klarus 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Nikol nisem bil cvet normalnosti, zdej pa počas ratujm totalno prfuknjen. Pred kakimi desetimi minutami sem se skoraj stopil od sreče, ko sem opazil, da je Boštjan pri scanju PRVIČ nekoliko dvinil taco. ponosn pasji ata There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Nosko http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Pred kakimi desetimi minutami sem se skoraj stopil od sreče, ko sem opazil, da je Boštjan pri scanju PRVIČ nekoliko dvinil taco.: faci sta, ti in boštjan ***zaspana sem vsak dan takle čas. pa ne bi rekla, da ne bi dovolj spala.sicer pa celo napredujem glede seminarske naloge, imam že tretjino napisane nekam počasi mi gre pisanje, samo bo že. naslednja seminarska bo velik bolj zanimiva,tak da komaj čakam, da jo začnem pisat. enkrat naslednji teden imam to v planu začet, samoda končam tole ta prvo.popoldan šibam v lj, grem prijateljici, ki praznuje rd. in sem se odločla, da ne bom tam prespala,ampak bom šla kar domov, me jutri čaka pisanje seminarske. si ne smem privoščit še več zabušavanja. lep dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 8-ko sem pisala. there is god. pa bila prepričana, da sem padla zaradi tehničnih težav.naredila. joj, mam mia.uspelo.fuf. še 2 izpita. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 8-ko sem pisala. super, čestitamzdaj pa mal počitka, pol pa spet v akcijo ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 no ja, od ponedeljka se pripravljam za naslednji izpit, ker me je drugače panika ... ker pod pritiskom ne morem delat. ziherašica. no ja, za vikend bom fraj. zaslužim si. sploh pa, ker je padla 8-ka. to je lepa ocena. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 VilaSonca čestitke Sami pridni vidim - jaz še vedno malo bremzam s pisanjem diplome, ma bo treba kej bolj konkretno začet delat tudi na tem... vsaj izpitov nimam več - to je pa tudi dobro Pozdravčk vsem "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 no ja, od ponedeljka se pripravljam za naslednji izpit, ker me je drugače panika ... ker pod pritiskom ne morem delat. ziherašica. no ja, za vikend bom fraj. zaslužim si. sploh pa, ker je padla 8-ka. to je lepa ocena. itak, da si zaslužiš. pa malo se razvajaj. treba se malo nagraditi zanimivo, eni bolj ziheraško, jaz pa vedno bolje delam pod pritiskom, ko že vem, da mi ne preostane drugega, kot da res začnem delat.in tudi zdaj je tako lep vikend, VilaSonca VilaSonca čestitke Sami pridni vidim - jaz še vedno malo bremzam s pisanjem diplome, ma bo treba kej bolj konkretno začet delat tudi na tem... vsaj izpitov nimam več - to je pa tudi dobro Pozdravčk vsemma ne več čakat s pisanjem diplome, to je sam finiš, sploh ni težko, boš vidla, ko boš začela.samo ne si zbrati neke težke teme.veliko motivacije pri pisanju diplome, Vilinčica ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Super duper Bošti! K bo nehal not scat/srat bo pa za ožent VilaSonca, čestitke za izpit/oceno!! Mana, stisn tole, pregriz se čez, zajebi "vse" ostalo ******jst pa psih. čist fuč, je blo enga pogajanja...pa še me čaka držte pesti You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 hvala vsem za čestitke. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Vrečkota. zdaj nima več ustnih. ma pisne - esejske. guess what. eno od treh vprašanj je bil Ulikses. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 ja, zdaj ti ne preostane drugo kot da se naučiš vsa dela plus prebereš vse literarne leksikone, ker je eno od vprašanj obdobje in ne konkretno delo. prej je pa baje bolj vsega po malem spraševal in več ali manj ene in iste. zdaj pa lahko karkoli dobiš na pisnem. ja ja, napisala, da je zadnje poglavje njen monolog in da je brez ločil in velikih začetnic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 ma ne več čakat s pisanjem diplome, to je sam finiš, sploh ni težko, boš vidla, ko boš začela.samo ne si zbrati neke težke teme.veliko motivacije pri pisanju diplome, Vilinčica Hvala za spodbudne besede Sej vem da se morem samo spravt zraven - sej sem že začela pa sem spet malo dala na stran, zdej se bom pa res spravla v akcijo ker hočem do jeseni diplomirat (od mojga zadnjega narejenega izpita je pa že več kot 1 leto tko da bo res že čas)... Veliko sreče z izpiti vsem "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Tko počas mi net dela danes, da glih po en račun napišem med vsakim klikom O, Boštjan se civilizira (nadaljevanje une mačje zgodbe od včeraj - je I. pol stresel iz predpražnika tisti kakec tja nekam ob garažo na zemljo in fajn prezračil avto.. pol pa pridem domov in mi hoče pokazat kolk je nasral maček.. pa ni več kakca nikjer... sam kupček zemlje... ker ga je maček že zakopal bogi, če pomislim, da je celo noč moral svoje sranje vohat ) izpiti, ja.. sej bom... