Aliana 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 ves tist užitek ob prvem grižljaju regrata letos uniči vse bakterije in strupe če ga pa pred uporabo fajn opereš, pa tud nič ne škodi danes mam spet varstvo.. peljem mularijo jahat jaz bom pa sedela na klopci in brala knjigo za faks, ker je zmanjkal konjev.. nekaj imam Egipt v planu, je frendica tam že nekaj časa.. samo so tako dragi leti nič, grem nekaj za jest zbrskat pa še mal brat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 27.03. sem spravil s sveta svjoga psa Pavleta (poleg tega, da je bil gluh in skoraj slep, je imel tud vodo v pljučih, tako, da ni šlo drugač. Zdaj mam pa Boštjana. Zanj sem zvedel na temle forumu, tam nekje v pasjih temah, v povezavi z zavetiščem Horjul (sam dokler je bil v Horjulu, mu ni blo ime Boštjan, ampak Čmok).Danes "jemljeva" drugo fazo projekta "prijateljstvo" - gre za to, da z mojima mačkama ne bo več na pas mater, ampak da se bodo povohali. Mal boljš je že, kt je blo ... la http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 27.03. sem spravil s sveta svjoga psa Pavleta (poleg tega, da je bil gluh in skoraj slep, je imel tud vodo v pljučih, tako, da ni šlo drugač. Zdaj mam pa Boštjana. Zanj sem zvedel na temle forumu, tam nekje v pasjih temah, v povezavi z zavetiščem Horjul (sam dokler je bil v Horjulu, mu ni blo ime Boštjan, ampak Čmok).Danes "jemljeva" drugo fazo projekta "prijateljstvo" - gre za to, da z mojima mačkama ne bo več na pas mater, ampak da se bodo povohali. Mal boljš je že, kt je blo ... laza pavleta za boštjana There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 27.03. sem spravil s sveta svjoga psa Pavleta (poleg tega, da je bil gluh in skoraj slep, je imel tud vodo v pljučih, tako, da ni šlo drugač. Zdaj mam pa Boštjana. Zanj sem zvedel na temle forumu, tam nekje v pasjih temah, v povezavi z zavetiščem Horjul (sam dokler je bil v Horjulu, mu ni blo ime Boštjan, ampak Čmok).Danes "jemljeva" drugo fazo projekta "prijateljstvo" - gre za to, da z mojima mačkama ne bo več na pas mater, ampak da se bodo povohali. Mal boljš je že, kt je blo ... la Luškan kuža tale tvoj Boštjan (sm ga našla na sliki )Pa tak nagajiv zgleda... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 kaka svetovna mrcina je tale boštjan(čmok) There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2008 Avtor Prijavi Deli 2. april 2008 Danes "jemljeva" drugo fazo projekta "prijateljstvo" - gre za to, da z mojima mačkama ne bo več na pas mater, ampak da se bodo povohali. Kul. Bostjan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 yes!!!uspelo mi neky WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 yes!!!uspelo mi neky fajn. ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 kaka svetovna mrcina je tale boštjan(čmok) čaki ko bo spoznal kakšno srečo ima Aliana me veseli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 ..men se u zmešal, pa Vam se bo tut ko ute slišal... k Štebetovim gre nova...hec... končn dobu job... ima Boga, ima... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 ok, ne štekam kam gre kdo, ampak čestitke za job Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 ok, ne štekam kam gre kdo, ampak čestitke za job Hvala!ja k Štebetovim... matr je fajn baba!!! Meri!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 To se pa že splača komentirat, da je Samsič dubu šiht. Bravo, pa glej, da ga obdržiš. Pa enga za Noskotovega Pavleta. Je bil fejst pesek. Pa dobrodošlica novemu - kje imena pobiraš??? Vidim, da nek pozitivizem tukile notr veje, všeč, kar tako naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 ..men se u zmešal, pa Vam se bo tut ko ute slišal... k Štebetovim gre nova...hec... končn dobu job... ima Boga, ima... ....čestitaaaaammmmmm........ o pikič..... .... aliana..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 ..men se u zmešal, pa Vam se bo tut ko ute slišal... k Štebetovim gre nova...hec... končn dobu job... ima Boga, ima... :hepko: To se pa že splača komentirat, da je Samsič dubu šiht. Bravo, pa glej, da ga obdržiš. Pa enga za Noskotovega Pavleta. Je bil fejst pesek. Pa dobrodošlica novemu - kje imena pobiraš??? Vidim, da nek pozitivizem tukile notr veje, všeč, kar tako naprej. pikiiiiiiiiiiiii :2src: There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 ....čestitaaaaammmmmm........ o pikič..... .... aliana..... :hepko: pikiiiiiiiiiiiii :2src:Oooo, kar dve škorpiji sta me veseli. Čau. x:Xx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 Oooo, kar dve škorpiji sta me veseli. ..jah, dans boš napičena... gvišno... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 Sej lohk tud jutr, sam da bo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 Samson in Pikica... kok sem pa jaz tole kombinacijo pogrešala Pa tlele vsi neki sočustvujete z mano, men se pa zdaj sploh ne zdi več tko oh se zdaj že prav dolžno počutim razložit v glavnem, pred enim mesecem sem ta zadnjo risanko nardila in smo bili zmenjeni, da se slimo, ko bo kaj novega.. dans zjutraj mela preblisk na poti v službo in napisala sms, da če bo že kaj, ker že pogrešam.. in dobila pol klic, da sem totalno na frekvenci in da naj jutri pridem, da naredimo poskusno snemanje za eno novo, ker ravno nekaj dobili pa ful vesela tega, ker bo spet uživancija... v bistvu.. tole bi bila moja idealna služba.. če bi se dal živet samo od tega.. ***sem se prejle spravla brat knjigo za faks, saj ne da je noro zanimiva, sam kar sred branja se pa men ne začnejo zapirat oči ponavad... dejansko sem zadremala na mizi pol se je pa dež ulil, verjetno mi je zato čist pritisk padel.. ** Pavletu za srečno pot, pa pozdravček Boštjanu naša mačka ena bila Špela, za crknit smešno blo, ko prišli eni sorodniki s 3 dni staro novorojenko... in spraševali kako je ime naši mački... nekak smo rekli, da ji še nismo čist našli imena... Klarus, vso srečo s stanovanjem! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 ka pa delas? ...in dobila pol klic, da sem totalno na frekvenci in da naj jutri pridem, da naredimo poskusno snemanje za eno novo, ker ravno nekaj dobili pa ful vesela tega, ker bo spet uživancija... v bistvu.. tole bi bila moja idealna služba.. če bi se dal živet samo od tega.. ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 sinhronizacija.. nazadnje sem transformerje joooj, kolk bo mene danes en moral zbrcat na jogo.. se že vidim, da se mi ne gre nikamor... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 Sožalje za Pavleta in vso srečo pri spoznavanju med mačkoni in cucki. Je sicer vedno bolje, če je pes prej pri bajti in pol mačkoni, ker cucki le bolj velikodušni, mačka pa egoista v osnovi, ampak saj bo. Od kod res jemlješ imena jaz sem pristaš kratkih imen za živalce..mi mine, da se moram prehudo dret po bregu... Pa čestitke za službo , pa vesela za Aliano, ker pri risankah sodeluje - kaj veš, mogoče te celo poslušam kdaj..(v nedeljo dopoldan tole obvezno še vedno pri nas, pa ne glede na to koliko deca stari)..pa Pika prišla naokoli Ok..Zdaj pa jaz. Huda na fotra našega. Ok..pred tem na mačka - Pikota, ker ujel pogorelčka in ga Car reševal..postavil se nad ptičem, da jaz prišla in ga rešila..sam kaj če je čez dve uri poginil ubožček..koji klinac mora mačkonar glih ptiče lovit.. Dobro - šibam k fotru - dobil že lani odločbo, da mu pripada penzija...celih sijajnih 314 eurov...ker pa od spiza dobil sto eurov več..si je tip menda mislil, da to zanj ne velja..kakor koli..konec leta so mu poslali obvestilo, da z novim letom pač več ne bo keša, če ne predloži vse dokumentacije..in potem je bil dva meseca brez ičega..dobi včeraj, da mora pravzaprav vrniti še 140 eurov, ker so mu preveč plačali...v glavnem...foter itak nič razumel, šel pizdit tja, kaj se hudiči grejo, pa mu penzije ne dajo...in on pa zdaj že ne bo nič plačeval..(pa ko tolko bere vedno..zgleda, da ama nič ne razume kaj prebere ali kak)..no v glavnem..bom prevzela tole zdaj v roke jaz..da probam z nasmeškom in dobro voljo ugotovit kaj sploh dogaja..če so mu razliko verjetno odtegnili od tistih dveh manjkajočih penzij ali kak...In za ziher - kliče prej, da rabi odrezek od te marčevske penzije(z marcem dobil penzijo končno), ker bo na kredit kupil masažno blazino, ki reci in piši stane 1500 eurov..kak bo zdaj kupil neko blazino, tam pa za preživet ne bo imel...mislim..dvojčki, pa keš...in on trmoglavi in trmoglavi..crkneš.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 Nosko, super za kuzka Bostjana ... pavle samsic, bravo Alianca itaq Pikicna, tebe ze dolgo nismo brali ***jaz pa vceraj dobila cek iz elektra ... poleg 150 eur poracuna so mi nadrkali 150 eurov obroka ...ej so mi izracunali mesecno porabo 2000 kV , ko da bi bla tovarna Mura ... jutri grem na elektro , pa ima da mi normalen obrok izracunajo, tak ko do zaj 50eurov ....morejo oni mene na suho :xx!: ... drugace pa jutri dobim izvid iz bolnice za malcka, ki ga bom dodala socialnemu zraven prosnje za podaljsanje porodniske ... bom se tri mesce doma ...juhej... moram svobodni umetnik postat, kak je meni doma lepo ... ostalo vse ql, narava prekrasna in radodarna, pa avstrijske zasnezene alpe se vidijo od nas ...goricko rulz Mojca ps. v temi fotke mate mojo sliko malcka v storklji, ko smo pred nekaj casa vodili debato, kak to zgleda...aja, bravo jaz, mi je uspelo prvo sliko gor nalimat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Nosko, velik veselja z Boštjanom in mačkami - naša dva psa jih ne ljubita , imamo skozi dretje okol bajte...Samson - fajn za job, moj sin tud danes začne delat v novi službi :hepko: .Uh, sem vesela... http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Nosko, velik veselja z Boštjanom in mačkami - Je že vse ql. Mački paradirata po bajti, Boštjan pa leži k sneta matika. Drugač je pa Boštjan prinesel k veliko življenja. Pavle je bil star in nič se mu ni ljubilo, posledično sem bil še jaz skoz doma, ker se mi samemu ni ljubilo okol klait. Boštjan pa je naspidiran k vina v Buče, tako, da vsak dan kam greva. Poslabšal se mi je. Danes grem v Celje kupit čebelarsko opremo, v soboto pa bom iz Kozjanskega pripeljal čebele. Ko se mi bo do konca odtrgalo, bom kupil še ne par kozličkov, pa bo. lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts