobic in ostale psihadelije in en gromozanski c,mok v revirje.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ejjjj, a kdo gleda ob nedeljah na A kanalu tiste dokumentarne serije o Neprijetnih boleznih??? A ma kdo to na CD-ju? Men so ful dobre, pa vedno al zamudim al pa mi tamal po glav skače... bi mela :) ... pa a kdo ve kakšen česnov klistir so jim dal 6. dan... a srov česen al prekuhan... prvič slišim za česnov klistira... pa kere zajedalce so sral :O: ... matr sem čist not v tem dokumentarcu... že od nedelje vsakmu najedam s tem xrolleyesx x:Ix

če se ne motim, je bil česen rahlo dušen

tudi jaz sem gledala, mi je blo full zanimivo

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

ma ta folk je na dieti oz na čišenju..traja 14 dni in prvi teden imajo samo tekočino+klistirje+masaže+pogovore+terapije proti koncu so dobl še nek česnov napitek, ki deluje odvajalno in tudi pobije vse kar nam/jim miga po črevih....hudo

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

hm, sory ker nisem (pre)brala vsega... sam tole me je pritegnilo (klistirska cesnova debata).

no oni najbrz ze vejo, kaj so dal. x:o)x (in tud zakaj je to smiselno - prav tocno ta(ksna) kura), se mi pa cudn zdi, da bi blo kakorkol toplotno in podobno obdelano.

Ponavad se te razne cesnove tinkture in podobno kvecjemu namakajo, ne pa kuhajo, dusijo.....

verjetno pa zato (sploh cesen), ker je zelo ucinkovit proti crevesnim zajedalcem in je tud naravni antibiotik.

.... zdaj ko mamo vsega boga, se nam zdi nepojmljivo (in predvsem.. hm, smrdece :8): uporabljat to.. halooo, kao.....).

ce pa imas na broju cesen, cebulo, paradajz, olive, sol, med..... in ne xyz encimov in podobnega, himajalskih whatever in tega, kar se vse ne samo valja vsevprek, pac pa tud mece v smeti, pa se nad krotko in nadvse ponizno posluzis tega, kar pac imas.

in zato cesen.

in pac je skozi tisocletja deloval. xyesx

nekaj kar so odkrili vceraj, pa mroda ne bo vec aktualno cez 4000 let.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj.. to bi se mi nad cudn zdel.... xyesx

dusen???? :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

itak pri dušeni hrani gre najboljše ven..pri česnu in če buli pa itak...razn, ko se na hitrco čebulo zastekleni....tako se uporablja za oblkadke :)

There is

One Mind,

One Truth,

BTW sem ujela delček te oddaje in se mi zdi, da so res neki omenjal pokuhan česn :eek:

Drugač sem pa razmišljala, da bi tut sama neko sokovi-post mela par dni zdejle, imam filing, da kr vre v meni in da me telo dobesedno pušča na cedilu! Neprestano sem utrujena in bi samo spala,,,spet spim po 10-12h/dan...ostalo pa panika, ker ni časa za nič!

Sem šla gledat kdaj bo luna, jaz sem dons že čist zlunana in mi je total dosadno...pa mogoče sem pojedla košček pokvarjenga lososa in mi je FULLLLLLL slabo.

Še par dni, pa začnem z novo službo...joooj kok se mi ne da...sploh, ker bo treba zjutri zgodi ustajat, jaz pa total ne jutranja xrolleyesx

Faxovje počiva, ker sem čist brez energije...pa ne bi smel it tko, ker mam še 7 izpitov zdejle v 2 mesecih + predavanja + job!

Glede vremena pa: GROZA :eek: kakšen sneg, a ste znorel?????????

Mi si želimo: SONČKOUUUUUUUUUU

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ma to so spili....

popij ene dve glavi česan....mogoč rahlo zdušenga, pol boš pa vidla ;)

drgač pa tako čiščenje(kot v dokumentarcu) stane od 1150 funtov xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

Narobesvet.

Včeraj pade 25 cm snega. Danes, ko sem šel zjutraj od doma, je bilo zunaj vse zmrznjeno. Čez nelaj ur pa sem po sončni Ljubljani hodil v kratkih rokavih.

Ko sem prišel domov, me je spet pričakal sneg.

lalala - ne grem se več! Pomlad hočem!!!

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

http://uk.youtube.com/watch?v=lj3iNxZ8Dww (Miss Teen USA 2007 - South Carolina answers a question )

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zeeeh

lahkonoč

sam še tole pol pa res spat

http://uk.youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY

joj še tole sem našla

http://uk.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

ma zdajle nekaj delam, poslušam ene stare posnetke in jih zapisujem in ugotavljam, da se je jezik tako zelo že spremenil, v kakšnih 10ih 15ih letih. recimo sploh se ne spomem, da bi kakšnega primorca slišala namesto zelo rečt šaldo.

nostalgija me seka nekaj v kolena, pa še sitna sem. super kombinacija. skoraj sanjska. :vragec:

ma ne nooo... klistir je bil :o|o: :inocent:

ne cikam na tele brojke... doma je itak đabe x;)x

ne ni bil...ker se spomnim kok je tam ena razlagala..ka učinkuje na celotno telo..znižuje holesterol, rzkuži želodec in pobije vse parazite v črevesu...

klistir je namenjem sam delu debelega črevesa..ne pa tankemu ;) kar mi je logično...ker takili črveki so raje tam, kjer je več hranilnih snovi

There is

One Mind,

One Truth,

ma zdajle nekaj delam, poslušam ene stare posnetke in jih zapisujem in ugotavljam, da se je jezik tako zelo že spremenil, v kakšnih 10ih 15ih letih. recimo sploh se ne spomem, da bi kakšnega primorca slišala namesto zelo rečt šaldo.

[size="3"]EJLA!

Iz katerega konca pa je ta primorec ki tako reče?

Sem primorka ma za "ZELO" nisem še slišala te besede.

Res pa da vasi v zaledju imamjo še svojo pristno govorico!

Ta govorica se pa močno razlikuje od vasi do vasi, celo zaselka!

Če se jaz ne motim je ena gospa Rožana ki to proučuje(Lahko da sem zarila!)

pa naj bo :palec: :eek: [/size]

nostalgija me seka nekaj v kolena, pa še sitna sem. super kombinacija. skoraj sanjska. :vragec:

Mati TEREZIJA

ne ni bil...ker se spomnim kok je tam ena razlagala..ka učinkuje na celotno telo..znižuje holesterol, rzkuži želodec in pobije vse parazite v črevesu...

klistir je namenjem sam delu debelega črevesa..ne pa tankemu ;) kar mi je logično...ker takili črveki so raje tam, kjer je več hranilnih snovi

[b]Halo!

Tukaj za vpogled o takih zadevah g. je fanj podkovan in tudi ni drago, kakor je nekdo v prejšnjih člankih nazanil!!!!

v.d.

http://www.zavod-preporod.si/, pa dober pogled! :fiju: :mezik: [/b]

Mati TEREZIJA

saj.. to bi se mi nad cudn zdel.... xyesx

dusen???? :o|o:

majkemi, dušen x:o)x

tk so rekli

men je pa tudi bolj logično, če bi bil surov.... ampak, ajd

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

EJLA!

Iz katerega konca pa je ta primorec ki tako reče?

Sem primorka ma za "ZELO" nisem še slišala te besede.

Res pa da vasi v zaledju imamjo še svojo pristno govorico!

Ta govorica se pa močno razlikuje od vasi do vasi, celo zaselka!

Če se jaz ne motim je ena gospa Rožana ki to proučuje(Lahko da sem zarila!)

pa naj bo icon1_thumbup.gif icon1_eek.gif

a res nisi? iz katerega dela primorske pa si? tale primorka je iz batuj, stara je pa po mojem med 50 in 60 let.

vem, da se govorice razlikujejo med sabo, sem pa tudi mislila, da je to nek tak univerzalen izraz. ma saj jaz ne proučujem dialektov, samo zapisujem neke pogovore, govorci so pa pač primorci in potem se mal zabavam zraven, da slučajno stvari ne postanjo preveč puščobne. :o|o:

a gospa (rožana) proučuje ljubiteljsko ali znanstveno?

aja, če si slučajno mislila, da sem to jaz. nisem x:o)x

ma nič, grem delat naprej, kaj pa hočem :o|o:

po krasu in tak okrog...za Renče, Šempeter, Vrtojbo, Kostanjevico pa zagotavljam x;)x

šaldu urjedi pupa je naša vilamalina - na primer.

majkemi, dušen x:o)x

tk so rekli

men je pa tudi bolj logično, če bi bil surov.... ampak, ajd

sploh ni tako bistvene razlike no...ali je dušen ali surov...že cel dan se menimo o tem x:o)x ....ali celo kuhan- odvisno katere kvalitete bi želeli poudariti.

si pa predstavljam da je surov česen mnogo prenaporen za telo v taki fazi...in je morda to neka omilitev za želodec...itd.

odvisno od tega po katerem sistemu delujejo!

ma ne nooo... klistir je bil :o|o: :inocent:

ne cikam na tele brojke... doma je itak đabe x;)x

to je res, samo doma nisi voden in si ne vzameš časa ekskluzivno za to...kar je bistveni del čiščenja in ga večina ljudi zanemari....

tako, da v veliki sliki vesolja in vsega pomembnega je hecno, da se ljudem zdi drago dat to zase, bi pa dali za kaj glupega, kar ne rabijo, npr...nov sistem za gledanje butastih ameriških filmov doma, ali avto...

(ne govorim o tebi, samo razglabljam x;)x )

če je sprememba dobra in trajna, je smiselno it kam drugam kdaj in plačat komu, to mislim.

jaz si vzamem 5 dni prosto, in je vsem hecno, če si pa na bolniški, ker si npr. se napil in imaš mačka, pa ni nič čudnega....

preventiva pa ne velja za zdravljenje :8):

skratka: doma je kul, če res odklopiš in se ukvarjaš samo s tem (seveda znotraj zmožnosti, ampak poznam malo ljudi, ki si za to vzamejo čas, čeprav ga imajo).

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...