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Pri nas tudi nadaljevanje mačjih zadev - ker pes nenormalno priden zadnje čase - pustim za par cm odprto šipo, da se prezrači - ko včeraj cucka zraven vozila..ok enih 6cm odprto je bilo, pridem včerej v avta in me kar kap - vrata cela zdrapana in prilično fejst razcefrana. In za dokaz bele dlake zraven. Ga imamo zlikovca - spal v avtu, pol pa nekak ven ni šlo,tako kot si zamislil.. To je ponovo šola, da kolikor ima maček veliko glavo, tam vse lahko not zleze...Če bi vedela bi nastežaj pustila vrata odprta no. Hja nosko - pes ti postaja polnoleten(tak v naših krajih rečemo ) Lovila - dobesedno - ta mlajšo včeraj. Napizdila našega gospodiča..mislim..neverjetno kako ga mota okoli prstov no...in potem huda mama sede poleg v avta in hajd iskat otroka..madonca..bili so v Lj včeraj, prišli do pol petih domov - zanalašč pustila mobi doma..in potem jo gospodič išče(ker sta ona dva bila dogovorjena, smrke nikjer)..pride ovi že celi zeleni..kje je otrok?? In pač ni kazalo druge, kot iti zraven - ker slučajno enkrat pač mi povedala skrivališča, kam se skrijejo po šoli, da jih učitelji ne vidijo..in evo jih tam..enih par že kadilo..naša še na srečo ne..bila pa vsa rdeča, ko naju zagledala..in ful se ji mudilo, sploh ko jaz omenila, da bi pa bilo pametno tole staršem povedat...eh..kaj nas čaka Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 glb hvala bogu, da je to zame preteklost. bemu, sm stara ma ja .. ne sračkaj ga. naslednjo mam STCSL. jupiiiiii. pa vmes še nem. knjiž. ***Aliana - tvoj maček je res pravi vzor doslednosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 morgen.... x:Dx zlomk....tralala777 + 1 na oba noska.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Ej, folk, a kdo ve slučajno.. zakon o varstvu potrošnikov in vračilo izdelka v osmih dneh, brez da bi rabil imet razlog in ti naj bi vrnili denar...a kdo mogoče ve po katerem členu je to, če sploh čist zares obstaja? ker kar sem do sedaj zbrskala.. velja to samo za nakupe na daljavo oziroma po pošti, kar si jaz razlagam, da če kupiš stvar v trgovini in jo hočeš vrnit, to ni isto in ta pravica v tem primeru sploh ne obstaja.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 nop, velja samo za blago, kupljeno po posti.43.clen /. Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot) - Uradni list RS, št. 20-815/1998 (lepa beseda vcasih lepo mesto najde: lahko pa vprasas tam, denarja ti skoraj zagotovo ne bodo vrnili, lahko pa ti dajo dobropis za enako vsoto) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Ja, očitno res..saj sva zdajle prijazen mail sestavljala.. fant kupil čevlje za 80€, ki zgledal super, bli čist prav mu.. danes jih je prvič obul in so ga v 15 minutah totalno ožulili med hojo. nima kaj počet z njimi... sva šla v trgovino in so nardil reklamacijski zapisnik, samo v bistvu ni sploh stvarne napake.. razen na njegovi nogi, ki ni sposobna teh čevljev nosit.. tko da ja, očitno je sam od trgovine odvisno a bodo tko dobri, da bodo vrnili denar..pa škatlo je takoj stran vrgel in je bil pol danes glavni problem to, da niso v originalni embalaži.. dobr, je pa fajn tole vedet... jaz sem bla namreč čist prepričana, da tole z 8 dni od nakupa velja za vse... a so kej spreminjal zakon al to sploh nikol ni obstajal WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 13. april There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 morgen... x:)x spal 12 urc.... uno zastruplanje pochas spushcha....falabogu.... drgach pa vreme zuni vidm obetajoche....mrbit pa res letos she kej snega... x:)x zlomk....tralala777 +1 na oba noskota.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 ti pa tvoj sneg There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 ti pa tvoj sneg ja nooo.... pa sej jst neb sam sneg.....jst bi she plundro pa vse ostale pritekline zram..... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 lep pozdrav vsempraznujemo bratecov rojstni dan 23 let tamlada še kr ni rodila Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts